Imam jedan dobar o židovima...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Imam jedan dobar o židovima...
A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
to nikakodijagram wrote:Ne budite zloceste.Noor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Insinuirate da levi ne govori istinu.
Ma tko je zločest?dijagram wrote:Ne budite zloceste.Noor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Insinuirate da levi ne govori istinu.
Pa vidiš da se divimo snazi i vitalnosti vremešnih predaka.
2020-06-01
eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
to i abenda čeka
nije. predgrijan dizel, mada po boji benizndijagram wrote:dimna zavjesaNoor wrote:a šta to šišti iz njega, gorivo? zrak?tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
2014-12-30
Hahaha upravo to sam bila napisala, ali sam izbrisala.Noor wrote:eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
to i abenda čeka
2020-06-01
Noor likes this post
kic jebem i tebe i naplatu foruma. jebem te u čvalje, ja bum ti platio registraciju.
2014-12-30
halter...što drugo reći ;)Ra wrote:Hahaha upravo to sam bila napisala, ali sam izbrisala.Noor wrote:eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
to i abenda čeka
Ra likes this post
bolje zbrisat nego glavu čuvatRa wrote:Hahaha upravo to sam bila napisala, ali sam izbrisala.Noor wrote:eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
to i abenda čeka
2014-12-30
Jel ti Grunf što u rodu?veber wrote:bolje zbrisat nego glavu čuvatRa wrote:Hahaha upravo to sam bila napisala, ali sam izbrisala.Noor wrote:eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:Ra wrote:Noor wrote:Ra wrote:tre wrote:T. wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhom
to i abenda čeka
I što vičeš na Kica? Što ne štima s forumom?
2020-06-01
dosadno mi je.Ra wrote:Jel ti Grunf što u rodu?veber wrote:bolje zbrisat nego glavu čuvatRa wrote:Hahaha upravo to sam bila napisala, ali sam izbrisala.Noor wrote:eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:Ra wrote:Noor wrote:Ra wrote:tre wrote:T. wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhom
to i abenda čeka
forum radi
tražim ispriku
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Fali ti Ero.veber wrote:dosadno mi je.Ra wrote:Jel ti Grunf što u rodu?veber wrote:bolje zbrisat nego glavu čuvatRa wrote:Hahaha upravo to sam bila napisala, ali sam izbrisala.Noor wrote:eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:Ra wrote:Noor wrote:Ra wrote:tre wrote:T. wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhom
to i abenda čeka
forum radi
tražim ispriku
A nema ni Svete pa si se uznervozio.
I nadrapal je Kic ni kriv ni dužan.
2020-06-01
Vjerojatno si mu uvalio onu fotoshopiranu kaciguveber wrote:inače grunf kod mene kupuje djelove
2020-06-01
stavim dupe od ženske. bu to pogodilo efendiju?Ra wrote:Fali ti Ero.veber wrote:dosadno mi je.Ra wrote:Jel ti Grunf što u rodu?veber wrote:bolje zbrisat nego glavu čuvatRa wrote:Hahaha upravo to sam bila napisala, ali sam izbrisala.Noor wrote:eto im njihovo poljoprivredno zemljišteRa wrote:A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:Ra wrote:Noor wrote:Ra wrote:tre wrote:T. wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhom
to i abenda čeka
forum radi
tražim ispriku
robija ne efendiju robija
2014-12-30
jebga nije bilo druge na internetu.Ra wrote:Vjerojatno si mu uvalio onu fotoshopiranu kaciguveber wrote:inače grunf kod mene kupuje djelove
2014-12-30
Sumnjam.veber wrote:stavim dupe od ženske. bu to pogodilo efendiju?Ra wrote:
Fali ti Ero.
robija ne efendiju robija
Za robija je prestara, a efendiji više nije do budalaština. :)
2020-06-01
nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
2014-12-30
mene još ne hićeveber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
veber-
2014-12-30
tebeja, zamisli njujaNoor wrote:mene još ne hićeveber wrote:nikad niste stare. malo vam se statika poremetila.
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Imam 12 metaka, jedan je za mene, ostali su vasi
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
Page 2 of 4