Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
Ti ne trolaš, ti istinu pišeš u koju vjeruješ : Širkan ne sjedi u buksi ... Ti i onaj glupi dalmatinski forumski idiot amper ... Daj nekaj još napiši o jačini ruske lige da se smijemo malo ...Beef Supreme wrote:fridrih_niche wrote:Tako je, Brende...jasambrend wrote:Kic, baniraj ove tatičare na temi, s posebnim naglaskom na ove prikrivene...
Ovo je ozbiljan pdf gdje se konstruktivno raspravlja o nogometnim temama , a ne nekakav troll park za zgubidane, molit ću.
Smrt tatticarima!
<3
Mozes onda odmah ugasiti forum jer svi trolaju osim zaluđene trojke(shitting,zekan i amper)
Zeko-
2015-08-26
Kad spominjes ime jednog od najvecih sinova.fridrih_niche wrote:Lol...
Lopov ne odustaje od Goebbelsove krilatice...
:D
Ima da stojis u stavu pozor.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pušite kurac i ti i taj peder...FRANK wrote:Kad spominjes ime jednog od najvecih sinova.fridrih_niche wrote:Lol...
Guest- Guest
Odgoj na visini.fridrih_niche wrote:Pušite kurac i ti i taj peder...FRANK wrote:Kad spominjes ime jednog od najvecih sinova.fridrih_niche wrote:Lol...
Vrijedjat oca 6ero djece.
Intelektualca i genija.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nije novi, to je stari sektaš u novom ruhu ... Pitaj ampera, to je njegov čuvar identiteta i zbog ampera se posvadio sa cijelim bivšim net-forumom koji je radi takvih moderatora i otiš'o u kurac ...FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:koji si pak ti, novi tovar u dugraMaximusDecimusMiridije wrote:Nisi ti glup, ti samo nemaš sreće kod razmišljanja :)
Novi sektaš...
Zeko-
2015-08-26
E sad ga jebi, ode sve u kurac ... Udarna vijest iz Splita:
OTKAZAN TURNIR 4 KAFIĆA
OTKAZAN TURNIR 4 KAFIĆA
Zeko-
2015-08-26
Samo HAJDUK!fridrih_niche wrote:Pušite kurac i ti i taj peder...FRANK wrote:Kad spominjes ime jednog od najvecih sinova.fridrih_niche wrote:Lol...
Guest- Guest
Ma guštan kurac.fridrih_niche wrote:Samo gustaj, Baka...Jack Torrance wrote:Rocky Niche Marciano sam protiv tattičarskih idiota <3
Jebi in mater lopovsku!
Da nema korone, i da se opet ima mogućnost izać i guštat u njegovin lipotama, ima bi gajbu pive od mene kad stignemo u Qingdao, meni jedan od najdražih gradova na svitu i definitivno najlipši i najsređeniji grad u Kini, s najboljom pivom (bivša njemačka kolonija)
Pozdrav amigo s drugog kraja svita, Taiwan Strait, South China Sea
Popij koju u moje ime...
A za tatticare ne brini...
Sve su to mali miševi balegari...
;)
Ka u zatvoru.
Zbog covida više nije moguće izać nigdi s broda, a u nekim lukama idu toliko daleko da ni gangway, tj. one skale s broda, ne možemo držat na obali.
A sve to iako smo svi proveli 15 dana u karanteni s obavljena minimalno 3 negativna testa na virus u nizu da bi se dopustija odlazak na brod.
Da ne spominjen da svaki dolazak u porat prati gomila papira i dokumentacije koja je zbog pandemije podložna dnevnim promjenama formi.
Kinezi su to doveli do savršenstva, za svaki porat je drukčija covid forma i drukčije se ispunjava.
I tako mi nigdi ne mrdamo ali nan zato u svakon portu bez ikakve provjere na brod dolaze kojekakvi jebivjetri s kopna mirit fibru. Obučeni ka svemirci, zabode svaki svoj toplomjer u po jedno uvo pa se ti misli šta će ti pokazat.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Al opet svejedno obožavan uvik doć na Daleki istok, neke stvari tamo jednostavno moraš vidit da bi virova.
Ljudi rade nove kvartove u nekoliko miseci ka da se igraju lego kockicama.
Di lani nije bilo ničega sad vidiš da su za manje od dva miseca napravili 300 metara nove kontejnerske rive.
A mi u dvi godine ne možemo napravit ni studiju za produžit za 50 m oni kontejnerski terminal u Rijeci da bi se brod od 365 m moga normalno vezat
Evo prije par uri smo se privezali u Ningbo-Zhoushanu.
Planirano je sa strane terminala da će operacija iskrcaja/ukrcaja bit obavljena za 26 sati.
Kroz to vrime će bit prikrcano priko 16400 teu od strane deset dizalica koje će radit na nama, tri od nadgrađa prema provi, sedam prema krmi broda.
Za Kineze običan dan u uredu.
Za usporedbu, ukupan broj teu-a koji će bit prikrcan na našem brodu u ovih 26 uri je veći nego kompletni misečni promet na kontejnerskom terminalu u Rijeci.
Al bitno da smo mi najglasniji i najpametniji od svih. Zato ćemo 2050. mi i dalje bit šupak svita, a oni svjetska sila br. 1
Sad ti je jasno zašto s neskrivenim prezirom gledan na debile koji Kineze gledaju s visoka.
Di lani nije bilo ničega sad vidiš da su za manje od dva miseca napravili 300 metara nove kontejnerske rive.
A mi u dvi godine ne možemo napravit ni studiju za produžit za 50 m oni kontejnerski terminal u Rijeci da bi se brod od 365 m moga normalno vezat
Planirano je sa strane terminala da će operacija iskrcaja/ukrcaja bit obavljena za 26 sati.
Kroz to vrime će bit prikrcano priko 16400 teu od strane deset dizalica koje će radit na nama, tri od nadgrađa prema provi, sedam prema krmi broda.
Za usporedbu, ukupan broj teu-a koji će bit prikrcan na našem brodu u ovih 26 uri je veći nego kompletni misečni promet na kontejnerskom terminalu u Rijeci.
Al bitno da smo mi najglasniji i najpametniji od svih. Zato ćemo 2050. mi i dalje bit šupak svita, a oni svjetska sila br. 1
Sad ti je jasno zašto s neskrivenim prezirom gledan na debile koji Kineze gledaju s visoka.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Baka pusi kurac
2015-09-13
Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
I unda mos ic u tri kurca
2015-09-13
Jack Torrance wrote:Al opet svejedno obožavan uvik doć na Daleki istok, neke stvari tamo jednostavno moraš vidit da bi virova.
Pa kad su niski nanosomi
Guest- Guest
FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
Karibi su valjda na atlantiku, tj karipskom moru koje je deo atlantskog okeana, glupanderu...
Guest- Guest
Priča se da je navodno Lukša kontaktirao Slavena Bilića za mjesto trenera, a ovaj ga odjebao i preporučio mu Sabljića koji je sad postao trener B ekipe. Znači da bi mogao postati trener prve ekioe kad se Wengerov nosač čunjeva umori.
Beef Supreme wrote:Osim toga ako radove obavis u roku gdje ce se lovica oprati ?
darth_vader-
2014-04-17
nek dovedu trenera gzire junajted
makar teško da će s konja na magarca
makar teško da će s konja na magarca
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nije sramota neznat sramota je ne upitat.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cigane tovarski ako te djava nanese u Calderu ili Puerto Limon javi se palim auto nazderemo se dobre karipsko pacificke spize zapalimo par mrkvica dadnem ti dres i zastavu najveceg hrvatskog kluba Dinama
Karibi su valjda na atlantiku, tj karipskom moru koje je deo atlantskog okeana, glupanderu...
Mada si ti idiot i najgluplji forumas.
Puerto Limon je sa karipske strane a Caldera sa pacificke.
Costa Rica izlazina dva mora.
Istok Karibi
Zapad Pacific.
Znaci glup si ko kurac jeli vas u tom turskom vilajetu icemu uce
2015-09-13
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50