Zagrlite me ja sam terorist
Page 1 of 1
Zagrlite me ja sam terorist
http://pamelageller.com/2015/12/hug-me-i-am-muslim-is-under-arrest-for-bomb-threats-on-mp.html/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Zagrlite me ja sam terorist
Pa dobro zaboravio je napisat da je umjereni Islamist, specijalnost prijetnje. Musliman se vidi da nije jer se grli sa nezamotanim zenama.
omni-
2014-04-12
Puk'o čovjek na internetu. Bit će zato jer ga dovoljno nisu grlili. Inače ne bi on nikad...
Nego, je li u pitanju doktor medicine ili fizičar?
mrincredible-
2014-04-16
Mora da je doktor medicine, bode se zasigurno svaki dan u venu.mrincredible wrote:Puk'o čovjek na internetu. Bit će zato jer ga dovoljno nisu grlili. Inače ne bi on nikad...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Mora da je doktor medicine, bode se zasigurno svaki dan u venu.mrincredible wrote:Puk'o čovjek na internetu. Bit će zato jer ga dovoljno nisu grlili. Inače ne bi on nikad...
Sigurno je to u istraživačke svrhe. Za znanost. I sad želi to znanje prenijeti nama na zapad.
mrincredible-
2014-04-16
explodirati će od sreće(i dinamita ali prvenstveno zbog sreće) kada nam to znanje bude prenosiomrincredible wrote:omni wrote:Mora da je doktor medicine, bode se zasigurno svaki dan u venu.mrincredible wrote:Puk'o čovjek na internetu. Bit će zato jer ga dovoljno nisu grlili. Inače ne bi on nikad...
Sigurno je to u istraživačke svrhe. Za znanost. I sad želi to znanje prenijeti nama na zapad.
Guest- Guest
tre911 wrote:explodirati će od sreće(i dinamita ali prvenstveno zbog sreće) kada nam to znanje bude prenosiomrincredible wrote:omni wrote:Mora da je doktor medicine, bode se zasigurno svaki dan u venu.mrincredible wrote:Puk'o čovjek na internetu. Bit će zato jer ga dovoljno nisu grlili. Inače ne bi on nikad...
Vidiš ti to, on će sebe žrtvovati, a mi tako. Još ako je jadniku ukinut račun na Facebooku...
mrincredible-
2014-04-16
nemoj samo to, to je kao da sori oduzmeš sliku druga tita!!
Guest- Guest
Similar topics
» zagrlite svog terorista
» Terorist u Zagrebu
» Umro terorist što je srušio WTC
» KOD OMIŠA UHIĆEN TURSKI TERORIST!
» 'SAMO MRTAV TERORIST NE MOŽE NAM NAUDITI'
» Terorist u Zagrebu
» Umro terorist što je srušio WTC
» KOD OMIŠA UHIĆEN TURSKI TERORIST!
» 'SAMO MRTAV TERORIST NE MOŽE NAM NAUDITI'
Page 1 of 1