Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Dzabe ti js glupanderu.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
I unda mos ic u tri kurca
Evo ko je napisao, debilde ciganski...
Znaci spiza ti je hrana.
Znaci restorani u costa rici nude
Pacificko Karipsku vrstu hrane.
Bilo to u Puerto Limonu koji izlazi na Karipsko More
Bilo to Caldera koja izlazi na Pacifik.
Ali dzabe ti je End sve fino nacrta.
Ti si definitivno najgluplji debil sta oda po svitu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Dzabe ti js glupanderu.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
Evo ko je napisao, debilde ciganski...
Znaci spiza ti je hrana.
Znaci restorani u costa rici nude
Pacificko Karipsku vrstu hrane.
Bilo to u Puerto Limonu koji izlazi na Karipsko More
Bilo to Caldera koja izlazi na Pacifik.
Ali dzabe ti je End sve fino nacrta.
Ti si definitivno najgluplji debil sta oda po svitu
Ahahahahhha, pacifičko-karipska vrsta hrane? To mu dodje kao mešano meso?
Guest- Guest
Can't beat HrvatistanBeef Supreme wrote:Osim toga ako radove obavis u roku gdje ce se lovica oprati ?
Prošli tjedan san proša priko Hong Kong-Zhuhai-Macau mosta, prvi put otkako su ga prije dvi godine završili.
6 traka, 55 km, na sredini delte ponire ispod mora (da veliki brodovi mogu neometano prolazit) i nakon skoro 7 km izlazi na drugu stranu i nastavlja pičit dalje ka most. Na jednoj i drugoj strani su nasuli more i stvorili dva umjetna otoka da bi mogli napravit portale tunela.
Ista firma ga sagradila koja radi Pelješki most.
Da su ga naši išli radit, zamračilo bi se materijala za još jedan a love za još dva
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Hajduka iz Splita
I unda mogu ic u tri kurca
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama iz Zagreba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jack Torrance wrote:Can't beat HrvatistanBeef Supreme wrote:Osim toga ako radove obavis u roku gdje ce se lovica oprati ?
Prošli tjedan san proša priko Hong Kong-Zhuhai-Macau mosta, prvi put otkako su ga prije dvi godine završili.
6 traka, 55 km, na sredini delte ponire ispod mora (da veliki brodovi mogu neometano prolazit) i nakon skoro 7 km izlazi na drugu stranu i nastavlja pičit dalje ka most. Na jednoj i drugoj strani su nasuli more i stvorili dva umjetna otoka da bi mogli napravit portale tunela.
Da su ga naši išli radit, zamračilo bi se materijala za još jedan a love za još dva
Cudesni su mi ti njihovi mostovi , gledao fora dokumentarac na tu temu
Btw falija si ..pokralo bi se za barem deset ..pa maxi mir ti je ogledni primjer kako se ne zavrsavaju stvari ^^
Guest- Guest
Da zanimljivo!fridrih_niche wrote:Baka, možda ne guštaš koliko bi tija...
Al bar ti je zanimljivo...
:D
Kineske ribarice, uz Hajduk najzaslužnije za moje side dlake na glavi
Ovo je prilaz za Ningbo i ovako ti to izgleda kad njih dvi iljade feralima noć pritvore u dan
Ne daj Bože ovo pustit kod nas, to bi sve prioralo, ne bi papalina ostala.
Usidrene svugdi okolo, nema šanse da se sporazumimo priko VHF-a jer ne govore engleski i još pogase AIS da ih obalna kontrola ne može pratit - stres zagarantiran.
Skupljaju se ka muve baš na trasi brodova i onda spuštaju mrižu u more (u paru love) da bi ušle u vrtlog od propele jer more tu bude zamućeno i onda povade više ribe.
I očekuju da se brodina od 400 m njima sklanja.
Opasno nerviraju, samo čekan vijest da je neko proša kroz njih.
Jednom kada uđeš u zadnjih deset milja do pilota moraš bit spreman na svakakva iznenađenja od njih.
Koliko san puta ludija oće li se uspit na vrime maknit brodu isprid prove, njih ni najmanje ne brine šta prolazimo na 50 m od njih. Međutim nama nije svejedno jer niko ne želi imat nijednog od njih na savjesti.
Kad nan je gaz 15-16 m, zbog veličine samog broda nemaš puno mogućnosti osim smanjit brzinu jer moraš brod držat po sredini kanala. I vozit slalom. Lako kada je dobra vidljivost ali kada je noć i pljusak je zeznuto.
Korejci su još luđi, oni nan uvik oće proć šta bliže po provi broda jer viruju da će in to donit sriću u ribolovu
2017-04-24
Jesu ovi moji dalmosi koji drukaju za hajduka teski pederi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Beef Supreme wrote:Pomfri i sardine
2017-04-24
Meni je prvo pala na pamet brza cesta Solin-Klis čijih se 10,5 km punog profila (5 traka) radilo 26 godinaBeef Supreme wrote:Jack Torrance wrote:Can't beat HrvatistanBeef Supreme wrote:Osim toga ako radove obavis u roku gdje ce se lovica oprati ?
Cudesni su mi ti njihovi mostovi , gledao fora dokumentarac na tu temu
Btw falija si ..pokralo bi se za barem deset ..pa maxi mir ti je ogledni primjer kako se ne zavrsavaju stvari ^^
Otok Mazhou malo dalje od mosta je meni jednako čudesan.
Dva suha doka za brodove od priko 300.000 BRT, dva plutajuća doka za manje brodove, veliki broj vezova, hotel i stambene zgrade za radnike sastavni su dio ovog remontnog škvera za popravak brodova. Sićan se prije nekih deset godina tamo nije bilo ničega osim jednog malog otočića kojeg su poravnali i uokolo njega nasipanjem stvorili veliki umjetni otok na kojem se sada nalazi najveći škver na svitu.
Seren in se ja na posa ako barem pola toga vrimena nisu potrošili na studiju izvedivosti a drugu polovicu na rješavanje imovinsko-pravnih odnosa
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:Beef Supreme wrote:Pomfri i sardine
Guest- Guest
Baka pusi kurac
2015-09-13
Baka, Kineza ionako ima pun kurac...
Samo ih potaracajte sa tom mrcinom od broda haha...
Al dobro si reka za cestu Solin - Klis...
Jeba mater, samo 26 godina za 10 km ceste...
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Baka, Kineza ionako ima pun kurac...
Kada se radi žličicom za med , a ne lopatom i bagerom
Guest- Guest
https://morski.hr/2020/12/16/licemjerje-mup-a-za-akciju-mir-i-dobro-vrijede-rigorozne-kazne-a-za-divljanje-po-splitu-u-listopadu-ne/
Guest- Guest
Kad se više gasi ova skalamerija od kluba? Otkad su zaredali porazi više se uopće ne piše o nogometu. Ako sad izvuku bod protiv Gorice pisat će se danima o napadu na titulu. Briši ovu nebitnu temu.
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50