Imam jedan dobar o židovima...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
veber-
2014-12-30
Re: Imam jedan dobar o židovima...
tko nije još nikad vidio tenk na krovu...eto :)
tehnički gledano. tenk nema krov.Noor wrote:tko nije još nikad vidio tenk na krovu...eto :)
2014-12-30
Ne bi ga ni strucnjak kizo bolje parkirao
dijagram-
2015-08-09
yoda i ja vratili bi ga na gusjenice za deset sekundi.
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Robi bi jedno 6 komada istovremeno prevrnio, robi je jači i od čak norisa, robi je izbrojao do bezbroj 2x a čak noris samo jednom!!veber wrote:robi bi garant
Ra wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
a šta to šišti iz njega, gorivo? zrak?tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
dimna zavjesaNoor wrote:a šta to šišti iz njega, gorivo? zrak?tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
dijagram-
2015-08-09
ma vozač stisnio gas ili sa zbog nečega zaglavio što bi objasnilo i to zašto je tenk onom brzinom išao na labudicu.Noor wrote:a šta to šišti iz njega, gorivo? zrak?tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
ma pitam bez zezanja :)dijagram wrote:dimna zavjesaNoor wrote:a šta to šišti iz njega, gorivo? zrak?tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
2020-06-01
hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Ne budite zloceste.Noor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
Insinuirate da levi ne govori istinu.
dijagram-
2015-08-09
A tako ti je kad se gradi kuća navrh brda, bez pristupnog puta. :DNoor wrote:hah, koje godine...pa čuki i danas trči uzbrdo sa po dvije vreće cementa pod svakim pazuhomRa wrote:A mora. Rodilo se čukununuku unuče, red je obići ih dok ga godine ne stisnu.Noor wrote:Bi čukundjed navigavo 100%..da nije upravo ošo sa svojim kurajberom izvadit pasoš burkine faso i salamonskih otokaRa wrote:Bi ako bi mu čukundjed navigavo.tre wrote:ovo ni levi ne bi uspio!T. wrote:
2020-06-01
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Imam 12 metaka, jedan je za mene, ostali su vasi
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
Page 1 of 4