koga je zdrmalo
Page 11 of 52
Page 11 of 52 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 31 ... 52
Re: koga je zdrmalo
Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.tre wrote:pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.jastreb wrote:Pa Tito se bas i nije puno bakcao s njima.vuksadinare wrote:popa se uvijek na kraju pitalojastreb wrote:Mene napadaju zbog istine.
Npr.kad kazem da je CUH okov na hrvatskim rukama.
A svi znaju da je to istina.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
što to reče pederima ,,,rasplakaćesetre wrote:pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.jastreb wrote:Pa Tito se bas i nije puno bakcao s njima.vuksadinare wrote:popa se uvijek na kraju pitalojastreb wrote:Mene napadaju zbog istine.
Npr.kad kazem da je CUH okov na hrvatskim rukama.
A svi znaju da je to istina.
Guest- Guest
pa kaze za sebe da je bivsijasambrend wrote:vuksadinare wrote:ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitiratobala razuma wrote:jesili ti pederסמאל wrote:
Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.
Zašto bivši?
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:hordak je'l?..on i tetrijeb su najbolji prijatelji
Tetrijeb je original... Dražin antifa... ovaj mi pari veći ustaša i od samog Đapića, ta nitko se ne bi sprdao s brojem nejači pogubljenih u Jasenovcu. Uvijek dvije nule postradalih namjerno izostavi...
darth_vader-
2014-04-17
ma lik je jebeni ujko...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:hordak je'l?..on i tetrijeb su najbolji prijatelji
Tetrijeb je original... Dražin antifa... ovaj mi pari veći ustaša i od samog Đapića, ta nitko se ne bi sprdao s brojem nejači pogubljenih u Jasenovcu. Uvijek dvije nule postradalih namjerno izostavi...
2015-09-08
ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.tre wrote:pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.jastreb wrote:Pa Tito se bas i nije puno bakcao s njima.vuksadinare wrote:
popa se uvijek na kraju pitalo
Ajde teraj se u pizdu materinu glupu
razlog manje ili više za plakanje, ko da ne plaču i bez ovog gore :)obala razuma wrote:što to reče pederima ,,,rasplakaćesetre wrote:pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.jastreb wrote:Pa Tito se bas i nije puno bakcao s njima.vuksadinare wrote:
popa se uvijek na kraju pitalo
e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabamatre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.tre wrote:pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.jastreb wrote:
Pa Tito se bas i nije puno bakcao s njima.
2015-09-08
životinoviću je sve bilo dozvoljenovuksadinare wrote:e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabamatre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.tre wrote:
pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.
inace zanimljivo ista propagndna špranca komunista je bila da su u drugom svjetskom ratu ckveni tornjevi bila mitraljeska gnijezda da bi ih imali rzlog rusiti..to isto radila je i srpka propaganda u domovinskom ratu da su tornjevi katolickih crkava bili mitraljeska i snajperska gnijezda..pa onda rokali iz topnistva po tornjevima...ili jedan od naslova '91 u beogradskim novinama je bio...'katolički sveštenik snajperist na crkvenom tornju u Petrinji.Nasi tenkisti tenkovskom granatom lišili i toranj i života sveštenika snajperistu'
2015-09-08
ulje dabome, i to maslinovotre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.tre wrote:pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.jastreb wrote:
Pa Tito se bas i nije puno bakcao s njima.
i katran bi da su imali:)
dijagram-
2015-08-09
I perijedijagram wrote:ulje dabome, i to maslinovotre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.tre wrote:
pa je, on ih je radije tamanio pa tako nigdje u svijetu nije zabilježeno u ww2 da se jednom narodu pobije preko 600 svećenika.
i katran bi da su imali:)
Ja nikada za sebe nisam rekao da sam ustaša,partizan,četnik kao što me tako etiketiraju(ovisno od strane koju naljutim)prvenstveno što to nikad ne bih volio,drugo,kad bih i htio,to jednostavno nije moguće,jer nisam rođen za vrijeme ww2. niti sam položio nekakvu prisegu.vuksadinare wrote:pa kaze za sebe da je bivsijasambrend wrote:vuksadinare wrote:ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitiratobala razuma wrote:
jesili ti peder
Zašto bivši?
Nazvati me pripadnikom neke vojne formacije iz ww2. jednostavno nema smisla,niti veze s zdravim razumom,jer to bi bilo jednako kao kad bi se neki dećec rođen nakon 1995. nazvao ,,hrvatskim braniteljom'' samo zato što je bio na Thompsonovom koncertu.
2015-07-23
Pirate likes this post
znaci ti si zengaסמאל wrote:Ja nikada za sebe nisam rekao da sam ustaša,partizan,četnik kao što me tako etiketiraju(ovisno od strane koju naljutim)prvenstveno što to nikad ne bih volio,drugo,kad bih i htio,to jednostavno nije moguće,jer nisam rođen za vrijeme ww2. niti sam položio nekakvu prisegu.vuksadinare wrote:pa kaze za sebe da je bivsijasambrend wrote:vuksadinare wrote:
ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitirat
Zašto bivši?
Nazvati me pripadnikom neke vojne formacije iz ww2. jednostavno nema smisla,niti veze s zdravim razumom,jer to bi bilo jednako kao kad bi se neki dećec rođen nakon 1995. nazvao ,,hrvatskim braniteljom'' samo zato što je bio na Thompsonovom koncertu.
2015-09-08
To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabamatre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.tre wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabamatre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:
Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.
2015-07-23
da..i sančo pansa je isao protiv vjetrenjača u pađenimajastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabamatre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:
Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.
2015-09-08
Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabamatre wrote:
ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.
2014-04-22
Ma svejedno,i onako se većina svećenstva prošvercala te izbjegli pravičnu osudu na narodnom sudu,zbog njihove participacije u zločinima NDH.jastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:
e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabama
2015-07-23
reko mi moj đedo a njemu njegov đedo...i tako nastane i bi povijest ovih prostora do pojave kamere,tv-a i drugih medijajastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:
e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabama
2015-09-08
Pisalo je o tome i u knjigama.vuksadinare wrote:reko mi moj đedo a njemu njegov đedo...i tako nastane i bi povijest ovih prostora do pojave kamere,tv-a i drugih medijajastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:
To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.
A zasto su se ti mantijasi masovno prikljucivali ustasama i jos neuk narod tentali da ode u ujkane?
Tko god slusa CUH nadrapa. Samo kome ja pricam.
2014-04-22
Page 11 of 52 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 31 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?