Rusija: Blokadu Bospora nećemo probijati diplomatskim sredstvima!
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusija: Blokadu Bospora nećemo probijati diplomatskim sredstvima!
Pa sto zivis tu ako ti je hrvatska sramotna...kao prvo hrvatska se nije izjasnila da podupire tursku ako mislis da je clanica natoa i de facto podupire tursku...varas se..i madzarska,poljska,slovacka su clanice natoa samim time saveznici turske a ne vole muslimane...jesu li izasle iz clanstva ako se ne slazu nato americkom politikom prema muslicima?...nisu..kad ko izadje onda se moze govorit da su kontra turskemelkior wrote:Hrvatska naravno, na strani Turaka i islamdžija - na vlastitu sramotu.epikur37 wrote:melkior wrote:I? Hoće li Njemačka i Francuska (i Grčka) ratovati na strani Turske (NATO) protiv Rusije? Odgovor: neće. Hoće li Britanci? Mogli bi. U tom slučaju, otvoreni vojni sukob Rusije i Turske dovest će definitivno do raspada i sloma EU-a.epikur37 wrote:[size=49]"Uskoro bismo mogli zatražiti od Rusije da pokrenu direktnu vojnu intervenciju u Iraku kao odgovor na tursku invaziju i kršenje našeg suvereniteta", rekao je al-Zamili.[/size]
Stvari se ubrzano kompliciraju i pomalo se ulazi u crvenu zonu.
Slava Rusiji :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nijemci bi možda, da imaju Hitlera na vlasti, otišli u povijest kao legende. Bila bi to kamikaza taktika: idemo do kraja, pa makar do vlastitog totalnog samouništenja. Ovako, NEMAJU MUDA, A NEMAJU NI SREDSTAVA. A NEMAJU NI VREMENA. ZAJEB ŽEŠĆI.melkior wrote:Za Ruse ratovanje nije dio politike kao za Zapad. Za Ruse ratovanje je izbor između BITI ILI NE BITI. Zato oni u ratovima ne traže ni milost ni pomoć, niti ju daju. S druge strane, Amerikanci misle da im je prednost kontinent preko bare i da sva svoja sranja mogu uvaliti Europi, u rusko dvorište a da ostanu neokrznuti. Svakako je veliki teritorij i izolacija prednost prilikom ratovanja. Zbog veličine teritorija AMERIKA I RUSIJA možda prežive, makar na aparatima. ALI NJEMAČKA NEĆE: previše ih je na premalom prostoru.melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jedno 15 atomskih prosuti na tlo Turske i kraj priče s tom plemenskom nakupinom svačega.
Guest- Guest
A tko kaže da ću ostat u Hrvatskoj. Kao prvo. Kao drugo, Hrvatska podupire proameričku i pronato politiku a ona je proturska do posljednjeg Balkanca, odnosno antiruska do posljednjeg Europljanina. Ni Hrvatska, kao ni Njemačka, nema ni muda, ni sredstava. Ali za razliku od Njemačke, ima vremena: naša prednost je što smo premali i nebitni.vuksadinare wrote:Pa sto zivis tu ako ti je hrvatska sramotna...kao prvo hrvatska se nije izjasnila da podupire tursku ako mislis da je clanica natoa i de facto podupire tursku...varas se..i madzarska,poljska,slovacka su clanice natoa samim time saveznici turske a ne vole muslimane...jesu li izasle iz clanstva ako se ne slazu nato americkom politikom prema muslicima?...nisu..kad ko izadje onda se moze govorit da su kontra turskemelkior wrote:Hrvatska naravno, na strani Turaka i islamdžija - na vlastitu sramotu.epikur37 wrote:melkior wrote:I? Hoće li Njemačka i Francuska (i Grčka) ratovati na strani Turske (NATO) protiv Rusije? Odgovor: neće. Hoće li Britanci? Mogli bi. U tom slučaju, otvoreni vojni sukob Rusije i Turske dovest će definitivno do raspada i sloma EU-a.epikur37 wrote:[size=49]"Uskoro bismo mogli zatražiti od Rusije da pokrenu direktnu vojnu intervenciju u Iraku kao odgovor na tursku invaziju i kršenje našeg suvereniteta", rekao je al-Zamili.[/size]
2015-08-09
Oduze mi riječ iz usta. I još 15 atomskih na Saudijsku Arabiju, zlu ne trebalo, može još jedna na Katar.Fénix wrote:Jedno 15 atomskih prosuti na tlo Turske i kraj priče s tom plemenskom nakupinom svačega.
2015-08-09
@Epikur u ekstazi...epikur37 wrote:
činjenica, rusija ne gubi, impresivan narod
Guest- Guest
I ode cijela sjeverna polutka u p.m...A ni južna ne bi prošla bolje...Fénix wrote:Jedno 15 atomskih prosuti na tlo Turske i kraj priče s tom plemenskom nakupinom svačega.
Guest- Guest
U stvari, Europi ako treba nafta, može baciti par neutronskih na Saudijsku Arabiju, pa fino ušetati i zauzeti naftna polja. A ako se baš boje radijacije, onda i par neutronskih na Tursku. Ali to će prije Rusija nego Europa, Europa je za kurac.melkior wrote:Oduze mi riječ iz usta. I još 15 atomskih na Saudijsku Arabiju, zlu ne trebalo, može još jedna na Katar.Fénix wrote:Jedno 15 atomskih prosuti na tlo Turske i kraj priče s tom plemenskom nakupinom svačega.
2015-08-09
Ako je vjerovati Putinu da je NATOvo razmještanje obrambenog kišobrana na ruske granice prijetnja Rusiji, a ja mu evo vjerujem da je tako.
Ulazak Rusije u rat s Turskom, veoma značajnom članicom NATO saveza, bi bila prava prilika za realizaciju onoga što je Putin predpostavljao (vidi prvu rečenicu!).
No, ja sam ipak realist: Ne postoji niti jedan ozbiljniji razlog zbog kojega bi zaratili Rusija i Turska, pa tako i NATO.
Elhamdulillah.
Ulazak Rusije u rat s Turskom, veoma značajnom članicom NATO saveza, bi bila prava prilika za realizaciju onoga što je Putin predpostavljao (vidi prvu rečenicu!).
No, ja sam ipak realist: Ne postoji niti jedan ozbiljniji razlog zbog kojega bi zaratili Rusija i Turska, pa tako i NATO.
Elhamdulillah.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Briga mene za naftu, mene zanima samo mir. A bez Saudijske Arabije, Katra, Kuvajta i Turske to je u potpunosti moguće.melkior wrote:U stvari, Europi ako treba nafta, može baciti par neutronskih na Saudijsku Arabiju, pa fino ušetati i zauzeti naftna polja. A ako se baš boje radijacije, onda i par neutronskih na Tursku. Ali to će prije Rusija nego Europa, Europa je za kurac.melkior wrote:Oduze mi riječ iz usta. I još 15 atomskih na Saudijsku Arabiju, zlu ne trebalo, može još jedna na Katar.Fénix wrote:Jedno 15 atomskih prosuti na tlo Turske i kraj priče s tom plemenskom nakupinom svačega.
Guest- Guest
Turska blokada Bospora je sasvim dovoljan okidač za Ruse. Ruske prijetnje ne idu samo u smjeru Turske, već i Europe da se povuče na vrijeme.Ero wrote:Ako je vjerovati Putinu da je NATOvo razmještanje obrambenog kišobrana na ruske granice, a ja mu evo vjerujem.
Ulazak Rusije u rat s Turskom, veoma značajnom članicom NATO saveza, bi bio prava prilika za realizaciju onoga što je Putin predpostavljao (vidi prvu rečenicu!).
Elhamdulillah.
2015-08-09
Vidim ozbiljna rasprava ovjde. Bacaju se atomske , samo tako. Udri pobro nek tambura zveci ili kako ono bi?????Da i Istambulu vratiti staro krscansko ime. Muhahahahahaaaaa
2014-04-14
Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
2015-09-08
Samo što si zanemario Izrael koji ima popriličan destabilizacijski potencijal.Fénix wrote:Briga mene za naftu, mene zanima samo mir. A bez Saudijske Arabije, Katra, Kuvajta i Turske to je u potpunosti moguće.melkior wrote:U stvari, Europi ako treba nafta, može baciti par neutronskih na Saudijsku Arabiju, pa fino ušetati i zauzeti naftna polja. A ako se baš boje radijacije, onda i par neutronskih na Tursku. Ali to će prije Rusija nego Europa, Europa je za kurac.melkior wrote:Oduze mi riječ iz usta. I još 15 atomskih na Saudijsku Arabiju, zlu ne trebalo, može još jedna na Katar.Fénix wrote:Jedno 15 atomskih prosuti na tlo Turske i kraj priče s tom plemenskom nakupinom svačega.
2015-08-09
Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
2015-08-09
Oni uz Amere zadnji dolaze na red. Kad odstraniš sve i opet ne bude štimalo, znaš gdje je konačan odgovor na posljednje pitanje. Uzmi ili ostavi.melkior wrote:Samo što si zanemario Izrael koji ima popriličan destabilizacijski potencijal.Fénix wrote:Briga mene za naftu, mene zanima samo mir. A bez Saudijske Arabije, Katra, Kuvajta i Turske to je u potpunosti moguće.melkior wrote:U stvari, Europi ako treba nafta, može baciti par neutronskih na Saudijsku Arabiju, pa fino ušetati i zauzeti naftna polja. A ako se baš boje radijacije, onda i par neutronskih na Tursku. Ali to će prije Rusija nego Europa, Europa je za kurac.melkior wrote:Oduze mi riječ iz usta. I još 15 atomskih na Saudijsku Arabiju, zlu ne trebalo, može još jedna na Katar.Fénix wrote:Jedno 15 atomskih prosuti na tlo Turske i kraj priče s tom plemenskom nakupinom svačega.
Guest- Guest
Vi ste u kompletu budale...u politici nema ljubavi...sve ostalo su nijanse i pare naravnomelkior wrote:A tko kaže da ću ostat u Hrvatskoj. Kao prvo. Kao drugo, Hrvatska podupire proameričku i pronato politiku a ona je proturska do posljednjeg Balkanca, odnosno antiruska do posljednjeg Europljanina. Ni Hrvatska, kao ni Njemačka, nema ni muda, ni sredstava. Ali za razliku od Njemačke, ima vremena: naša prednost je što smo premali i nebitni.vuksadinare wrote:Pa sto zivis tu ako ti je hrvatska sramotna...kao prvo hrvatska se nije izjasnila da podupire tursku ako mislis da je clanica natoa i de facto podupire tursku...varas se..i madzarska,poljska,slovacka su clanice natoa samim time saveznici turske a ne vole muslimane...jesu li izasle iz clanstva ako se ne slazu nato americkom politikom prema muslicima?...nisu..kad ko izadje onda se moze govorit da su kontra turskemelkior wrote:Hrvatska naravno, na strani Turaka i islamdžija - na vlastitu sramotu.epikur37 wrote:melkior wrote:I? Hoće li Njemačka i Francuska (i Grčka) ratovati na strani Turske (NATO) protiv Rusije? Odgovor: neće. Hoće li Britanci? Mogli bi. U tom slučaju, otvoreni vojni sukob Rusije i Turske dovest će definitivno do raspada i sloma EU-a.epikur37 wrote:[size=58]"Uskoro bismo mogli zatražiti od Rusije da pokrenu direktnu vojnu intervenciju u Iraku kao odgovor na tursku invaziju i kršenje našeg suvereniteta", rekao je al-Zamili.[/size]
2015-09-08
Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
2015-09-08
A tko je govorio o ljubavi. Ja sam zapadnjak od glave do pete. Ali tako mi Boga, u 3. svjetskom ratu najveći neprijatelj mi je NATO koji je to sranje i zakuhao. Tako mi Boga, ionako sam mrtav, ali barem biram vlastite ratove, ako ništa drugo.vuksadinare wrote:Vi ste u kompletu budale...u politici nema ljubavi...sve ostalo su nijanse i pare naravnomelkior wrote:A tko kaže da ću ostat u Hrvatskoj. Kao prvo. Kao drugo, Hrvatska podupire proameričku i pronato politiku a ona je proturska do posljednjeg Balkanca, odnosno antiruska do posljednjeg Europljanina. Ni Hrvatska, kao ni Njemačka, nema ni muda, ni sredstava. Ali za razliku od Njemačke, ima vremena: naša prednost je što smo premali i nebitni.vuksadinare wrote:Pa sto zivis tu ako ti je hrvatska sramotna...kao prvo hrvatska se nije izjasnila da podupire tursku ako mislis da je clanica natoa i de facto podupire tursku...varas se..i madzarska,poljska,slovacka su clanice natoa samim time saveznici turske a ne vole muslimane...jesu li izasle iz clanstva ako se ne slazu nato americkom politikom prema muslicima?...nisu..kad ko izadje onda se moze govorit da su kontra turskemelkior wrote:Hrvatska naravno, na strani Turaka i islamdžija - na vlastitu sramotu.epikur37 wrote:melkior wrote:I? Hoće li Njemačka i Francuska (i Grčka) ratovati na strani Turske (NATO) protiv Rusije? Odgovor: neće. Hoće li Britanci? Mogli bi. U tom slučaju, otvoreni vojni sukob Rusije i Turske dovest će definitivno do raspada i sloma EU-a.epikur37 wrote:[size=58]"Uskoro bismo mogli zatražiti od Rusije da pokrenu direktnu vojnu intervenciju u Iraku kao odgovor na tursku invaziju i kršenje našeg suvereniteta", rekao je al-Zamili.[/size]
2015-08-09
Komunjara ti je ćaća, smeće partijsko.vuksadinare wrote:Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
2015-08-09
sranja se gomilaju, bliski istok su augijeve štale
Similar topics
» Rusija neće izvoziti naftu po cijeni nižoj od troškova proizvodnje: ‘Nećemo poslovati s gubitkom‘
» Budi se staro carstvo s Bospora
» SVI DETALJI TRGOVINE NAORUŽANJEM SA BALKANA Diplomatskim letovima prevoze po 105 tona oružja
» Hasanbegović ide na potpisivanje ugovora o sredstvima za dijasporu
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Budi se staro carstvo s Bospora
» SVI DETALJI TRGOVINE NAORUŽANJEM SA BALKANA Diplomatskim letovima prevoze po 105 tona oružja
» Hasanbegović ide na potpisivanje ugovora o sredstvima za dijasporu
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
Page 2 of 6