" Dara iz Jasenovca " nominacije
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: " Dara iz Jasenovca " nominacije
bogdan ovdje je dobijao i dobija priliku...MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:goran bogdan koji se prodao da bi dobio koju ulogu u srpskim sapunicama i filmu.....no svatko bira svoj pt ali da ne soli pamet drugima i pokusava zbog toga proturiti nesuvisla oravdanja...reci brale glumi za pare i amen...a ne da mi prosipa naivne fraze za one koji vjeuju u sve i svasta
Jel ga poznaš?
Ne.
Šuti onda. Jednostavno je, samo se zaustavi prije nego se prepustiš osjećajima i kreneš uveseljavati mase
I kod nas je onaj Stefan Kapičić gradio karijeru jer nije kod kuće dobivao prilike. Sapunjare su izvod prihoda...a snima ih se cca 2 na godinu....na dvije zemlje. Pa ti vidi ako se želiš baviti glumom. Inače dedo mu je Goli Otok iskreirao.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koliko se snima kod nas serija? filmova? Koliko ima kod nas aktivnih glumaca koji pikiraju na ove ili one uloge?
Jel se može kod nas živiti opće od toga? Daj me najme.
Guest- Guest
סמאל wrote:Prema mojim najnovijim izračunima,850 000 je ubijeno samo u Jasenovcu.Ovih dana ću napravit novi izračin za Danicu,Požegu,Žitomislić,Glinu,ali po nekoj mojoj slobodnoj procjeni,to je cirka 1700000 na prostoru kompletne NDH.
Zaokruži na 2. Lijepa je brojka. A i ono, kad te već vesele brojke.
Guest- Guest
havc ima novca..ali pomno po ideoloskoj matrici se biraju filmovi...to sto se snima posljednjih par godina manje filmova nek se pita havc...i zasto se ne snimaju povijesni filmovi za razliku od srbije i bosne...tema ima na pretekMaximusDecimusMiridije wrote:Koliko se snima kod nas serija? filmova? Koliko ima kod nas aktivnih glumaca koji pikiraju na ove ili one uloge?
2015-09-08
A on ide trbuhom za kruhom jer mu je to profesija.
Uostalom glumio je i u Broj55 a i nudio se za gro druih projekata. Pljujes lika bas bez veze.
Uostalom glumio je i u Broj55 a i nudio se za gro druih projekata. Pljujes lika bas bez veze.
Guest- Guest
ne pljujem ga ja...samo kazem da prvo isprica fraze a onda na kraju kaze da radi za novac...reci brajo ko rodman radim za novac i bok..kraj price...sto se opravdavas...samo ima jedna caka...npr.neces naci ni jednog srpskog glumca koji ce uzeti ulogu npr.nekog hhrvatskog casnika ili zngovca...osim ako u scenariju nije negativac...i to je ta razlika...nasi uzimaju da tamo glume svasta... ovi biraju...ne znam sad o kom se filmu radilo..ali bilo je ponuđeno jednom srpskom glumcu da u hrvatskom filmu odigra nekog sao krajinskog negativca ovaj je to striktno odbio a bila mu je ponuđena dobra lova...naravno lik zna da u srbiji ponajprije medijski ne bi dobro prosao..a samim time karijera bi mu bila gotovo zapecacena..to je jednom u intervjuu priznao i poznati srpski glumac voja brajovic...da srpski glumci tesko da bi prihvatili ulogu u hrvatskim filmovima ako se tižce scenarija o ratnim devedesetima jer bi time ugrozili karijeru bar u srbiji...narocito ako se radi o mlađim glumcimaMaximusDecimusMiridije wrote:A on ide trbuhom za kruhom jer mu je to profesija.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne pljujem ga ja...samo kazem da prvo isprica fraze a onda na kraju kaze da radi za novac...reci brajo ko rodman radim za novac i bok..kraj price...sto se opravdavas...samo ima jedna caka...npr.neces naci ni jednog srpskog glumca koji ce uzeti ulogu npr.nekog hhrvatskog casnika ili zngovca...osim ako u scenariju nije negativac...i to je ta razlika...nasi uzimaju da tamo glume svasta... ovi biraju...ne znam sad o kom se filmu radilo..ali bilo je ponuđeno jednom srpskom glumcu da u hrvatskom filmu odigra nekog sao krajinskog negativca ovaj je to striktno odbio a bila mu je ponuđena dobra lova...naravno lik zna da u srbiji ponajprije medijski ne bi dobro prosao..a samim time karijera bi mu bila gotovo zapecacena..to je jednom u intervjuu priznao i poznati srpski glumac voja brajovic...da srpski glumci tesko da bi prihvatili ulogu u hrvatskim filmovima ako se tižce scenarija o ratnim devedesetima jer bi time ugrozili karijeru bar u srbiji...narocito ako se radi o mlađim glumcimaMaximusDecimusMiridije wrote:A on ide trbuhom za kruhom jer mu je to profesija.
Jeli? Evo glumio je pokojni Glogovac u barem dva filma kod nas za koji bi mu danas kod kuce jebavali mater. A glumio je i Dražu u onom njihovom smeću od filma. Jel on upada u jednadžbu? Pa onda Bogdan Diklić ti je isto glumio ZNG-ovca baš. I to oficira molim lijepo! :) . Evo već dvojica na temelju 10 sekundnog razmišljanja.
Guest- Guest
bogdan diklic je glumio casnika hvo-a u 'turneji' i to negativca....za glogovca ne znam ako imas podatak upoznaj me..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:ne pljujem ga ja...samo kazem da prvo isprica fraze a onda na kraju kaze da radi za novac...reci brajo ko rodman radim za novac i bok..kraj price...sto se opravdavas...samo ima jedna caka...npr.neces naci ni jednog srpskog glumca koji ce uzeti ulogu npr.nekog hhrvatskog casnika ili zngovca...osim ako u scenariju nije negativac...i to je ta razlika...nasi uzimaju da tamo glume svasta... ovi biraju...ne znam sad o kom se filmu radilo..ali bilo je ponuđeno jednom srpskom glumcu da u hrvatskom filmu odigra nekog sao krajinskog negativca ovaj je to striktno odbio a bila mu je ponuđena dobra lova...naravno lik zna da u srbiji ponajprije medijski ne bi dobro prosao..a samim time karijera bi mu bila gotovo zapecacena..to je jednom u intervjuu priznao i poznati srpski glumac voja brajovic...da srpski glumci tesko da bi prihvatili ulogu u hrvatskim filmovima ako se tižce scenarija o ratnim devedesetima jer bi time ugrozili karijeru bar u srbiji...narocito ako se radi o mlađim glumcimaMaximusDecimusMiridije wrote:A on ide trbuhom za kruhom jer mu je to profesija.
Jeli? Evo glumio je pokojni Glogovac u barem dva filma kod nas za koji bi mu danas kod kuce jebavali mater. A glumio je i Dražu u onom njihovom smeću od filma. Jel on upada u jednadžbu? Pa onda Bogdan Diklić ti je isto glumio ZNG-ovca baš. I to oficira molim lijepo! :) . Evo već dvojica na temelju 10 sekundnog razmišljanja.
2015-09-08
Glumio je časnika ZNG-a. Nije bio negativac baš je prikazano u filmu kako ih Arkanovci u minsko polje tjeraju. Pa jebote kako možeš s takvom uvjerenošću lupati tako paušalno. Jel razmisliš ti da će netko sutra možda nekome mater psovati na temelju uvjerenosti u to da je to što si ti napisao istina?
Guest- Guest
koji je to film?...ja znam da je glumio u 'turneji' casnika hvo-a...koji prijeti smaknucem ovima u busu...i maltretira ih...MaximusDecimusMiridije wrote:Glumio je časnika ZNG-a. Nije bio negativac baš je prikazano u filmu kako ih Arkanovci u minsko polje tjeraju. Pa jebote kako možeš s takvom uvjerenošću lupati tako paušalno. Jel razmisliš ti da će netko sutra možda nekome mater psovati na temelju uvjerenosti u to da je to što si ti napisao istina?
2015-09-08
U Turneji je glumio časnika ZNG-a na koje nalete glumci u polju. Puste ih oni, kasnije je prikazano kako ih Arkan tjera da pjeva i goni u minsko polje (Trifunović ga glumi). Također kasnije se da naslutiti da ih je sve pobio kad mu prijeti oficir drugi koji ih je htio za zarobljene svoje razmjeniti.
U Busu glumcima prijeti oficir ArBih. Koji priča kako je Zvezdu u Bariju gledao itd. Ne spominje se HVO u filmu.
U Busu glumcima prijeti oficir ArBih. Koji priča kako je Zvezdu u Bariju gledao itd. Ne spominje se HVO u filmu.
Guest- Guest
..i zapravo nasao sam trailer 'turneja' gdje diklić kao casnik hvo-a natjera glumce u minsko polje a spasu ih arkanovci..
https://www.youtube.com/watch?v=lfXeb-RNvpA
OD 2:20 do 2:50
https://www.youtube.com/watch?v=lfXeb-RNvpA
OD 2:20 do 2:50
2015-09-08
Ajde pogledaj citav film ponovno.
Po peti put. Nije HVO. Cak govori purgerski u filmu jebote.
Guest- Guest
ok..hvo ili zng svejedno..ali on je natjerao glumce u minsko poljeMaximusDecimusMiridije wrote:Ajde pogledaj citav film ponovno.
2015-09-08
jel opet tražimo opravdanja za srpska klanja u hrvatskoj ustaškoj genocidnosti
2015-08-08
a kako mladi gledaju na svijetjastreb wrote:Ti si jos u 90-tima.vuksadinare wrote:ne volim preletacevice...jastreb wrote:A sta to tebi smeta. Rata nema i nece ga bit.
To je proslost. Mladi vise ne gledaju svijet tvojim ocima.
Izađi iz te price jer ces finit na psihijatriji.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
uvijek, treba dati braći srbima podršku u nabijanju kompleksa našoj ustašoidnosti!michaellcmacha wrote:jel opet tražimo opravdanja za srpska klanja u hrvatskoj ustaškoj genocidnosti
michaellcmacha wrote:a kako mladi gledaju na svijetjastreb wrote:Ti si jos u 90-tima.vuksadinare wrote:ne volim preletacevice...jastreb wrote:A sta to tebi smeta. Rata nema i nece ga bit.
To je proslost. Mladi vise ne gledaju svijet tvojim ocima.
Izađi iz te price jer ces finit na psihijatriji.
Generalno sebično. Doduše ne vjerujem da su ikada i promatrali drukčije. Mada tu i tamo se dogodi nešto što ljude natjera na to da budu koliko toliko manje samoživi ili plemeniti. Mada sve rjeđe i rjeđe.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ok..hvo ili zng svejedno..ali on je natjerao glumce u minsko poljeMaximusDecimusMiridije wrote:Ajde pogledaj citav film ponovno.
Nije. Prijetio im je time, onda je ova krenula recitirati Dunda Maroja ili nešto takovo pa im je rekao da se gube.
Guest- Guest
tre wrote:
uvijek, treba dati braći srbima podršku u nabijanju kompleksa našoj ustašoidnosti!
Ustaše su postavili temelje našoj državi.
Moramo to biti.
Nemamo što drugo.
crvenkasti-
2014-04-17
nisu, da jesu zemuna vi vidjeli nebicrvenkasti wrote:tre wrote:
uvijek, treba dati braći srbima podršku u nabijanju kompleksa našoj ustašoidnosti!
Ustaše su postavili temelje našoj državi.
Moramo to biti.
Nemamo što drugo.
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dara iz Jasenovca
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
Page 8 of 13