Da remiziramo...
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Da remiziramo...
može žvakati i zelenu pupavku.Noor wrote:može i čaj od oleandra....koja je to negdje eterična žestina, mmmmmmichaellcmacha wrote:Popij 3 litre čaja gospine trave i budeš dobio obilnu mengu makar si već u klimaks.... :)))Legendovich wrote:slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..Ra wrote:
Nema nuspojava?
Joj... I najobičniji čajevi imaju nuspojave ako ih piju osobe koje ne bi smjele. A tvoja mišunga nema. Vidi vraga. :)
Lipov čaj ne smiju piti osobe koje imaju slabo srce, gospinu travu ne smiju bubrežni bolesnici, ružmarin ne smiju osobe s visokim krvnim tlakom, glog ne smiju osobe s niskim tlakom itd itd. A riječ je o prirodnim neprskanim mirisnim čajevima koje možeš kupiti u svakom dućanu.
Zato što svi tvrde da nema nuspojava nije dozvoljena prodaja.
Lijekovi imaju navedene kontraindikacije i s čim se ne smiju kombinirati, tko ih ne smiju koristiti itd. Samim time je mogućnost trovanja smanjena na minimum. Osim za nepismene i tvrdoglave.
direktno iz šume.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
još i nešpricanoveber wrote:može žvakati i zelenu pupavku.Noor wrote:može i čaj od oleandra....koja je to negdje eterična žestina, mmmmmmichaellcmacha wrote:Popij 3 litre čaja gospine trave i budeš dobio obilnu mengu makar si već u klimaks.... :)))Legendovich wrote:
slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..
direktno iz šume.
samo kratak info i link:
Ivermectin, an FDA-approved anti-parasitic agent, was found to be an inhibitor of SARS-CoV-2 replication in the laboratory.
Ivermectin, an FDA-approved anti-parasitic agent, was found in vitro to inhibit SARS-CoV-2 replication.
Ivermectin, a popular anti-parasitic drug, acts on SARS-CoV-2 by preventing viral proteins from entering the host cell nucleus.
https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(20)32506-6/fulltext
Ivermectin, an FDA-approved anti-parasitic agent, was found to be an inhibitor of SARS-CoV-2 replication in the laboratory.
Ivermectin, an FDA-approved anti-parasitic agent, was found in vitro to inhibit SARS-CoV-2 replication.
Ivermectin, a popular anti-parasitic drug, acts on SARS-CoV-2 by preventing viral proteins from entering the host cell nucleus.
Guest- Guest
Malo ljudi u biti razmislja o interferencijama izmedju kemijskih spojeva,koji znaju biti zestoke.natopi ih u zelucu,gdje rula kiselina,i katalizatori probave...zato je korist,bar privremena jedna(ne lijeci,samo uklanja posljedicu),a nuspojave ne mos popamtiti..Ne kontam kako ljudi ne kuze da su inace medikamenti u Farmaciji samo kemisjke kopije prirodnih preparata,pojacane raznim katalizatorima djelovanja..Ra wrote:Ja sam nedavno popila tabletu koju redovno pijem, ali me je bolio želudac pa sam popila i tabletu za želudac. TLegendovich wrote:slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..Ra wrote:Nema nuspojava?Legendovich wrote:
A gDJE FARMACIJA PREUZIMA ODGOVORNOST?..znas ono nuzpojave reklamu,gdje onaj ili ona trtljaju jako bro..O nuzpojavama blablabla...mosh samo obavjestiti..i to je to..da sebe pravno pokriju,i nesh povise dnevnicu advokatima..Cudotvornih lijekova nema,ne postoje..Ovo moje nema nuzpojava,jerbo je !/1 prirodni preparat,doslovno od bilja i biljnih etericnih ulja..poanta jest prava mjera..šnjofam to draga moja vec nekolikogodina,cisto protiv prehlade,gripe i tako,posto je ovdje klima mocvarna i nezdrava...eto,nem nuzpojava, i niceg loseg..ako pretjeras šnjofajući,peci ce te grlo malo,i zakasljat ces se kao,kad nepusac uvuce cijeli dim cigarete..nesh vise niti pokusati..msm..jednostavne stvari..neskodljive..
Joj... I najobičniji čajevi imaju nuspojave ako ih piju osobe koje ne bi smjele. A tvoja mišunga nema. Vidi vraga. :)
Lipov čaj ne smiju piti osobe koje imaju slabo srce, gospinu travu ne smiju bubrežni bolesnici, ružmarin ne smiju osobe s visokim krvnim tlakom, glog ne smiju osobe s niskim tlakom itd itd. A riječ je o prirodnim neprskanim mirisnim čajevima koje možeš kupiti u svakom dućanu.
Lijekovi imaju navedene kontraindikacije i s čim se ne smiju kombinirati, tko ih ne smiju koristiti itd. Samim time je mogućnost trovanja smanjena na minimum. Osim za nepismene i tvrdoglave.
o sam do sada napravila bezbroj puta bez ikakvih posljedica, do tog dana....
Dobila sam takvu alergiju da sam se do hitne zamalo ugušila, koliko sam bila natekla. I tek onda sam išla čitati što piše na popratnom listiću da vidim u čemu je kvaka.
Došlo je do zasićenja dva spoja u organizmu koji u malim količinama nisu opasni, ali kad se ispuni kvota tolerancije ta dva spoja nastane kuršlus.
Aspekti nisu pokriveni jer tvrdiš da nema nikakvih nuspojava, a ne znaš kako reagira s nekim slijekovima koje ljudi već piju.
ovo prirodno,iako i u prirodi ima toksina dapadnes na guzicu,ipak ima cak i tisucljetna iskustva i vrlo korisne stvari,koje se cak masovno koriste u gastronomiji..
Guest- Guest
išao sam potražiti neke tvoje linkove, nestali su.Gnječ wrote:samo kratak info i link:
err 404. zato si dam truda pa napravim PrtSc.
čak i parcijalno.
ne zbog ovih budalaša koji lažu pa zaborave, već zbog mene da ne bi mislio da sam lud.
hrpa linkova od tebe i mihe je nestala, odnosno nedostupna je bez obzira kaj svi ti zapisi postoje.
zato sam počeo raditi PrtSc.
2014-12-30
Popije 2 litre prave lozovace..ne se stedit...michaellcmacha wrote:Popij 3 litre čaja gospine trave i budeš dobio obilnu mengu makar si već u klimaks.... :)))Legendovich wrote:slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..Ra wrote:Nema nuspojava?Legendovich wrote:
A gDJE FARMACIJA PREUZIMA ODGOVORNOST?..znas ono nuzpojave reklamu,gdje onaj ili ona trtljaju jako bro..O nuzpojavama blablabla...mosh samo obavjestiti..i to je to..da sebe pravno pokriju,i nesh povise dnevnicu advokatima..Cudotvornih lijekova nema,ne postoje..Ovo moje nema nuzpojava,jerbo je !/1 prirodni preparat,doslovno od bilja i biljnih etericnih ulja..poanta jest prava mjera..šnjofam to draga moja vec nekolikogodina,cisto protiv prehlade,gripe i tako,posto je ovdje klima mocvarna i nezdrava...eto,nem nuzpojava, i niceg loseg..ako pretjeras šnjofajući,peci ce te grlo malo,i zakasljat ces se kao,kad nepusac uvuce cijeli dim cigarete..nesh vise niti pokusati..msm..jednostavne stvari..neskodljive..
Guest- Guest
feberu,koji OS imas na serveru?veber wrote:išao sam potražiti neke tvoje linkove, nestali su.Gnječ wrote:samo kratak info i link:
čak i parcijalno.
ne zbog ovih budalaša koji lažu pa zaborave, već zbog mene da ne bi mislio da sam lud.
hrpa linkova od tebe i mihe je nestala, odnosno nedostupna je bez obzira kaj svi ti zapisi postoje.
Guest- Guest
jab tebe izlječio sa pola metra kulenove seke,po litre rakije fine prave,kajganom sa puno nasjecenog crvenog luka i ljutim feferonima,10 šlingi,dimljene preprzene sunke.....nesh si mi njonjav..treba ti krv pojacati..michaellcmacha wrote:Ja ne smijem jesti grejp, jer mi 30 puta po jača učinak statinaRa wrote:Nema nuspojava?Legendovich wrote:A gDJE FARMACIJA PREUZIMA ODGOVORNOST?..znas ono nuzpojave reklamu,gdje onaj ili ona trtljaju jako bro..O nuzpojavama blablabla...mosh samo obavjestiti..i to je to..da sebe pravno pokriju,i nesh povise dnevnicu advokatima..Cudotvornih lijekova nema,ne postoje..Ovo moje nema nuzpojava,jerbo je !/1 prirodni preparat,doslovno od bilja i biljnih etericnih ulja..poanta jest prava mjera..šnjofam to draga moja vec nekolikogodina,cisto protiv prehlade,gripe i tako,posto je ovdje klima mocvarna i nezdrava...eto,nem nuzpojava, i niceg loseg..ako pretjeras šnjofajući,peci ce te grlo malo,i zakasljat ces se kao,kad nepusac uvuce cijeli dim cigarete..nesh vise niti pokusati..msm..jednostavne stvari..neskodljive..Ra wrote:
Zato što uglavnom svi prodavatelji čudotvornih lijekova prodaju nešto za što ne preuzimaju odgovornost ukoliko nešto krene po zlu. Ako krene po zlu konzument se vraća klasičnoj medicini koja bi trebala popravljati nastalu štetu. To košta.
Daješ li recimo ti jamstvo za svoju mućkalicu? Garantiraš li da ćeš preuzeti sve troškove liječenja ako dođe do kontraindikacija kod nekog potrošača?
Guest- Guest
kaj god rekli dušebrižnici, jednokopravci, svismolijepi.Legendovich wrote:Malo ljudi u biti razmislja o interferencijama izmedju kemijskih spojeva,koji znaju biti zestoke.natopi ih u zelucu,gdje rula kiselina,i katalizatori probave...zato je korist,bar privremena jedna(ne lijeci,samo uklanja posljedicu),a nuspojave ne mos popamtiti..Ne kontam kako ljudi ne kuze da su inace medikamenti u Farmaciji samo kemisjke kopije prirodnih preparata,pojacane raznim katalizatorima djelovanja..Ra wrote:Ja sam nedavno popila tabletu koju redovno pijem, ali me je bolio želudac pa sam popila i tabletu za želudac. TLegendovich wrote:slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..Ra wrote:
Nema nuspojava?
Dobila sam takvu alergiju da sam se do hitne zamalo ugušila, koliko sam bila natekla. I tek onda sam išla čitati što piše na popratnom listiću da vidim u čemu je kvaka.
Došlo je do zasićenja dva spoja u organizmu koji u malim količinama nisu opasni, ali kad se ispuni kvota tolerancije ta dva spoja nastane kuršlus.
Aspekti nisu pokriveni jer tvrdiš da nema nikakvih nuspojava, a ne znaš kako reagira s nekim slijekovima koje ljudi već piju.
ovo prirodno,iako i u prirodi ima toksina dapadnes na guzicu,ipak ima cak i tisucljetna iskustva i vrlo korisne stvari,koje se cak masovno koriste u gastronomiji..
ti u malo teksta napišeš tako puno gluposti. da je to za nebilivit.
o čemu ti bulazniš?
u lidlo i kaufljand kupiš svo sastojko.
po tvom upisu tvojih faforite trgovnas, očito su u rvacko.
2014-12-30
https://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/ciscenje-od-parazitaveber wrote:kaj god rekli dušebrižnici, jednokopravci, svismolijepi.Legendovich wrote:Malo ljudi u biti razmislja o interferencijama izmedju kemijskih spojeva,koji znaju biti zestoke.natopi ih u zelucu,gdje rula kiselina,i katalizatori probave...zato je korist,bar privremena jedna(ne lijeci,samo uklanja posljedicu),a nuspojave ne mos popamtiti..Ne kontam kako ljudi ne kuze da su inace medikamenti u Farmaciji samo kemisjke kopije prirodnih preparata,pojacane raznim katalizatorima djelovanja..Ra wrote:Ja sam nedavno popila tabletu koju redovno pijem, ali me je bolio želudac pa sam popila i tabletu za želudac. TLegendovich wrote:
slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..
ti u malo teksta napišeš tako puno gluposti. da je to za nebilivit.
o čemu ti bulazniš?
u lidlo i kaufljand kupiš svo sastojko.
po tvom upisu tvojih faforite trgovnas, očito su u rvacko.
Guest- Guest
Čišćenje od parazita moguće je zahvaljujući posebnom tretmanu, koji možete napraviti sami, kod kuče.
Tretman uključuje uzimanje biljnog preparata, koji se zove antiparazitni program.
Antiparazitni program je preparat, koji se sastoje od tri biljke: crnog oraha, pelina i klinčića.
Kombinacija tih biljaka omogućava kompletno čišćenje organizma od parazita.
Crni orah, Juglans nigra, je drvo visoko oko 30 metara sa stablom širokim 1 metar. Plod crnog oraha je 4-5 cm velik i nije jestiv.
Domovina crnog oraha je Sjeverna Amerika, 1629 godine počeli su ga kultivirati u Europi zbog kvalitetnog drveta.
Kožica ploda sadrži tanin i kinon. Tanin i kinon su prirodne kemikalije koje ubijaju parazite.
Crni orah također obiluje jodom i mineralima. Sadrži linolenic acid, i vitamin C u formi askorbinske kiseline. Alkaloidi, prisutni u crnom orahu, imaju anti-tumorna svojstva.
Ljudi su vjekovima koristili crni orah da se očiste od parazita, glista i gljivica, da suzbiju visoki tlak i kolesterol, da izlijeće astmu, beriberi, dijareju, prehlade i bolesti pluća, i da očiste krv od toksina i otrova. Prah crnog oraha koristili su za održavanje higijene usne šupljine.
Crni orah pomaže kod
Pelin je poznat kao najjači otrov protiv parazita.
Sadrži thujone i isothujone, koji ubijaju parazite.
Pelin također sadrži santonin, koji je poznat kao lijek za bolesti, uzrokovane parazitima, i sesquiterpene lactones, koji oslabljuje membrane parazita, i na takav način ih ubija.
Pelin je moćan lijek za malariju. Puno je bolji od kinina, koji je vrlo toksičan.
Svojstva pelina:
Ljudi su stoljećima koristili pelin za bolju probavu, čišćenje od parazita, stimuliranje menstrualnog ciklusa, bolesti jetre i žučnog mjehura. Primjenjivali su ga i kod poroda, da trudnici olakšaju trudove.
Klinčić, Syzygium aromaticum ili Eugenia caryophyllata, je osušeni pupoljak cvijeta drveta porodice Myrtaceae.
Potiče iz Indonezije, i koristi se kao začin diljem svijeta. Klinčić se uzgaja u Zanzibaru, Indoneziji, Madagaskaru, Indiji i Sri Lanki.
Klinčić sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koji imaju jaka anti-mikrobna svojstva. Te komponente putuju krvotokom, ubijajući sićušne parazite njihova jajašca i ličinke.
Eugonal je najmoćnija anti-mikrobna ljekovita tvar ikad poznata. Eugonal ubija sve mikroskopske protozoa. Klinčić vrlo učinkovito liječi malariju, tuberkulozu, koleru, šugu i druge bolesti uzrokovane parazitima, bakterijama, virusima i gljivicama, uključujući i Candidu.
Klinčić uništava pseudomonas aeruginosa i sve vrste šigela, stafilokoka i streptokoka.
Tretman uključuje uzimanje biljnog preparata, koji se zove antiparazitni program.
Antiparazitni program je preparat, koji se sastoje od tri biljke: crnog oraha, pelina i klinčića.
Kombinacija tih biljaka omogućava kompletno čišćenje organizma od parazita.
Crni Orah
Crni orah, Juglans nigra, je drvo visoko oko 30 metara sa stablom širokim 1 metar. Plod crnog oraha je 4-5 cm velik i nije jestiv.
Domovina crnog oraha je Sjeverna Amerika, 1629 godine počeli su ga kultivirati u Europi zbog kvalitetnog drveta.
Kožica ploda sadrži tanin i kinon. Tanin i kinon su prirodne kemikalije koje ubijaju parazite.
Crni orah također obiluje jodom i mineralima. Sadrži linolenic acid, i vitamin C u formi askorbinske kiseline. Alkaloidi, prisutni u crnom orahu, imaju anti-tumorna svojstva.
Ljudi su vjekovima koristili crni orah da se očiste od parazita, glista i gljivica, da suzbiju visoki tlak i kolesterol, da izlijeće astmu, beriberi, dijareju, prehlade i bolesti pluća, i da očiste krv od toksina i otrova. Prah crnog oraha koristili su za održavanje higijene usne šupljine.
Crni orah pomaže kod
- unutrašnjih parazita
- gljivica i drugih parazitarnih bolesti kože
- usnih ranica i herpesa
- bradavica
- akni, ekcemi i drugih bolesti kože
- hemoroida
- astme
Pelin
Pelin je poznat kao najjači otrov protiv parazita.
Sadrži thujone i isothujone, koji ubijaju parazite.
Pelin također sadrži santonin, koji je poznat kao lijek za bolesti, uzrokovane parazitima, i sesquiterpene lactones, koji oslabljuje membrane parazita, i na takav način ih ubija.
Pelin je moćan lijek za malariju. Puno je bolji od kinina, koji je vrlo toksičan.
Svojstva pelina:
- anthelmintic - tjera i uništava parazite
- antiseptic - sprečava i zaustavlja rast mikroorganizama
- antispasmodic - sprečava i olakšava spazme i grčeve
- carminative - odstranjuje plinove, koji se sakupljaju u probavnom sustavu i olakšava grčeve
- cholagogue - pomaže stvaranju žuči, što poboljšava rad jetre i žučnog mjehura
- emmenagogue - stimulira menstrualni ciklus
- febrifuge (antipiretic) - suzbija visoku temperaturu
- hypnotic - izaziva pospanost (pomaže kod nesanice)
- stimulant - privremeno povećava ili ubrzava rad organizma
- stomachic - poboljšava probavu
- tonic -okrepljuje, obnavlja i oporavlja organizam
Ljudi su stoljećima koristili pelin za bolju probavu, čišćenje od parazita, stimuliranje menstrualnog ciklusa, bolesti jetre i žučnog mjehura. Primjenjivali su ga i kod poroda, da trudnici olakšaju trudove.
Klinčić
Klinčić, Syzygium aromaticum ili Eugenia caryophyllata, je osušeni pupoljak cvijeta drveta porodice Myrtaceae.Potiče iz Indonezije, i koristi se kao začin diljem svijeta. Klinčić se uzgaja u Zanzibaru, Indoneziji, Madagaskaru, Indiji i Sri Lanki.
Klinčić sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koji imaju jaka anti-mikrobna svojstva. Te komponente putuju krvotokom, ubijajući sićušne parazite njihova jajašca i ličinke.
Eugonal je najmoćnija anti-mikrobna ljekovita tvar ikad poznata. Eugonal ubija sve mikroskopske protozoa. Klinčić vrlo učinkovito liječi malariju, tuberkulozu, koleru, šugu i druge bolesti uzrokovane parazitima, bakterijama, virusima i gljivicama, uključujući i Candidu.
Klinčić uništava pseudomonas aeruginosa i sve vrste šigela, stafilokoka i streptokoka.
Čudesna svojstva klinčića su odavno poznata liječnicima diljem svijeta
- Kineski liječnici od davnina ga koriste kao lijek za poboljšanje probave, dijareju, za uništenje unutrašnjih parazita i protiv gljivičnih infekcija.
- U Indiji ayurvedski liječnici koriste klinčić za bolesti dišnih putova i probavnog sustava.
- Njemački srednjevjekovni liječnici su pravili od klinčića lijek protiv podagre.
- Prvi Američki liječnici koristili su klinčić za bolesti probavnog trakta. Oni su napravili ulje od klinčića, sa kojim su masirali desne da olakšaju zubobolju.
Medicina zna da...
- nekoliko kapi ulja klinčića, pomiješano sa vodom, zaustaviti će povraćanje, a infuzija - mučninu
- ulje klinčića je učinkovito protiv streptokoka, stafilokoka i pneumokoki
- klinčić je stimulant, lokalni antiseptik i blagi anestetik
- klinčić sadrži antioksidante, koji sprečavaju oštećenje stanica
- klinčić ubija unutrašnje parazite, gljivice i bakterije
[size=38]Kako očistiti organizam od parazita[/size] | 4.9 |
Guest- Guest
2000Legendovich wrote:feberu,koji OS imas na serveru?veber wrote:išao sam potražiti neke tvoje linkove, nestali su.Gnječ wrote:samo kratak info i link:
čak i parcijalno.
i
HR
2014-12-30
veber wrote:išao sam potražiti neke tvoje linkove, nestali su.Gnječ wrote:samo kratak info i link:
čak i parcijalno.
evo ovaj link:
We analyze all significant studies concerning the use of ivermectin for COVID-19. Search methods, inclusion criteria, effect extraction criteria (more serious outcomes have priority), PRISMA answers, statistical methods, and individual study results are detailed in Appendix 1. We present random-effects meta-analysis results for all studies, for studies within each treatment stage, for mortality results only, and for Randomized Controlled Trials (RCTs) only.
We also perform a simple analysis of the distribution of study effects. If treatment was not effective, the observed effects would be randomly distributed (or more likely to be negative if treatment is harmful). We can compute the probability that the observed percentage of positive results (or higher) could occur due to chance with an ineffective treatment (the probability of >= k heads in n coin tosses, or the one-sided sign test / binomial test). Analysis of publication bias is important and adjustments may be needed if there is a bias toward publishing positive results.
https://ivmmeta.com/
Last edited by Gnječ on Mon 28 Dec - 0:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
nemoj hebat?'josh to koristish?..veber wrote:2000Legendovich wrote:feberu,koji OS imas na serveru?veber wrote:išao sam potražiti neke tvoje linkove, nestali su.Gnječ wrote:samo kratak info i link:
čak i parcijalno.
i
HR
Guest- Guest
nije šprivano, jer samo on špricaNoor wrote:još i nešpricanoveber wrote:može žvakati i zelenu pupavku.Noor wrote:može i čaj od oleandra....koja je to negdje eterična žestina, mmmmmmichaellcmacha wrote:
Popij 3 litre čaja gospine trave i budeš dobio obilnu mengu makar si već u klimaks.... :)))
direktno iz šume.
ali je zaliveno.
nosiš šlaufek i rezervoarček sa sobom.
kada ideš u gljive.
2014-12-30
kakve veze ima OS i njegova starost ako ga podržavaju najnoviji chipsetovi?Legendovich wrote:nemoj hebat?'josh to koristish?..veber wrote:2000Legendovich wrote:feberu,koji OS imas na serveru?veber wrote:
išao sam potražiti neke tvoje linkove, nestali su.
čak i parcijalno.
i
HR
server koji služi pohrani?
bitno je da se moj mob, tv, auto, lap može spojit i ostaviti podatke.
OS može biti i DOS-što u biti i je.
ako znaš iskonfigurirat postavke.
koliko tvoji lap čita RAM-a?
2014-12-30
Jebote kod mene potres malo žešći
2015-08-08
i kod mene jebomubogmajku i potresu i 2020. godini
vili40-
2015-08-02
epicentar blizu Siska ali jebote to je bio jak potres kad se tako treslo kod mene
vili40-
2015-08-02
i kod menemichaellcmacha wrote:Jebote kod mene potres malo žešći
2014-12-30
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50