zagrlite svog terorista
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
zagrlite svog terorista
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/zagrlite-ja-sam-terorist-867822
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: zagrlite svog terorista
"I am a muslim, i am labeled" a ne "i am muslim i am labled..." al dobro u kuranu nema ništa o pravopisu
Craig Wallace, nepismeni konvertit, vjerojatno uz to i narkoman ili u najmanju ruku psihicki vrlo nestabilan. Uglavnom nasao si je pravo drustvo i sektu.
omni-
2014-04-12
Ove dvije sto su se slikale s njim treba isto policija provjerit.
omni-
2014-04-12
Prije psihijatri ali ajde ni policiji nije na odmet malo to prorešatati.omni wrote:Ove dvije sto su se slikale s njim treba isto policija provjerit.
Guest- Guest
omni wrote:Craig Wallace, nepismeni konvertit, vjerojatno uz to i narkoman ili u najmanju ruku psihicki vrlo nestabilan. Uglavnom nasao si je pravo drustvo i sektu.
imaće na robiji priliku usavršit svoje poznavanje islama, tamo ionako regrutiraju teroriste
2014-04-16
tre911 wrote:Prije psihijatri ali ajde ni policiji nije na odmet malo to prorešatati.omni wrote:Ove dvije sto su se slikale s njim treba isto policija provjerit.
pa kaže čovjek na sudu da je prijetio ženi bombom jer nije uzeo ljekić a ima psihijatrijskih problema, jedan od njih je očito i islam
2014-04-16
Nemam ja ništa protiv islama u onim tamo devojebinama no unutar kršćanskog svijeta itekako imam. očito je da se ti uvozni ne mogu adaptirati ni pod opcijom razno a da zlo bude veće vuku za sobom i ove muje koji su se sredili i koji žive tu stotinama godina.marcellus wrote:tre911 wrote:Prije psihijatri ali ajde ni policiji nije na odmet malo to prorešatati.omni wrote:Ove dvije sto su se slikale s njim treba isto policija provjerit.
pa kaže čovjek na sudu da je prijetio ženi bombom jer nije uzeo ljekić a ima psihijatrijskih problema, jedan od njih je očito i islam
Guest- Guest
Po drugi put danas ćeš rasplakat Vučinu. Oni i Muje, glavni frendićitre911 wrote:Nemam ja ništa protiv islama u onim tamo devojebinama no unutar kršćanskog svijeta itekako imam. očito je da se ti uvozni ne mogu adaptirati ni pod opcijom razno a da zlo bude veće vuku za sobom i ove muje koji su se sredili i koji žive tu stotinama godina.marcellus wrote:tre911 wrote:Prije psihijatri ali ajde ni policiji nije na odmet malo to prorešatati.omni wrote:Ove dvije sto su se slikale s njim treba isto policija provjerit.
Guest- Guest
točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
2014-04-16
Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
prije soroš i barbara spectre
2014-04-16
trebati će tu možda i butanje iz osnova a ne samo čišćenje virusa iz cijelokupnog sustava jer to izgleda nemoguće sa sadašnjim omjerom snagamarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
islam na zapadu proglasiti nepoželjnim i tretirati kao psihičku bolest a trupe povući s bliskog istoka pa nek rade šta ih volja. Zapadnjake koji se idu boriti u siriju za isil po povratku na zapad objesiti javno.tre911 wrote:trebati će tu možda i butanje iz osnova a ne samo čišćenje virusa iz cijelokupnog sustava jer to izgleda nemoguće sa sadašnjim omjerom snagamarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
2014-04-16
Ma to je sića. Da nema Amera i američke kuje EU svaki plan bi propao.marcellus wrote:Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
prije soroš i barbara spectre
Guest- Guest
Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
Guest- Guest
Jebote tebi nikako da sine da ljudi mogu podržavati samo djelomično nešto a ne cijelokupni sustav, npr Putin-ti mu držiš ljestve što god da napravi dok će oni koji će malo stati na loptu pronaći kod njega masu dobrih a isto toliko loših stvari. Isto je sa amerima u koje gledaš kao u govna dok istovremeno koristiš svu njihovu tehnologiju i znanje.De nauči se da nije svijet u crno-bijeloj verziji nego da je tu i dosta šarenila.Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zagrlite me ja sam terorist
» Zaposlen sam kao terorista
» Terorista usred Zagreba
» Leglo terorista u Srbiji
» Francuska je puna terorista
» Zaposlen sam kao terorista
» Terorista usred Zagreba
» Leglo terorista u Srbiji
» Francuska je puna terorista