ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

" Dara iz Jasenovca " nominacije

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

" Dara iz Jasenovca "  nominacije - Page 7 Empty Re: " Dara iz Jasenovca " nominacije

Post by Ringo10 7/12/2020, 07:41

Mozda je to tacno da malo koga boli kurac za to, Ali ustaski rezim je civilizacijska sramota kao sto su i ti logori poput Jasenovca teska civilizacijska sramota.

A jos je veca sramota to sto veliki dio hrvatske javnosti nije u stanju da se s time suoci...I sto stalno tom rezimu i njegovim nositeljima traze i nalaze neke kretenske alibije i opravdanja a neki ga cak I slave I gorificiraju kao nesto domoljubno

U pravu je Goran Bogdan kad kaze da je upravo Hrvatska duzna da snima filmove o tome...ali Hrvatska nije to u stanju

I da, nije lose da nas povezuju sa Nijemcima, ali sasvim je druga stvar kad nas povezuju sa nacizmom

Last edited by Ringo10 on 7/12/2020, 07:46; edited 1 time in total

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

" Dara iz Jasenovca "  nominacije - Page 7 Empty Re: " Dara iz Jasenovca " nominacije

Post by vuksadinare 7/12/2020, 07:46

goran bogdan koji se prodao da bi dobio koju ulogu u srpskim sapunicama i filmu.....no svatko bira svoj pt ali da ne soli pamet drugima i pokusava zbog toga proturiti nesuvisla oravdanja...reci brale glumi za pare i amen...a ne da mi prosipa naivne fraze za one koji vjeuju u sve i svasta
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 07:48

zanimljivi su mi svi ti likovi preletačevići...uvijek idu se nesto opravdavati...i to je dokaz da su karakterno nulerica...kao sto je rekao jednom denis rodman igram za onog ko mi plati...i cica mica gotova prica..nikakva opravdanja,zamagljivanje i slicno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 7/12/2020, 08:00

A sta to tebi smeta. Rata nema i nece ga bit.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 08:01

jastreb wrote:A sta to tebi smeta. Rata nema i nece ga bit.
ne volim preletacevice...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 08:02

..jos neiskrene
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 08:12

znimljiv je taj bogdan...kroz citav niz intervjua se opravdava,nalazi izgoore,prosiplje nekakav med ali obavezno na kraju se oda da mu je glavni cilj lova...a to je trebao reci prvo i ad acta pricajmo onda o nekim drugim temama...u na nekakvom bosanskom portalu je u intervjuu ne tako davno iznio bla bla bla price o ovom onom da bi na kraju rekao da je i novac tu presudan...i pokenjo se na one sve fraze prije sto je ispricao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 7/12/2020, 08:14

vuksadinare wrote:
Ti si jos u 90-tima.

To je proslost. Mladi vise ne gledaju svijet tvojim ocima.

Izađi iz te price jer ces finit na psihijatriji.
jastreb
jastreb

2014-04-22

IL Risorto likes this post

Back to top Go down

Post by jastreb 7/12/2020, 08:14

vuksadinare wrote:
Ti si jos u 90-tima.

jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 08:21

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
Ti si jos u 90-tima.

nikakva psihijatrija niti devedesete...nego jednostavno poznam takve likove...evo sad gro ovih tica selica preretjelica vraca se iz beograda u zagreb i sad se nemusto cesljaju...ne vole da ih se pita o toj epizodi...ili se izmotavaju sa frazama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2020, 08:22

Šta fali nacistima ?

Tko zna oni vic kad je učiteljica pitala malog Mujici u školi tko su bili Nijemci ?

Pa onda ga na kraju pita A tko su bile ustaše ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/12/2020, 08:43

pizzon wrote:hahahaha
ne brinite nasu brigu

Av av auuuuuuu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 7/12/2020, 09:01

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
Ti si jos u 90-tima.

Ma lako je za 90-te,ali šta s onima koji su još u 40-tima ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 09:04

סמאל wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
Ti si jos u 90-tima.

Ma lako je za 90-te,ali šta s onima koji su još u 40-tima ?
pa tu i je upravo tetrijeb najaktivniji...i onda meni on prebaci devdesete :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/12/2020, 09:07

tre wrote:
סמאל wrote:
tre wrote:
סמאל wrote:Mislim kako bi premijerna projekcija filma trebala biti upravo u Jasenovcu.
i ja isto ako će biti 700 ooo srba na okupu pa da konačno nadopunimo broj za koji nas optužuju
Ne znam kako vas nije stid.Poubijali ste 850 000 nedužne srpske nejači samo u Jasenovcu i još se ponosite s tim.
onda da dodam još 120 ooo srba na ovih 700ooo

To vjerojatno ovi što ih je Merčep genocidisao u Vukovaru... :)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 09:09

...osbno volim istrazivati i baviti se devedesetima jer sam osobno svjedok toga vremena i imam puno vise cinjenicnih indicija i dokaza...i zanimlivije mi je o tome raspravljati..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 7/12/2020, 09:10

Prema mojim najnovijim izračunima,850 000 je ubijeno samo u Jasenovcu.Ovih dana ću napravit novi izračin za Danicu,Požegu,Žitomislić,Glinu,ali po nekoj mojoj slobodnoj procjeni,to je cirka 1700000 na prostoru kompletne NDH.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/12/2020, 09:20

Baš su glupi ti Srbi.
Nakon ovoga, mi Hrvati ćemo još teže pristati da uđemo u Jugoslaviju.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 7/12/2020, 09:33

vuksadinare wrote:goran bogdan koji se prodao da bi dobio koju ulogu u srpskim sapunicama i filmu.....no svatko bira svoj pt ali da ne soli pamet drugima i pokusava zbog toga proturiti nesuvisla oravdanja...reci brale glumi za pare i amen...a ne da mi prosipa naivne fraze za one koji vjeuju u sve i svasta

Jel ga poznaš?

Ne.

Šuti onda. Jednostavno je, samo se zaustavi prije nego se prepustiš osjećajima i kreneš uveseljavati mase  :)

I kod nas je onaj Stefan Kapičić gradio karijeru jer nije kod kuće dobivao prilike. Sapunjare su izvod prihoda...a snima ih se cca 2 na godinu....na dvije zemlje. Pa ti vidi ako se želiš baviti glumom. Inače dedo mu je Goli Otok iskreirao.

Last edited by MaximusDecimusMiridije on 7/12/2020, 09:34; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/12/2020, 09:34

סמאל wrote:Prema mojim najnovijim izračunima,850 000 je ubijeno samo u Jasenovcu.Ovih dana ću napravit novi izračin za Danicu,Požegu,Žitomislić,Glinu,ali po nekoj mojoj slobodnoj procjeni,to je cirka 1700000 na prostoru kompletne NDH.

kad se  radi o  gađanju brojevima ja bi to priskočija 

mišljenja sam da je makedonče učinilo veliko djelo 
nedo isus da je najveća rasistička stoka priživila atentat da bi srbizam bio gnjojnjiji problem 

ovako imamo priliku da se šaka šiptara podjebaje sa sudbinom srbizma 

Vlado Černozemski   bi morao biti najveća povjesna osoba u južnoj evropi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2020, 09:36

MaximusDecimusMiridije wrote:
vuksadinare wrote:goran bogdan koji se prodao da bi dobio koju ulogu u srpskim sapunicama i filmu.....no svatko bira svoj pt ali da ne soli pamet drugima i pokusava zbog toga proturiti nesuvisla oravdanja...reci brale glumi za pare i amen...a ne da mi prosipa naivne fraze za one koji vjeuju u sve i svasta

Jel ga poznaš?

Ne.

Šuti onda. Jednostavno je, samo se zaustavi prije nego se prepustiš osjećajima i kreneš uveseljavati mase  :)

I kod nas je onaj Stefan Kapičić gradio karijeru jer nije kod kuće dobivao prilike. Sapunjare su izvod prihoda...a snima ih se cca 2 na godinu....na dvije zemlje. Pa ti vidi ako se želiš baviti glumom. Inače dedo mu je Goli Otok iskreirao.
bogdan ovdje je dobijao i dobija priliku...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics