Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
https://m.vecernji.hr/sport/zabavljala-cetnike-a-sada-izjavila-osjecam-se-kao-glumica-dara-iz-jasenovca-1473945
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
Ludjakinja bila ludjakinja ostala
2015-09-08
Srpska,ženska verzija Marka Perkovića Thompsona.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
https://youtu.be/leXxOY-b_Eo
2015-09-08
https://youtu.be/cmN5BLJzY48
2015-09-08
Mozda kolega tetrijeb ima koju prigodnu riječ za nadu i eru
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ludjakinja bila ludjakinja ostala
Evo ja pojma nemam tko je dotična osim što ima pomalo smiješno prezime...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma folk pjevacica iz osamdesetih...nju su mahom slusali gedje...ali ni tad se nije libila ludih izjava i ponasanja..cim je slobo zasjeo na celo srbije postala je njegov veliki fan kao i era ojdanic,corba..cak je bila jedno krace vrijeme u spo vuka draskovica a izasla kad se ovaj zakacio sa slobom..uglavnom srpska nacionalistkinjaHektorović wrote:vuksadinare wrote:Luđakinja bila luđakinja ostala
Evo ja pojma nemam tko je dotična osim što ima pomalo smiješno prezime ...
2015-09-08
E da..inace ona je muslimanka izvorno ime joj je senada ali se posrbila..kao i lepa brena..rodjena u mostaru ali mislim da je sa 13,14 godina otisla zivjet u beograd..
2015-09-08
Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama ?
2015-07-23
Jesi ti debil da jos nisi shvatio..nije ni cudo da si presao u leftarde..to mi je na jedan nacin posao..analitika..si..razmes..kuzis..razumijesסמאל wrote:Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama?
2015-09-08
Ne,ne,nema to veze s analitikom,već ti imaš stockholmski sindrom,a ti i kad pišeš loše o Srbima,na neki način ih suptilno idealiziraš a da nisi toga ni svjestan.vuksadinare wrote:Jesi ti debil da jos nisi shvatio..nije ni cudo da si presao u leftarde..to mi je na jedan nacin posao..analitika..si..razmes..kuzis..razumijesסמאל wrote:Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama?
Srbi su sve ono što bi ti želio i misliš da Hrvati trebaju bit,jer ti si nezadovoljan što Hrvati ne drže do Hrvatstva kao što to Srbi drže do srpstva,pa si na neki način ljubomoran na Srbe.
Zato i forsiraš s ovim temama,ne bi li i u Hrvatima probudio taj divljački srpski gen.
2015-07-23
...nije da nisi potpuno u pravu..ali samo za ono jacu nacionalnu svijest..sve drugo jok..zapravo ni nemas sto idealizirati..סמאל wrote:Ne, ne, nema veze s analitikom, već ti imaš stockholmski sindrom, a ti i kad pišeš loše o Srbima, na neki način ih suptilno idealizira a da nisu toga ni svjetski.vuksadinare wrote:Jesi ti debil da jos nisi shvatio..nije ni cudo da si presao u leftarde..to mi je na jedan nacin posao..analitika..si..razmes..kuzis..razumijesסמאל wrote:Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama?
Srbi su sve ono što bi ti želio i misliš da Hrvati trebaju bit, jer ti si nezadovoljan što Hrvati ne drže do Hrvatstva kao što to Srbi drže do srpstva, pa na neki način ljubomoran na Srbe.
Zato i forsiraš s ovim temama, ne bi li iu Hrvatima probudio taj divljački srpski gen.
2015-09-08
Moj vuče,znam ja više nego što ti misliš,ali nije mi zabavno bit ozbiljan.
Osim toga,ne zaboravi da sam nekad do srži bio prožet desničarskim doktrinama.
2015-07-23
I trebas biti..na taj nacin si ledja lakse cuvas..imas onu obrambenu crtu..mani se leftardiranja...nikom to srecu nije donjelo dugotrajno..omeksas..mekusac postanes..cvegerisanje dozivis..ovi danas leftardi nisu oni od 40,50,60 godina..danasnji leftardi su muskarci u tajicamaסמאל wrote:Moj vuče,znam ja više nego što ti misliš,ali nije mi zabavno bit ozbiljan.
2015-09-08
Pa kakva je ovo tema u pizdu materinu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma vuk danas mijenja Serbinja,jer netko mora ispunit dnevnu normu srpskih tema na forumu.Ringo10 wrote:Pa kakva je ovo tema u pizdu materinu
2015-07-23
Ne pase?..volis senadu isprika naduRingo10 wrote:Pa kakva je ovo tema u pizdu materinu
2015-09-08
Pa ne baš.סמאל wrote:Srpska,ženska verzija Marka Perkovića Thompsona.
Ova je muslimanka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo kao da je od mene prepisano.סמאל wrote:Ne,ne,nema to veze s analitikom,već ti imaš stockholmski sindrom,a ti i kad pišeš loše o Srbima,na neki način ih suptilno idealiziraš a da nisi toga ni svjestan.vuksadinare wrote:Jesi ti debil da jos nisi shvatio..nije ni cudo da si presao u leftarde..to mi je na jedan nacin posao..analitika..si..razmes..kuzis..razumijesסמאל wrote:Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama?
Srbi su sve ono što bi ti želio i misliš da Hrvati trebaju bit,jer ti si nezadovoljan što Hrvati ne drže do Hrvatstva kao što to Srbi drže do srpstva,pa si na neki način ljubomoran na Srbe.
Zato i forsiraš s ovim temama,ne bi li i u Hrvatima probudio taj divljački srpski gen.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dara iz Jasenovca
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
Page 1 of 2