Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
To mi imamo, pa ko nas uzme. Jebeš sve ako nosmo na vlastiveber wrote:mali!Riplex wrote:Moli se presjedavajući, da se drži ustava i ne navija za jednu stranu. Neutralnost totalna.kic wrote:yayayadeda wrote:kod nas u oporbi su svi sposobni i nepodobni
P.S. Ja i mibistar Veber imamo ražanj... No preassure
sada smo u protivničkom taboru.
ne izljeći s izjavama.
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Vi iz HNBa mislite da ste nedodirljivi i svemogući. Kad uspostavimo novi sustav, za te institucije neće biti mjesta.kic wrote:yayayadeda wrote:kod nas u oporbi su svi sposobni i nepodobni
Guest- Guest
Tako je.Biraj,hoćeš li biti naša Jaca Kosor ili naša Kolinda.maggie13 wrote:Misliš da pokažemo kako smo napredni, neobuzdani (da ne kažem razuzdani), i svašta još nešto?!Antif_No1 wrote:S obzirom da deda ne želi bit mandatar,već samo finacijer iz sjene,zašto ti ne bi bila mandatarka ?maggie13 wrote:kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može osloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
Koliko će moje Ministarstvo dobit?
Ipak moram imat za psiće, torbe, frizure, nakit..
Ne kao one konzerve
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
zato je će svojom stručnošću, željom za dobrobit ovog napaćenog naroda prijeć u naš tim.Antif_No1 wrote:
S obzirom da deda ne želi bit mandatar,već samo finacijer iz sjene,zašto ti ne bi bila mandatarka ?
2014-12-30
predlažem raspuštanje administrature i forumaško samoupravljanje zajedničkim forumom
Guest- Guest
To je izvrsna pozicija za tvoje kameleonske sposobnostiAntif_No1 wrote:Pa ja bih volio preuzeti sigurnonosne službe,s obzirom da je drug udbaš već u marcovom obavještajnom miljeu..deda wrote:Pa evo kao prvo zaduženje, postavi sam sebe za šefa, a možeš i na dve tri funkcije. Sjetio sam se tebe jer sastavljamo oporbu, mi nismo vlast.Antif_No1 wrote:
Dobro,kako hoćeš,s obzirom da si me se prvog sjetio a ezekiel je već u marcovom taboru,ne znam kakva su moja zaduženja.,
Oporba mora biti sposobna.
Treba osigurat da se njeguju tekovine antifašizma i u budućnosti.
2014-04-12
ako oporba postane vlast, hoćete i oporbu ukinit!?deda wrote:Vi iz HNBa mislite da ste nedodirljivi i svemogući. Kad uspostavimo novi sustav, za te institucije neće biti mjesta.kic wrote:yayayadeda wrote:kod nas u oporbi su svi sposobni i nepodobni
Antif_No1 wrote:Tako je.Biraj,hoćeš li biti naša Jaca Kosor ili naša Kolinda.maggie13 wrote:Misliš da pokažemo kako smo napredni, neobuzdani (da ne kažem razuzdani), i svašta još nešto?!Antif_No1 wrote:S obzirom da deda ne želi bit mandatar,već samo finacijer iz sjene,zašto ti ne bi bila mandatarka ?maggie13 wrote:kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može osloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
Ne kao one konzerve
Žene će kod nas biti na ravnopravnom položaju, ali za glavu niže od muškaraca.
Nekako je tako veća romantika kad su u zagrljaju.
Guest- Guest
mi ćemo onda provesti lustraciju, tako da oni koji ostanu u oporbi biti će na istoj liniji kao i mi na vlastikic wrote:ako oporba postane vlast, hoćete i oporbu ukinit!?deda wrote:Vi iz HNBa mislite da ste nedodirljivi i svemogući. Kad uspostavimo novi sustav, za te institucije neće biti mjesta.kic wrote:yayayadeda wrote:kod nas u oporbi su svi sposobni i nepodobni
Guest- Guest
Ja bih se osobno brinuo za tvoju sigurnost,kao i dedinu i ostalih naših obnašatelja izvršne i zakonodavne vlasti,te za čuvanje ustavnog poretka kojeg ćemo mi prilagoditi mašim naprednim i progresivnim svjetonazorima.maggie13 wrote:To je izvrsna pozicija za tvoje kameleonske sposobnostiAntif_No1 wrote:Pa ja bih volio preuzeti sigurnonosne službe,s obzirom da je drug udbaš već u marcovom obavještajnom miljeu..deda wrote:Pa evo kao prvo zaduženje, postavi sam sebe za šefa, a možeš i na dve tri funkcije. Sjetio sam se tebe jer sastavljamo oporbu, mi nismo vlast.Antif_No1 wrote:
Dobro,kako hoćeš,s obzirom da si me se prvog sjetio a ezekiel je već u marcovom taboru,ne znam kakva su moja zaduženja.,
2015-07-23
evo zadnje ankete ipsos plus pokazuju da smo izjednačeni
i mi i oni imamo po 5 stranica poruka
no mi smo imali brži uspon, mislim da ćemo ih prestići
sviđa mi se ta ideja da žena bude mandatarka, mogli bi privući više glasova tako
stavite onda megi nek bude glavna, ali mora slušat šta joj kažemo
sviđa mi se ta ideja da žena bude mandatarka, mogli bi privući više glasova tako
Guest- Guest
Predlažem crvenkastog za ministra znanosti i obrazovanja.
2015-07-23
Dobro,megi nam je glavna,naša Kolinda,ali ti si kao Soriš,ne želiš funkciju već samo iz sjene.deda wrote:evo zadnje ankete ipsos plus pokazuju da smo izjednačeni
2015-07-23
para ima ne brinite, amerikanci printaju ko ludi, ni ne pitaju za što treba
ako hoće Gucci, nek kupi i za sebe i za psića
ako hoće Gucci, nek kupi i za sebe i za psića
Guest- Guest
Ako su već Ameri u igri,nem misliš li da je red i Eri ponuditi neko ministarsko mjesto.
2015-07-23
jel može njega u Svemirski Program?
sad nek bira što mu je draže, ko vanjski stručnjak ili ko šef
sad nek bira što mu je draže, ko vanjski stručnjak ili ko šef
Guest- Guest
jok. megi i kaja idu u naš tim.Antif_No1 wrote:Dobro,megi nam je glavna,naša Kolinda,ali ti si kao Soriš,ne želiš funkciju već samo iz sjene.deda wrote:evo zadnje ankete ipsos plus pokazuju da smo izjednačeni
damo vam soru.
2014-12-30
Bolje, više, naprednije..Antif_No1 wrote:Tako je.Biraj,hoćeš li biti naša Jaca Kosor ili naša Kolinda.maggie13 wrote:Misliš da pokažemo kako smo napredni, neobuzdani (da ne kažem razuzdani), i svašta još nešto?!Antif_No1 wrote:S obzirom da deda ne želi bit mandatar,već samo finacijer iz sjene,zašto ti ne bi bila mandatarka ?maggie13 wrote:kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može osloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
Ne kao one konzerve
2014-04-12
Odlično, tamana se uklapam sa svojih 155 cm..deda wrote:Antif_No1 wrote:Tako je.Biraj,hoćeš li biti naša Jaca Kosor ili naša Kolinda.maggie13 wrote:Misliš da pokažemo kako smo napredni, neobuzdani (da ne kažem razuzdani), i svašta još nešto?!Antif_No1 wrote:S obzirom da deda ne želi bit mandatar,već samo finacijer iz sjene,zašto ti ne bi bila mandatarka ?maggie13 wrote:kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može osloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
Ne kao one konzerve
Žene će kod nas biti na ravnopravnom položaju, ali za glavu niže od muškaraca.
Nekako je tako veća romantika kad su u zagrljaju.
2014-04-12
Nisam ni sumnjala..znam ja što je pravi čovjek na pravom mjestu..čuvar ustava, poretka..ponekad i riznice te pečataAntif_No1 wrote:Ja bih se osobno brinuo za tvoju sigurnost,kao i dedinu i ostalih naših obnašatelja izvršne i zakonodavne vlasti,te za čuvanje ustavnog poretka kojeg ćemo mi prilagoditi mašim naprednim i progresivnim svjetonazorima.maggie13 wrote:To je izvrsna pozicija za tvoje kameleonske sposobnostiAntif_No1 wrote:Pa ja bih volio preuzeti sigurnonosne službe,s obzirom da je drug udbaš već u marcovom obavještajnom miljeu..deda wrote:Pa evo kao prvo zaduženje, postavi sam sebe za šefa, a možeš i na dve tri funkcije. Sjetio sam se tebe jer sastavljamo oporbu, mi nismo vlast.Antif_No1 wrote:
2014-04-12
Eto vam i kaja i Sora,one nisu napredne kao naša megy.veber wrote:jok. megi i kaja idu u naš tim.Antif_No1 wrote:Dobro,megi nam je glavna,naša Kolinda,ali ti si kao Soriš,ne želiš funkciju već samo iz sjene.deda wrote:evo zadnje ankete ipsos plus pokazuju da smo izjednačeni
damo vam soru.
Osim toga,ne mora se megy opredjeliti za nas ili vas,jer to je kao da tražiš od Milanovića da se opredjeli između HDZ i SDP.
Ona ja neša predvodnica.
2015-07-23
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 4 of 15