I zbilja su to ponovili:Srbalji ližu Irinejov pokrov
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: I zbilja su to ponovili:Srbalji ližu Irinejov pokrov
ka naši hrvatoslavi u socijalizamSpeare Shaker wrote:Noor wrote:
nikakav lim, vidiš da je staklo...ali, nevažno što ne ljube leš, ližu staklo i tako međusobno prenose virus, a ima ga gdje želiš, asimptomatičnih a zaraženih kolko voleš
Dobro je poznato da Srbi svako malo nagaze na iste grablje.
Međutim, ono što je doslovce fascinantno je da oni pri tome pokazuju enormnu količinu kreativnosti i mašte, jer nekako uvijek nađu drugačije i nove načine da nagaze na te grablje.
da je nama srbe ,,,,zapali nas hrvatoslavi socijalisti
Guest- Guest
E toveber wrote:pa kaya "doživljava" tvoje upise, samo kaj ti ne kužiš doživljajLegendovich wrote:eto Kayo..kako Turcadija djeluje na zene.. ..a vidim ti dozivljavas svaki moj post...ostalo sama jalnusnost..ali hajde,dopusteno jest..kaya wrote:To je okrutno iz tvog pogleda jer te nitko doživljava osim u pufu kada platiš.Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Ovi gore na koje si ljubomoran vjerojatno žive i rodili su se u njemačkoj. I znaju dobro izgledati. I po ponašanju su adaptirani i kao njemci su.
Ovo sa lancima mi nije sjelo baš ali nisu ružni dečki.
Pa nije ni čudo da ih vole.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Još pokušavam poentirat zašto je to nama bitno s kime se Švabice prče ?Legendovich wrote:e svasta..nogomet je za praznoglave uglavnom,nikad me nije interesirao...Turcadija je u svakom slucaju superiorna pred zenama ispred svabija...Turci jebu uzduz i poprijeko..nego,ti si malo vamo-malo tamo..ovisno sa kime krevet dijelis..malo Hrvati,malo srbi,malo desnica,malo ljevica..vec zaboravila??kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
Sad se ovaj čudi kako njega nitko neće a ove hoće?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
:Dveber wrote:ali to nije sve.tre wrote:Ma robi ih je razbucao u par navrata pa ga kozojebi mrzedu, ono prošao je kroz njih petoricu kao nož kroz maslac i sad se ta priča širi dojčlandom kao korona u staračkom domu!kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
ako kupi špek po 0,99€
čokoladicu po 0,09€
i jogurt kojem je rok trajanja istekao 45e
dobiješ na dar sličicu bmw-a
Kayo,nisi iz Erha prdla nikada a znas kakva je Turcadija u Svabiji???...givmiabrejk...
Guest- Guest
Daj sad pas ovo ono...Legendovich wrote:e svasta..nogomet je za praznoglave uglavnom,nikad me nije interesirao...Turcadija je u svakom slucaju superiorna pred zenama ispred svabija...Turci jebu uzduz i poprijeko..nego,ti si malo vamo-malo tamo..ovisno sa kime krevet dijelis..malo Hrvati,malo srbi,malo desnica,malo ljevica..vec zaboravila??kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
Jedna je konstanta uvijek ipak - a to je da si debil.
2015-08-15
vuksadinare wrote:si konacno skopcao..da su sektasi...Hektorović wrote:
Pravoslavlje, posebno svetosavlje razgriza etnofiletizam. Pretvorili su se u nekakvu zatvorenu plemensku vjersku sljedbu sektu univerzalne crkve Kristove.
Pa uvijek sam to govorio kako imaju taj problem što su SPC pretvorili u plemensku vjeru i uvijek napadam ove što bi od crkve u Hrvata napravili nekakvu HPC.
No isto tako naša crkvena politika je politika dijaloga. Mi smo katolički, univerzalni i nismo zatvoreni.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma jest..gdje god a Kayica maja,uz mene...veber wrote:pa kaya "doživljava" tvoje upise, samo kaj ti ne kužiš doživljajLegendovich wrote:eto Kayo..kako Turcadija djeluje na zene.. ..a vidim ti dozivljavas svaki moj post...ostalo sama jalnusnost..ali hajde,dopusteno jest..kaya wrote:To je okrutno iz tvog pogleda jer te nitko doživljava osim u pufu kada platiš.Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Ovi gore na koje si ljubomoran vjerojatno žive i rodili su se u njemačkoj. I znaju dobro izgledati. I po ponašanju su adaptirani i kao njemci su.
Ovo sa lancima mi nije sjelo baš ali nisu ružni dečki.
Pa nije ni čudo da ih vole.
Guest- Guest
Znam, bila sam po njemačkoj. Imao mi bivši dečko jednu tvornicu tamo. Možda si radio u skladištu kod njega. No nebitno. Ti turci su fino adaptirani u njemačkoj. Nemaju veze s ovim valom izbjeglica.Legendovich wrote:Kayo,nisi iz Erha prdla nikada a znas kakva je Turcadija u Svabiji???...givmiabrejk...
2015-08-15
Kaya,da dojde vamo i vidi prave primjerke Turcadije,zaljubila bi se do usiju...
Guest- Guest
naravno da vidiš turke i arape oko sebe kada živiš s njima.Legendovich wrote:e svasta..nogomet je za praznoglave uglavnom,nikad me nije interesirao...Turcadija je u svakom slucaju superiorna pred zenama ispred svabija...Turci jebu uzduz i poprijeko..nego,ti si malo vamo-malo tamo..ovisno sa kime krevet dijelis..malo Hrvati,malo srbi,malo desnica,malo ljevica..vec zaboravila??kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
tvoji upisi su otprilike; javljam se iz nigera i sve je puno crnaca.
zadnje gdje sam stanovao u koelnu stan od 50m2 je bio 1800€ na zadnjem katu je stanovao crnac koji je vozio RR i navodno je najam tog stana bio 6000€.
u cjelom tom okruženju osim susjeda crnca, nisam vidio nikog pofarbanog.
u lokalnom beergartenu pivo je bilo 9€.
za tebe koji se hraniš u aldiju to je pis of kejk, kako bi vi srbalji natipkali.
2014-12-30
zasto u bivsem vremenu...decko??...industrijalac??..pliz,znam da hoces sebe utjesiti,ali bila si igracka za kratki period...msm,kazu fiona si,vjerujem bar tome,ali...cura je ipak previse...kakve veze ima gdje sam ja radio???kaya wrote:Znam, bila sam po njemačkoj. Imao mi bivši dečko jednu tvornicu tamo. Možda si radio u skladištu kod njega. No nebitno. Ti turci su fino adaptirani u njemačkoj. Nemaju veze s ovim valom izbjeglica.Legendovich wrote:Kayo,nisi iz Erha prdla nikada a znas kakva je Turcadija u Svabiji???...givmiabrejk...
Tocno,fino su adaptirani..kupe svo svapsko cvijece,kupuju nekretnine koje svabi onako pojedinacno ne mogu,i opcenito kupe vrhnje u drustvu..nemaju nish sa ovim valom kozojeba,ali ih polako prihvacaju kao bracu po vjeri..no Turcin ima samo jedan odgoj.pa nek je i 3reca generacija...nije divljak naravno,ali je temperamentan i vatren,nesto za sto svabi nemaju mooda da isprobavaju u konfliktu
Guest- Guest
Turci su ogromna imperijalna nacija sa obrazovanom elitom o kojoj balkanski narodi mogu samo sanjati.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
veber wrote:naravno da vidiš turke i arape oko sebe kada živiš s njima.Legendovich wrote:e svasta..nogomet je za praznoglave uglavnom,nikad me nije interesirao...Turcadija je u svakom slucaju superiorna pred zenama ispred svabija...Turci jebu uzduz i poprijeko..nego,ti si malo vamo-malo tamo..ovisno sa kime krevet dijelis..malo Hrvati,malo srbi,malo desnica,malo ljevica..vec zaboravila??kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
tvoji upisi su otprilike; javljam se iz nigera i sve je puno crnaca.
zadnje gdje sam stanovao u koelnu stan od 50m2 je bio 1800€ na zadnjem katu je stanovao crnac koji je vozio RR i navodno je najam tog stana bio 6000€.
u cjelom tom okruženju osim susjeda crnca, nisam vidio nikog pofarbanog.
u lokalnom beergartenu pivo je bilo 9€.
za tebe koji se hraniš u aldiju to je pis of kejk, kako bi vi srbalji natipkali.
Znam da te boli Feberu,i naravno da zivim medju Turcadijom,jerbo je Hajlbrun gledajuci po stanovnistvu 53% stranci,a Turcadija vrlo brojna..nadalje ti je sve jasno...
Guest- Guest
u mom mobu prvi na popisu je amir, porjeklom iz sirije.kaya wrote:Znam, bila sam po njemačkoj. Imao mi bivši dečko jednu tvornicu tamo. Možda si radio u skladištu kod njega. No nebitno. Ti turci su fino adaptirani u njemačkoj. Nemaju veze s ovim valom izbjeglica.Legendovich wrote:Kayo,nisi iz Erha prdla nikada a znas kakva je Turcadija u Svabiji???...givmiabrejk...
otac je došao studirati, ljubav, yuga i jedan od poznatijih doktora u yugi, sada u mirovini.
otac još uvijek veli; jebali li vas vaši padež.
sin savršeno vlada i hrvatskim i arapskim i njemačkim.
robi je u njemačkoj već dugo, a još nije svladao jezik.
naravno da se kreće u polusvijetu.
2014-12-30
Nego da se vratim na temu, uništili ove načisto pravoslavni običaji, kašičica i ljubljenje popova..
2015-08-15
Zanimljiv detalj...neki dan pricam sa jednim,za moje poglede vrlo pitomim Turcinom,vjecito nasmijan i sklon zajebanciji...nije smrsten,nego uvijek nasmijan..ali kaze..Da svabija i turska zarate,ne bi Turci bjezali u Tursku...zgrabili bi oruzje i krenuli ubijati Svabe..e sad...sto reci za one ostale koji nisu tako pitomi i nasmijani vjecito...bolje neka njima Merkelica gladi joojca,kao injeni nasljednici..Turcadija najmasovnije pravi i biznis BMW-u,audiju i Mercedesu..nish drugo nece ni u snu da voze..Hektorović wrote:Turci su ogromna imperijalna nacija sa obrazovanom elitom o kojoj balkanski narodi mogu samo sanjati.
Guest- Guest
Da, pa to ti kažem. Sveto mrtvo ljubomoran i stavio bi sve u isti koš.veber wrote:u mom mobu prvi na popisu je amir, porjeklom iz sirije.kaya wrote:Znam, bila sam po njemačkoj. Imao mi bivši dečko jednu tvornicu tamo. Možda si radio u skladištu kod njega. No nebitno. Ti turci su fino adaptirani u njemačkoj. Nemaju veze s ovim valom izbjeglica.Legendovich wrote:Kayo,nisi iz Erha prdla nikada a znas kakva je Turcadija u Svabiji???...givmiabrejk...
otac je došao studirati, ljubav, yuga i jedan od poznatijih doktora u yugi, sada u mirovini.
2015-08-15
zanimljivo,jel su toliko vrijedni paznje?kaya wrote:Nego da se vratim na temu, uništili ove načisto pravoslavni običaji, kašičica i ljubljenje popova..
Guest- Guest
A i to.Hektorović wrote:Turci su ogromna imperijalna nacija sa obrazovanom elitom o kojoj balkanski narodi mogu samo sanjati.
2015-08-15
e sad,vjerovala ili ne,da su primjeru pitanju Ukrajinke ili Rujke ili neke normalne cure,pa hajde,ali svabice??...to je ionako samo Turcima za pod joojca..kaya wrote:Da, pa to ti kažem. Sveto mrtvo ljubomoran i stavio bi sve u isti koš.veber wrote:u mom mobu prvi na popisu je amir, porjeklom iz sirije.kaya wrote:Znam, bila sam po njemačkoj. Imao mi bivši dečko jednu tvornicu tamo. Možda si radio u skladištu kod njega. No nebitno. Ti turci su fino adaptirani u njemačkoj. Nemaju veze s ovim valom izbjeglica.Legendovich wrote:Kayo,nisi iz Erha prdla nikada a znas kakva je Turcadija u Svabiji???...givmiabrejk...
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» aj sad zbilja
» Dva brata se ližu
» Napad kolacem na Mona Lizu
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
» Dva brata se ližu
» Napad kolacem na Mona Lizu
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
Page 5 of 9