YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: YouTube
lajkam samovolju ali ovaj put je svijet u pravu, mućke rul3z :P
reklo bi se da si ti neki fan jorje :O
Guest- Guest
ebenica wrote:lajkam samovolju ali ovaj put je svijet u pravu, mućke rul3z :P
dobra je jorja
ovih dana mi bas pase ...
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:misliš kao gamer sa gerardom butlerom? osim kaj bi ovo bio međuzvjezdani rpg.violator wrote:
Sto se pitanja tice, zgodno. :) Mozda smo upravo mi robotici nekih drugih civilizacija koji sanjaju da su pravi djecaci i djevojcice, Pinocchio? :(
u dokolici nam preuzmu tijelo pa mi to pripisujemo nečemu "što je jače od nas" pa moramo ono što je drugima čudno :D
Zapravo, ne. Vise sam mislila na neku odavno ugaslu visokonaprednu civilizaciju iza koje su ostali samo umjetnointeligentni stvorovi. Oni su, pak, stvarali nove generacije AI-a koji su se otisnuli s maticne planete i nastanili nas Suncev sustav. Dakle, mi bismo kao bili njihovi potomci. :D
Gamera nisam gledala. :)
Guest- Guest
ebenica wrote:moj je christian bale :Pviolator wrote:Hej, Michael Keaton je bio i moj omiljeni Batman! :)
Sad si me podsjetio.. U srednjoj sam u 4. razredu sjedila u klupi s drugom koji je bio pasionirani ljubitelj gangsta rapa, svaki me je slobodni trenutak nastojao educirati o tome, a konstantno je sipao stihove (vlastite stihove), bas je bilo fascinantno - ta brzina i domisljatost. Nije bio los ni u beatboxingu. Ne trebam spomenuti da su sve te slinave kapljice zavrsavale u mojem smjeru, toliko da sam mu odlucno pruzala bocicu vode da ne presahne.. :D Ah, krasna vremena starog nenormalnog. :)
nema više gangsta rapa sad je luxury rap; bitches, money, bling bling...nema više krs-one agresivne energije, ne moš bit agresivan u uskim hlačama-tajicama :P
On je na 2. mjestu! Dobri su mi Nolanovi filmovi ali imaju zamjetan odmak od stripovskog Batmana. Vise dodju kao psiholoski trileri. :)
.
Luxury rap? :-/ A uz njega ide yacht rap! :D
A gdje spada onaj Kayne West kojeg smislit' ne mogu?
Guest- Guest
betty.boop wrote:znam ja za mucke, al jednostavno mi nikad nije budila interes ta serija
(upravo ugledah avatar del boya na forum.hr) :D
Pot Pourri!? :D
Daj pogledaj si, nasmijat ce te! :)
9 of Del Boy's greatest French phrases:
https://www.walesonline.co.uk/incoming/gallery/9-del-boys-greatest-french-6732168
Guest- Guest
nekako mi djeluje nestvarno da bi ljudski rod mogao biti produkt visokonapredne civilizacije, što nas ne bi napravili bolje? :Pviolator wrote:
Zapravo, ne. Vise sam mislila na neku odavno ugaslu visokonaprednu civilizaciju iza koje su ostali samo umjetnointeligentni stvorovi. Oni su, pak, stvarali nove generacije AI-a koji su se otisnuli s maticne planete i nastanili nas Suncev sustav. Dakle, mi bismo kao bili njihovi potomci. :D
gamer mi je pao na pamet zato što je trenutno turbo popularna igra rust u kojoj igrači iz cijelog svijeta stvaraju likove u početku su goli bez ikakvih resursa i kroz igru napreduju i najviše je fascinantno kako se ljudi odnose prema likovima koje stvore, neki ih paze i maze kao da su stvarni ljudi, neki koriste da ubiju dosadu a neki jednostavno zapuste ili stvaraju idiote, kroz te likove ispunjavaju neke svoje fantazije, pljačkaju se zato što mogu, ubijaju se zato što mogu, sve je fantazija i nestvarno. to mi je nekako logičnije za ljudski rod, ljušture s kojima se netko igra.
Guest- Guest
navodno u politiku kao nesuđeni usa president :Pviolator wrote:
A gdje spada onaj Kayne West kojeg smislit' ne mogu?
Guest- Guest
Sedated and lazy
Cold skies full of blue
The sun burns forever
It reminds me of you
On your dead shore
The sand is warm
She hides her tears and quickly lets it die
I will make it through even without you
My sky will be blue
I live tranquilized
Slow motion, liquid universe
I'm feeling nowhere
It doesn't matter where we go because I already been there
On your dead shore
The sand is warm
Their dying of rabies, eating their babies
In a fields of dead daisies
I live tranquilized
I live
I live
I live
Tranquilized...
I'm numb (yeah...) and unfeeling
So I just burn and stare at the ceiling
I'm here but so far away
I see your mouth moving but can't hear what you say
And I don't think I'd give a fuck... anyway!
Cold skies full of blue
The sun burns forever
It reminds me of you
On your dead shore
The sand is warm
I will make it through even without you
My sky will be blue
I live tranquilized
Slow motion, liquid universe
I'm feeling nowhere
It doesn't matter where we go because I already been there
On your dead shore
The sand is warm
Their dying of rabies, eating their babies
In a fields of dead daisies
I live tranquilized
I live
I live
I live
Tranquilized...
I'm numb (yeah...) and unfeeling
So I just burn and stare at the ceiling
I'm here but so far away
I see your mouth moving but can't hear what you say
And I don't think I'd give a fuck... anyway!
dax-
2016-05-19
ebenica wrote:nekako mi djeluje nestvarno da bi ljudski rod mogao biti produkt visokonapredne civilizacije, što nas ne bi napravili bolje? :Pviolator wrote:
Pa zamislimo da jesu ali smo se putem "pokvarili". :D Plodili se i mnozili sa zvijerima zemaljskim. To bi bio, kao, Izgon iz sintetickog Raja.
ebenica wrote:gamer mi je pao na pamet zato što je trenutno turbo popularna igra rust u kojoj igrači iz cijelog svijeta stvaraju likove u početku su goli bez ikakvih resursa i kroz igru napreduju i najviše je fascinantno kako se ljudi odnose prema likovima koje stvore, neki ih paze i maze kao da su stvarni ljudi, neki koriste da ubiju dosadu a neki jednostavno zapuste ili stvaraju idiote, kroz te likove ispunjavaju neke svoje fantazije, pljačkaju se zato što mogu, ubijaju se zato što mogu, sve je fantazija i nestvarno. to mi je nekako logičnije za ljudski rod, ljušture s kojima se netko igra.
Igras? Vidjeh ovaj review sto si ga postavio. Sto si ti svojem napravio? Ja bih, vjerojatno, sve streberski odradjivala do trenutka kad bi trebalo ubiti zivotinju (zbog hrane). Onda bih tog svog covjeculjka danima izgladnjivala dok bih se vrtjela unutar moralne petlje.
----
Vezano uz slobodu ponasanja u racunalnoj igrici, na istom je principu utemeljen film, a onda i serija Westworld u kojoj imamo organske androide nad kojima se posjetitelji izivljavaju, odnosno slobodni su ispunjavati si potisnute zelje - sto se lijepo nadovezuje na onu nasu pricu o dobru i zlu, odnosno, moralno ispravnim i moralno neispravnim postupcima. U ovom parku nema (kazneno-pravnih) reperkusija, a roboticima je onemoguceno nanijeti ozbiljnije stete posjetiteljima (npr. njihovi su pistolji napunjeni slijepim mecima; zenskim robotima programi prijece da uzvrate grublje na silovanja, iako pokusavaju pobjeci). Da, vazno je naglasiti da roboti osjecaju bol i prolaze kroz psihicke torture (dakle, samosvjesni su), ali, je l', njihov se um cisti od tih iskustava na kraju dana od strane tehnicke podrske pa se niceg od tih zlostavljanja ne sjecaju..
----
Sad nesto razmisljam o igrici i Westworldu i zamjecujem jednu razliku. U igrici potencijalnu stetu cinimo "sebi", u Westworld "zabavnom" parku - drugima. Sto mislis, bismo li u vecini slucajeva bili okrutniji prema sebi ili prema drugima?
Guest- Guest
ne igram :D ja sam soulsborne igrač i da nije izašao ps5 i demon's souls remake ne bih igrao ništa al sad to davim do izlaska elden ringa.violator wrote:
Igras? Vidjeh ovaj review sto si ga postavio. Sto si ti svojem napravio? Ja bih, vjerojatno, sve streberski odradjivala do trenutka kad bi trebalo ubiti zivotinju (zbog hrane). Onda bih tog svog covjeculjka danima izgladnjivala dok bih se vrtjela unutar moralne petlje.
nemoguće je odgovoriti na to pitanje, ovisi od osobe do osobe, poznajem i jedne i druge, okrutne prema sebi i okrutne prema drugima. jedino kaj možemo sigurno odogovorit' kaj bi mi osobno bili; pa pinky kaj bi ti u većini slučajeva bila? :Dviolator wrote:Sad nesto razmisljam o igrici i Westworldu i zamjecujem jednu razliku. U igrici potencijalnu stetu cinimo "sebi", u Westworld "zabavnom" parku - drugima. Sto mislis, bismo li u vecini slucajeva bili okrutniji prema sebi ili prema drugima?
Guest- Guest
[quote="ebenica"]
Hajde sto mislis da bi sa mnom bilo, buduci da sam vec ranije na Denkiju spomenula da meni psovanje znaci deprogramiranje od pretjerano dobrog odgoja?
violator wrote:nemoguće je odgovoriti na to pitanje, ovisi od osobe do osobe, poznajem i jedne i druge, okrutne prema sebi i okrutne prema drugima. jedino kaj možemo sigurno odogovorit' kaj bi mi osobno bili; pa pinky kaj bi ti u većini slučajeva bila? :Dviolator wrote:Sad nesto razmisljam o igrici i Westworldu i zamjecujem jednu razliku. U igrici potencijalnu stetu cinimo "sebi", u Westworld "zabavnom" parku - drugima. Sto mislis, bismo li u vecini slucajeva bili okrutniji prema sebi ili prema drugima?
Hajde sto mislis da bi sa mnom bilo, buduci da sam vec ranije na Denkiju spomenula da meni psovanje znaci deprogramiranje od pretjerano dobrog odgoja?
Guest- Guest
mislim da bi bila turbo okrutnaviolator wrote:ebenica wrote:violator wrote:nemoguće je odgovoriti na to pitanje, ovisi od osobe do osobe, poznajem i jedne i druge, okrutne prema sebi i okrutne prema drugima. jedino kaj možemo sigurno odogovorit' kaj bi mi osobno bili; pa pinky kaj bi ti u većini slučajeva bila? :Dviolator wrote:Sad nesto razmisljam o igrici i Westworldu i zamjecujem jednu razliku. U igrici potencijalnu stetu cinimo "sebi", u Westworld "zabavnom" parku - drugima. Sto mislis, bismo li u vecini slucajeva bili okrutniji prema sebi ili prema drugima?
Guest- Guest
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 18 of 50