ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 47 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Noor 17/11/2020, 08:28

Speare Shaker wrote:
Noor wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
Noor wrote:
Speare Shaker wrote:Anthony Fauci, šef američkog NHS-a, “američki Capak”, najavio je prekjučer da bi cjepivo Moderne, od kojeg se tamo najviše očekuje, moglo biti u primjeni oko Nove godine.
I naš znanstvenik na Oxfordu prof. dr. sc. Kristijan Ramadan najavio da bi cjepivo od kojeg se najviše očekuje u Europi, pa i u ostatku svijeta, moglo stići prije Božića, a da AstraZeneca, farmaceutska kompanija koja cjepivo razvija sa znamenitim sveučilištem, u svojih deset pogona proizvodi čak milijardu doza.

https://www.vecernji.hr/techsci/vec-sad-proizvode-milijardu-doza-oxfordskog-cjepiva-1442557
hoćeš se cijepiti što prije bude moguće?

Da.

Usput, jesi li gledala sinoćnji središnji dnevnik NoveTV?
Virus neće (značajnije) mutirati, a imunitet će nakon dvije primljene doze cjepiva možda trajati i godinama.
Ne da mi se sad tražiti poveznicu, ali to je rezime, pardon, remize stvari.
nisam gledala, šteta
jesu li objasnili kako vec sad znaju da ce imunitet trajati i godinama? daj Bože da tako bude, no nejasno mi je kako se to može utvrditi drugačije, osim empirijski

Nije objašnjeno, ali zna se kako se to radi.
Teorijskim predviđanjima u skladu sa dosadašnjim iskustvima odnosno empirijom (sa virusima općenito, sa porodicom korona virusa posebno i u skladu sa dosadašnjom empirijom u vezi ovog konkretnog virusa). To nam je za sad jedini ozbiljan, a ipak dostupan način.
mnogi virolozi su rekli da se s ovakvim jos nisu sreli, tako da vezano uz njega empirije jednostavno nema...
ostaje tek promatranje i učenje u hodu

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2020, 10:54

kazu vladajuci imamo podjeljena misljenaj oko strogih mjera...pa gospodo koliko ste u dilemi mogli ste u međuvremenu organizirati neki brzopotezni referendum i prema tome donositi odluke..ovak mozete biti u dilemi 100 godina i ispadate papci i nevjerodostojni
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2020, 10:56

....kad se sjetim sto da smo u ratu..dok bi 'vjerodostojni' nesto odlucili sa otezanjem okupirani bi smo bili za tjedan dana...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2020, 10:58

.....kazu vi nas ne razumijete...sto hocete da vas zalimo ko nekakve papke i jadne ali bi dalje sjedili u foteljama e po tom pitanju vam adrenalin proradi i brzo se odlucite
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2020, 11:00

..i onda nemavsi nikakve ideje..od straha umiru da li da donesu mjere ekipa ispali biser da i bez mjera mi imamo iste ili bolje rezultate nego oni sa mjerama...koji su uveli te mjere koji dan prije..ne shvacajuci da mjere ne mogu djelovati odmah drugi dan...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 17/11/2020, 11:06

"Umiru od covida, a ne s covidom"

"Teško je vidjeti pacijente koji su do jučer bili vitalni, u punoj snazi, da se bore za svoje živote ili podlegnu bolesti", ustvrdio je Srića pa dodao: "Oni umiru od covida, a ne s covidom. Mnogi od njih neovisno o kroničnim bolestima vjerojatno bi živjeli puno duže da se nisu zarazili covid infekcijom. Ako sam i 5% ljudi uspio uvjeriti da je ovo ozbiljna bolest, napravio sam puno, ali dio ljudi to negira, vrijeđaju pacijente koji se bore za život i nas koji radimo u teškim okolnostima. Mislim da će ih biti teško uvjeriti. Velik dio tih ljudi su narcisoidi, egoisti, psihopati, nažalost nekoliko puta sam rekao pa sam bio prozvan da sam turistički vodič liječnik. Dovoljno je da samo vide kako se radi i kako izgledaju pacijenti koji se bore za život."

"Treba brzo uvesti nove mjere, kao i masovna testiranja"

"Smatram da ove mjere zasad nisu polučile adekvatne rezultate, kasno su donesene i preblage su. Ako strože mjere podrazumijevaju smanjenje okupljanja s 50 na 45 ljudi, od toga ništa. Prozivali su me zbog policijskog sata, ali pogledajte primjer Švedske koja je imala velik broj umrlih, ali im se desio ponovni val s velikim brojem zaraženih i donijeli su zakon sa znatnom restrikcijom izbjegavajući kompletan lockdown, okupljanja su ograničili na osam ljudi, zatvorili su teretane i neke ugostiteljske objekte. Smatram da se takve mjere trebaju uvesti kod nas i da one moraju brzo donesene, kao i masovna testiranja - nema se što čekati", rekao je Srića i pozvao sve da svijeću za žrtve Vukovara ove godine zapale u svojim domovima, tj. mimo masovnog okupljanja.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/11/2020, 11:09

vuksadinare wrote:Šejker kak ti procjenjijes da bu se ovo razvijalo...najbolje kolektivni :)
on je procijenio već da se to bude smirilo do nove godine... sad opet trkelja o proizvodnji cjepiva... i opet prenosi netočne podatke (sveukupni kapaciteti do kraja 2021 su 1,3 milijarde doza) a sve valjda u nadi da bi započelo cijepljenjenje, koje će moguće i počet ali ne radi stvarnog učinka, nego radi psihološkog da se spuste tenzije koje će u slijedećih mjesec i pol itekako porasti....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2020, 11:14

michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:Šejker kak ti procjenjijes da bu se ovo razvijalo...najbolje kolektivni :)
on je procijenio već da se to bude smirilo do nove godine... sad opet trkelja o proizvodnji cjepiva... i opet prenosi netočne podatke (sveukupni kapaciteti do kraja 2021 su 1,3 milijarde doza) a sve valjda u nadi da bi započelo cijepljenjenje, koje će moguće i počet ali ne radi stvarnog učinka, nego radi psihološkog da se spuste tenzije koje će u slijedećih mjesec i pol itekako porasti....
mene vise brine od cjepiva ova pogubljenost vlasti i neodlucnost i ziherastvo...sve vise drzava donosi mjere pa i u nasem okruzenju ovi lajbeki ne znaju sto bi...mogli su organizirat brzopotezni referendum u međuvremenu koliko se odlucuju...ja vece prpađije nisam vidio..velim velika sreca da nije ratno stanje po ovima bi vec tri puta bili okupirani
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2020, 11:15

poslovica kaze..ko je jednom pobjegao bjezat ce stalno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2020, 11:20

...ake ne zele ne znaju nece...ajmo odstupi...ali figu..fotelja je sve sto imam samo nju ne dam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2020, 11:26

michaellcmacha wrote:

Naveo sam podatke koji demantiraju tvoja gugl trkeljanja o ukupnim svjetskim kapacitetima za proizvodnju cjepiva.
I to od strane samo dvije zapadne kompanije. Nema ostalih na zapadu, nema Kineza, nema Rusa, nema Indijaca itd.
Ali slobodno nastavi lagati koliko te volja ili se samo zavaravati.
Meni ni iz džepa ni u džep, ali to ponešto govori o tvom karakteru.
Za one koji imaju bar malo pameti.

Last edited by Speare Shaker on 17/11/2020, 11:26; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/11/2020, 11:26

eto opet brsla o južnoj australiji kak tamo imaju jednog zaraženog... koja je to patologija.... :)))

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2020, 11:27

michaellcmacha wrote:eto opet brsla o južnoj australiji kak tamo imaju jednog zaraženog... koja je to patologija.... :)))

Tako je, bit će skoro smak svijeta, nema nam pomoći du du du du...
I ti se nekome usuđuješ prigovarati na patologiji?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 17/11/2020, 11:29

Da remiziramo... - Page 47 F992ee7276292b5395f96c8e34c1d3c4

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2020, 11:31

Speare Shaker wrote:
michaellcmacha wrote:

Naveo sam podatke koji demantiraju tvoja gugl trkeljanja o ukupnim svjetskim kapacitetima za proizvodnju cjepiva.
I to od strane samo dvije zapadne kompanije. Nema ostalih na zapadu, nema Kineza, nema Rusa, nema Indijaca itd.

I ponavljam, kako ja nisam rekao da će se sve smiriti do nove godine, nego do ljeta slijedeće godine.
Do nove godine će se samo brojevi novozaraženih osjetno smanjiti, ali nipošto na zanemarivu razinu, kako mi ti u svojoj beskarakternoj podmukloj lažljivosti pripisuješ.
I cijepljenje će relativno brzo početi. Najkasnije u prvoj polovici siječnja slijedeće godine.
I to ne zbog psiholoških razloga nego zato jer jedno cjepivo po najavama ima 90% učinkovitosti u smislu imunizacije odnosno zaštite, a drugo čak 95%.
Ali naravno, to nas sve lažu i varaju, nema lijeka, nema cjepiva, sve nam to rade kako bi nam uvalili svoje čipove, bit će skoro propast sveta...
I zemlja je ravna ploča itd. ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/11/2020, 11:37

tko ima bar malo pameti ignorirat će gluposti koje iznosiš...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/11/2020, 11:43

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
michaellcmacha wrote:

I ponavljam, kako ja nisam rekao da će se sve smiriti do nove godine, nego do ljeta slijedeće godine.
Do nove godine će se samo brojevi novozaraženih osjetno smanjiti, ali nipošto na zanemarivu razinu, kako mi ti u svojoj beskarakternoj podmukloj lažljivosti pripisuješ.
I cijepljenje će relativno brzo početi. Najkasnije u prvoj polovici siječnja slijedeće godine.
I to ne zbog psiholoških razloga nego zato jer jedno cjepivo po najavama ima 90% učinkovitosti u smislu imunizacije odnosno zaštite, a drugo čak 95%.
Ali naravno, to nas sve lažu i varaju, nema lijeka, nema cjepiva, sve nam to rade kako bi nam uvalili svoje čipove, bit će skoro propast sveta...
ne da mi se tražiti gluposti koje si valjao sredinom rujna, ali tko je popratio tadašnju raspravu zna što si drljao tada... drljaš to i sada. i usput meni predbacuješ nešto što ja nikad nisam spominjao... klasičan obrazac nervoznog prosipanja jer si ispao totalni kreten...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2020, 11:44

michaellcmacha wrote:tko ima bar malo pameti ignorirat će gluposti koje iznosiš...

Čestitam. Upravo si na najbolji mogući način opisao svoja polupismena trkeljanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2020, 11:46

michaellcmacha wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
michaellcmacha wrote:

ne da mi se tražiti gluposti koje si valjao sredinom rujna, ali tko je popratio tadašnju raspravu zna što si drljao tada... drljaš to i sada. i usput meni predbacuješ nešto što ja nikad nisam spominjao... klasičan obrazac nervoznog prosipanja jer si ispao totalni kreten...

Naravno da ti se ne da, zato jer bi demantirao samoga sebe.
Očito voliš ispadati kretenom na ovakvim tematskim raspravama, ali ipak ne baš totalnim kretenom pa izbjegavaš ovakva sučeljavanja.
Umjesto toga se baviš karakterom nekih koji se suprostavljaju tvojim neutemeljenim blebetanjima što je klasičan ad hominem način bježanja od odgovornosti zbog izrečenih odnosno napisanih gluposti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/11/2020, 11:47

krele naporan si...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2020, 11:51

michaellcmacha wrote:krele naporan si...

Takvima kao što si definitivno jesam.
Ili tvoj novom bratu po oružju i soul mateu Gnječu.
I ne mogu opisati koliko zadovoljstvo osjećam zbog toga.
Što se tiče ostalih, bitno je da sam informativan, a nadam se i da jesam. Svakako se trudim oko toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics