Pazite koga komentirate
Page 1 of 1
Pazite koga komentirate
https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/influencerica-tuzila-matanica-zbog-facebook-komentara-pogodile-su-me-njegove-rijeci-bila-sam-rastresena-15108232
Nikad se ne zna tko je influencer/ica.
B-^^
B-^^
Re: Pazite koga komentirate
tako je u donauworthu gdje živim i radim balavica fluenca tužila nekog lika iz sličnih razloga.Maggie19 wrote: https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/influencerica-tuzila-matanica-zbog-facebook-komentara-pogodile-su-me-njegove-rijeci-bila-sam-rastresena-15108232
B-^^
sud je odlučio da fluenca mora odraditi 154h korisnog rada u bavarskom crvenom križu, to nije klasični CK nego ogranak pod crkvom.
a ti se pak brinu o onemočalim, slabima, odbačenima i sl.
s time da to neće odraditi ovdje u DON već mora u Augsburg što je lokalnim vlakom oko 55 minuta, sud ne pokriva troškove IC vlakova i kao socijalizacija joj je vlak koji je tipa zg-vž.
u slučaju izostanka 3× ide u zatvor 154h što je 22 radna dana odnosno mjesec dana.
pa ti influiraj.
veber-
2014-12-30
Haha pa mi smo blizu sused.veber wrote:tako je u donauworthu gdje živim i radim balavica fluenca tužila nekog lika iz sličnih razloga.Maggie19 wrote: https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/influencerica-tuzila-matanica-zbog-facebook-komentara-pogodile-su-me-njegove-rijeci-bila-sam-rastresena-15108232
B-^^
sud je odlučio da fluenca mora odraditi 154h korisnog rada u bavarskom crvenom križu, to nije klasični CK nego ogranak pod crkvom.
a ti se pak brinu o onemočalim, slabima, odbačenima i sl.
s time da to neće odraditi ovdje u DON već mora u Augsburg što je lokalnim vlakom oko 55 minuta, sud ne pokriva troškove IC vlakova i kao socijalizacija joj je vlak koji je tipa zg-vž.
u slučaju izostanka 3× ide u zatvor 154h što je 22 radna dana odnosno mjesec dana.
pa ti influiraj.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ne volim Matanića, ali bih rado uplatija na žiro račun ako dobije kaznu zbog spodobe...
darth_vader-
2014-04-17
niels likes this post
Influenceri su mi korak niže od javnih bilježnika, korak više od mladeži zločinačke.
niels-
2021-04-26
Ja imam puno više followera od nje, pa se ne hvalim. Kažu mi da sam prepametan, ali nikog ne tužim za klevetu. Što bih, kad ne mogu dokazati da zaista i nisam? Ne mreš u životu i jare i pare, kaj ne?
Maggie19 likes this post
;-D
Similar topics
» pazite da vam se nedigne
» Čuvajte se, pazite se, jer znakovi su premalo
» Jutarnji: Ako Rusija ojača, Hrvati pazite, vratit će vam RSK!
» Vučić:Komšije pazite se imat ćemo ravno 6 migova..
» Pazite kako idete odjeveni na Euro (da ne uvrijedite cvijeće)
» Čuvajte se, pazite se, jer znakovi su premalo
» Jutarnji: Ako Rusija ojača, Hrvati pazite, vratit će vam RSK!
» Vučić:Komšije pazite se imat ćemo ravno 6 migova..
» Pazite kako idete odjeveni na Euro (da ne uvrijedite cvijeće)
Page 1 of 1