I zbilja su to ponovili:Srbalji ližu Irinejov pokrov
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: I zbilja su to ponovili:Srbalji ližu Irinejov pokrov
nemam ja ništa protiv njihovog žalovanja, neka ga svi dobro izljube...RayMabus wrote:Desinficira se staklo. Ne mogu oni ljudima zabranit to no eto bar su staklo stavili. Nije otvoreno.Noor wrote:nikakav lim, vidiš da je staklo...ali, nevažno što ne ljube leš, ližu staklo i tako međusobno prenose virus, a ima ga gdje želiš, asimptomatičnih a zaraženih kolko volešRayMabus wrote:Složit ću se s ovim. Ipak neka se zaštitita stavila.pizzon wrote:nije tacno
zatvoren sanduk
verovatno unutrasnjos od lima
tako je bilo na sahrani kojoj sam prisustvovao, komsiji. spolja drvo unutra lim, metal.
ljudi se duboko naklone i to je to.
nemoj da kenjate,
ne moze niko da spreci par budala
da odreaguju glupavo.
Ma. Pusti ih na miru nek žaluju. Ja san slavija kad je govno četničko crklo. Nemam ja tu pardona prema takvim.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:nemam ja ništa protiv njihovog žalovanja, neka ga svi dobro izljube...RayMabus wrote:Desinficira se staklo. Ne mogu oni ljudima zabranit to no eto bar su staklo stavili. Nije otvoreno.Noor wrote:nikakav lim, vidiš da je staklo...ali, nevažno što ne ljube leš, ližu staklo i tako međusobno prenose virus, a ima ga gdje želiš, asimptomatičnih a zaraženih kolko volešRayMabus wrote:Složit ću se s ovim. Ipak neka se zaštitita stavila.pizzon wrote:nije tacno
zatvoren sanduk
tako je bilo na sahrani kojoj sam prisustvovao, komsiji. spolja drvo unutra lim, metal.
nemoj da kenjate,
da odreaguju glupavo.
Ma. Pusti ih na miru nek žaluju. Ja san slavija kad je govno četničko crklo. Nemam ja tu pardona prema takvim.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kroz dva tjedna mogao bi se omjer još povećat.RayMabus wrote:
2:0
Šteta što kod nas ne odapne neki biskup ili kardinal,da prirodna selekcija i ovdje napravi reda.
2015-07-23
Kod nas to ne bi imalo nikakvu političku konotaciju da bi politički bilo bitno.סמאל wrote:Kroz dva tjedna mogao bi se omjer još povećat.RayMabus wrote:
Šteta što kod nas ne odapne neki biskup ili kardinal,da prirodna selekcija i ovdje napravi reda.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne,ali ako bi zatucani katolici takođe slinili i ljubili u čelo,to bi bila poželjna prirodna selekcija.RayMabus wrote:Kod nas to ne bi imalo nikakvu političku konotaciju da bi politički bilo bitno.סמאל wrote:Kroz dva tjedna mogao bi se omjer još povećat.RayMabus wrote:
2015-07-23
Mislim da jje to samo kod njih običaj.סמאל wrote:Ne,ali ako bi zatucani katolici takođe slinili i ljubili u čelo,to bi bila poželjna prirodna selekcija.RayMabus wrote:Kod nas to ne bi imalo nikakvu političku konotaciju da bi politički bilo bitno.סמאל wrote:Kroz dva tjedna mogao bi se omjer još povećat.RayMabus wrote:
2014-04-11
Da nije korone to ne bi bilo bitno. Dakle to je neki običaj kod njih. No sad su išli prkosit koroni i ode četnik broj 2 i četnik broj 1 odma za njim nakon par dana.
....
IIrinej : Gdje god žive Srbi to je Srbija , bilo u Srbiji , bilo u Vojvodini , BiH ,CG ili na drugim mjestima.
...
CG je Srbija.
....
IIrinej : Gdje god žive Srbi to je Srbija , bilo u Srbiji , bilo u Vojvodini , BiH ,CG ili na drugim mjestima.
...
CG je Srbija.
2014-04-11
Kako se kaže,,bolje da izumre selo nego običaj''RayMabus wrote:Mislim da jje to samo kod njih običaj.
2015-07-23
Ma jest kurac,nije samo njihov.Drkali su i naši nad lešinom Leopolda Mandića,oblizali sarkofag kao kad poliraš inoks.
2015-07-23
Pitao si za sprovod. To nije običaj kod nas tako da se ljubi leš.סמאל wrote:Ma jest kurac,nije samo njihov.Drkali su i naši nad lešinom Leopolda Mandića,oblizali sarkofag kao kad poliraš inoks.
2014-04-11
Žalosno je da ja moram konstatirati da im je ovi Irinej još bija umjereni pa ga ne želim nešto previše napadat osim šta je sam izjavija pa to njemu ide na dušu.
Imaju oni i gore od Irineja.
Imaju oni i gore od Irineja.
2014-04-11
Spontani sarkazam
2015-07-23
Noor wrote:nikakav lim, vidiš da je staklo...ali, nevažno što ne ljube leš, ližu staklo i tako međusobno prenose virus, a ima ga gdje želiš, asimptomatičnih a zaraženih kolko volešRayMabus wrote:Složit ću se s ovim. Ipak neka se zaštitita stavila.pizzon wrote:nije tacno
zatvoren sanduk
nemoj da kenjate,
da odreaguju glupavo.
strava. tu će biti zaraženih ko pljeve.
Guest- Guest
Evo baš na vijestima, našim, da masovno ljube staklo..
Strašno...saće opet onaj brat i pirate da mamu ustašku da nisu oni primitivni..nego se češljaju tako..
Strašno...saće opet onaj brat i pirate da mamu ustašku da nisu oni primitivni..nego se češljaju tako..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Al nije on bitan, nego slinave staklo a netko vjerojatno ima koronuRayMabus wrote:Složit ću se s ovim. Ipak neka se zaštitita stavila.pizzon wrote:nije tacno
zatvoren sanduk
nemoj da kenjate,
da odreaguju glupavo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A pa šta ću in ja kad in je narod blesav.kaya wrote:Al nije on bitan, nego slinave staklo a netko vjerojatno ima koronuRayMabus wrote:Složit ću se s ovim. Ipak neka se zaštitita stavila.pizzon wrote:nije tacno
zatvoren sanduk
nemoj da kenjate,
da odreaguju glupavo.
2014-04-11
Da nije bilo ovih popova nikada ne bi imali placu od 500 evra, i sad da ne ljube i lizu, ma dajte.
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Ovi iz Zagreba ih moli da se pridržsvaju epidemioloških mjera
https://objektiv.rs/vest/398674/miropolit-porfirije-uputio-vaznu-poruku-vernicima-ako-idete-da-se-oprostite-od-irineja-ispostujte-ovo/?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=novosti_rs_srbija_feed&utm_campaign=Mitropolit_Porfirije_uputio_VAZNU_p
https://objektiv.rs/vest/398674/miropolit-porfirije-uputio-vaznu-poruku-vernicima-ako-idete-da-se-oprostite-od-irineja-ispostujte-ovo/?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=novosti_rs_srbija_feed&utm_campaign=Mitropolit_Porfirije_uputio_VAZNU_p
2014-04-11
Porfiriju se još živi.RayMabus wrote:Ovi iz Zagreba ih moli da se pridržsvaju epidemioloških mjera
2015-07-23
Jok bre, izdajnik.סמאל wrote:Porfiriju se još živi.RayMabus wrote:Ovi iz Zagreba ih moli da se pridržsvaju epidemioloških mjera
omni-
2014-04-12
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» aj sad zbilja
» Dva brata se ližu
» Napad kolacem na Mona Lizu
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
» Dva brata se ližu
» Napad kolacem na Mona Lizu
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
Page 2 of 9