Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Oporba i nesvrstani na ex-iskon
Antif_No1 wrote:E da,dobro si se sjetio,asile.deda wrote:aaaaaaaaaaaa crna magija i te stvariAntif_No1 wrote:Pa sad,ona je zaljubljena u Petrova,ali mi ipak više djeluje kao Mirela Holy.deda wrote:hmm, ako je Sora ko Stipe Petrina, tko je onda kao Eva?Antif_No1 wrote:Slušaj deda,trebaš privoliti Evu na svoju listu a probaj potkupiti i Soru.Ako pridobiješ Soru,ona ti je kao Stipe Petrina.
a i teško da bi mogli dobit Evu bez nekog Adama
onda je asila njen tip
jesi čula meggie, daj budi srce pa spoje Evu i Adama
Ništa,ako ti preuzmeš vlast,možeš li meni dodijeliti mjesto šefa ćudorene pogansko-satanističko-vicanske milicije ?
Neću ja na vlast, ja ću bit financijer, i odlučivat iz pozadine što će se radit i govorit.
Guest- Guest
Dobro,kako hoćeš,s obzirom da si me se prvog sjetio a ezekiel je već u marcovom taboru,ne znam kakva su moja zaduženja.,deda wrote:Antif_No1 wrote:E da,dobro si se sjetio,asile.deda wrote:aaaaaaaaaaaa crna magija i te stvariAntif_No1 wrote:Pa sad,ona je zaljubljena u Petrova,ali mi ipak više djeluje kao Mirela Holy.deda wrote:hmm, ako je Sora ko Stipe Petrina, tko je onda kao Eva?Antif_No1 wrote:Slušaj deda,trebaš privoliti Evu na svoju listu a probaj potkupiti i Soru.Ako pridobiješ Soru,ona ti je kao Stipe Petrina.
onda je asila njen tip
Ništa,ako ti preuzmeš vlast,možeš li meni dodijeliti mjesto šefa ćudorene pogansko-satanističko-vicanske milicije ?
Neću ja na vlast, ja ću bit financijer, i odlučivat iz pozadine što će se radit i govorit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
reci cijenu?maggie13 wrote:U ovom slučaju zadovoljavam oba uvjetaveber wrote:ovo je politika!maggie13 wrote:
ne brini se, spremna sam preuzeti odgovornost..vjerujem u svoje sposobnosti i kao takva ću se dokazati te postati nezamjenjiv član ove Vlade
ne sposoban, već podoban.
smislit ćemo ministarstvo, ne brigaj.
2014-12-30
Koliko će moje Ministarstvo dobit?deda wrote:Antif_No1 wrote:E da,dobro si se sjetio,asile.deda wrote:aaaaaaaaaaaa crna magija i te stvariAntif_No1 wrote:Pa sad,ona je zaljubljena u Petrova,ali mi ipak više djeluje kao Mirela Holy.deda wrote:hmm, ako je Sora ko Stipe Petrina, tko je onda kao Eva?Antif_No1 wrote:Slušaj deda,trebaš privoliti Evu na svoju listu a probaj potkupiti i Soru.Ako pridobiješ Soru,ona ti je kao Stipe Petrina.
onda je asila njen tip
Ipak moram imat za psiće, torbe, frizure, nakit..
2014-04-12
quad damage breaks it !nevjestin_razbojnik wrote:infitinive ban armor za ezeka
više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
Koliko će moje Ministarstvo dobit?
2014-12-30
ti si prvi potpredsjednik..motivator, life coach, conseiller..Antif_No1 wrote:Dobro,kako hoćeš,s obzirom da si me se prvog sjetio a ezekiel je već u marcovom taboru,ne znam kakva su moja zaduženja.,deda wrote:Antif_No1 wrote:E da,dobro si se sjetio,asile.deda wrote:aaaaaaaaaaaa crna magija i te stvariAntif_No1 wrote:Pa sad,ona je zaljubljena u Petrova,ali mi ipak više djeluje kao Mirela Holy.deda wrote:hmm, ako je Sora ko Stipe Petrina, tko je onda kao Eva?Antif_No1 wrote:Slušaj deda,trebaš privoliti Evu na svoju listu a probaj potkupiti i Soru.Ako pridobiješ Soru,ona ti je kao Stipe Petrina.
onda je asila njen tip
2014-04-12
veber wrote:neće. nemate nikog za gospodarstvo.Antif_No1 wrote:Na kraju će Dedin blok biti snažniji nego marcelusov,te ako ja privolim Jastreba na našu stranu,istopit će se marcelova prednost kao Karamarkova u izbornoj noći iza ponoći.
imamo Yodu, učenika ministra Grčića
Guest- Guest
Nikada, đida je Sinčić ovi izbora. Sa socijalistima nikadaAntif_No1 wrote:Pridobit ćemo Đodu,kao ministra gospodarstva.veber wrote:neće. nemate nikog za gospodarstvo.Antif_No1 wrote:Na kraju će Dedin blok biti snažniji nego marcelusov,te ako ja privolim Jastreba na našu stranu,istopit će se marcelova prednost kao Karamarkova u izbornoj noći iza ponoći.
kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može osloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
Last edited by maggie13 on 8/12/2015, 19:08; edited 1 time in total
2014-04-12
Pa nismo mi socijalisti.Riplex wrote:Nikada, đida je Sinčić ovi izbora. Sa socijalistima nikadaAntif_No1 wrote:Pridobit ćemo Đodu,kao ministra gospodarstva.veber wrote:neće. nemate nikog za gospodarstvo.Antif_No1 wrote:Na kraju će Dedin blok biti snažniji nego marcelusov,te ako ja privolim Jastreba na našu stranu,istopit će se marcelova prednost kao Karamarkova u izbornoj noći iza ponoći.
2015-07-23
Moli se presjedavajući, da se drži ustava i ne navija za jednu stranu. Neutralnost totalna.kic wrote:yayayadeda wrote:kod nas u oporbi su svi sposobni i nepodobni
P.S. Ja i mibistar Veber imamo ražanj... No preassure
i kod nas.maggie13 wrote:kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može soloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
biraj ministarstvo koje želiš. nemreš biti premijerka. jedini uvijet.
2014-12-30
S obzirom da deda ne želi bit mandatar,već samo finacijer iz sjene,zašto ti ne bi bila mandatarka ?maggie13 wrote:kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može osloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
2015-07-23
Obećanja prije vlasti?! Zna se kakve vi kaputr nosite :DAntif_No1 wrote:Pa nismo mi socijalisti.Riplex wrote:Nikada, đida je Sinčić ovi izbora. Sa socijalistima nikadaAntif_No1 wrote:Pridobit ćemo Đodu,kao ministra gospodarstva.veber wrote:neće. nemate nikog za gospodarstvo.Antif_No1 wrote:Na kraju će Dedin blok biti snažniji nego marcelusov,te ako ja privolim Jastreba na našu stranu,istopit će se marcelova prednost kao Karamarkova u izbornoj noći iza ponoći.
Pa evo kao prvo zaduženje, postavi sam sebe za šefa, a možeš i na dve tri funkcije. Sjetio sam se tebe jer sastavljamo oporbu, mi nismo vlast.Antif_No1 wrote:
Dobro,kako hoćeš,s obzirom da si me se prvog sjetio a ezekiel je već u marcovom taboru,ne znam kakva su moja zaduženja.,
Oporba mora biti sposobna.
Treba osigurat da se njeguju tekovine antifašizma i u budućnosti.
Guest- Guest
mali!Riplex wrote:Moli se presjedavajući, da se drži ustava i ne navija za jednu stranu. Neutralnost totalna.kic wrote:yayayadeda wrote:kod nas u oporbi su svi sposobni i nepodobni
sada smo u protivničkom taboru.
ne izljeći s izjavama.
2014-12-30
Misliš da pokažemo kako smo napredni, neobuzdani (da ne kažem razuzdani), i svašta još nešto?!Antif_No1 wrote:S obzirom da deda ne želi bit mandatar,već samo finacijer iz sjene,zašto ti ne bi bila mandatarka ?maggie13 wrote:kod njih imam autonomnost, samostalnost..nema to cijene..i moj anarhistički duh se može osloboditveber wrote:više nudim nego ovi.maggie13 wrote:
Ne kao one konzerve
2014-04-12
Pa ja bih volio preuzeti sigurnonosne službe,s obzirom da je drug udbaš već u marcovom obavještajnom miljeu..deda wrote:Pa evo kao prvo zaduženje, postavi sam sebe za šefa, a možeš i na dve tri funkcije. Sjetio sam se tebe jer sastavljamo oporbu, mi nismo vlast.Antif_No1 wrote:
Dobro,kako hoćeš,s obzirom da si me se prvog sjetio a ezekiel je već u marcovom taboru,ne znam kakva su moja zaduženja.,
Oporba mora biti sposobna.
Treba osigurat da se njeguju tekovine antifašizma i u budućnosti.
2015-07-23
To mi imamo, pa ko nas uzme. Jebeš sve ako nosmo na vlastiveber wrote:mali!Riplex wrote:Moli se presjedavajući, da se drži ustava i ne navija za jednu stranu. Neutralnost totalna.kic wrote:yayayadeda wrote:kod nas u oporbi su svi sposobni i nepodobni
sada smo u protivničkom taboru.
ne izljeći s izjavama.
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» ex iskon
Page 3 of 15