Da remiziramo...
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
i kod menemichaellcmacha wrote:Jebote kod mene potres malo žešći
veber- Posts : 53509
2014-12-30
još koji dan ,,i to je tovili40 wrote:i kod mene jebomubogmajku i potresu i 2020. godini
Guest- Guest
pokaj se grešniče, jaganjac božji će te spasiti, aleluja.vili40 wrote:i kod mene jebomubogmajku i potresu i 2020. godini
samo nas udba spašava.
garant ide kraj svijeta.
baba rajnga i hajrudin su predvidjeli.
2014-12-30
Meni pol kobasica popadalo, ražnjevi se srondali niz stepenice, a sinove medalje ko da triangl i činele lupamo.vili40 wrote:epicentar blizu Siska ali jebote to je bio jak potres kad se tako treslo kod mene
2015-08-08
mene je mačka probudila.michaellcmacha wrote:Meni pol kobasica popadalo, ražnjevi se srondali niz stepenice, a sinove medalje ko da triangl i činele lupamo.vili40 wrote:epicentar blizu Siska ali jebote to je bio jak potres kad se tako treslo kod mene
ali ni približno kao onaj u ožujku, barem kod mene.
i ti si kriv, bog nas kažnjava zato ti je srušio kobasice :P
2014-12-30
Sad crvenkasti likujeveber wrote:mene je mačka probudila.michaellcmacha wrote:Meni pol kobasica popadalo, ražnjevi se srondali niz stepenice, a sinove medalje ko da triangl i činele lupamo.vili40 wrote:epicentar blizu Siska ali jebote to je bio jak potres kad se tako treslo kod mene
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
žaluje.michaellcmacha wrote:Sad crvenkasti likujeveber wrote:mene je mačka probudila.michaellcmacha wrote:Meni pol kobasica popadalo, ražnjevi se srondali niz stepenice, a sinove medalje ko da triangl i činele lupamo.vili40 wrote:epicentar blizu Siska ali jebote to je bio jak potres kad se tako treslo kod mene
pišeš i dalje.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A dobro on se nada da će drugi popratni malo žešće o plesti... Ako ništa a ono bar po meni...veber wrote:žaluje.michaellcmacha wrote:Sad crvenkasti likujeveber wrote:mene je mačka probudila.michaellcmacha wrote:
Meni pol kobasica popadalo, ražnjevi se srondali niz stepenice, a sinove medalje ko da triangl i činele lupamo.
pišeš i dalje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
no frx. znaš da uvijek stojim iza tebe.michaellcmacha wrote:A dobro on se nada da će drugi popratni malo žešće o plesti... Ako ništa a ono bar po meni...veber wrote:žaluje.michaellcmacha wrote:Sad crvenkasti likujeveber wrote:
mene je mačka probudila.
pišeš i dalje.
sinu ću ti kožnu jaknu poklonit.
2014-12-30
a jebate, gori si od kajevili40 wrote:opet se streslo
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a jebate, gori si od kajevili40 wrote:opet se streslo
2014-12-30
mahh..to je stara drka vec,10 godina..dosada bili windows7 64bitni..mislish koliko moz koristiti Ram-a?,niti 8 GB..sad sam ga presalto na linux,jerbo na server si stavljam linux server distru..aonda si poslozim desktop,umjesto laptopa..veber wrote:kakve veze ima OS i njegova starost ako ga podržavaju najnoviji chipsetovi?Legendovich wrote:nemoj hebat?'josh to koristish?..veber wrote:2000Legendovich wrote:
feberu,koji OS imas na serveru?
i
HR
server koji služi pohrani?
bitno je da se moj mob, tv, auto, lap može spojit i ostaviti podatke.
OS može biti i DOS-što u biti i je.
ako znaš iskonfigurirat postavke.
koliko tvoji lap čita RAM-a?
Guest- Guest
kako ti nemaš, kao jebač-programer, win 10-64Legendovich wrote:mahh..to je stara drka vec,10 godina..dosada bili windows7 64bitni..mislish koliko moz koristiti Ram-a?,niti 8 GB..sad sam ga presalto na linux,jerbo na server si stavljam linux server distru..aonda si poslozim desktop,umjesto laptopa..veber wrote:kakve veze ima OS i njegova starost ako ga podržavaju najnoviji chipsetovi?Legendovich wrote:nemoj hebat?'josh to koristish?..veber wrote:
2000
i
HR
moj jadni lenovo iz 2014e ili 15e koristi 32Gb RAM i može još ssd.
kakav si ti to programer, inžinjer.
win
2014-12-30
i kaj koristiš na linux za igranje igara ili pokretanje kompliciranijih programa?
logiraš se kroz winse ili imaš čistu pingvinsku instalaciju?
2014-12-30
win 10??..cisto sranje,po debeloj vecini,a nametanje tog sranja mi ide na zivce,..kupis lap HPov,i mosh samo Win 10 oem koristiti,zakljucano i u biosu..osim toga,rugali se i Rusima sa zapada sto koriste prije 20 godina,a ovi sa starim tandzarama,pisali josh i bolje programe,za koje na zapadu Pakše uvoze da im rade..nisam programer,niti inzenjer..tvoje i mihino preseravanje..stoput ponovljena laz postaje forumska "istina",ali hajdeveber wrote:kako ti nemaš, kao jebač-programer, win 10-64Legendovich wrote:mahh..to je stara drka vec,10 godina..dosada bili windows7 64bitni..mislish koliko moz koristiti Ram-a?,niti 8 GB..sad sam ga presalto na linux,jerbo na server si stavljam linux server distru..aonda si poslozim desktop,umjesto laptopa..veber wrote:kakve veze ima OS i njegova starost ako ga podržavaju najnoviji chipsetovi?Legendovich wrote:
nemoj hebat?'josh to koristish?..
win
Guest- Guest
za igranje xbox...windowsi umrli,nema ih vise..čisti pingvin..daleko stabilniji i sigurniji..dovrseniji..biraj sa onim sto ti najvise odgovara...veber wrote:i kaj koristiš na linux za igranje igara ili pokretanje kompliciranijih programa?
Guest- Guest
koji linux koristis ?Legendovich wrote:mahh..to je stara drka vec,10 godina..dosada bili windows7 64bitni..mislish koliko moz koristiti Ram-a?,niti 8 GB..sad sam ga presalto na linux,jerbo na server si stavljam linux server distru..aonda si poslozim desktop,umjesto laptopa..veber wrote:kakve veze ima OS i njegova starost ako ga podržavaju najnoviji chipsetovi?Legendovich wrote:nemoj hebat?'josh to koristish?..veber wrote:
2000
i
HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kako sada nisi inžinjer?Legendovich wrote:win 10??..cisto sranje,po debeloj vecini,a nametanje tog sranja mi ide na zivce,..kupis lap HPov,i mosh samo Win 10 oem koristiti,zakljucano i u biosu..osim toga,rugali se i Rusima sa zapada sto koriste prije 20 godina,a ovi sa starim tandzarama,pisali josh i bolje programe,za koje na zapadu Pakše uvoze da im rade..nisam programer,niti inzenjer..tvoje i mihino preseravanje..stoput ponovljena laz postaje forumska "istina",ali hajdeveber wrote:kako ti nemaš, kao jebač-programer, win 10-64Legendovich wrote:mahh..to je stara drka vec,10 godina..dosada bili windows7 64bitni..mislish koliko moz koristiti Ram-a?,niti 8 GB..sad sam ga presalto na linux,jerbo na server si stavljam linux server distru..aonda si poslozim desktop,umjesto laptopa..veber wrote:
kakve veze ima OS i njegova starost ako ga podržavaju najnoviji chipsetovi?
win
kaj moram ići tražiti tvoje upise audijevog "inžinjera"?
ili menadžera ili jebača na duge staze?
budem potražio tvoje upise unutar raspona deset godina.
snajperist-pohađanje kursa na burzi-otkaz
di je rujka?
(i ne benavi o programskoj tehnici niti o pohrani podataka, jer si pljuvao po apollo progrmu koji je radio na 16Mb računalima, a prije njih su neki tamo bruno-geocentrizam i onaj grk izračuno uz pomoć dva štapa od dva metra na relaciji alexandrija i ne sjećam se više koji grad, pa je fulao u par promila.
ti kao jebeni matematičar znaš da su sunce i mjesec u zenitu istog optičkog oblika.
obični si smetlar u njemačkoj, u biti sada u hrvatskoj.
bez zvanja i bez znanja
2014-12-30
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50