koga je zdrmalo
Page 37 of 52
Page 37 of 52 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 44 ... 52
Re: koga je zdrmalo
Kupujem novu fotelju, masivnu, čvrstu...izbacujem ovu za ljuljanje, prisjelo mi...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Ne. Ja ne pripadam tvojoj vrsti.veber wrote:jel surađuješ s onim iz GF sa pet zvjezdica?red wolf wrote:Sutra. To je mogućnost. Uskom krugu ljudi sam 28.12. rekao da će grunuti jači 29.12. Vi, ljudi, to ne možete razumijeti...veber wrote:jel to sutra-sutra ili kama sutra?red wolf wrote:
Da.
ili te malo pripustili na comp?
živi dokaz da hors zeme mozak
a mogli ste na thc biti
red wolf-
2016-02-10
Pa da, i do nosivog zida u čošak al da ostane prostor iza od pol metraTriny wrote:Kupujem novu fotelju, masivnu, čvrstu...izbacujem ovu za ljuljanje, prisjelo mi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ništa od toga. Bolje padobran da skačem s 4. kata.kaya wrote:Pa da, i do nosivog zida u čošak al da ostane prostor iza od pol metraTriny wrote:Kupujem novu fotelju, masivnu, čvrstu...izbacujem ovu za ljuljanje, prisjelo mi...
Trinity-
2014-04-17
nemam. brodSovak wrote:veber wrote:daj dvije kile tuljana za po doma. i pingvine za djecu.Sovak wrote:red wolf wrote:
Ja sam Hrvat. Tijelom.
Ja sam Eskim.
Ne dam. Imaš brod. Ulovi si sam.
nemam ni kaić više.
a ti si baš, ono, kuiš ne škrt u biti si širokopojasan.
2014-12-30
To sam ja skoro jučer, al bez padobrana. Al sad imam sklonište!Triny wrote:Ništa od toga. Bolje padobran da skačem s 4. kata.kaya wrote:Pa da, i do nosivog zida u čošak al da ostane prostor iza od pol metraTriny wrote:Kupujem novu fotelju, masivnu, čvrstu...izbacujem ovu za ljuljanje, prisjelo mi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meatke wrote:jedan zanimljiv fenomen :
to je vrlo opasna pojava zove se likvefakcija tla. to znači da je zbog potresa podzemlje prešlo iz krutog u tekuće stanje što znači da cijelo to područje pluta na vodi kao splav na moru. moglo bi doći do klizišta, odrona i pomicanja tla.
Guest- Guest
Zato pripadaš onoj mojoj.red wolf wrote:Ne. Ja ne pripadam tvojoj vrsti.veber wrote:jel surađuješ s onim iz GF sa pet zvjezdica?red wolf wrote:Sutra. To je mogućnost. Uskom krugu ljudi sam 28.12. rekao da će grunuti jači 29.12. Vi, ljudi, to ne možete razumijeti...veber wrote:
jel to sutra-sutra ili kama sutra?
ili te malo pripustili na comp?
a mogli ste na thc biti
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne...סמאל wrote:Zato pripadaš onoj mojoj.red wolf wrote:Ne. Ja ne pripadam tvojoj vrsti.veber wrote:jel surađuješ s onim iz GF sa pet zvjezdica?red wolf wrote:
Sutra. To je mogućnost. Uskom krugu ljudi sam 28.12. rekao da će grunuti jači 29.12. Vi, ljudi, to ne možete razumijeti...
a mogli ste na thc biti
red wolf-
2016-02-10
pa ako imaš dovoljnu površinu padobrana, a kat je min 2,5m imaš šanse da se otvoriTriny wrote:Ništa od toga. Bolje padobran da skačem s 4. kata.kaya wrote:Pa da, i do nosivog zida u čošak al da ostane prostor iza od pol metraTriny wrote:Kupujem novu fotelju, masivnu, čvrstu...izbacujem ovu za ljuljanje, prisjelo mi...
veća šansa za preživljavanje je da padobran učvrstiš dijagonalno.
ako nije vojni, otprilike ćeš biti na razini tla
2014-12-30
veber wrote:nemam. brodSovak wrote:veber wrote:daj dvije kile tuljana za po doma. i pingvine za djecu.Sovak wrote:
Ja sam Eskim.
nemam ni kaić više.
Je, je.
Kaj ... na eks si prepisal?
Ili na potomstvo?
Guest- Guest
O da,da,samo što to nećeš sam sebi da priznaš.red wolf wrote:Ne...סמאל wrote:Zato pripadaš onoj mojoj.red wolf wrote:Ne. Ja ne pripadam tvojoj vrsti.veber wrote:
jel surađuješ s onim iz GF sa pet zvjezdica?
a mogli ste na thc biti
2015-07-23
Čuvajte se sutra. Čuvajte se 03.01., 04. i 05.01. Neću ići više daleko. Držte se!
red wolf-
2016-02-10
mislim, đentlmeni ne propitkuju.Sovak wrote:veber wrote:nemam. brodSovak wrote:veber wrote:
daj dvije kile tuljana za po doma. i pingvine za djecu.
nemam ni kaić više.
Je, je.
Ili na potomstvo?
imam kaić. u biti iman a neman
ko i kupnja nisana u dalmaciji
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:A-sad objasni što si zapravo pitao?Eroo wrote:Radi se osnovnim projektnim ubrzanjima. Ako ti je kuća na terenu kategorije B onda to množiš sa 1.2 .AssadNaPodmornici wrote:a taj period od 475godina. a tako znači.
Pravoga dobiješ s množenjem 2.5x i djeljenjem s faktorom ponašanja konstrukcije q. Ovaj može biti
1.5 do 5,0, ovisno o tipu konstrukcije. Dalje, sve skupa možeš pomnožiti i sa faktorima koji obuhvaćaju
važnost objekta. Za barake 0.9, za stanovanjske objekte 1.0, za objekte od važnosti za državu 1.3 itd...
Ima tu puno stvari za objasniti, ali nisam siguran da si i dosadašnje razumio.
objasni ti.
tvoja je to struka građevina. ja tebi mogu objasniti proces kreacije novca i kako banke stvaraju novac, itd, mogu ti objasniti i sve o upravljanju jahtama, sidrenjima, jedrenjima, gliserima,valovima, vjetru, vremenskoj prognozi, čvorovima, manevriranju sa jednim motorom sa dva motora, sa motorima sa malo konjskih snaga, sa više konjskih snaga, sa bow trusterima itd, sa pravilima ponašanja i znakovima- proveo sam u toj branši 5godina. mogu ti objasniti i još dostoga toga još , recimo oko kriptovaluta dosta me ljudi zove privatno da im objasnim kako kupovati, ulagati, i čega se paziti i kako ih čuvati. mogu objasniti ti neke stvari i oko strojnog učenja , što upravo učim doma na laptopu, već neke stvari kužim učim već godinu dana. objasni ti. iako sam duplo mlađi od tebe, imam i ja generirano dosta znanja hvala bogu. neman pojma o građevini, a kao što ti ne znaš puno o covidu(aj nauči si napokon da prokuženost usporava virus itd), pa lipo ti pojasni, evo ti par pod pitanja
što je teren kategorije B? znači ima kategorija A,B,C? -kakva je razlika? daj izvor ovih podjela
"pravog dobiješ sa množenjem 2.5x"? -šta pravog? o čemu se radi? pravog o čega?
i djelenjem sa faktorom ponašanja konstrukcije q? -ok , svaka konstrukcija se drugačije ponaša, po kojoj ih klasificikaciji dijeliš? zašto se zovu "q"? jel to standardizirana varijabla za njih?
važnost objekta? važnost objekta u odnosu na što? po čemu se klasificira važnost objekta?
https://www.phd.eng.br/wp-content/uploads/2015/02/en.1998.1.2004.pdf
Još jednom se ispričavam što sam zakazao 29.12., iako sam znao...
red wolf-
2016-02-10
Ma nema beda,dogodi se i najboljima.red wolf wrote:Još jednom se ispričavam što sam zakazao 29.12., iako sam znao...
2015-07-23
veber wrote:mislim, đentlmeni ne propitkuju.Sovak wrote:veber wrote:nemam. brodSovak wrote:
nemam ni kaić više.
Je, je.
Ili na potomstvo?
imam kaić. u biti iman a neman
ko i kupnja nisana u dalmaciji
Jebat ga .. ja sam bauer ... selak.
Guest- Guest
evo, čuvali smo se, a sutra je upravo prošlo, hvala Bogu, bez novih značajnijih potresared wolf wrote:Čuvajte se sutra! Budite na oprezu.
Page 37 of 52 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 44 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
Page 37 of 52