korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 23
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Re: korona
Noor wrote:nije valjda da ni čakšire ni opanke ne nosiš?!Princ od Čaira wrote:Noor wrote:pa gdje ajvar pečeš?Princ od Čaira wrote:
lol papriko, u grčkoj nisam bio još od 2016. godine...
Niti pečem, a ponajmanje jedem to đubre. Niti bilo šta od zimnice...
kakvo si ti srpče
koje živi u sadašnjosti...
Guest- Guest
od svih tih tradicionih odevnih predmeta, nosim samo pletene čarape i džempere-i to samo kad je zima...
Guest- Guest
garant od ovče vune, bele, ručno pletene i vezene :)Princ od Čaira wrote:od svih tih tradicionih odevnih predmeta, nosim samo pletene čarape i džempere-i to samo kad je zima...
Noor wrote:garant od ovče vune, bele, ručno pletene i vezene :)Princ od Čaira wrote:od svih tih tradicionih odevnih predmeta, nosim samo pletene čarape i džempere-i to samo kad je zima...
Sto si ocekivala od opancara?
Guest- Guest
Samo se cekao secer na kraju baladeEnd wrote:pletene čarape i džemper
o majku ti pedersku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Navijaci hajduka ???Beef Supreme wrote:fridrih-niche wrote:End + Bracala = <3
Zamisli njihove potomke
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
:^OBeef Supreme wrote:fridrih-niche wrote:End + Bracala = <3
Zamisli njihove potomke
Guest- Guest
End wrote:pletene čarape i džemper
o majku ti pedersku
Beef Supreme wrote:Noor wrote:garant od ovče vune, bele, ručno pletene i vezene :)Princ od Čaira wrote:od svih tih tradicionih odevnih predmeta, nosim samo pletene čarape i džempere-i to samo kad je zima...
poslao mi je sliku, kaže ...e, nisu bele, moje su mnogo lepše
Gedza praviNoor wrote:Beef Supreme wrote:Noor wrote:garant od ovče vune, bele, ručno pletene i vezene :)Princ od Čaira wrote:od svih tih tradicionih odevnih predmeta, nosim samo pletene čarape i džempere-i to samo kad je zima...
poslao mi je sliku, kaže ...e, nisu bele, moje su mnogo lepše
2015-09-13
pa da vidimo značenje
gedža
Trinaesto ili zadnje prase koje krmača oprasi. Ima težak život jer krmača ima samo dvanaest sisa.Svi ga maltretiraju, ako preživi postaje najjači krmak u selu!!!
Gedža
Ološ, propalitet. Ima između 17 i 30, kada pređe 30., svrstava se u drugu klasu. Nikad čuo za IQ. Uvek viđen sa blago telećim pogledom. Često viđen u diskotekama, u lovu na trotoar i slično.
Zubi mu se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Zapušten, neuredan.
Pošto je i onako propao, niko više ne polaže nade u njega, pa tako ceo dan visi po tribinama, igralištima, parkovima. Daje loš primer, pa ne postoji dovoljno glup klinac kom će on biti idol. Nažalost, on to ne shvata, pa misli da ga vole, da je omiljen, i da ga svi sa divljenjem posmatraju dok pali cigaretu.
Kad već visi po igralištima, ukoliko se nešto dešava, i on želi da učestvuje:
:deca igraju fudbal, on silazi na teren:
- E brate, daj da šutnem.
:klinac mu dodaje loptu, ovaj šutira, promašuje gol u širokom luku, opsuje sve redom, to se par puta ponovi sve dok mu se jednom ne posreći da ga pogodi:
- A, jesi vido kako majstor šuta, a?
- Ma jebo si mu kevu!
- Vidi ga, ovaj slepac pogodio gol.
- Ma usralo ga, gedža običan!
Gedža
Pravi srpski seljak.
gedža
Trinaesto ili zadnje prase koje krmača oprasi. Ima težak život jer krmača ima samo dvanaest sisa.Svi ga maltretiraju, ako preživi postaje najjači krmak u selu!!!
Gedža
Ološ, propalitet. Ima između 17 i 30, kada pređe 30., svrstava se u drugu klasu. Nikad čuo za IQ. Uvek viđen sa blago telećim pogledom. Često viđen u diskotekama, u lovu na trotoar i slično.
Zubi mu se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Zapušten, neuredan.
Pošto je i onako propao, niko više ne polaže nade u njega, pa tako ceo dan visi po tribinama, igralištima, parkovima. Daje loš primer, pa ne postoji dovoljno glup klinac kom će on biti idol. Nažalost, on to ne shvata, pa misli da ga vole, da je omiljen, i da ga svi sa divljenjem posmatraju dok pali cigaretu.
Kad već visi po igralištima, ukoliko se nešto dešava, i on želi da učestvuje:
:deca igraju fudbal, on silazi na teren:
- E brate, daj da šutnem.
:klinac mu dodaje loptu, ovaj šutira, promašuje gol u širokom luku, opsuje sve redom, to se par puta ponovi sve dok mu se jednom ne posreći da ga pogodi:
- A, jesi vido kako majstor šuta, a?
- Ma jebo si mu kevu!
- Vidi ga, ovaj slepac pogodio gol.
- Ma usralo ga, gedža običan!
Gedža
Pravi srpski seljak.
Značenja:
(značenje izvedeno preko sinonima) gnom, fam. prconjak fam., pikavac fam., patašon fam., ret. trtak fam. ret., pigmej, čovečuljak, palčić, kržljavac, patuljak, pigmejac, kržljavko [1]
(Pavle Ćosić i saradnici, Rečnik sinonima, Beograd 2008, ISBN 978-86-86673-09-1)
(značenje izvedeno preko sinonima) gnom, fam. prconjak fam., pikavac fam., patašon fam., ret. trtak fam. ret., pigmej, čovečuljak, palčić, kržljavac, patuljak, pigmejac, kržljavko [1]
(Pavle Ćosić i saradnici, Rečnik sinonima, Beograd 2008, ISBN 978-86-86673-09-1)
naravno, samo momke, kao i tiPrinc od Čaira wrote:
Noorkina pesma...
Spermenko, džudža, džovan, jagurida, goloigra, nebitnik, pičkumaternik, indijanac, rika, buljaš, slučaj, dilea, dileska, top, felna...
Guest- Guest
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Similar topics
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 23