Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
https://www.dnevno.hr/planet-x/ocajni-rusi-lizu-jaja-u-trgovinama-kako-bi-se-zarazili-razlog-je-bizaran-i-tuzan-2439149/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
2015-09-08
Re: Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
za 10.000 eura bi ljudi svašta uradili...
ne samo u rusiji...
ne samo u rusiji...
Imao sam Ukrajinku 1990 .Bio joj Pimp.Zaradila mi kompletan namjestaj za novi stan.Bila lijepa ko boginja,ali je nisam mogao jebati kad sam znao kako drugima dudla za 100 DM.Da je nisam znao kao takvu,ozenio bi je od prve.Ali super je radila u Contiju i Internacionalu.Jebi ga imo tamo veze sa vratarima.T. wrote:za 10.000 eura bi ljudi svašta uradili...
ne samo u rusiji...
Po paritetu kupovne moci po podacima Svjetske Banke Rusija je izbila na cetvrto mjesto ekonomija u svijetu I prestigla Japan, Rusija 3.8 posto svjetske ekonomije a Japan 3.7 posto, Njemacka 3.4 posto
Place su naglo porasle, prosjecna 87 740 rubalja u Martu sa 78 500 u Februaru I oko 75 500 u Januaru
Place su naglo porasle, prosjecna 87 740 rubalja u Martu sa 78 500 u Februaru I oko 75 500 u Januaru
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
petpostavljam Kina, Usa, Indija, Rusija ide po redu.Ringo10 wrote:Po paritetu kupovne moci po podacima Svjetske Banke Rusija je izbila na cetvrto mjesto ekonomija u svijetu I prestigla Japan, Rusija 3.8 posto svjetske ekonomije a Japan 3.7 posto, Njemacka 3.4 posto
Mentor Churchilla novog doba se odlučio obračunati s Rusima u njihovom dvorištu, a kako stoje stvari i s Kinezima u Kineskom moru umjesto na sred Pacifika..
Hoholo Mudovski- Posts : 7297
2023-08-31
2023-08-31
Da, valjda KIna, USA, Indija i RusijaHoholo Mudovski wrote:petpostavljam Kina, Usa, Indija, Rusija ide po redu.Ringo10 wrote:Po paritetu kupovne moci po podacima Svjetske Banke Rusija je izbila na cetvrto mjesto ekonomija u svijetu I prestigla Japan, Rusija 3.8 posto svjetske ekonomije a Japan 3.7 posto, Njemacka 3.4 posto
Mentor Churchilla novog doba se odlučio obračunati s Rusima u njihovom dvorištu, a kako stoje stvari i s Kinezima u Kineskom moru umjesto na sred Pacifika..
Rusiji svaka čast, pored svih sankcija
Što se tiče obračuna sa Rusima i Kinezima, Anglosaksi se kockaju sa sudbinom
2015-09-24
2015-09-24
Njemačka, a tako i Evropa ulazi u mračni srednji vijek.
Mala je to cijena koju smo morali platiti za dvi, tri godine sreće transukrajinaca...
Mala je to cijena koju smo morali platiti za dvi, tri godine sreće transukrajinaca...
vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
U mojem kraju se odnedavno za izdajnika umisto Jude rabi rič ''depeovac''.
I ono uvrida teška kad ti rečedu - lažeš ka ''depeovac''.
Last edited by Joža on Fri 31 May - 13:28; edited 1 time in total
Službenik-
2022-02-24
stari mi ispunjavamo obećanja.. nismo mi drugiJoža wrote:vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
2015-09-08
Daj Bože, ali moraš znati da vi nemate posla samo sa Anemijom, nego s politikom EU.vuksadinare wrote:stari mi ispunjavamo obećanja.. nismo mi drugiJoža wrote:vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
Izbori u EU su sad bitni, ukoliko se ne promjeni odnos snaga piši pripalo.
Ukoliko se nešto ipak promjeni samo se skine Anemija, a biračko tijelo HDZ ionako nije daleko od DPa te bi se moglo štagot isporaviti.
Mada ja ne vidim neke velike razlike sada u onom što radi HDZ i što bi mogao Možemo da je na vlasti.
2023-08-31
vuksadinare wrote:stari mi ispunjavamo obećanja.. nismo mi drugiJoža wrote:vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
Obećanja ludom radovanja.
Hoholo Mudovski wrote:Daj Bože, ali moraš znati da vi nemate posla samo sa Anemijom, nego s politikom EU.vuksadinare wrote:stari mi ispunjavamo obećanja.. nismo mi drugiJoža wrote:vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
Izbori u EU su sad bitni, ukoliko se ne promjeni odnos snaga piši pripalo.
Ukoliko se nešto ipak promjeni samo se skine Anemija, a biračko tijelo HDZ ionako nije daleko od DPa te bi se moglo štagot isporaviti.
Mada ja ne vidim neke velike razlike sada u onom što radi HDZ i što bi mogao Možemo da je na vlasti.
Dok on shvati kako bruxelleska kabala odredjuje ča je crno, a ča bilo .... pomalo.
kako ne.. evo ministarstvo kulture opako poceo sa snimanjima filmova iz Domovinskog rata i prestaje financirati udruge koje ne rade u skladu hrvatskih interesa - DP trazio... ukinuti financiranje fekala broj 2 tj Pupovcevih novosti - DP trazio... pod hitno uvođenje obveznog vojnog roka koji krece vec od 1.1.2025-DP trazio... ulaganje u vojsku hitno.. nekidan u proračunu izdvojeno nekoliko milijardi eura - DP trazio... povezane novca ne naknade rodilja a i roditeljima s vise djece - DP trazio... eto pomalo sve ide po planu ne moze na ho ruk.. evo i MOST se poceo druzi ti sa DP-om vide ljudi da se obecanje ispunjavajuJoža wrote:vuksadinare wrote:stari mi ispunjavamo obećanja.. nismo mi drugiJoža wrote:vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
...
2015-09-08
vuksadinare wrote:kako ne.. evo ministarstvo kulture opako poceo sa snimanjima filmova iz Domovinskog rata i prestaje financirati udruge koje ne rade u skladu hrvatskih interesa - DP trazio... ukinuti financiranje fekala broj 2 tj Pupovcevih novosti - DP trazio... pod hitno uvođenje obveznog vojnog roka koji krece vec od 1.1.2025-DP trazio... ulaganje u vojsku hitno.. nekidan u proračunu izdvojeno nekoliko milijardi eura - DP trazio... povezane novca ne naknade rodilja a i roditeljima s vise djece - DP trazio... eto pomalo sve ide po planu ne moze na ho ruk.. evo i MOST se poceo druzi ti sa DP-om vide ljudi da se obecanje ispunjavajuJoža wrote:vuksadinare wrote:stari mi ispunjavamo obećanja.. nismo mi drugiJoža wrote:vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
...
Ispunjavate vi kurac. HDZ vam čini privid, vi to vidite i skupa našem svitu lažete. Tko reče da se Pupovac više ne financira? Financira se itekako. Vojni rok od dva ili tri miseca s prizivom savisti? Ma ....!!? Koje naknade rodiljama? To je ka ono povećanje invalidnina od 50%, samo su zabili reć 50% od 15€.
Za to vrime inflacija i troškovi stanovanja i života prazni žepove višestruko brže od tih vaših "naknada".
Jedino dobro su Rafalei, a oni nimaju veze s vama ikakove.
A da rečem pravo, od travničkih magisterija ne očekujem ništo pa se ne morem niti razočarat.
ma kakvi prazni đepovi.. nikad se više trosilo.. ducan puni.. u hrvatskoj nitko nije gladan.. evo nekidan bio u toplicama jezerčice.. sve puno.. a karta 15 eura.. restoran pun..Joža wrote:vuksadinare wrote:kako ne.. evo ministarstvo kulture opako poceo sa snimanjima filmova iz Domovinskog rata i prestaje financirati udruge koje ne rade u skladu hrvatskih interesa - DP trazio... ukinuti financiranje fekala broj 2 tj Pupovcevih novosti - DP trazio... pod hitno uvođenje obveznog vojnog roka koji krece vec od 1.1.2025-DP trazio... ulaganje u vojsku hitno.. nekidan u proračunu izdvojeno nekoliko milijardi eura - DP trazio... povezane novca ne naknade rodilja a i roditeljima s vise djece - DP trazio... eto pomalo sve ide po planu ne moze na ho ruk.. evo i MOST se poceo druzi ti sa DP-om vide ljudi da se obecanje ispunjavajuJoža wrote:vuksadinare wrote:stari mi ispunjavamo obećanja.. nismo mi drugiJoža wrote:vuksadinare wrote:Kako ide ona stara.. jebeš onog koga rus hrani a srbin brani
Bolje ti je mučat.
...
Ispunjavate vi kurac. HDZ vam čini privid, vi to vidite i skupa našem svitu lažete. Tko reče da se Pupovac više ne financira? Financira se itekako. Vojni rok od dva ili tri miseca s prizivom savisti? Ma ....!!? Koje naknade rodiljama? To je ka ono povećanje invalidnina od 50%, samo su zabili reć 50% od 15€.
Za to vrime inflacija i troškovi stanovanja i života prazni žepove višestruko brže od tih vaših "naknada".
Jedino dobro su Rafalei, a oni nimaju veze s vama ikakove.
A da rečem pravo, od travničkih magisterija ne očekujem ništo pa se ne morem niti razočarat.
2015-09-08
Kod nas je urbana legenda da se nema novca.. a nikad veca prodaja novih automobila.. po dva tri u kuci.. renta je i prodaja stanova i kuca a koliko ih iznajmljuje apartmane.. sad ce nece nitko pogledati za placu od 1000 eura.. kad hrvat kaze da nema love znaj da je ima.. samo ne zeli posuđivati pa odma sa tim izgradi samo obrambeni mehanizam
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako to Rusi rješavaju... :D
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Spiegel: NATO se plaši kako Rusi neće napasti samo Ukrajinu, nego široki front od Mediterana do Arktika
» Tužan dan za ženski sport.
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Spiegel: NATO se plaši kako Rusi neće napasti samo Ukrajinu, nego široki front od Mediterana do Arktika
» Tužan dan za ženski sport.
Page 1 of 2