zagrlite svog terorista
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: zagrlite svog terorista
Jebote tebi nikako da sine da ljudi mogu podržavati samo djelomično nešto a ne cijelokupni sustav, npr Putin-ti mu držiš ljestve što god da napravi dok će oni koji će malo stati na loptu pronaći kod njega masu dobrih a isto toliko loših stvari. Isto je sa amerima u koje gledaš kao u govna dok istovremeno koristiš svu njihovu tehnologiju i znanje.De nauči se da nije svijet u crno-bijeloj verziji nego da je tu i dosta šarenila.Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
I RH ali tebe to ne jebe, dapače.Eva wrote:Ma to je sića. Da nema Amera i američke kuje EU svaki plan bi propao.marcellus wrote:Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
prije soroš i barbara spectre
Guest- Guest
HR ne treba biti ni u EU niti u NATO, ali onda bi poltroni i izajice zvisili. EU je ionak američka pudlica i sluša gospodara. A Amerima ne smetaju teroristi ak ne delaju sranje u njihovom dvorištu.tre911 wrote:I RH ali tebe to ne jebe, dapače.Eva wrote:Ma to je sića. Da nema Amera i američke kuje EU svaki plan bi propao.marcellus wrote:Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
Kaj je to dobro kod Amera?tre911 wrote:Jebote tebi nikako da sine da ljudi mogu podržavati samo djelomično nešto a ne cijelokupni sustav, npr Putin-ti mu držiš ljestve što god da napravi dok će oni koji će malo stati na loptu pronaći kod njega masu dobrih a isto toliko loših stvari. Isto je sa amerima u koje gledaš kao u govna dok istovremeno koristiš svu njihovu tehnologiju i znanje.De nauči se da nije svijet u crno-bijeloj verziji nego da je tu i dosta šarenila.Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
kad ti ne bude amera izrael će završit u moru
inače ja ne podržavam ni amere ni ruse pa ni hrvate, nego neke jebene principe. Kad su u pravu u pravu su, kad nisu nisu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Israel postoji 5776 godina, a Ameri tek nekih 523. Pametnome dost.marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
inače ja ne podržavam ni amere ni ruse pa ni hrvate, nego neke jebene principe. Kad su u pravu u pravu su, kad nisu nisu
Guest- Guest
Ko? Principi? :)marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
Sta uce mali izraelci, koliko po tom kalendaru postoje srbi?Eva wrote:Israel postoji 5776 godina, a Ameri tek nekih 523. Pametnome dost.marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
E, viš ti to mlada Bonsa, Gavrilo i te frakcije.Stanojko wrote:Ko? Principi? :)marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
Guest- Guest
Jebiga da nije bilo amera prvo bi nas izjebali za operaciju Oluja a onda bi nas na sudu proglasili kao bandite u udruženom zločinačkom poduhvatu. Druga je stvar što to ljudi zaboravljaju ili se ne žele toga sjetiti.Eva wrote:HR ne treba biti ni u EU niti u NATO, ali onda bi poltroni i izajice zvisili. EU je ionak američka pudlica i sluša gospodara. A Amerima ne smetaju teroristi ak ne delaju sranje u njihovom dvorištu.tre911 wrote:I RH ali tebe to ne jebe, dapače.Eva wrote:Ma to je sića. Da nema Amera i američke kuje EU svaki plan bi propao.marcellus wrote:Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ko? Principi? :)marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
tjah, principi su uvijek u pravu :) osim kad su pare u pitanju
2014-04-16
a nekih 2500Stanojko wrote:Sta uce mali izraelci, koliko po tom kalendaru postoje srbi?Eva wrote:Israel postoji 5776 godina, a Ameri tek nekih 523. Pametnome dost.marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Sta uce mali izraelci, koliko po tom kalendaru postoje srbi?Eva wrote:Israel postoji 5776 godina, a Ameri tek nekih 523. Pametnome dost.marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
pa tamo od prije ameba negdje, ili između ameba i papučica, kako je ono išlo?
2014-04-16
Da ne spominjemo da su nam upravo oni dali snimke razgovora Erjavca sa sucem u Hagu na kojima se vidi što bi se dogodilo da nismo saznali na vrijeme za to.tre911 wrote:Jebiga da nije bilo amera prvo bi nas izjebali za operaciju Oluja a onda bi nas na sudu proglasili kao bandite u udruženom zločinačkom poduhvatu. Druga je stvar što to ljudi zaboravljaju ili se ne žele toga sjetiti.Eva wrote:HR ne treba biti ni u EU niti u NATO, ali onda bi poltroni i izajice zvisili. EU je ionak američka pudlica i sluša gospodara. A Amerima ne smetaju teroristi ak ne delaju sranje u njihovom dvorištu.tre911 wrote:I RH ali tebe to ne jebe, dapače.Eva wrote:Ma to je sića. Da nema Amera i američke kuje EU svaki plan bi propao.marcellus wrote:Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
Nije vise? Proveri, bas me zanima... :)Eva wrote:a nekih 2500Stanojko wrote:Sta uce mali izraelci, koliko po tom kalendaru postoje srbi?Eva wrote:Israel postoji 5776 godina, a Ameri tek nekih 523. Pametnome dost.marcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
Eva wrote:Israel postoji
od 1946. To je nekih 70 godina, niti
2014-04-16
Jebote kako je to teško nekima objasniti, nije za vjerovatimarcellus wrote:Eva wrote:Čak su i vama uvali američku trojansku kobilu da vas disciplinira.
Guest- Guest
Hahaha, a kad su glasali za embargo na oružje i onda su pomogli. Di amer dođe i prođe, tu trava ne rastetre911 wrote:Da ne spominjemo da su nam upravo oni dali snimke razgovora Erjavca sa sucem u Hagu na kojima se vidi što bi se dogodilo da nismo saznali na vrijeme za to.tre911 wrote:Jebiga da nije bilo amera prvo bi nas izjebali za operaciju Oluja a onda bi nas na sudu proglasili kao bandite u udruženom zločinačkom poduhvatu. Druga je stvar što to ljudi zaboravljaju ili se ne žele toga sjetiti.Eva wrote:HR ne treba biti ni u EU niti u NATO, ali onda bi poltroni i izajice zvisili. EU je ionak američka pudlica i sluša gospodara. A Amerima ne smetaju teroristi ak ne delaju sranje u njihovom dvorištu.tre911 wrote:I RH ali tebe to ne jebe, dapače.Eva wrote:Ma to je sića. Da nema Amera i američke kuje EU svaki plan bi propao.marcellus wrote:Eva wrote:Pa to su Ameri i NATO. Kak se ti lako odričeš saveznika? Srami semarcellus wrote:točno, ovi idioti liberali rade sve suprotno od pameti i morala - tamo gdje kozojebi imaju pravo svoju pećinu urediti kako njima odgovara izvoze im demokraciju i ljudska prava koja ovi ne žele, tamo gdje mi uređujemo pravila u svojoj kući, gdje imamo na to pravo, nameću multikulturalnost
Guest- Guest
Erec Israel od 14.05.1948, ali Israel broji 5776 godina. HR postoji, koliko 25 godina?marcellus wrote:Eva wrote:Israel postoji
Guest- Guest
Eva wrote:Erec Israel od 14.05.1948, ali Israel broji 5776 godina. HR postoji, koliko 25 godina?marcellus wrote:Eva wrote:Israel postoji
1400 po tvojoj računici. A stvarno od 1991.
2014-04-16
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zagrlite me ja sam terorist
» Zaposlen sam kao terorista
» Terorista usred Zagreba
» Leglo terorista u Srbiji
» Francuska je puna terorista
» Zaposlen sam kao terorista
» Terorista usred Zagreba
» Leglo terorista u Srbiji