Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
KLOSAR.End wrote:lik poslika kako jede sendvič i pije kolu u pederskim patikama
bice je ceka dilera. Iz prve ruke se sjecam da bi tu na kolodvor izmedju prvavnog fakultera i suda dolazili dileri iz solina sa i donosili spizu.
Zadnji put kad sam bio u splitu donio mi je kod Kauflanda blizu Crkve.
A imao sam i covika kod Peugota na brdima.
Doduse nije mi trebalo dalje ici od mog portuna koji je nazalost samo priko puta ceste od nichetova portuna .
U mom portunu pola zgrade cu "COVIK"
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:FRANK wrote:Steta sto sam tada kao 15godisnjak do svoje 18te od 1989 do 1992 vise provodio puseci travu umjesto da sam vec tada pronasao nicheta i ubio.ga.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sram je je sto sam se tada drogirao doduse i sad nisam nista bolji.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Sram je je sto sam se tada drogirao doduse i sad nisam nista bolji.
Guest- Guest
Ne seri ali nema gori di se kupuju pokazne karte. Jel gunduliceva malo prije palace pravdefridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
:D
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Zar nije rizzo u ulici u koju uđes iz marmontove ..tamo blizu ribarnice..mislim da je prekoputa mango il tako nesto ?
Guest- Guest
Sve 5, osim šta je ribarnica niže...Beef Supreme wrote:fridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Zar nije rizzo u ulici u koju uđes iz marmontove ..tamo blizu ribarnice..mislim da je prekoputa mango il tako nesto ?
Ovo je priko puta ‘pirije’...
Rizzo je do Manga odma, samo mislin da Mango vise nije tamo...
Evo, Ante, Dybala zna bolje o Splitu od tebe...
Guest- Guest
Nije tamo, odluta si...FRANK wrote:Ne seri ali nema gori di se kupuju pokazne karte. Jel gunduliceva malo prije palace pravdefridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Tamo je Prerada...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Sve 5, osim šta je ribarnica niže...Beef Supreme wrote:fridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Ribarnica je dvi ulice doli lijevo
Dybala je tamo zivio kratko ^^ tocno iznad rizze ..ima san pogled na mango ...barem je tad bija
Nisan se mogao sjetiti kako se sendvicara zove i vi sad otvorite spiku ,prepoznao po omotu sa slike haha.isao sam skoro svaki dan po topli haha
Last edited by Beef Supreme on 3/3/2021, 19:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jap...Beef Supreme wrote:fridrih-niche wrote:Sve 5, osim šta je ribarnica niže...Beef Supreme wrote:fridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
;)
Guest- Guest
Konju bio je tamo kiosk rizzofridrih-niche wrote:Nije tamo, odluta si...FRANK wrote:Ne seri ali nema gori di se kupuju pokazne karte. Jel gunduliceva malo prije palace pravdefridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Tamo je Prerada...
2015-09-13
Gore sam ti nadodao kako znam ^^
Znaci najluđi sedmi mjesec ikad sam tamo proveo
Kriste boze koliko smo cuge i pljuge ubili tada ..u hladnjaku nije bilo nista osim alkohola a jeli bi dolje ^^
Guest- Guest
Najbolji topli u gradu...Montero wrote:
Kriste boze koliko smo cuge i pljuge ubili tada ..u hladnjaku nije bilo nista osim alkohola a jeli bi dolje ^^
<3
Uz Velo Misto naravno...
;)
Guest- Guest
Prestani se drogirat, stara pedercino...FRANK wrote:Konju bio je tamo kiosk rizzofridrih-niche wrote:Nije tamo, odluta si...FRANK wrote:Ne seri ali nema gori di se kupuju pokazne karte. Jel gunduliceva malo prije palace pravdefridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Tamo je Prerada...
<3
Guest- Guest
Btw. to ti je odlična lokacija bila, Dybala nesrico...
Sve ti je pri ruci, top...
;)
Sve ti je pri ruci, top...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Najbolji topli u gradu...Montero wrote:
<3
Uz Velo Misto naravno...
;)
Sreca da sam otišao na vrijeme,malo je nedostajalo da postanem niche
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Sve 5, osim šta je ribarnica niže...Beef Supreme wrote:fridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Dybala je tamo zivio kratko ^^ tocno iznad rizze ..ima san pogled na mango ...barem je tad bija
Nisan se mogao sjetiti kako se sendvicara zove i vi sad otvorite spiku ,prepoznao po omotu sa slike haha.isao sam skoro svaki dan po topli haha
Iako Split je grad moje mladosti i mog đira
Pogotovo ako se uzmu u obzir moje sklonosti i slabosti spram određenih ovisnosti ^^
Guest- Guest
Idiote glupi sad san isa na internet i gleda otidji i ti Rizzo ima gori priko puta autoskola dalmacijafridrih-niche wrote:Prestani se drogirat, stara pedercino...FRANK wrote:Konju bio je tamo kiosk rizzofridrih-niche wrote:Nije tamo, odluta si...FRANK wrote:Ne seri ali nema gori di se kupuju pokazne karte. Jel gunduliceva malo prije palace pravdefridrih-niche wrote:Rizzo je u Marmontovoj, kakav kolodvor?
Tamo je Prerada...
<3
2015-09-13
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50