Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
Nije sramota neznat sramota je ne upitat.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
I unda mos ic u tri kurca
Karibi su valjda na atlantiku, tj karipskom moru koje je deo atlantskog okeana, glupanderu...
Mada si ti idiot i najgluplji forumas.
Puerto Limon je sa karipske strane a Caldera sa pacificke.
Costa Rica izlazina dva mora.
Istok Karibi
Zapad Pacific.
Znaci glup si ko kurac jeli vas u tom turskom vilajetu icemu uce
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Prvo Boro je jedan krasan gospodin covik intelektualac.Roland Deschain wrote:Priča se da je navodno Lukša kontaktirao Slavena Bilića za mjesto trenera, a ovaj ga odjebao i preporučio mu Sabljića koji je sad postao trener B ekipe. Znači da bi mogao postati trener prve ekioe kad se Wengerov nosač čunjeva umori.
uta sam ga imao prigodu upoznat. Klasa.
Uostalom lik je milijunasima love za 5 zivota.
Mene jedino cudi sta je ovo njemu tribalo pod stare dane . Dosa je valjda iz ljubavi legenda je klzba.
Priuzeo je klub prepun neznalica.
Iskreno ja se njemu i ovone Luksi doslovno divim jer su se uhvatili valjda najtezeg posla na svitu.
I zato Respect
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Nije sramota neznat sramota je ne upitat.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
Karibi su valjda na atlantiku, tj karipskom moru koje je deo atlantskog okeana, glupanderu...
Istok Karibi
Zapad Pacific.
End- Posts : 21177
2015-08-25
FRANK wrote:Nije sramota neznat sramota je ne upitat.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
Istok Karibi
Zapad Pacific.
Znači karipsko more ima i na pacifiku?
Guest- Guest
Jeli se ti salis??? Ne pitam ozbiljnooo. Bogami si me prestrasio.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Nije sramota neznat sramota je ne upitat.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
Istok Karibi
Zapad Pacific.
Znači karipsko more ima i na pacifiku?
Idiote Costa RICA ima dva izlaza na dva razlicita mora znaci konju Na zapadu je pacifik na istoku karibi. Posto si glup ne kao kurac nego kao tri mrtva kurca karibi nisu samo barbados st. Barts st. Marteen nego cak i bahame smatraju pod karipskim pomorjrm.
Jeli moguce da si toliko glup
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ako se iko osramotio onda si to tiBrat Brale wrote:Kako gluperdu u par reči vratim na fabrička podešavanja...
2015-09-13
Da te naucim jefno
Da su drzave koje izlaze na karipska mora i meksiko i kuba i belize i honduras i Costa rica i panama i venezuela sve te drzave izlaze na karipsko more i imaju utjecaj u mentalitetu i hrani.
Znaci heli ti jasno koliko si glup glupi srbine. Mater ti preglupu jebem uzmi knjigu ako znas procitati i izlijeci tu kronicnu glupocu
Da su drzave koje izlaze na karipska mora i meksiko i kuba i belize i honduras i Costa rica i panama i venezuela sve te drzave izlaze na karipsko more i imaju utjecaj u mentalitetu i hrani.
Znaci heli ti jasno koliko si glup glupi srbine. Mater ti preglupu jebem uzmi knjigu ako znas procitati i izlijeci tu kronicnu glupocu
2015-09-13
Provincije: 1 Alajuela, 2 Cartago 3 Guanacaste, 4 Heredia, 5 Limón, 6 Puntarenas, 7 San José
Zemljopis
Kostarika se nalazi na srednjeameričkoj prevlaci. Izlazi na Karipsko more (istok) i Tihi ocean (zapad).
2015-08-25
lik dođe na temu koja je rezervirana isključivo za šamaranje tovara i jednostavno svojom glupoćom ukrade svjetla pozornice
2015-08-25
Sto se cudite, pa Srbi žive u uvjerenju da im se država proteže od Karlobaga do Tokija
Guest- Guest
Dzabe je pricati
Preglupi smrdljivi srpski cigan tupi svoje i jos se cudi zasto smo ih pomlatili
Preglupi smrdljivi srpski cigan tupi svoje i jos se cudi zasto smo ih pomlatili
2015-09-13
Prcin ti preglupu mater kurvetinu. COSTA RICA je srednje americka drzava nije karipska ali tadrzava ima vise od 200 km obale sa karipskim morem
Tako da karipski utjecaj itekako postoji u CR.
Jeli shvacas koliko si glup majku ti nepusmenu jebem da jebem
2015-09-13
Jebo te Isus nemogu virovat sta budaletina prica.fridrih_niche wrote:Snerva je Antu...
:D
Pa cila karipska obala Costa Rice i nema bas neke doticajne tocke sem nogometa sacentralnom i zapadnomcosta ricom
Tako je i u nicaragui
Sad vidim da od nervoze moram zapaliti djoint da dodjem sebi koliko je nislija glup
2015-09-13
FRANK wrote:Prcin ti preglupu mater kurvetinu. COSTA RICA je srednje americka drzava nije karipska ali tadrzava ima vise od 200 km obale sa karipskim morem
Tako da karipski utjecaj itekako postoji u CR.
Jeli shvacas koliko si glup majku ti nepusmenu jebem da jebem
Jbg Ante, nisi ti kriv što si glup i što nemaš 4 razreda osnovne...
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50