koga je zdrmalo
Page 12 of 52
Page 12 of 52 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 32 ... 52
Re: koga je zdrmalo
Pisalo je o tome i u knjigama.vuksadinare wrote:reko mi moj đedo a njemu njegov đedo...i tako nastane i bi povijest ovih prostora do pojave kamere,tv-a i drugih medijajastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:
To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.
A zasto su se ti mantijasi masovno prikljucivali ustasama i jos neuk narod tentali da ode u ujkane?
Tko god slusa CUH nadrapa. Samo kome ja pricam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Aha, i svizac je zamotao čokoladu negdje u švicarskoj.jastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabamatre wrote:ma jašta, čak su i vrelo ulje sipali po partizanima kad su se penjali na crkvene tornjeve.סמאל wrote:
Možda iz istog razloga što je malo gdje zabilježeno kako je katolička crkva tako zdušno podržavala fašistički režim i njegove zločine,kao što je to u Hrvatskoj i Španjolskoj.
Ajde teraj se u pizdu materinu glupu
O Božejastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:
e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabama
imas dokaz da se svecenstvo masovno prikljucivalo ustasama..ja znam da nije...prijavio se određen manji broj i to je to...kao sto se jedan manji dio prikljucio partizanima a najveci dio je bio vojnciki pasivan....jastreb wrote:Pisalo je o tome i u knjigama.vuksadinare wrote:reko mi moj đedo a njemu njegov đedo...i tako nastane i bi povijest ovih prostora do pojave kamere,tv-a i drugih medijajastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:
Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.
A zasto su se ti mantijasi masovno prikljucivali ustasama i jos neuk narod tentali da ode u ujkane?
Tko god slusa CUH nadrapa. Samo kome ja pricam.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...niti su masovno nagovarali ljude da idu u ustase kao i da idu ili ne idu u partizane...onaj ko se u ono vrijeme politicki tako osjecao odlazio je ovome ili onome...
2015-09-08
pa sad vidis kako su se mitovi radili na-pricama...kad dosle kamere nista od toga ne ispade...nego suprotnotre wrote:O Božejastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:
2015-09-08
Jesu dobili za ostatke da proslave 2021. U dolaskujastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:To uopće nije smiješno. I to se zaista dogodilo negdje u Zap.Hercegovini.vuksadinare wrote:
e to mi je bilo najjace..vrelo ulje kad su se penjali na crkvene tornje.. ....dok je npr.bata partizan,ilegalac uredovno šarcem mlatio sa crkvenog tornja po švabama
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regionu"tre wrote:O Božejastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:Možda Široki Brijeg ? Jer inače zašto bi one ustaške fratre onako kaznili.jastreb wrote:
dijagram-
2015-08-09
vidjele to stare partizancine ko nije bas svoj od djece pa su mogli prodavat 'bombasticne' price a ovi poput tetrijeba upijali to svom snagomdijagram wrote:Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regionu"tre wrote:O Božejastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:
2015-09-08
Mi smo imali u kvartu jednog 'prvoborca' koji je pokusao prodati pricu kako su ga u partizane prosvercali ispod stajskog gnoja u zapreznim kolima.. kad ga je netko od nas klinaca provalio 'a kak ste disali stricek' kiselo se osmjehnuo i sarkasticno odgovorio 'na slamcicu'..vise od srama nije dolazio prodavat bajke..ne sumnjam da bi mu tetrijeb povjerovao
2015-09-08
ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regionu"tre wrote:O Božejastreb wrote:Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.סמאל wrote:
ne vjeruje.tre wrote:ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regionu"tre wrote:O Božejastreb wrote:
Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.
abolirani je četnik.
pa onda mrlja i brlja.
ali hrvatska penzija mu je mila.
a, lik je u jednom trenu 2016e poslao mi fotku svoje značke.
aboliralo ga u policiju.
a, znamo da je broj značke kao i jmbg.
2014-12-30
Kao što neki vjeruju kako je svevišnji i milostivi bog Hrvatima darovao komadić zemlje koji je ostavio za sebe.tre wrote:ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regionu"tre wrote:O Božejastreb wrote:
Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo,jer su to jos kad sam bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Kao što neki vjeruju kako je svevišnji i milostivi bog Hrvatima darovao komadić zemlje koji je ostavio za sebe.tre wrote:ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regionu"tre wrote:
O Bože
Nije taj Bog nikaj daroval nama Hrvatima. Svaki metar četvorni naše države platili smo u krvarini.
Guest- Guest
Bas takoSovak wrote:סמאל wrote:Kao što neki vjeruju kako je svevišnji i milostivi bog Hrvatima darovao komadić zemlje koji je ostavio za sebe.tre wrote:ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:
Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regiji"
Nije taj Bog nikaj daroval nama Hrvatima. Svaki metar četvorni naše države platili smo u krvarini.
2015-09-08
A dobro on je tip od onih koji su pusili takve price razgoracenih ociju..obvezna 'lektira' je bila..ujutro u 9 'Dozvoli te da se obratimo' i naravno neizbjezni partizanski film..tre wrote:ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regiji"tre wrote:O Božejastreb wrote:
Tamo negdje oko Mostara znam da je bilo, jer su to još kad sam bio bio mal pricali stariji ljudi koji su tamo bili u partizanima.
2015-09-08
Ma baljezga gluposti.vuksadinare wrote:A dobro on je tip od onih koji su pusili takve price razgoracenih ociju..obvezna 'lektira' je bila..ujutro u 9 'Dozvoli te da se obratimo' i naravno neizbjezni partizanski film..tre wrote:ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regiji"tre wrote:
O Bože
Tako je.Nije bog,već drug Tito.Sovak wrote:סמאל wrote:Kao što neki vjeruju kako je svevišnji i milostivi bog Hrvatima darovao komadić zemlje koji je ostavio za sebe.tre wrote:ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!dijagram wrote:
Jastreb, najgluplji jugozomboid u "regionu"
Jedino je Tito darovao Hrvatskoj nešto,što nikad nije pripadalo.
Partizani su svojom krvlju platili danak za Istru,koju je Tito poklonio Hrvatskoj.
2015-07-23
Pa,vjerojatn je.obala razuma wrote:zar nije tito bogסמאל wrote:
Tako je.Nije bog,već drug Tito.
2015-07-23
...sve pet..ali darovao je i dobre djelove koji su vjekovno bili hrvatski..tak da 1:1..סמאל wrote:Tako je.Nije bog, već drug Tito.Sovak wrote:סמאל wrote:Kao što neki vjeruju kako je svevišnji i milostivi bog Hrvatima darovao komadić zemlje koji je ostavio za sebe.tre wrote:
ima blizu 50 godina i još vjeruje da je slavko spasio mirka rekavši mu pazi metak mirko!
Jedino je Tito darovao Hrvatskoj nešto, što nikad nije pripadalo.
Partizani su svojom krvlju platili danak za Istru, koji je Tito poklonio Hrvatskoj.
2015-09-08
Page 12 of 52 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 32 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?