koga je zdrmalo
Page 19 of 52
Page 19 of 52 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 52
Re: koga je zdrmalo
A koga, nema sto baustelaca ovdje:)Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:Da, eru i norku zaobici u sirokom luku,Sovak wrote:dijagram wrote:ipak, radi se samo o iskustvu i pracenju ponasanja potresa, nikakve sigurnosti tu nema osim kvalitetne i sigurne gradnje
To je najvažnije.
Radio neku rekonstrukciju u centru, maksimir.
Ludji projekt nisam vidio, celicna konstrukcija, predimenzionirano, neka baba radila statiku:)
Sad mi javlja tip koji gore nesto uredjuje u potkrovlju, kaze stvara, cvili čelik jezivo ko da titanik uranja pod vodu.
Moram otici vidjeti sto je s varovima.
Sve je navodno ostalo kako treba.
dijagram-
2015-08-09
valjda se misli na vezu...putevi su prohodni i okPirate wrote:kako odsjeceni? Pa valjda ima veza cestom.Noor wrote:vojska je već u Petrinji...
Pleso šalje 2 helikoptera s opremom za vezu, odsjećeni su
faktor 5 :Ddijagram wrote:A koga, nema sto baustelaca ovdje:)Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:Da, eru i norku zaobici u sirokom luku,Sovak wrote:
To je najvažnije.
Ludji projekt nisam vidio, celicna konstrukcija, predimenzionirano, neka baba radila statiku:)
Sad mi javlja tip koji gore nesto uredjuje u potkrovlju, kaze stvara, cvili čelik jezivo ko da titanik uranja pod vodu.
Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:Da, eru i norku zaobici u sirokom luku,Sovak wrote:dijagram wrote:ipak, radi se samo o iskustvu i pracenju ponasanja potresa, nikakve sigurnosti tu nema osim kvalitetne i sigurne gradnje
To je najvažnije.
Konkurencija... :)
darth_vader-
2014-04-17
Mi se barem znamo nasaliti na svoj racun bez uvrede.jasambrend wrote:Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:Da, eru i norku zaobici u sirokom luku,Sovak wrote:
To je najvažnije.
Danas je to rijetko, ustvari, znak postovanja.
dijagram-
2015-08-09
Veliki potres. Još su taj Sisak i Petrinja niže zgrade i nije gusto urbano pa opet ima žrtava nažalost to dijete i 20 ozlijeđenih i još nije konačna brojka.
Veliki potres a jedino eto šta nije pogođeno gusto urbano područje poput Zagreba nego su ono niže zgrade i nisu u gusto napravljene pa je manja opasnost od stradavanja stanara i šetača.
Veliki potres a jedino eto šta nije pogođeno gusto urbano područje poput Zagreba nego su ono niže zgrade i nisu u gusto napravljene pa je manja opasnost od stradavanja stanara i šetača.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa diš bolje od čelika?dijagram wrote:A koga, nema sto baustelaca ovdje:)Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:Da, eru i norku zaobici u sirokom luku,Sovak wrote:
To je najvažnije.
2014-04-16
Muči, drz se kurikula:)aben wrote:pa diš bolje od čelika?dijagram wrote:A koga, nema sto baustelaca ovdje:)Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:
Da, eru i norku zaobici u sirokom luku,
dijagram-
2015-08-09
tako je kolegadijagram wrote:Mi se barem znamo nasaliti na svoj racun bez uvrede.jasambrend wrote:Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:
dijagram wrote:Mi se barem znamo nasaliti na svoj racun bez uvrede.jasambrend wrote:Noor wrote:kud baš menedijagram wrote:
I ne poželiš baš nikad da joj popuste tiple na fasadi...
Normalno je to oduvijek, tko će kome uvalit kajlu ako ne svoj svome... to ja po ovim svojima što su s poskocima rasli... :)
darth_vader-
2014-04-17
Petrinja, moji starci brat, sin mu i žena su jedva preživjeli jer su pokušali bježat pa ih je zaustavilo u prethodnik, sreća da nisu uspjeli izaći, jer bi ih čeoni zid iznad stolice što je pao zatrpao...
2015-08-08
Ma kakvi, nema toga kod nas.jasambrend wrote:dijagram wrote:Mi se barem znamo nasaliti na svoj racun bez uvrede.jasambrend wrote:Noor wrote:
kud baš mene
I ne poželiš baš nikad da joj popuste tiple na fasadi...
Normalno je to oduvijek, tko će kome uvalit kajlu ako ne svoj svome... to ja po ovim svojima što su s poskocima rasli... :)
dijagram-
2015-08-09
Ne znam sto je s propusnicama, moze li se doći, očekujem poziv iz petrinje, uruseno kroviste, mozda dodjem na brzu sanaciju, kiše ce, zima.michaellcmacha wrote:Petrinja, moji starci brat, sin mu i žena su jedva preživjeli jer su pokušali bježat pa ih je zaustavilo u prethodnik, sreća da nisu uspjeli izaći, jer bi ih čeoni zid iznad stolice što je pao zatrpao...
Boze sacuvaj.
dijagram-
2015-08-09
isusa ti krista, ne čini rocket science od gradnje skloništa od atmosfere jer ću nahuškati levijatana no tedijagram wrote:Muči, drz se kurikula:)aben wrote:pa diš bolje od čelika?dijagram wrote:A koga, nema sto baustelaca ovdje:)Noor wrote:
kud baš mene
2014-04-16
Plenky je kapetan AmerikaPirate wrote:Jebote te Plenky da te jebo Plenky, sta god mislili o njemu, nema covjek veze sa time. I ova budalastije kao Bog salje poruku, mrs u kurac.RayMabus wrote:Ne izdrkavam se. Samo konstantiram da ga ( Plenkija ) netko jako ne voli.סמאל wrote:Ovo je prirodna katastrofa,te mislim kako bar s ovim ne bi smo trebal izdrkavati naše budaleštine.RayMabus wrote:
Ovo je rat. U ratu ima mrtvih.Navikni se na to.
Ja sam seronja a seronje seru no ništa neće promijeniti činjenicu da je Plenkovica u mandatu potrefilo sve najgore.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Upravo su javili da su ukinute sve propusnice i autocesta ZG-Sisak se ne naplacuje.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Page 19 of 52 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?