Da remiziramo...
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Da remiziramo...
Spava nam Feber mirno kao bebica..hebo ti trece oko na sred cela sto stalno strazari..Eroo wrote:Pa jebate, ti si se osigurao ko bivši precjednik Amerike, Kennedy.veber wrote:ti si glup.Eroo wrote:To je dobro, dobro je biti oprezan u današnje vrime.veber wrote:imam kamere.Eroo wrote:Pogleč ispod prozora ti Svetoje neurozno šeta tamo-amo. Gledam, bokte, koja gora od čovika...veber wrote:moj server radi backup svako jutro u 2:00T. wrote:Ove teme 'da rezimiramo' valja snimit na stick i poslat na analizu/vještačenje medicinskom fakultetu...
Ali ne radi virusa...
sve kaj smo tipkali-kućanstva, sve kaj su telefoni se spajali, televizori, ogy i žohari.
imam backup unazad 25g.
ovdje ima "stručnjaka" u tri pm
recimo izmet je jedan od glavnih.
mogu pogledti na bilo kojem tv-u ili telefonu.
imam kamere na autima.
interaktivno se spojom na gradske kamere, auto mi ima očitanje svih radara, kamera i sl koje su spojene na internet.
Guest- Guest
ti si bosanski kreten koji ne zna koristiti internet.Eroo wrote:Pa jebate, ti si se osigurao ko bivši precjednik Amerike, Kennedy.veber wrote:ti si glup.Eroo wrote:To je dobro, dobro je biti oprezan u današnje vrime.veber wrote:imam kamere.Eroo wrote:Pogleč ispod prozora ti Svetoje neurozno šeta tamo-amo. Gledam, bokte, koja gora od čovika...veber wrote:moj server radi backup svako jutro u 2:00T. wrote:Ove teme 'da rezimiramo' valja snimit na stick i poslat na analizu/vještačenje medicinskom fakultetu...
Ali ne radi virusa...
sve kaj smo tipkali-kućanstva, sve kaj su telefoni se spajali, televizori, ogy i žohari.
imam backup unazad 25g.
imam kamere na autima.
interaktivno se spojom na gradske kamere, auto mi ima očitanje svih radara, kamera i sl koje su spojene na internet.
kao i robi neznate da sve ono što šalje jednako tako se može očitati.
glupa kretenčino, to možeš i na mob staviti kada već nemaš ekran u autu.
zato policije ide natrag na multinove i sl, koje te mogu snimit, mada auto očitava i taj radar.
samo ti si glupi bosanski čefur.
2014-12-30
možeš uzet produženi okvir. idu u americi do 30.T. wrote:Jedan u cijevi?veber wrote:pa ti si napisao da ćeš me s mojim glockom upucat na 50mLegendovich wrote:veber wrote:imam kamere.Eroo wrote:Pogleč ispod prozora ti Svetoje neurozno šeta tamo-amo. Gledam, bokte, koja gora od čovika...veber wrote:moj server radi backup svako jutro u 2:00T. wrote:Ove teme 'da rezimiramo' valja snimit na stick i poslat na analizu/vještačenje medicinskom fakultetu...
Ali ne radi virusa...
imam backup unazad 25g.
nakon što robiju koji ide kao putar na nož. vrući. objasnim kako funkcionira glock, s kojim me pogodi na 50m samo tako,
mogu i tebi pojasniti.
vjerujem da ti neće smetat kaj je bio prije u robijevom šupku.
misli, šupak je šupak. kaj glock zna di ga guram.
mogu ga dezinficirat, nije bed. ali jebada ga je raskopat i opruga zna odletiti u pičku materinu.
ako te ne smeta da to odradimo cuzamen.
ti s robijem razmjeni brojeve pa se dogovorite tko će prvi.
ili bolje neka robi svrati u novo mesto, naguzite se i to je to.
da ne kompliciramo.
Gluck je u igri??..neka neka..nazalost Čarapine su u igri,pa se trebas osigurati..
bez obzira kaj ne znaš koja je dužina cijevi i kako je cijev napravljena.
o kočnici, padajućem bloku da ne tipkam.
a, kao jebeni oružar znaš zakaj se glock17 zove glock 17
i zakaj u glock 17 stane 18 metaka 9×19
naravno da ide jedan u cijev. ali ako imaš pancirno zrno ide ih 15+1
a za safetlije i efendije.
glocku je to bio 17i patent kada se javljao na natječaj austrijske vojske,
koicidencija broj metaka i naziv.
ali neka ovi šupakmeraklije nekaj nauče.
mada imaš sve na internetu.
2014-12-30
evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
U zadarskom domu za starije 31 umrli.
Šef Stožera: Što je, tu je
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-zadarskom-domu-za-starije-31-umrli-sef-stozera-sto-je-tu-je/2241001.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-zadarskom-domu-za-starije-31-umrli-sef-stozera-sto-je-tu-je/2241001.aspx
Guest- Guest
a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
pa koji se kurac buniš protiv isila i talibana što dolaze ovamo ljudima nožem odsjeći glave? pa krv ti jebem isti ste.
Guest- Guest
pa sam sam citirao covjeka koji je doslovno rekao..bog dao bog uzeo..rok trajanja prosaoGnječ wrote:vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
pa koji se kurac buniš protiv isila i talibana što dolaze ovamo ljudima nožem odsjeći glave? pa krv ti jebem isti ste.
2015-09-08
to valjda kod vas bosanaca.vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
mi brinemo o starima.
ne kao robi, izmet, ti. ne čekamo da umru pa da nekaj ušićaramo.
naši stari umru u svojim dvorima.
kada su bolesni platimo liječenje.
oportunistički ih ne stavljamo u domove pa ih posjećujemo jednom mjesečno.
koji ste vi uskogrudni šupci, to je za ne bilivit.
2014-12-30
valjda ni sam ne vjerujes u to sto si napisao ...koji su oni starci koji su izgorili kod varazdiba ljetos..a kojih se rodbina rjesila i suoirala u supe 'doma'..su to bili bosanci ili zagorciveber wrote:to valjda kod vas bosanaca.vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
mi brinemo o starima.
2015-09-08
Bolje da se nisam sjetio domovinskog rata...tu bi mogao x pitanja postaviti danasnjim 'moralnim' velicinama a koji tako vole suditi drugima..pitanja bi samo razotkrila agenturu,dezertere i podrumske skrivace...da smo drzava kao sto nismo odavno bi gulili krumpire ili kopali u kamenolomu ako ne i nesto gore
2015-09-08
[quote="vuksadinare"]Bolje da se nisam sjetio domovinskog rata...tu bi mogao x pitanja postaviti danasnjim 'moralnim' velicinama a koji tako vole suditi drugima..pitanja bi samo razotkrila agenturu,dezertere i podrumske skrivace...da smo drzava kao sto nismo odavno bi gulili krumpire ili kopali u kamenolomu ako ne i nesto gore[/quotepost na krivoj temi
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa sam sam citirao covjeka koji je doslovno rekao..bog dao bog uzeo..rok trajanja prosaoGnječ wrote:vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
uz malu pomoć rvackih korumpiranih političara kriminalaca rok trajanja je istekao mnogo prije nego što piše na pakiranju.
Guest- Guest
ti si kreten ko i robi. a ni izmetova stajališta ti nisu strana.vuksadinare wrote:valjda ni sam ne vjerujes u to sto si napisao ...koji su oni starci koji su izgorili kod varazdiba ljetos..a kojih se rodbina rjesila i suoirala u supe 'doma'..su to bili bosanci ili zagorciveber wrote:to valjda kod vas bosanaca.vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
mi brinemo o starima.
ne znam čiji su starci izgorjeli. niti ma to zanima.
znači stavit ću se kao prvog.
ocu sam platio terapiju ko tri robijeva auta, prosječni stan u rvata u zagrebu.
to je bilo 2018e
amortizacijska stopa mi je sve povoljnija u odnosu na uloženi kapital
vama bosančerosima je teško svatiti da se brinemo jednako o djeci kao i o starcima.
kretenčina robi misli da je povlastica mojem djetetu koje sam odredio kao naslijdnika povlastica, kao što i ti misliš.
stavio sam djetetu teret kao što je moj otac stavio meni.
kreteni podkapacitirani
2014-12-30
opet serš ko safet, izmet i kenjko.vuksadinare wrote:Bolje da se nisam sjetio domovinskog rata...tu bi mogao x pitanja postaviti danasnjim 'moralnim' velicinama a koji tako vole suditi drugima..pitanja bi samo razotkrila agenturu,dezertere i podrumske skrivace...da smo drzava kao sto nismo odavno bi gulili krumpire ili kopali u kamenolomu ako ne i nesto gore
koji jebeni domovinski rat? i registar?
jedva si čekao da si ime i prezime pročitaš.
daj vuče ne trkeljaj.
znamo gdje smo bili i tko je bio.
mene nema u famoznoj listi za odstrel.
možda nisam bio niđe.
2014-12-30
ti si nenadjebiv,koji je već to puta da za neke bosanske ili crnogorske običaje potvrdu potražiš na sjeveru.Nadam se da je to samo zato jer nemaš pojma a ne zbog zlobe ili mržnje.vuksadinare wrote:valjda ni sam ne vjerujes u to sto si napisao ...koji su oni starci koji su izgorili kod varazdiba ljetos..a kojih se rodbina rjesila i suoirala u supe 'doma'..su to bili bosanci ili zagorciveber wrote:to valjda kod vas bosanaca.vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
mi brinemo o starima.
vili40-
2015-08-02
samo ti fale dvije stvariveber wrote:ti si kreten ko i robi. a ni izmetova stajališta ti nisu strana.vuksadinare wrote:valjda ni sam ne vjerujes u to sto si napisao ...koji su oni starci koji su izgorili kod varazdiba ljetos..a kojih se rodbina rjesila i suoirala u supe 'doma'..su to bili bosanci ili zagorciveber wrote:to valjda kod vas bosanaca.vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
mi brinemo o starima.
to je bilo 2018e
vama bosančerosima je teško svatiti da se brinemo jednako o djeci kao i o starcima.
kretenčina robi misli da je povlastica mojem djetetu koje sam odredio kao naslijdnika povlastica, kao što i ti misliš.
kreteni podkapacitirani
2015-09-08
Evo malo uputa za Čopor-gurujeve savjetnike za epidemiju:
Pažljivo pogledajte datume, ovo je dijagram aktivnih slučajeva u HR.
Možete odmah primijetiti da su podaci o današnjim aktivnim slučajevima
slični onima iz datuma 01.01.2020.
Pazi sad 'vamo...ej, ti, otraga, oš da te molim?
Oni koji su umirali na lijevoj strani dijagrama, a odnosilo se na aktivne
slučajeve na dan 01.11., umirali su nakon 17 dana što su proglašeni aktivnima.
Jasno je da je to klizni proces, ali putimo to, nebitno je za ovu priču.
Ako se pomaknete 17 dana po dijagramu gore - na datum 18.11 i pogledate
prosječni broj umrlih dnevno na taj dan, on iznosi 37.
A sad, pazi 'vamo, promatrajmo desni dijagram aktivno pozitivnih, na dan danas -22.12.
Pomaknimo se dolje dolje za 17 dana, a to je na datum cca 10.01.2021..
Na taj datum bi mogli posve realno očekivati umrlih manje od 40/dan.
Ovdje nije potrebno čak ni računanje na'prste.
Ostali podaci na Worldometer!
Pažljivo pogledajte datume, ovo je dijagram aktivnih slučajeva u HR.
Možete odmah primijetiti da su podaci o današnjim aktivnim slučajevima
slični onima iz datuma 01.01.2020.
Pazi sad 'vamo...ej, ti, otraga, oš da te molim?
Oni koji su umirali na lijevoj strani dijagrama, a odnosilo se na aktivne
slučajeve na dan 01.11., umirali su nakon 17 dana što su proglašeni aktivnima.
Jasno je da je to klizni proces, ali putimo to, nebitno je za ovu priču.
Ako se pomaknete 17 dana po dijagramu gore - na datum 18.11 i pogledate
prosječni broj umrlih dnevno na taj dan, on iznosi 37.
A sad, pazi 'vamo, promatrajmo desni dijagram aktivno pozitivnih, na dan danas -22.12.
Pomaknimo se dolje dolje za 17 dana, a to je na datum cca 10.01.2021..
Na taj datum bi mogli posve realno očekivati umrlih manje od 40/dan.
Ovdje nije potrebno čak ni računanje na'prste.
Ostali podaci na Worldometer!
vuče!vuksadinare wrote:samo ti fale dvije stvariveber wrote:ti si kreten ko i robi. a ni izmetova stajališta ti nisu strana.vuksadinare wrote:valjda ni sam ne vjerujes u to sto si napisao ...koji su oni starci koji su izgorili kod varazdiba ljetos..a kojih se rodbina rjesila i suoirala u supe 'doma'..su to bili bosanci ili zagorciveber wrote:to valjda kod vas bosanaca.vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
mi brinemo o starima.
to je bilo 2018e
kreteni podkapacitirani
priglup si kao robi i izmet.
jednostavno nemrete procesuirati neke stvari.
koliko god se vi upirali, ali ne ide.
2014-12-30
veberu dosadan si ko proljev..iskompleksiran lik zeljan vjecno paznje..i kronicno egoisticanveber wrote:vuče!vuksadinare wrote:samo ti fale dvije stvariveber wrote:ti si kreten ko i robi. a ni izmetova stajališta ti nisu strana.vuksadinare wrote:valjda ni sam ne vjerujes u to sto si napisao ...koji su oni starci koji su izgorili kod varazdiba ljetos..a kojih se rodbina rjesila i suoirala u supe 'doma'..su to bili bosanci ili zagorciveber wrote:to valjda kod vas bosanaca.vuksadinare wrote:a sto ga boli kurac..skratila se lista cekanja na dom...mirovinski ustedio...doktori manje posla...u crnoj gori su nekad stare ubijali stavljajuci kruh na glavu toljagom sa isprikom..'nisam te ja ubio vec kruh'Gnječ wrote:evo potvrde za ono što sam napisao nekoliko stranica unazad:
mi brinemo o starima.
to je bilo 2018e
kreteni podkapacitirani
priglup si kao robi i izmet.
jednostavno nemrete procesuirati neke stvari.
koliko god se vi upirali, ali ne ide.
2015-09-08
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50