Imam jedan dobar o židovima...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Imam jedan dobar o židovima...
tebeja, zamisli njujaNoor wrote:mene još ne hićeveber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
menea ne, a za njegea ne znamveber wrote:tebeja, zamisli njujaNoor wrote:mene još ne hićeveber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
veber-
2014-12-30
Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
Tu je u pitanju druga dijagnoza: Rđavom đokici i dlaka smeta
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Đoka nije rdjav,ako mu smeta ovješeno zensko meso...nego jel mi tko vidio Curu U Tajicama,Febera?
Guest- Guest
Noor wrote:a šta to šišti iz njega, gorivo? zrak?tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
auspuh... neko je odvrnuo gas do ibera pri uparkiravanju i ostao je tako pri prevrtanju. Mislim da kod tenka nije ono, stisneš pedalu...
A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
NikadNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
Noor likes this post
Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
2020-06-01
Ma gaće su samo zaštita od rđavog "đokice", dobre đokice imaju ugrađenu hiltikuRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
Večeras mi samo gaćovi u mislimaRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
Nakon onih šokačkih koje si okačila na štrik i meni su.Noor wrote:Večeras mi samo gaćovi u mislimaRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
2020-06-01
E baš bi to voliio da vidimRa wrote:Nakon onih šokačkih koje si okačila na štrik i meni su.Noor wrote:Večeras mi samo gaćovi u mislimaRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
bome daju misliti, zaklone pogled i na mont everest :)Ra wrote:Nakon onih šokačkih koje si okačila na štrik i meni su.Noor wrote:Večeras mi samo gaćovi u mislimaRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
tre wrote:E baš bi to voliio da vidimRa wrote:Nakon onih šokačkih koje si okačila na štrik i meni su.Noor wrote:Večeras mi samo gaćovi u mislimaRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
ijuju
led te hebo što je ovo desnoNoor wrote:tre wrote:E baš bi to voliio da vidimRa wrote:Nakon onih šokačkih koje si okačila na štrik i meni su.Noor wrote:Večeras mi samo gaćovi u mislimaRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
ijuju
U svakom slučaju povlačim što sam rekao i kidam nadesnotre wrote:led te hebo što je ovo desnoNoor wrote:tre wrote:E baš bi to voliio da vidimRa wrote:Nakon onih šokačkih koje si okačila na štrik i meni su.Noor wrote:Večeras mi samo gaćovi u mislimaRa wrote:Štajeovo. Do god dođem samo se o gaćama priča :DNoor wrote:jel tebi smetaju?tre wrote:A dobrom ni gaćeRa wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
ijuju
čuj, to kaj ti balkoni malo gravitacijski spustili se dolje. batak ti zauzeo noćni položaj. sve je to za ljude.Ra wrote:Ma uopće nije problem u našoj statici.veber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
vidiš kako nam kolega forumaš drka. čim dođe s posla.
2014-12-30
A jel' u Ouagadougou otišo... čukundidNoor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso...Ra wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Imam 12 metaka, jedan je za mene, ostali su vasi
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
Page 3 of 4