I zbilja su to ponovili:Srbalji ližu Irinejov pokrov
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: I zbilja su to ponovili:Srbalji ližu Irinejov pokrov
KC nije nacionalna već Univerzalna.
Naši kardinali su bijeli, Crni, kosokoi i žuti...ne vidimo tu nikakve razlike.
Pravoslavlje je previše ograničeno nacionalnim, iako oni sebe ponekad nazivaju "katoliČANskim",
kako bi naglasili i svoju uniiverzalnost.
Osporavanje suverenim državama da imaju svoju autokefalnu Crkvu ih demantira.
Pravoslavlje je previše ograničeno nacionalnim, iako oni sebe ponekad nazivaju "katoliČANskim",
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nije ovo posteno...
Treba otvorit pokrov da mogu ozalosceni Svetosavni Srbi dobro izlizat i izcmaljat svoga popa...
Kakva Korona i kurci palci...za srpstvo i svetosavlje treba se zrtvovat
Treba otvorit pokrov da mogu ozalosceni Svetosavni Srbi dobro izlizat i izcmaljat svoga popa...
Kakva Korona i kurci palci...za srpstvo i svetosavlje treba se zrtvovat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
IL Risorto likes this post
Eroo wrote:KC nije nacionalna već Univerzalna.
Pravoslavlje, posebno svetosavlje razgriza etnofiletizam. Pretvorili su se u nekakvu zatvorenu plemensku vjersku sljedbu sektu univerzalne crkve Kristove.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
si konacno skopcao..da su sektasi...Hektorović wrote:Eroo wrote:KC nije nacionalna već Univerzalna.
Pravoslavlje, posebno svetosavlje razgriza etnofiletizam. Pretvorili su se u nekakvu zatvorenu plemensku vjersku sljedbu sektu univerzalne crkve Kristove.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kretenčino bosanska, kaj je tako teško zapamtiti da su mačke kućne i da izlaze samo na terasu ili balkon.Eroo wrote:Foe, ne prati mene. Prati mačku, eno ti se mazi kod komšije Mehmeda.veber wrote:i?
jebote srbalj u srbljski pakšu. kbk
i zar je tako teško zapamtiti da kod mene nema komšija.
to s robijem i epijem razmjenju baklavu i 50 turcizama za merhabu ili kako već zoveze ono arlaukanje s tornja.
2014-12-30
Mosh se ti duriti feberu,ali Turcadija ti polako ali sigurno mijenja genetsku sliku germana..ovakvi ti kupe svapsko cvijece medju curama,a svabi pred njima spustaju pogled......veber wrote:kretenčino bosanska, kaj je tako teško zapamtiti da su mačke kućne i da izlaze samo na terasu ili balkon.Eroo wrote:Foe, ne prati mene. Prati mačku, eno ti se mazi kod komšije Mehmeda.veber wrote:i?
to s robijem i epijem razmjenju baklavu i 50 turcizama za merhabu ili kako već zoveze ono arlaukanje s tornja.
Guest- Guest
I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Guest- Guest
To je okrutno iz tvog pogleda jer te nitko doživljava osim u pufu kada platiš.Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Ovi gore na koje si ljubomoran vjerojatno žive i rodili su se u njemačkoj. I znaju dobro izgledati. I po ponašanju su adaptirani i kao njemci su.
Ovo sa lancima mi nije sjelo baš ali nisu ružni dečki.
Pa nije ni čudo da ih vole.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Osim toga u repki im igraju turci..
Sad se ovaj čudi kako njega nitko neće a ove hoće?!
2015-08-15
A šta to koga uopće brige šta Švabice vole il ne vole ?Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Šta to meni uopće u životu predstavlja ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a po čašama vidiš da piju jabučni sok ko robi.kaya wrote:To je okrutno iz tvog pogleda jer te nitko doživljava osim u pufu kada platiš.Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Ovi gore na koje si ljubomoran vjerojatno žive i rodili su se u njemačkoj. I znaju dobro izgledati. I po ponašanju su adaptirani i kao njemci su.
2014-12-30
Ma robi ih je razbucao u par navrata pa ga kozojebi mrzedu, ono prošao je kroz njih petoricu kao nož kroz maslac i sad se ta priča širi dojčlandom kao korona u staračkom domu!kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
i otkud ti stalno to spuštanje pogleda?Legendovich wrote:Mosh se ti duriti feberu,ali Turcadija ti polako ali sigurno mijenja genetsku sliku germana..ovakvi ti kupe svapsko cvijece medju curama,a svabi pred njima spustaju pogled......veber wrote:kretenčino bosanska, kaj je tako teško zapamtiti da su mačke kućne i da izlaze samo na terasu ili balkon.Eroo wrote:Foe, ne prati mene. Prati mačku, eno ti se mazi kod komšije Mehmeda.veber wrote:i?
kaj u firmi ne smiješ gledat ispred, samo u rukohvatu metle?
nije ni čudno da si pogrbljen.
2014-12-30
ali to nije sve.tre wrote:Ma robi ih je razbucao u par navrata pa ga kozojebi mrzedu, ono prošao je kroz njih petoricu kao nož kroz maslac i sad se ta priča širi dojčlandom kao korona u staračkom domu!kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
ako kupi špek po 0,99€
čokoladicu po 0,09€
i jogurt kojem je rok trajanja istekao 45e
dobiješ na dar sličicu bmw-a
2014-12-30
eto Kayo..kako Turcadija djeluje na zene.. ..a vidim ti dozivljavas svaki moj post...ostalo sama jalnusnost..ali hajde,dopusteno jest..kaya wrote:To je okrutno iz tvog pogleda jer te nitko doživljava osim u pufu kada platiš.Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Guest- Guest
Noor wrote:
nikakav lim, vidiš da je staklo...ali, nevažno što ne ljube leš, ližu staklo i tako međusobno prenose virus, a ima ga gdje želiš, asimptomatičnih a zaraženih kolko voleš
Dobro je poznato da Srbi svako malo nagaze na iste grablje.
Međutim, ono što je doslovce fascinantno je da oni pri tome pokazuju enormnu količinu kreativnosti i mašte, jer nekako uvijek nađu drugačije i nove načine da nagaze na te grablje.
Guest- Guest
Da, naravno .tre wrote:Ma robi ih je razbucao u par navrata pa ga kozojebi mrzedu, ono prošao je kroz njih petoricu kao nož kroz maslac i sad se ta priča širi dojčlandom kao korona u staračkom domu!kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
Ne žiku da ovi na koje je ljubomoran su rođeni tamo i nisu oni afganistanci za koje se merkel ponadala da će biti kao ovi
2015-08-15
Tvoj post je uglavnom notorna glupost pa osjećam potrebu da odgovorim.Legendovich wrote:eto Kayo..kako Turcadija djeluje na zene.. ..a vidim ti dozivljavas svaki moj post...ostalo sama jalnusnost..ali hajde,dopusteno jest..kaya wrote:To je okrutno iz tvog pogleda jer te nitko doživljava osim u pufu kada platiš.Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
Inače ti turci znaju biti jako lijepi.
Prije par godina na moru je bila jedna njemica s dečko, turčin. Iz njemačke.
Jako lijep dečko. Samo to ti nisu izbjeglice nego rođeni u njemačkoj turci.
Last edited by kaya on 22/11/2020, 10:04; edited 1 time in total
2015-08-15
e svasta..nogomet je za praznoglave uglavnom,nikad me nije interesirao...Turcadija je u svakom slucaju superiorna pred zenama ispred svabija...Turci jebu uzduz i poprijeko..nego,ti si malo vamo-malo tamo..ovisno sa kime krevet dijelis..malo Hrvati,malo srbi,malo desnica,malo ljevica..vec zaboravila??kaya wrote:Osim toga u repki im igraju turci..
Guest- Guest
pa kaya "doživljava" tvoje upise, samo kaj ti ne kužiš doživljajLegendovich wrote:eto Kayo..kako Turcadija djeluje na zene.. ..a vidim ti dozivljavas svaki moj post...ostalo sama jalnusnost..ali hajde,dopusteno jest..kaya wrote:To je okrutno iz tvog pogleda jer te nitko doživljava osim u pufu kada platiš.Legendovich wrote:I sto je josh okrutnije,svabice obozavaju Turcadiju..
2014-12-30
ka naši hrvatoslavi u socijalizamSpeare Shaker wrote:Noor wrote:
nikakav lim, vidiš da je staklo...ali, nevažno što ne ljube leš, ližu staklo i tako međusobno prenose virus, a ima ga gdje želiš, asimptomatičnih a zaraženih kolko voleš
Dobro je poznato da Srbi svako malo nagaze na iste grablje.
Međutim, ono što je doslovce fascinantno je da oni pri tome pokazuju enormnu količinu kreativnosti i mašte, jer nekako uvijek nađu drugačije i nove načine da nagaze na te grablje.
da je nama srbe ,,,,zapali nas hrvatoslavi socijalisti
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» aj sad zbilja
» Dva brata se ližu
» Napad kolacem na Mona Lizu
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
» Dva brata se ližu
» Napad kolacem na Mona Lizu
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
Page 4 of 9