Caffe Venus :P
Page 25 of 47
Page 25 of 47 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 36 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Bome znamo.Noor wrote:
hjoj, baš znate guštati
i biftek obožavam, medium rare
ti?
Ja volim čisti rare. Krvi, krvi amo.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Atlana wrote:Kakvih fotosop kobasica? :Dvenus wrote:
hahah...može bit lijep ko sam bog Apolon, ako ja ne osjetim iznutra poriv, niš..
Bome ovaj je fin
Pa ovo u trbušnom dijelu izgleda ko da je nešto ukr'o u dućanu i strpao u majicu ne izgledaju mi to prirodni trbušni mišići..štajaznam..
Guest- Guest
onda nas farba, grunula joj krF u obraze, a kao nije osjetila poriv iznutra...malo morgenAtlana wrote:Pa vidis da je stavila smajlica koji se rumeniNoor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
hahah...može bit lijep ko sam bog Apolon, ako ja ne osjetim iznutra poriv, niš..
veco, priznaj
Noor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
Koji je redoslijed, jel prvo zadrhte kolina, pa probije, pa se ubrza puls, pa se rumenim ili kako... (zaboravila san.. )
Guest- Guest
Ra wrote:
Mrzim kuknjavu, a upravo to činim. Žao mi je ekipa. Oprostite.
Nemaš se zašto ispričavat..Rekla si kako se osjećaš, it's ok
Guest- Guest
A sve te kemijsko fizičke manifestacije se najčešće dogode prema nekom tko nije ni sličan ovakvim ljepotanima.Noor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
Kemija je čudo prirode. Ona ima neki svoj ritam i boli ju briga za ukuse pojedinaca.
2020-06-01
poj se yebatvenus wrote:Noor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
Koji je redoslijed, jel prvo zadrhte kolina, pa probije, pa se ubrza puls, pa se rumenim ili kako... (zaboravila san.. )
i ja
Noor wrote:onda nas farba, grunula joj krF u obraze, a kao nije osjetila poriv iznutra...malo morgenAtlana wrote:Pa vidis da je stavila smajlica koji se rumeniNoor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
veco, priznaj
Ma bilo nas je puno na večeri, a nas dvoje smo sjedili jedno pokraj drugog..i ja naravno bacala kontre cijelu večer i smijali smo se..al posli on dođe sa skroz nekim drugim idejama..malo sam bila zatečena, priznajem..
Guest- Guest
hah, desilo se to i meni...onda mi više nije bilo do zafrkancije :)venus wrote:Noor wrote:onda nas farba, grunula joj krF u obraze, a kao nije osjetila poriv iznutra...malo morgenAtlana wrote:Pa vidis da je stavila smajlica koji se rumeniNoor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
veco, priznaj
Ma bilo nas je puno na večeri, a nas dvoje smo sjedili jedno pokraj drugog..i ja naravno bacala kontre cijelu večer i smijali smo se..al posli on dođe sa skroz nekim drugim idejama..malo sam bila zatečena, priznajem..
Noor wrote:poj se yebatvenus wrote:Noor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
i ja
hahhah
aha...ti se činiš tako žestoka da te zamišljam kako zvekneš rundu u vožnji liftom od prizemlja do 5 kata
Guest- Guest
a ne, ne....ne ide to kod mene tako :)venus wrote:Noor wrote:poj se yebatvenus wrote:Noor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
i ja
hahhah
aha...ti se činiš tako žestoka da te zamišljam kako zvekneš rundu u vožnji liftom od prizemlja do 5 kata
nego čuj, ovo o čemu pričam počelo je isto na večeri, a po povratku u hotel, išli smo liftom (kao da si znala ) i čim su se vrata zatvorila, on je krenuo u akciju
u rukama sam držala sandale, jer su me u plesu nažuljale, i kad me pričepio na ogledalo na zidu u liftu...ispale mi iz ruku sandale, ali i oči od šoka :)
Gladno i šugavo. Evo, sad više nisam gladna. Bome napredujem.venus wrote:Ra wrote:
Mogla sam i prešutjeti. Ionako mi nije bolje zato što sam rekla, a vama kvarim dobru vibru. :)
2020-06-01
Noor wrote:a ne, ne....ne ide to kod mene tako :)venus wrote:Noor wrote:poj se yebatvenus wrote:Noor wrote:e, to je u redu...ako te ne probije strijela, ako ne zadrhte koljena, obraščići se ne zarumene i puls ne ubrza...to nije to :)venus wrote:
i ja
hahhah
nego čuj, ovo o čemu pričam počelo je isto na večeri, a po povratku u hotel, išli smo liftom (kao da si znala ) i čim su se vrata zatvorila, on je krenuo u akciju
u rukama sam držala sandale, jer su me u plesu nažuljale, i kad me pričepio na ogledalo na zidu u liftu...ispale mi iz ruku sandale, ali i oči od šoka :)
hahah...baš uzbudljivo!
Guest- Guest
Ra wrote:Gladno i šugavo. Evo, sad više nisam gladna. Bome napredujem.venus wrote:Ra wrote:
Mogla sam i prešutjeti. Ionako mi nije bolje zato što sam rekla, a vama kvarim dobru vibru. :)
A ja pročitala da ideš jesti, pa sam gledajući film grickala sir i orahe...prefino.
Kako se osjećaš, tako je, i to je u redu. Imamo takvih dana. Mogla sam ja preskočit "svoje pametovanje"..
Guest- Guest
Nije ništa bilo, verbalno sam ga izšamarala i mjesecima s njim ne razgovarala...osim službeno, kroz zube..s grčem u želucu...Atlana wrote:Vid vid norke nase... :D
al morala sam, bio mi je boss
Noor wrote:Nije ništa bilo, verbalno sam ga izšamarala i mjesecima s njim ne razgovarala...osim službeno, kroz zube..s grčem u želucu...Atlana wrote:Vid vid norke nase... :D
Upss...
Guest- Guest
Ali je scena filmska :DNoor wrote:Nije ništa bilo, verbalno sam ga izšamarala i mjesecima s njim ne razgovarala...osim službeno, kroz zube..s grčem u želucu...Atlana wrote:Vid vid norke nase... :D
Ja nikad nisam imala tako nekih dogodovstina... :D
Guest- Guest
Ponekad, sasvim nenadano, neki trenuci uđu nepovratno u srce, a baš su kao iz filmskih scena...
S ekipom s posla sam bila u Puli, i jedan kolega nas je pitao može li nam se na večeri pridružiti njegov prijatelj. Vozili smo se noću prema Šišanu i na jednom dijelu zadivljeni ljepotom prirode, stali autom sa strane, izišli iz auta i promatrali more, uvalu i Mjesec..u nekom trenu prijatelj kolege me pitao za ples, nas dvoje smo plesali po praznoj noćnoj cesti, a la Notebook scene...
...bez uvaljivanja, bez pretenzija, samo ljepota.
S ekipom s posla sam bila u Puli, i jedan kolega nas je pitao može li nam se na večeri pridružiti njegov prijatelj. Vozili smo se noću prema Šišanu i na jednom dijelu zadivljeni ljepotom prirode, stali autom sa strane, izišli iz auta i promatrali more, uvalu i Mjesec..u nekom trenu prijatelj kolege me pitao za ples, nas dvoje smo plesali po praznoj noćnoj cesti, a la Notebook scene...
...bez uvaljivanja, bez pretenzija, samo ljepota.
Guest- Guest
Page 25 of 47 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 36 ... 47
Page 25 of 47