Da remiziramo...
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ja sam to više svatija ka Domestos pa kog je strišalo, strišalo... ali tvrdokorne su zato i bakterije...
Na kraju nitko nije dobija po sebi...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Di mi je imenjak?jasambrend wrote:Ja sam to više svatija ka Domestos pa kog je strišalo, strišalo... ali tvrdokorne su zato i bakterije...
Nema ga.
On i aben dobili bozicnice i sad trose ko pijani milijunasi.
dijagram-
2015-08-09
Ma satrat će nas taj javni sektor svih... aj Aben bar prizna, al tvrde su te bosanske glave, ne bi taj na spravi za rastezanje prizna da je ukruh... :)
darth_vader-
2014-04-17
Otiđi na INDEX pa probaj pratiti komentare ispod, shavtićeš o čemu pričam.jasambrend wrote:Ja sam to više svatija ka Domestos pa kog je strišalo, strišalo... ali tvrdokorne su zato i bakterije...
Treba im j. majku, inače se neće ustaviti samo na verblnom jebanju naših majki.
Pazi, ne samo njima nego i Hrvatima koji ili šute, ili im čak aplaudiraju.
Da, forum mora delt, lova je lova....Kriste Bože...
Bezveze kad kafici ne rade.vili40 wrote:Ovako je danas izgledao zagrebački Cvjetni trg
Guzvu ne volim.
dijagram-
2015-08-09
A stožer/vlada se doduše i ponaša kao katalizator svega toga... trebali bi se svi preispitati malo da se može krenit iole suvislo dalje...
darth_vader-
2014-04-17
Sve se to da riješiti barem na dva načina, ali za to triba imat muda.vili40 wrote:Ovako je danas izgledao zagrebački Cvjetni trg
O tome ja gore, nisi primijetio?
Na točiki ste gdje možete slidno završiti posao, ili vam sve ide u t,p.m.jasambrend wrote:A stožer/vlada se doduše i ponaša kao katalizator svega toga... trebali bi se svi preispitati malo da se može krenit iole suvislo dalje...
Nemam volje više ovo objašnjavati.
jasambrend wrote:A stožer/vlada se doduše i ponaša kao katalizator svega toga... trebali bi se svi preispitati malo da se može krenit iole suvislo dalje...
Ako se ovaj dijagram nakon nove godine (cca 05.01.2021) na desnoj strani okrene prema gore,
traži mogućnost odlaska u Irsku, Nemačku i slično...
Eroo wrote:Na točiki ste gdje možete slidno završiti posao, ili vam sve ide u t,p.m.jasambrend wrote:A stožer/vlada se doduše i ponaša kao katalizator svega toga... trebali bi se svi preispitati malo da se može krenit iole suvislo dalje...
Nemam volje više ovo objašnjavati.
Pa pobjedili smo već... ne možemo dvaput istu stvar... a u tripm. kod nas ide sve po inerciji, ne treba se ni truditi puno.
darth_vader-
2014-04-17
nije stvar javnog sektora.jasambrend wrote:Ma satrat će nas taj javni sektor svih... aj Aben bar prizna, al tvrde su te bosanske glave, ne bi taj na spravi za rastezanje prizna da je ukruh... :)
ljudi vele, tko te jebe kaj se nisi uvalio.
stvar je u likovima tipa onog ribiča, severa i sl.
2014-12-30
Ne shvaćam uopće čemu tolika zabrinutost da će netko umrijeti?
U državi s 90% kršćana to bi trebao biti razlog za veselje...
Jer iz ove prolazne doline suza idemo u susret gospodinu i životu vječnom...
jasambrend wrote:Ma satrat će nas taj javni sektor svih... aj Aben bar prizna, al tvrde su te bosanske glave, ne bi taj na spravi za rastezanje prizna da je ukruh... :)
učer smo moj uži kolektiv i jo, nakon ča smo istirali klijente, jovili ženami da smo dobili manje, naručili sira vina i droge, zaključali se protiv fašistov i iskrićali celi dun- fola poreznin obevznicima
2014-04-16
darth_vader likes this post
Eroo wrote:Sve se to da riješiti barem na dva načina, ali za to triba imat muda.vili40 wrote:Ovako je danas izgledao zagrebački Cvjetni trg
Eroo wrote:jasambrend wrote:A stožer/vlada se doduše i ponaša kao katalizator svega toga... trebali bi se svi preispitati malo da se može krenit iole suvislo dalje...
Ako se ovaj dijagram nakon nove godine (cca 05.01.2021) na desnoj strani okrene prema gore,
traži mogućnost odlaska u Irsku, Nemačku i slično...
ako ovaj dijagram krene prema gore, eto mene kodtebe pozvonim zi navrata i prvi koji mi otvori vrata opalim ga željeznom šipkom poglavi.
Guest- Guest
Eroo wrote:Eroo wrote:Sve se to da riješiti barem na dva načina, ali za to triba imat muda.vili40 wrote:Ovako je danas izgledao zagrebački Cvjetni trg
to su tvoji ercegovnjari
Guest- Guest
T. wrote:Ne shvaćam uopće čemu tolika zabrinutost da će netko umrijeti?
dijagram-
2015-08-09
Uži kolektiv radnih ljudi i građana je ove godine, iz solidarnosti prema sugrađanima koji su ostali bez ikakvih primanja, umjesto paškog naručili grudicu livanjskog sira...aben wrote:jasambrend wrote:Ma satrat će nas taj javni sektor svih... aj Aben bar prizna, al tvrde su te bosanske glave, ne bi taj na spravi za rastezanje prizna da je ukruh... :)
učer smo moj uži kolektiv i jo, nakon ča smo istirali klijente, jovili ženami da smo dobili manje, naručili sira vina i droge, zaključali se protiv fašistov i iskrićali celi dun- fola poreznin obevznicima
Vino je iste kvalitete kao i inače...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
A najviše se boje smrti (navodno) veliki vjernici...dijagram wrote:T. wrote:Ne shvaćam uopće čemu tolika zabrinutost da će netko umrijeti?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
a, kakova je to kvaliteta?T. wrote:Uži kolektiv radnih ljudi i građana je ove godine, iz solidarnosti prema sugrađanima koji su ostali bez ikakvih primanja, umjesto paškog naručili grudicu livanjskog sira...aben wrote:jasambrend wrote:Ma satrat će nas taj javni sektor svih... aj Aben bar prizna, al tvrde su te bosanske glave, ne bi taj na spravi za rastezanje prizna da je ukruh... :)
Vino je iste kvalitete kao i inače...
uvika zamišljun da advokati na svojin domjencima iskriću nojfinija vina, nakon ča deru norod celu godinu, to je nojmanje ča morete učiniti, je li tako?
2014-04-16
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50