Rusija: Blokadu Bospora nećemo probijati diplomatskim sredstvima!
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusija: Blokadu Bospora nećemo probijati diplomatskim sredstvima!
sranja se gomilaju, bliski istok su augijeve štale
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nema Rusija dovoljno ekonomske snage za bilo kakvu konfrotaciju s EU, odnoso s NATOm.melkior wrote:Turska blokada Bospora je sasvim dovoljan okidač za Ruse. Ruske prijetnje ne idu samo u smjeru Turske, već i Europe da se povuče na vrijeme.Ero wrote:Ako je vjerovati Putinu da je NATOvo razmještanje obrambenog kišobrana na ruske granice, a ja mu evo vjerujem.
Ulazak Rusije u rat s Turskom, veoma značajnom članicom NATO saveza, bi bio prava prilika za realizaciju onoga što je Putin predpostavljao (vidi prvu rečenicu!).
No, ja sam ipak realist: Ne postoji niti jedan ozbiljniji razlog zbog kojega bi zaratili Rusija i Turska, pa tako i NATO.
Elhamdulillah.
Ukratko, Rusija je presiromašna zemlja da bi si mogla priuštiti niti za mini ratove,
koji bi je koštali na stotine milijardi dolara, a kamo li na tisuće.
Na tom polju je Zapad u velikoj prednosti.
Turska? Islamizam ne bi bio dovoljan Erdoganu da vodi ikakve ratove.
Ovo sa Sirijom i Irakom su samo epizode, koji mu služe kao hrana, s kojom
hrani klerikalno-islamističke krugove u Turskoj.
Last edited by Ero on 8/12/2015, 21:57; edited 1 time in total
Niti su moji ikada bili u KP,u niti sam ja član iti jedne stranke ikada bio.melkior wrote:Komunjara ti je ćaća, smeće partijsko.vuksadinare wrote:Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
činjenica, rusija ne gubi, impresivan narod
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Rusiji ekonomija nikada nije prepreka za vođenje BITNIH ratova. A blokada Bospora je BITAN. Što se Turske tiče, malo se precijenila.Ero wrote:Nema Rusija dovoljno ekonomske snage za bilo kakvu konfrotaciju s EU, odnoso s NATOm.melkior wrote:Turska blokada Bospora je sasvim dovoljan okidač za Ruse. Ruske prijetnje ne idu samo u smjeru Turske, već i Europe da se povuče na vrijeme.Ero wrote:Ako je vjerovati Putinu da je NATOvo razmještanje obrambenog kišobrana na ruske granice, a ja mu evo vjerujem.
Ulazak Rusije u rat s Turskom, veoma značajnom članicom NATO saveza, bi bio prava prilika za realizaciju onoga što je Putin predpostavljao (vidi prvu rečenicu!).
No, ja sam ipak realist: Ne postoji niti jedan ozbiljniji razlog zbog kojega bi zaratili Rusija i Turska, pa tako i NATO.
Elhamdulillah.
Ukratko, Rusija je presiromašna zemlja da bi si mogla priuštiti niti za mini ratove,
Ovo sa Sirijom i Irakom su samo epizode, koji mu služe kao smokvin list, s kojim
2015-08-09
5. članak NATO saveza obvezuje, a to zna i Putin.melkior wrote:Rusiji ekonomija nikada nije prepreka za vođenje BITNIH ratova. A blokada Bospora je BITAN. Što se Turske tiče, malo se precijenila.Ero wrote:Nema Rusija dovoljno ekonomske snage za bilo kakvu konfrotaciju s EU, odnoso s NATOm.melkior wrote:Turska blokada Bospora je sasvim dovoljan okidač za Ruse. Ruske prijetnje ne idu samo u smjeru Turske, već i Europe da se povuče na vrijeme.Ero wrote:Ako je vjerovati Putinu da je NATOvo razmještanje obrambenog kišobrana na ruske granice, a ja mu evo vjerujem.
Elhamdulillah.
Ovo sa Sirijom i Irakom su samo epizode, koji mu služe kao smokvin list, s kojim
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Samo se pozivaj ti na NATO, šupalj je kao švicarski sir.Ero wrote:5. članak NATO saveza obvezuje, a to zna i Putin.melkior wrote:Rusiji ekonomija nikada nije prepreka za vođenje BITNIH ratova. A blokada Bospora je BITAN. Što se Turske tiče, malo se precijenila.Ero wrote:Nema Rusija dovoljno ekonomske snage za bilo kakvu konfrotaciju s EU, odnoso s NATOm.melkior wrote:Turska blokada Bospora je sasvim dovoljan okidač za Ruse. Ruske prijetnje ne idu samo u smjeru Turske, već i Europe da se povuče na vrijeme.Ero wrote:Ako je vjerovati Putinu da je NATOvo razmještanje obrambenog kišobrana na ruske granice, a ja mu evo vjerujem.
Elhamdulillah.
2015-08-09
Pa komunac si..nisi valjda desnicar...rusi ti govore druze kad se obracaju prijateljima i simpatizerimamelkior wrote:Komunjara ti je ćaća, smeće partijsko.vuksadinare wrote:Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Papir sve trpi moj kolega Ero.
Čisto sumnjam da bi većina država zaratila sa Rusijom radi debila erdogana
koji podržava isis. Da bi radi muslimanskih ekstremista objavili rat Rusiji.....
čisto ne vjerujem.
koji podržava isis. Da bi radi muslimanskih ekstremista objavili rat Rusiji.....
čisto ne vjerujem.
Last edited by Yehudi on 8/12/2015, 22:04; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vuksadinare wrote:Pa sto zivis tu ako ti je hrvatska sramotna...kao prvo hrvatska se nije izjasnila da podupire tursku ako mislis da je clanica natoa i de facto podupire tursku...varas se..i madzarska,poljska,slovacka su clanice natoa samim time saveznici turske a ne vole muslimane...jesu li izasle iz clanstva ako se ne slazu nato americkom politikom prema muslicima?...nisu..kad ko izadje onda se moze govorit da su kontra turskemelkior wrote:Hrvatska naravno, na strani Turaka i islamdžija - na vlastitu sramotu.epikur37 wrote:melkior wrote:I? Hoće li Njemačka i Francuska (i Grčka) ratovati na strani Turske (NATO) protiv Rusije? Odgovor: neće. Hoće li Britanci? Mogli bi. U tom slučaju, otvoreni vojni sukob Rusije i Turske dovest će definitivno do raspada i sloma EU-a.epikur37 wrote:[size=49]"Uskoro bismo mogli zatražiti od Rusije da pokrenu direktnu vojnu intervenciju u Iraku kao odgovor na tursku invaziju i kršenje našeg suvereniteta", rekao je al-Zamili.[/size]
Stvari se ubrzano kompliciraju i pomalo se ulazi u crvenu zonu.
Slava Rusiji :)
Vučina uz svoje mujage do kraja...cijela europa drumom vučina i pravaši šumom...eto vam vehabije jebte se.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
2015-09-08
melkior wrote:Komunjara ti je ćaća, smeće partijsko.vuksadinare wrote:Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
Vučina jednostavno mrzi kršćane pravoslavce i zbog toga je spreman zajedno s vehabijama ratovat...to ti je to.
2015-08-06
O di si bosanceros....lopate se primi ne politikeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Pa sto zivis tu ako ti je hrvatska sramotna...kao prvo hrvatska se nije izjasnila da podupire tursku ako mislis da je clanica natoa i de facto podupire tursku...varas se..i madzarska,poljska,slovacka su clanice natoa samim time saveznici turske a ne vole muslimane...jesu li izasle iz clanstva ako se ne slazu nato americkom politikom prema muslicima?...nisu..kad ko izadje onda se moze govorit da su kontra turskemelkior wrote:Hrvatska naravno, na strani Turaka i islamdžija - na vlastitu sramotu.epikur37 wrote:melkior wrote:I? Hoće li Njemačka i Francuska (i Grčka) ratovati na strani Turske (NATO) protiv Rusije? Odgovor: neće. Hoće li Britanci? Mogli bi. U tom slučaju, otvoreni vojni sukob Rusije i Turske dovest će definitivno do raspada i sloma EU-a.epikur37 wrote:[size=58]"Uskoro bismo mogli zatražiti od Rusije da pokrenu direktnu vojnu intervenciju u Iraku kao odgovor na tursku invaziju i kršenje našeg suvereniteta", rekao je al-Zamili.[/size]
Vučina uz svoje mujage do kraja...cijela europa drumom vučina i pravaši šumom...eto vam vehabije jebte se.
2015-09-08
Kaj god nova europa stiže, obratite se na vrijeme o vi liberali i amerofili :) :D
2015-08-06
vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
Ostavi se ti profiliranja.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vuksadinare wrote:O di si bosanceros....lopate se primi ne politikeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Pa sto zivis tu ako ti je hrvatska sramotna...kao prvo hrvatska se nije izjasnila da podupire tursku ako mislis da je clanica natoa i de facto podupire tursku...varas se..i madzarska,poljska,slovacka su clanice natoa samim time saveznici turske a ne vole muslimane...jesu li izasle iz clanstva ako se ne slazu nato americkom politikom prema muslicima?...nisu..kad ko izadje onda se moze govorit da su kontra turskemelkior wrote:Hrvatska naravno, na strani Turaka i islamdžija - na vlastitu sramotu.epikur37 wrote:melkior wrote:I? Hoće li Njemačka i Francuska (i Grčka) ratovati na strani Turske (NATO) protiv Rusije? Odgovor: neće. Hoće li Britanci? Mogli bi. U tom slučaju, otvoreni vojni sukob Rusije i Turske dovest će definitivno do raspada i sloma EU-a.epikur37 wrote:[size=58]"Uskoro bismo mogli zatražiti od Rusije da pokrenu direktnu vojnu intervenciju u Iraku kao odgovor na tursku invaziju i kršenje našeg suvereniteta", rekao je al-Zamili.[/size]
Nisam ti a kriv što si zaglavio u slijepoj ulici :D
2015-08-06
Yehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega Ero.
čisto ne vjerujem.
Ma evo sad će Grčka udarit na Rusiju da pomogne Turskoj :D
2015-08-06
Sve što sam učinio u životu učinio sam samo zahvaljujući SEBI. Nisam dužan NIKOME osim BOGU. Mene se ne može kupiti. Može me se ubiti, ali to mi je prihvatljivo.vuksadinare wrote:Pa komunac si..nisi valjda desnicar...rusi ti govore druze kad se obracaju prijateljima i simpatizerimamelkior wrote:Komunjara ti je ćaća, smeće partijsko.vuksadinare wrote:Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
2015-08-09
Da mrz ih,i bosanceros?...krivoslavci su mi kucu zapalili a prvog rodjaka zivog zapalili...to rade 'krscani' krscanima?epikur37 wrote:melkior wrote:Komunjara ti je ćaća, smeće partijsko.vuksadinare wrote:Komunjaro ti ni ne znas da si vec mrtavmelkior wrote:Budaletino jedna. U budućem ratu takvi kao ti ćeš mi biti prvi na nišanu.vuksadinare wrote:Jos niso rus postao?....daj vise bogati..jos ofarbas kosu u zuto i taman...prodas se pravoslavcima za veceru ko bogepikur37 wrote:melkior wrote:Ruski mentalitet je bitka kod Staljingrada. Jest će vlastitu djecu, pocrkat će svi ako treba, i neće se žaliti. Ali NEMA ŠANSE DA SE PREDAJU ILI DA ODUSTANU.melkior wrote:Nek´doktor Pavlović za početak upozna ruski mentalitet, a onda nek´se ON MENI javi.Tony Soprano wrote:javi se doktoru Pavlovićumelkior wrote:Zbog žrtava u 2. svjetskom ratu koje nikada nisu nabijali na nos Njemačkoj, Rusi su se zarekli da će u slučaju otvorenog vojnog sukoba između Njemačke i Rusije, Rusi potpuno izbrisati Nijemce jednom zauvijek. Rusi nisu Židovi, Jugovići, Poljaci i ostali koji su Nijemcima predbacivali nacističku prošlost posljednjih 60 godina. ALI. Postoji jedan veliki ALI.melkior wrote:Francuska i Njemačka bi izašle van iz NATO-a, pa i pod cijenu da Merkelicu Nijemci sami nabiju na kolac. Njemačka sasvim sigurno više nikada neće ratovati protiv Rusa, a i Francuzi su naučili lekciju (Hićo - Napoleon veza )mutava baštarda wrote:Svaki rat protiv Rusije je i kraj svijeta tako da sve jedno tko će s kim. Moje mišljenje je da bi u tom apokaliptičnom scenariju NATO ostao jedinstven.
Vučina jednostavno mrzi kršćane pravoslavce i zbog toga je spreman zajedno s vehabijama ratovat...to ti je to.
2015-09-08
Pa ovdje je samo stvar toga kako će se postaviti Nijemci i Francuzi. Ostali nisu bitni.Yehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega Ero.
čisto ne vjerujem.
2015-08-09
melkior wrote:Pa ovdje je samo stvar toga kako će se postaviti Nijemci i Francuzi. Ostali nisu bitni.Yehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega Ero.
čisto ne vjerujem.
Francuska je ključ!
2015-08-06
Pa zar nisi..em komunac...em zidov...em mrzis hrvate...nema bolje kombinacijeYehudi wrote:vuksadinare wrote:Evo zidova komunca....takvi su mi najjaciYehudi wrote:Papir sve trpi moj kolega.
Ostavi se ti profiliranja.
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rusija neće izvoziti naftu po cijeni nižoj od troškova proizvodnje: ‘Nećemo poslovati s gubitkom‘
» Budi se staro carstvo s Bospora
» SVI DETALJI TRGOVINE NAORUŽANJEM SA BALKANA Diplomatskim letovima prevoze po 105 tona oružja
» Hasanbegović ide na potpisivanje ugovora o sredstvima za dijasporu
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Budi se staro carstvo s Bospora
» SVI DETALJI TRGOVINE NAORUŽANJEM SA BALKANA Diplomatskim letovima prevoze po 105 tona oružja
» Hasanbegović ide na potpisivanje ugovora o sredstvima za dijasporu
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
Page 3 of 6