Rusija: Blokadu Bospora nećemo probijati diplomatskim sredstvima!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusija: Blokadu Bospora nećemo probijati diplomatskim sredstvima!
Pa zar nisi..em komunac...em zidov...em mrzis hrvate...nema bolje kombinacijeYehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
Ostavi se ti profiliranja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ćeno sa dinare ne zachatavaj temu
2014-04-14
I kaj je lagal?Yehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
Tony Soprano-
2015-08-15
To su ti napravili Srbi a ne Rusi. A ti zbog mržnje prema Beogradu odi na rusku frontu.vuksadinare wrote:Da mrz ih,i bosanceros?...krivoslavci su mi kucu zapalili a prvog rodjaka zivog zapalili...to rade 'krscani' krscanima?epikur37 wrote:melkior wrote:Komunjara ti je ćaća, smeće partijsko.vuksadinare wrote:Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
činjenica, rusija ne gubi, impresivan narod
Vučina jednostavno mrzi kršćane pravoslavce i zbog toga je spreman zajedno s vehabijama ratovat...to ti je to.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Rusi tuku sada i iz podmornica......
http://www.vecernji.hr/svijet/rusija-prvi-put-napala-isil-projektilima-ispaljenima-s-podmornice-1043459/multimedia/p2
http://www.vecernji.hr/svijet/rusija-prvi-put-napala-isil-projektilima-ispaljenima-s-podmornice-1043459/multimedia/p2
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa toga i jebe sto nisam lagao...ko i onaj epikur koji glumi ka'k ti velikog krscanina a sutra bi se prodao..kao i prije sta se prodao...utekao a da makar neki otpor je pruzio...i sad se kurtzi...bas takve kao putin voli..mos mislitTony Soprano wrote:I kaj je lagal?Yehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
2015-09-08
imaju da rastave turkesnice na sastavne dijelove,no medjutim to ce se morati rasformirati prvo iznutra pa onda izvana
2014-04-14
vuksadinare wrote:Pa toga i jebe sto nisam lagao...ko i onaj epikur koji glumi ka'k ti velikog krscanina a sutra bi se prodao..kao i prije sta se prodao...utekao a da makar neki otpor je pruzio...i sad se kurtzi...bas takve kao putin voli..mos mislitTony Soprano wrote:I kaj je lagal?Yehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
Lupaš bezveze...vjerujem da si ok ali si previše ostrašćen u jednom smjeru ne uklapaš se u novu europu, le pen dolazi.
2015-08-06
Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
2015-09-08
Nisam ni ja rusofil, ali ako dođe do 3. svjetskog rata za njega će biti krivi prije svega Amerika, NATO i Turska. Ostalo me ne zanima.vuksadinare wrote:Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
2015-08-09
Bolje stiti svoj dom..kad ti budu zujale rakete oko glave svejedno cije su..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Pa toga i jebe sto nisam lagao...ko i onaj epikur koji glumi ka'k ti velikog krscanina a sutra bi se prodao..kao i prije sta se prodao...utekao a da makar neki otpor je pruzio...i sad se kurtzi...bas takve kao putin voli..mos mislitTony Soprano wrote:I kaj je lagal?Yehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
Lupaš bezveze...vjerujem da si ok ali si previše ostrašćen u jednom smjeru ne uklapaš se u novu europu, le pen dolazi.
2015-09-08
melkior wrote:Nisam ni ja rusofil, ali ako dođe do 3. svjetskog rata za njega će biti krivi prije svega Amerika, NATO i Turska. Ostalo me ne zanima.vuksadinare wrote:Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
Potpis.
2015-08-06
I Saudijska Arabija.melkior wrote:Nisam ni ja rusofil, ali ako dođe do 3. svjetskog rata za njega će biti krivi prije svega Amerika, NATO i Turska. Ostalo me ne zanima.vuksadinare wrote:Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
Guest- Guest
Rusija šije iz sredozemlja i to sa podmornica!
Uskoro Konstantinopolj i slobodan kršćanski Bospor! :)
2015-08-06
Je li kriva životinja koja grize ili onaj tko je životinju nahuškao? Retoričko pitanje. Nije Rusija postavila rakete na Kubu pa da joj jebem mater.Fénix wrote:I Saudijska Arabija.melkior wrote:Nisam ni ja rusofil, ali ako dođe do 3. svjetskog rata za njega će biti krivi prije svega Amerika, NATO i Turska. Ostalo me ne zanima.vuksadinare wrote:Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
2015-08-09
Preglup je on da bi bio židov. Em svršava na Hezbollah i Iran. Dakle, nikak se ne uklapa u profil žida. Ovo ostalo se slažem. :pvuksadinare wrote:Pa zar nisi..em komunac...em zidov...em mrzis hrvate...nema bolje kombinacijeYehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
Da, samo oni povećavaju radijaciju u hrvatskom susjedstvu svojim novcem, gradnjom džamija, financiranjem vehabija i salafista. Istu stvar rade diljem svijeta i nikome ništa.melkior wrote:Je li kriva životinja koja grize ili onaj tko je životinju nahuškao? Retoričko pitanje. Nije Rusija postavila rakete na Kubu pa da joj jebem mater.Fénix wrote:I Saudijska Arabija.melkior wrote:Nisam ni ja rusofil, ali ako dođe do 3. svjetskog rata za njega će biti krivi prije svega Amerika, NATO i Turska. Ostalo me ne zanima.vuksadinare wrote:Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
Guest- Guest
s obzirom da je ljetos Putin potpisao izmjene ruske nuklearne doktrine, a izmjena uključuje bezuvjetno korištenje taktičkog nuklearnog oružja u slučaju ugroze ruskih zapadnih granica od strane Nato-a, bilo bi najlogičnije ne zajebavati se i provjeravati jel mislio ili nije za ozbiljno... tko god se iole kuži zna da se odmah nakon stupanja na snagu tih izmjena pristupilo i izmjenama protokola, a to bi značilo da ti protokoli sad imaju ukalkulirane konkretne mete u području za koje rusi smatraju da bi mogao ili trebao biti prostor s kojeg bi mogla nastupiti ugroza ruskih granica odnosno ruskog državnog prostora... evo kako je to izgledalo do 2000, točnije do 1997...... file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/Downloads/86_108_Baric.pdf....a kako izgleda sada nakon zadnjih izmjena....http://pescanik.net/putinova-doktrina/....https://www.youtube.com/watch?v=t42-71RpRgI
2015-08-08
A dobro, Saudijska Arabija je zlo samo po sebi. Ja sam se referirao na Rusiju. Svaka zemlja se ima pravo braniti u svom dvorištu, pa i pod cijenu nuklearnog rata. Ne može me nitko uvjeriti da je nečije dvorište najmanje 5000 km udaljeno od vlastitih državnih granica. To nije obrana granica, to je obrana imperijalizma.Fénix wrote:Da, samo oni povećavaju radijaciju u hrvatskom susjedstvu svojim novcem, gradnjom džamija, financiranjem vehabija i salafista. Istu stvar rade diljem svijeta i nikome ništa.melkior wrote:Je li kriva životinja koja grize ili onaj tko je životinju nahuškao? Retoričko pitanje. Nije Rusija postavila rakete na Kubu pa da joj jebem mater.Fénix wrote:I Saudijska Arabija.melkior wrote:Nisam ni ja rusofil, ali ako dođe do 3. svjetskog rata za njega će biti krivi prije svega Amerika, NATO i Turska. Ostalo me ne zanima.vuksadinare wrote:Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
2015-08-09
ne lupa bez veze neg mu je konačno došlo iz dupeta u glavu kad si ti u pitanju.... kad sam ja još davno pojasnio kakav si lik onda je bio neutralan... čak pomirljiv pa smo se porječkali zbog tog...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Pa toga i jebe sto nisam lagao...ko i onaj epikur koji glumi ka'k ti velikog krscanina a sutra bi se prodao..kao i prije sta se prodao...utekao a da makar neki otpor je pruzio...i sad se kurtzi...bas takve kao putin voli..mos mislitTony Soprano wrote:I kaj je lagal?Yehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
2015-08-08
Tu se apsolutno razumijemo. Hajmo samo spomenuti pojmove kopnene granice i pomorske granice te pojam otvorenog mora. Sve jasno? Naravno da je.melkior wrote:A dobro, Saudijska Arabija je zlo samo po sebi. Ja sam se referirao na Rusiju. Svaka zemlja se ima pravo braniti u svom dvorištu, pa i pod cijenu nuklearnog rata. Ne može me nitko uvjeriti da je nečije dvorište najmanje 5000 km udaljeno od vlastitih državnih granica. To nije obrana granica, to je obrana imperijalizma.Fénix wrote:Da, samo oni povećavaju radijaciju u hrvatskom susjedstvu svojim novcem, gradnjom džamija, financiranjem vehabija i salafista. Istu stvar rade diljem svijeta i nikome ništa.melkior wrote:Je li kriva životinja koja grize ili onaj tko je životinju nahuškao? Retoričko pitanje. Nije Rusija postavila rakete na Kubu pa da joj jebem mater.Fénix wrote:I Saudijska Arabija.melkior wrote:Nisam ni ja rusofil, ali ako dođe do 3. svjetskog rata za njega će biti krivi prije svega Amerika, NATO i Turska. Ostalo me ne zanima.vuksadinare wrote:Ja nisam amerofil i natofil a bogami ni rusofil...mene zanima samo moj dom i kako ga zastiti...svejedno mi je od koga...isti kuratz drugo pakovanje
Ili su nas prevarili s izgledom planeta Zemlje, izgledom kontinenata, kartama i atlasima. Toliko baš da se sad pravimo blesavi, nećemo. Barem ne ti i ja.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rusija neće izvoziti naftu po cijeni nižoj od troškova proizvodnje: ‘Nećemo poslovati s gubitkom‘
» Budi se staro carstvo s Bospora
» SVI DETALJI TRGOVINE NAORUŽANJEM SA BALKANA Diplomatskim letovima prevoze po 105 tona oružja
» Hasanbegović ide na potpisivanje ugovora o sredstvima za dijasporu
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Budi se staro carstvo s Bospora
» SVI DETALJI TRGOVINE NAORUŽANJEM SA BALKANA Diplomatskim letovima prevoze po 105 tona oružja
» Hasanbegović ide na potpisivanje ugovora o sredstvima za dijasporu
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
Page 4 of 6