YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:mislim da bi bila turbo okrutnaviolator wrote:ebenica wrote:violator wrote:
nemoguće je odgovoriti na to pitanje, ovisi od osobe do osobe, poznajem i jedne i druge, okrutne prema sebi i okrutne prema drugima. jedino kaj možemo sigurno odogovorit' kaj bi mi osobno bili; pa pinky kaj bi ti u većini slučajeva bila? :D
Hajde sto mislis da bi sa mnom bilo, buduci da sam vec ranije na Denkiju spomenula da meni psovanje znaci deprogramiranje od pretjerano dobrog odgoja?
Naravno! Jos bih i zlokobno zaplesala ne bih li dodatno podigla nivo njihove strave. :)
Guest- Guest
moraš češće gledati horore :P najzlokobnija je tišina i lagan hod, michael myers style :P
Guest- Guest
ebenica wrote:moraš češće gledati horore :P najzlokobnija je tišina i lagan hod, michael myers style :P
Zapravo, najzlokobniji su oni filmovi sa savrsenom malom zajednicom, savrenim susjedima, dobrim ljudima, dobrih namjera, sirokih osmijeha... :p A onda se u tom raju dogodi - umorstvo na vrlo brutalan nacin.
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:moraš češće gledati horore :P najzlokobnija je tišina i lagan hod, michael myers style :P
Zapravo, najzlokobniji su oni filmovi sa savrsenom malom zajednicom, savrenim susjedima, dobrim ljudima, dobrih namjera, sirokih osmijeha... :p A onda se u tom raju dogodi - umorstvo na vrlo brutalan nacin.
NJ.
Guest- Guest
ebenica wrote:violator wrote:ebenica wrote:moraš češće gledati horore :P najzlokobnija je tišina i lagan hod, michael myers style :P
NJ.
je li strasan ovaj film ili vise prolazi kao triler ?
betty.boop-
2015-01-23
nemam poima prinčipesa, ja bih to svrstao negdje između, znam da je meni bio jeziv zato kaj sam mala kukavica
Guest- Guest
misliš da nekaj nevidljivo zalupi vrata, pomakne zvajesu, ugasi svjetlo? ne, nema toga pogledaj, dobar je, kad sam ti ja rekao da pogledaš nekai loše? :P
Guest- Guest
super onda, bas mi se gledao :D
gleda mi se i midsommar, ali on je navodno bas strasan
betty.boop-
2015-01-23
Više uvrnut nego strašan.. Meni je bezveze..betty.boop wrote:super onda, bas mi se gledao :D
wtf wrote:Više uvrnut nego strašan.. Meni je bezveze..betty.boop wrote:super onda, bas mi se gledao :D
ma da, i meni
skoro da je crna komedija
betty.boop-
2015-01-23
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 50