koga je zdrmalo
Page 20 of 52
Page 20 of 52 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 36 ... 52
Re: koga je zdrmalo
Upravo su javili da su ukinute sve propusnice i autocesta ZG-Sisak se ne naplacuje.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Slika je iz Italije 2016. nije Petrinja
Last edited by n_razbojnik on Tue 29 Dec - 15:16; edited 1 time in total
2014-04-15
Šefica Seizmološke službe: Jedan veliki rasjed se pokrenuo
RUKOVODITELJICA Seizmološke službe Ines Ivančić komentirala je razorni potres u Hrvatskoj.
"Imamo više epicentralnih područja. Afrička ploča gura našu ploču i te napetosti su toliko jake da dolazi do velike količine energije koja se oslobađa", kazala je za N1.
"U ovom trenutku mi skupljamo podatke. Činjenica da je magnituda 6.2, o dubini nemam podatke, ali u epicentralnom području naši su potresi plitki. Prosječna dubina je 12 kilometara. To su plitki potresi.
Kada se dogodi potres, šire se seizmološki valovi. Jedan veliki rasjed se pokrenuo, zato je bio osjećaj da je trajao duže", kazala je.
"Nakon snažnog potresa od 6,2 zabilježena su brojna podrhtavanja tla, praktički jedan za drugim, ima ih jako puno, 20 i više", kazala je Ivančić.
Dodala je kako se nikada ne može sa sigurnošću predvidjeti hoće li naknadni potresi biti jači od prethodnih.
"Sada kada se dogodio ovako snažan potres, svaki jači potres koji bi se dogodio, a koji ne mora bit jači od ovoga može na oštećenim zgradama napraviti još veća oštećenja", rekla je voditeljica Seizmološke službe RH.
Kao i kod zagrebačkog potresa ti naknadni potresi mogu dugo trajati, godinu do dvije sigurno, kazala je Ivančić.
RUKOVODITELJICA Seizmološke službe Ines Ivančić komentirala je razorni potres u Hrvatskoj.
"Imamo više epicentralnih područja. Afrička ploča gura našu ploču i te napetosti su toliko jake da dolazi do velike količine energije koja se oslobađa", kazala je za N1.
"U ovom trenutku mi skupljamo podatke. Činjenica da je magnituda 6.2, o dubini nemam podatke, ali u epicentralnom području naši su potresi plitki. Prosječna dubina je 12 kilometara. To su plitki potresi.
Kada se dogodi potres, šire se seizmološki valovi. Jedan veliki rasjed se pokrenuo, zato je bio osjećaj da je trajao duže", kazala je.
Puno manjih potresa
Kazala je da je nakon prvog potresa uslijedilo puno naknadnih potresa slabijeg intenziteta."Nakon snažnog potresa od 6,2 zabilježena su brojna podrhtavanja tla, praktički jedan za drugim, ima ih jako puno, 20 i više", kazala je Ivančić.
Dodala je kako se nikada ne može sa sigurnošću predvidjeti hoće li naknadni potresi biti jači od prethodnih.
"Sada kada se dogodio ovako snažan potres, svaki jači potres koji bi se dogodio, a koji ne mora bit jači od ovoga može na oštećenim zgradama napraviti još veća oštećenja", rekla je voditeljica Seizmološke službe RH.
Kao i kod zagrebačkog potresa ti naknadni potresi mogu dugo trajati, godinu do dvije sigurno, kazala je Ivančić.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Šefica Seizmološke službe: Jedan veliki rasjed se pokrenuo
Kada se dogodi potres, šire se seizmološki valovi. Jedan veliki rasjed se pokrenuo, zato je bio osjećaj da je trajao duže", kazala je.Puno manjih potresa
Kazala je da je nakon prvog potresa uslijedilo puno naknadnih potresa slabijeg intenziteta.
"Nakon snažnog potresa od 6,2 zabilježena su brojna podrhtavanja tla, praktički jedan za drugim, ima ih jako puno, 20 i više", kazala je Ivančić.
Prokleti crnci.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Potpuno srušena crkva kod Siska
Evo fino svotice iz proračuna za obnovu ovog sakralnog objekta.
Pionir Marić čupa kosu jer neće biti dovoljno para da uđemo u eurozonu kako su zamislili prije idućih izbora....da nas uvale unutra na prepad dok svi spavamo.
Pionir Marić čupa kosu jer neće biti dovoljno para da uđemo u eurozonu kako su zamislili prije idućih izbora....da nas uvale unutra na prepad dok svi spavamo.
2014-04-11
Pirate wrote:Jebote te Plenky da te jebo Plenky, sta god mislili o njemu, nema covjek veze sa time. I ova budalastije kao Bog salje poruku, mrs u kurac.RayMabus wrote:Ne izdrkavam se. Samo konstantiram da ga ( Plenkija ) netko jako ne voli.סמאל wrote:Ovo je prirodna katastrofa,te mislim kako bar s ovim ne bi smo trebal izdrkavati naše budaleštine.RayMabus wrote:
Ovo je rat. U ratu ima mrtvih.Navikni se na to.
Ok.jučer sam se i ja zajebavao kao je to,,božija kazna'' ali danas,kad znamo kako je jedna curica poginula,čak ni ja nisam toliki debil.
Svugdje u svijetu se događaju prirodne katastrofe,te u tome tražiti neki dublji,,nadnaravni'' smisao i nekakvu poruku,u najmanju ruku je suludo.
Druga stvar je ta što niti najsposobnija vlada na svijetu ne bi mogla predvidjeti i spriječiti ovakvo nešto,kamo li ova naša,pogotovu što je u zadnjih 150 god. izgrađeno masu građevina koje ne zadovoljavaju standarde statike.
Ogroman je trošak sve te građevine samo okrečit a kamo li neka veća ulaganja i održavanje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darth_vader and Pirate like this post
e, tebe čekam...da si i danas pametovao o Božjim kaznama i sličnom, sterala bi te u 3 lepe PMסמאל wrote:Pirate wrote:Jebote te Plenky da te jebo Plenky, sta god mislili o njemu, nema covjek veze sa time. I ova budalastije kao Bog salje poruku, mrs u kurac.RayMabus wrote:Ne izdrkavam se. Samo konstantiram da ga ( Plenkija ) netko jako ne voli.סמאל wrote:
Ovo je prirodna katastrofa,te mislim kako bar s ovim ne bi smo trebal izdrkavati naše budaleštine.
Ok.jučer sam se i ja zajebavao kao je to,,božija kazna'' ali danas,kad znamo kako je jedna curica poginula,čak ni ja nisam toliki debil.
Svugdje u svijetu se događaju prirodne katastrofe,te u tome tražiti neki dublji,,nadnaravni'' smisao i nekakvu poruku,u najmanju ruku je suludo.
Druga stvar je ta što niti najsposobnija vlada na svijetu ne bi mogla predvidjeti i spriječiti ovakvo nešto,kamo li ova naša,pogotovu što je u zadnjih 150 god. izgrađeno masu građevina koje ne zadovoljavaju standarde statike.
Ogroman je trošak sve te građevine samo okrečit a kamo li neka veća ulaganja i održavanje.
ovako, dajem ti +
Potres magnitude 6,3 prema Richteru dogodio se nešto prije 12,20 sati na dubini od 10 kilometara
Epicentar je bio kod Petrinje
U potresu je poginula djevojčica (12)
20 ljudi je ozlijeđeno, traga se za dvoje u ruševinama
Stručnjak: Ovaj je potres 30 puta jači od onog u Zagrebu u ožujku
U Petrinju je stigla i vojska
Zoran Milanović i Andrej Kenwood Kenon stigli su u Petrinju
Ukidaju se propusnice za cijelu Hrvatsku
Ono kad kažu,,gađaj bože i budi precizan''RayMabus wrote:Potpuno srušena crkva kod Siska
2015-07-23
onda ne postavljaj glupa pitanjaaben wrote:isusa ti krista, ne čini rocket science od gradnje skloništa od atmosfere jer ću nahuškati levijatana no tedijagram wrote:Muči, drz se kurikula:)aben wrote:pa diš bolje od čelika?dijagram wrote:
A koga, nema sto baustelaca ovdje:)
Radio neku rekonstrukciju u centru, maksimir.
Ludji projekt nisam vidio, celicna konstrukcija, predimenzionirano, neka baba radila statiku:)
Sad mi javlja tip koji gore nesto uredjuje u potkrovlju, kaze stvara, cvili čelik jezivo ko da titanik uranja pod vodu.
Moram otici vidjeti sto je s varovima.
Sve je navodno ostalo kako treba.
dijagram-
2015-08-09
Taj potres je Božja kazna. Nema šta drugo bit. To onako za kraj godine , Sretna Nova Godina.Noor wrote:Potres magnitude 6,3 prema Richteru dogodio se nešto prije 12,20 sati na dubini od 10 kilometara
Glasajte opet za nas. Mi smo Titovi Tito je naš.
2014-04-11
ne može tu plenki ništa,još i zagreb čeka.Sad može pomoći samo cijela međunarodna zajednica a najviše EU i to ako se pokrene odmah.Sad će se vidjeti sve.
vili40-
2015-08-02
סמאל wrote:Ono kad kažu,,gađaj bože i budi precizan''RayMabus wrote:Potpuno srušena crkva kod Siska
Nisi izdrža. Tako i ja, moram nešto ujebat kad me se pohvali...
darth_vader-
2014-04-17
Propusnice out, ajde, eto me sutra u jedno selo petrinjsko, ljudima pomoci sanirati stetu.Noor wrote:Potres magnitude 6,3 prema Richteru dogodio se nešto prije 12,20 sati na dubini od 10 kilometara
dijagram-
2015-08-09
vili40 wrote:
Lijepo.
Vidim da će biti poprilična lova utučena iz proračuna za sanaciju svega i svačega.
2014-04-11
Jebiga,bilo je jače od mene.jasambrend wrote:סמאל wrote:Ono kad kažu,,gađaj bože i budi precizan''RayMabus wrote:Potpuno srušena crkva kod Siska
Longi je kriv navukao me na tanak led.
2015-07-23
darth_vader likes this post
Točno.סמאל wrote:Jebiga,bilo je jače od mene.jasambrend wrote:סמאל wrote:Ono kad kažu,,gađaj bože i budi precizan''RayMabus wrote:Potpuno srušena crkva kod Siska
Namjerno san to stavio nakon šta te Noor pohvalila tj kad si ti počeo pričati da ćeš danas biti sudržan.
Znam na šta padaš.
2014-04-11
RayMabus wrote:Točno.סמאל wrote:Jebiga,bilo je jače od mene.jasambrend wrote:סמאל wrote:
Ono kad kažu,,gađaj bože i budi precizan''
Namjerno san to stavio nakon šta te Noor pohvalila tj kad si ti počeo pričati da ćeš danas biti sudržan.
Znam na šta padaš.
Postavio si sliku prije nego me Norka pohvalila,ja sam imao namjeru bit dostojanstven,zato ovo ide tebi na dušu.
Last edited by סמאל on Tue 29 Dec - 15:53; edited 1 time in total
2015-07-23
Page 20 of 52 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 36 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine