koga je zdrmalo
Page 38 of 52
Page 38 of 52 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 52
Re: koga je zdrmalo
evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresared wolf wrote:Čuvajte se sutra! Budite na oprezu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
To je danas...Noor wrote:evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresared wolf wrote:Čuvajte se sutra! Budite na oprezu.
red wolf-
2016-02-10
nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:To je danas...Noor wrote:evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresared wolf wrote:Čuvajte se sutra! Budite na oprezu.
danas je već preksutra
fakatNoor wrote:evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresared wolf wrote:Čuvajte se sutra! Budite na oprezu.
nisam ni skužio smak svijeta
2014-12-30
plakni se ti pa šta budeNoor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:To je danas...Noor wrote:evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresared wolf wrote:Čuvajte se sutra! Budite na oprezu.
danas je već preksutra
Guest- Guest
niš ne razmeš, kaj ne?obala razuma wrote:plakni se ti pa šta budeNoor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:To je danas...Noor wrote:
evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresa
danas je već preksutra
ok, ko ti krif
Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:To je danas...Noor wrote:evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresared wolf wrote:Čuvajte se sutra! Budite na oprezu.
danas je već preksutra
red wolf-
2016-02-10
danas je 31.12.2020red wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:To je danas...Noor wrote:
evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresa
danas je već preksutra
2014-12-30
onda je dogodinered wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:To je danas...Noor wrote:
danas je već preksutra
Guest- Guest
Točno! I danas, kako sam ti rekao, velika vjerojatnost je da ćeš se ljuljati...Ljuljaj se....veber wrote:danas je 31.12.2020red wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:
To je danas...
danas je već preksutra
red wolf-
2016-02-10
Jedini spas za Zemlju je, da se vi ljudi ljuljate na njenoj površini...
red wolf-
2016-02-10
https://www.index.hr/vijesti/clanak/fra-zvonko-u-berlinu-skupio-gotovo-2-mil-kuna-za-petrinju-ne-uplacuju-samo-hrvati/2243030.aspx
Guest- Guest
a ne, pisao si jučerred wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:To je danas...Noor wrote:
danas je već preksutra
Pisao sam jučer za danas...Vi ljudi ste zanimljive biljke...Noor wrote:a ne, pisao si jučerred wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučerred wolf wrote:
To je danas...
danas je već preksutra
red wolf-
2016-02-10
ti si u engleskojred wolf wrote:Pisao sam jučer za danas...Vi ljudi ste zanimljive biljke...Noor wrote:a ne, pisao si jučerred wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:
nije, to je bilo ono tvoje sutra na koje su upozoravao prekjučer
danas je već preksutra
Guest- Guest
I Medolino je Banijac,mada je trenutno u SAD.
Ko zna jel njemu kucu ostetilo.
Nema ga u posljednje vrijeme.
Ko zna jel njemu kucu ostetilo.
Nema ga u posljednje vrijeme.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sve si izmiješaored wolf wrote:Pisao sam jučer za danas...Vi ljudi ste zanimljive biljke...Noor wrote:a ne, pisao si jučerred wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:
danas je već preksutra
ni sam više ne znaš kad je bilo sutra, a kad će biti jučer
ok jučer si pisao za danas.red wolf wrote:Pisao sam jučer za danas...Vi ljudi ste zanimljive biljke...Noor wrote:a ne, pisao si jučerred wolf wrote:Ne, to sam pisao danas...Noor wrote:
danas je već preksutra
kada je jučer postalo danas?
2014-12-30
Noor likes this post
meridiani su u pitanjuveber wrote:ok jučer si pisao za danas.red wolf wrote:Pisao sam jučer za danas...Vi ljudi ste zanimljive biljke...Noor wrote:a ne, pisao si jučerred wolf wrote:
Ne, to sam pisao danas...
kada je jučer postalo danas?
Guest- Guest
Pa bit ću ti jasan ljudska gojo...Danas, 31.12. želim vam da budete oprezni...Onda vam to želim na dane 3.1.. 4.1. i 5.1. 2021. godine.Noor wrote:sve si izmiješaored wolf wrote:Pisao sam jučer za danas...Vi ljudi ste zanimljive biljke...Noor wrote:a ne, pisao si jučerred wolf wrote:
Ne, to sam pisao danas...
ni sam više ne znaš kad je bilo sutra, a kad će biti jučer
red wolf-
2016-02-10
Vi ste samo robovi, i ništa više...
red wolf-
2016-02-10
Page 38 of 52 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga