" Dara iz Jasenovca " nominacije
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: " Dara iz Jasenovca " nominacije
vama glupim komunjarama nema premca, to je jedan kroz jedanRingo10 wrote:A pa šta ćeš ...michaellcmacha wrote:Baš ste mi dragi... Ora dronfulja i kreten koji misli da tihi ocean završava kao vodopad
Nisu svi tako pametni i inTELEgentni kao vi ustaški genijalci
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Pa ti si veća konjina nego se čini na prvuRingo10 wrote:Koji kreten jebo te ...tre wrote:ajmo pustiti da nam kroje gaće ti i sora, grob te jebo da su nas takvi kao vi vodili ne bi ni mjesec dana izdržali. Usrvari takvi kao vi su nas razoružali i predali na klanje četnicima mamicu vam jebem komunističkuRingo10 wrote:U pravu si ... ovo si potpuno u pravuSora wrote:Miha
Šta je s tobom?
Mene ti podsjećaš ma onog pijanog branitelja kod mene koji ta sebe tvrdi da je HRVATSKI književnik
Ono, melje i melje i niš ne piše samo se hvali
Jel vi dečki stvarno mislite da je dosta na sebe nalijepiti etiketu HRVATSKI i onda si što god... Želiš.
Bogtejeba pa dajte odrastite
U ovom što si napisao dugom tekstu ima toliko izmsštanog, fiktivnog, netoćnpg..
Čemu
Kome
Zašto
Kenjaju o Hrvatstvu a Hrvatska ode u pizdu materinu
A najviše je jebu i pljačkaju baš oni koji ne vade silno hrvatstvo iz usta
PA bivši komunisti, partizani i UDBAši su i vodili Hrvatsku u neovisnost i u ratnu pobjedu.
Šta će ustaše da vode. Njima ne bih dao kozu nacrtanu na tarabi da vode
PA vidim ... Hrvatska koju su stvorili komunisti i partizani i danas živi ... a gdje je tvoja NDHtre wrote:vama glupim komunjarama nema premca, to je jedan kroz jedanRingo10 wrote:A pa šta ćeš ...michaellcmacha wrote:Baš ste mi dragi... Ora dronfulja i kreten koji misli da tihi ocean završava kao vodopad
Tupane
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Hrvat ako je ustaša onda je kretencrvenkasti wrote:Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
2015-09-24
stvorili su oni kurac konjino glupa, stvorili su jugušugu a ne državu RH. Državu smo mi stvorili a vi ste izašli iz sabora kad se glasovalo o nozavisnosti a uz to su nas razoružali do zadnjeg metka. Ti i sora ste direktni njihovi baštinici, glupi ko kurac i rezistentni na istinu. Od vas se istina i činjenice odbijaju kao val od stjeneRingo10 wrote:PA vidim ... Hrvatska koju su stvorili komunisti i partizani i danas živi ... a gdje je tvoja NDHtre wrote:vama glupim komunjarama nema premca, to je jedan kroz jedanRingo10 wrote:A pa šta ćeš ...michaellcmacha wrote:Baš ste mi dragi... Ora dronfulja i kreten koji misli da tihi ocean završava kao vodopad
Tupane
Jebale ga šojkine ustaše... Ako ćemo realno ona a moguće i dingo su jedini pravi ustaški koljački potomci... Moj djed je bio u banja luci na aerodromu i jebavo je neku proleterku, tak da se baš i ne mre računa ko neki krvoločni ustaša... A njeni i od dinga su srpsku nejač na bajonete nabijali... Za ndh da se ne zaboravi... Ili smetnje s uma... Zato što su potomci tih ustaški krvoloka zato i arlauču držite lopova...tre wrote:Pa ti si veća konjina nego se čini na prvuRingo10 wrote:Koji kreten jebo te ...tre wrote:ajmo pustiti da nam kroje gaće ti i sora, grob te jebo da su nas takvi kao vi vodili ne bi ni mjesec dana izdržali. Usrvari takvi kao vi su nas razoružali i predali na klanje četnicima mamicu vam jebem komunističkuRingo10 wrote:U pravu si ... ovo si potpuno u pravuSora wrote:Miha
Šta je s tobom?
Mene ti podsjećaš ma onog pijanog branitelja kod mene koji ta sebe tvrdi da je HRVATSKI književnik
Jel vi dečki stvarno mislite da je dosta na sebe nalijepiti etiketu HRVATSKI i onda si što god... Želiš.
Čemu
Kome
Zašto
PA bivši komunisti, partizani i UDBAši su i vodili Hrvatsku u neovisnost i u ratnu pobjedu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A vi potomci ustaša, onih pravih sarajevskih što ste vi...Ringo10 wrote:Hrvat ako je ustaša onda je kretencrvenkasti wrote:Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kako vam se da s tim pacijentima "polemizirati"
Koji vam je kurac.
Samo
Koji vam je kurac.
Samo
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha wrote:
Moj djed je bio u banja luci na aerodromu i jebavo je neku proleterku, tak da se baš i ne mre računa ko neki krvoločni ustaša...
Baba ti je proleterka? Jel to s očeve strane?
crvenkasti-
2014-04-17
Crna Legija je osnovana u Sarajevu ... nemoj se ti s nama zajebavatmichaellcmacha wrote:A vi potomci ustaša, onih pravih sarajevskih što ste vi...Ringo10 wrote:Hrvat ako je ustaša onda je kretencrvenkasti wrote:Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
2015-09-24
Zvala se Radodajka ... zanimljivo imecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Moj djed je bio u banja luci na aerodromu i jebavo je neku proleterku, tak da se baš i ne mre računa ko neki krvoločni ustaša...
Baba ti je proleterka? Jel to s očeve strane?
2015-09-24
jebali su ih u bundeve do bola zbog toga i nije ni čudo što su prošvikali. Oni su primjer što indoktrinacija može učiniti od čovjeka, kao konju kad ulare staviš.michaellcmacha wrote:Jebale ga šojkine ustaše... Ako ćemo realno ona a moguće i dingo su jedini pravi ustaški koljački potomci... Moj djed je bio u banja luci na aerodromu i jebavo je neku proleterku, tak da se baš i ne mre računa ko neki krvoločni ustaša... A njeni i od dinga su srpsku nejač na bajonete nabijali... Za ndh da se ne zaboravi... Ili smetnje s uma... Zato što su potomci tih ustaški krvoloka zato i arlauču držite lopova...tre wrote:Pa ti si veća konjina nego se čini na prvuRingo10 wrote:Koji kreten jebo te ...tre wrote:ajmo pustiti da nam kroje gaće ti i sora, grob te jebo da su nas takvi kao vi vodili ne bi ni mjesec dana izdržali. Usrvari takvi kao vi su nas razoružali i predali na klanje četnicima mamicu vam jebem komunističkuRingo10 wrote:U pravu si ... ovo si potpuno u pravuSora wrote:Miha
Šta je s tobom?
Čemu
Kome
Zašto
Veliš toj stoci ni dresura ne bi pomogladijagram wrote:Kako vam se da s tim pacijentima "polemizirati"
Koji vam je kurac.
Samo
Ne vaš nasuprotcrvenkasti wrote:Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
Onda je srbin
Jer nije pravi hrvat tko je ustaša
Tako je,najgore ustaše zapravi su poikatoličeni Srbi koji su na taj način mislili se dokazat kao veliki Hrvati.Nešto slično kao današnji bosanski katoliciSora wrote:Ne vaš nasuprotcrvenkasti wrote:Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
Onda je srbin
Jer nije pravi hrvat tko je ustaša
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma kaj godmichaellcmacha wrote:Jebale ga šojkine ustaše... Ako ćemo realno ona a moguće i dingo su jedini pravi ustaški koljački potomci... Moj djed je bio u banja luci na aerodromu i jebavo je neku proleterku, tak da se baš i ne mre računa ko neki krvoločni ustaša... A njeni i od dinga su srpsku nejač na bajonete nabijali... Za ndh da se ne zaboravi... Ili smetnje s uma... Zato što su potomci tih ustaški krvoloka zato i arlauču držite lopova...tre wrote:Pa ti si veća konjina nego se čini na prvuRingo10 wrote:Koji kreten jebo te ...tre wrote:ajmo pustiti da nam kroje gaće ti i sora, grob te jebo da su nas takvi kao vi vodili ne bi ni mjesec dana izdržali. Usrvari takvi kao vi su nas razoružali i predali na klanje četnicima mamicu vam jebem komunističkuRingo10 wrote:U pravu si ... ovo si potpuno u pravuSora wrote:Miha
Šta je s tobom?
Čemu
Kome
Zašto
Ja samo zovem popa pop a boba bob
Tebi se sve u glavi izmješslo
Ali nije čudo
Kad netko se kurči da je hrvat a, radi u srpskom interesu podjele hrvata.. Sve mu se šomneša
Ti Miha si posve ne svjestan svoje loše programiranosti
Kpjpj su korijeni u Beogradu, tam su dečki ipak bolji za to podvaliti naivnim rvatonama muda za bubrege
Sora wrote:Ma kaj godmichaellcmacha wrote:Jebale ga šojkine ustaše... Ako ćemo realno ona a moguće i dingo su jedini pravi ustaški koljački potomci... Moj djed je bio u banja luci na aerodromu i jebavo je neku proleterku, tak da se baš i ne mre računa ko neki krvoločni ustaša... A njeni i od dinga su srpsku nejač na bajonete nabijali... Za ndh da se ne zaboravi... Ili smetnje s uma... Zato što su potomci tih ustaški krvoloka zato i arlauču držite lopova...tre wrote:Pa ti si veća konjina nego se čini na prvuRingo10 wrote:Koji kreten jebo te ...tre wrote:ajmo pustiti da nam kroje gaće ti i sora, grob te jebo da su nas takvi kao vi vodili ne bi ni mjesec dana izdržali. Usrvari takvi kao vi su nas razoružali i predali na klanje četnicima mamicu vam jebem komunističkuRingo10 wrote:U pravu si ... ovo si potpuno u pravuSora wrote:Miha
Šta je s tobom?
Čemu
Kome
Zašto
Ja samo zovem popa pop a boba bob
Tebi se sve u glavi izmješslo
Ali nije čudo
Kad netko se kurči da je hrvat a, radi u srpskom interesu podjele hrvata.. Sve mu se šomneša
Ti Miha si posve ne svjestan svoje loše programiranosti
Kpjpj su korijeni u Beogradu, tam su dečki ipak bolji za to podvaliti naivnim rvatonama muda za bubrege
Krv ti Muhamedovu ... je l ti islam lepo veli ne lokati?
Veli!
Pa zakaj onda ločeš?
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Crna Legija je osnovana u Sarajevu ... nemoj se ti s nama zajebavatmichaellcmacha wrote:A vi potomci ustaša, onih pravih sarajevskih što ste vi...Ringo10 wrote:Hrvat ako je ustaša onda je kretencrvenkasti wrote:Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
Čuj klokana!?
Si zagrlil bistu Pavelića u Melbournu i hitil ''samoslik''?
Guest- Guest
to samo kad je pijan, dakle petak i subotaSovak wrote:Ringo10 wrote:Crna Legija je osnovana u Sarajevu ... nemoj se ti s nama zajebavatmichaellcmacha wrote:A vi potomci ustaša, onih pravih sarajevskih što ste vi...Ringo10 wrote:Hrvat ako je ustaša onda je kretencrvenkasti wrote:Hrvat, ako nije ustaša, onda je Srbin.
Čuj klokana!?
Si zagrlil bistu Pavelića u Melbournu i hitil ''samoslik''?
Ma bravo.MaximusDecimusMiridije wrote:Ringo10 wrote:Tema je Jasenovac ... ali uvijek zavrsi sa Srbima i pricom o ratu devedesetih i Domovinskim ratom.
To je ono sto pricam, Hrvati nisu u stanju da se suoce sa zlom ustaskog rezima, traze mu alibi i placu i lamentiraju nad propasti tog rezima ...
I sve dok je tako Hrvati ce biti mentalno sjeban narod. U vjecnoj shizofreniji.
Kao sto I Srbi nisu u stanju da se suoce sa zlom koje su posijali prije 30 godina.
Isti su ...jebi ga
To nije istina. Potpuno sranje se desilo i zločin se dogodio. Ono s čime se ljudi generalno nabacuju su brojke....jedni da povećaju samu odgovornost a jedni da je umanje. To su tako sjebane i morbidne stvari da se nitko normalan ne želi ni upuštati u to. Meni je dovoljno znati da se zločin desio, da su ga napravile ustaše i da je brojka sekundarna kad je činjenica da se radilo o eksterminaciji nepodobnih.
Isto tako ja ne osjećam baš nikakvu odgovornost za takvo nešto. Ono dogodilo se 50 godina prije nego što sam se opće rodio. Kakvu jebenu odgovornost bih ja trebao imati? Zbog toga što su to radili idioti iz redova naroda kojem pripadam? Molim te... Povijesno treba prihvatiti da se sranje dogodilo, da su ga napravili hrvati i nastaviti živjeti na način da se nešto slično nikada više ne dogodi. A idioti koji pumpaju brojeve...nek pumpaju kad im je napeto. I obrnuto jelte.
Takvim pristupom ispada da smo krivi za svaki počinjeni zločin od pripadnika hrvatskog naroda, krađe, ubojstva, silovanja etc. i trebali bi se svakodnevno suočavati s njima i osjećati krivnju i odgovornost. To stalno guranje pod nos zločina koje su počinili davno prije našeg rođenja mi je već prisjelo.
Da, zločin u Jasenovcu se dogodio, napravili su ga ustaše i nacisti nad nevinim ljudima i to se više ne može popraviti nikakvim oduzimanjem nula na kraju brojeva, niti se može povećati dodavanjem nula.
Osuđujem i grozim se takvih stvari, ali ne želim prihvatiti kolektivnu odgovornost niti da mi bilo tko nameće ustaštvo zbog tog (i drugih) zločina. Točka.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Dara iz Jasenovca
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
Page 12 of 13