Da remiziramo...
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Da remiziramo...
[size=87]Tragedija obilježila izbore u BiH: Od koronavirusa preminuo kandidat za načelnika Travnika[/size]
Kako su tijekom dana potvrdili iz Stranke demokratske akcije (SDA) njihov kandidat Mirsad Peco (62) umro je u travničkoj bolnici
Kako su tijekom dana potvrdili iz Stranke demokratske akcije (SDA) njihov kandidat Mirsad Peco (62) umro je u travničkoj bolnici
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://www.facebook.com/watch/?v=3443551009056641
veber na blagajni
ubosni
veber na blagajni
ubosni
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber je živio 6mj u vukojebini mostar i uvjerio se ne da je vukojebina, već da je malo veća vukojebina.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?v=3443551009056641
veber na blagajni
ubosni
2014-12-30
ja sam isto živio u bosni 3 mjeseca prije par godina, i to zanimljivo u mjestu gdje su 90% stanovnika srbi...:D posebna priča za sebeveber wrote:veber je živio 6mj u vukojebini mostar i uvjerio se ne da je vukojebina, već da je malo veća vukojebina.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?v=3443551009056641
veber na blagajni
ubosni
AssadNaPodmornici- Posts : 22273
2018-06-14
najjača mi je stvar bila svako malo nestanci struje.. u tom mjestu koje se napajalo iz neke hidroelektrane koju su naši kontrolirali.. pitam ja šta je
kaže mi ova srpkinja iz restorana "ma to ti je normalno, kada je nama neki praznik, vaši hrvati nam isključe struju"
ahhha skoro sam odvalio od smjeha plus i tada se pričalo o "ekumeni bosnaskih hrvata i srba" :D :D
kaže mi ova srpkinja iz restorana "ma to ti je normalno, kada je nama neki praznik, vaši hrvati nam isključe struju"
ahhha skoro sam odvalio od smjeha plus i tada se pričalo o "ekumeni bosnaskih hrvata i srba" :D :D
mostar je kao neko redište, a jes vala.AssadNaPodmornici wrote:ja sam isto živio u bosni 3 mjeseca prije par godina, i to zanimljivo u mjestu gdje su 90% stanovnika srbi...:D posebna priča za sebeveber wrote:veber je živio 6mj u vukojebini mostar i uvjerio se ne da je vukojebina, već da je malo veća vukojebina.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?v=3443551009056641
veber na blagajni
ubosni
vukojebina teža.
mostarski vakuftlet, a jes bona ofskorz.
baš je čaršija.
teža vukojebina.
2014-12-30
šupci će prestati s epidemiološkim mjerama prije nego se pojavi cijepivo koje će sve zaštititi...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:svaki život je bitan. deset posto baka i djedova je i dalje ugroženo.Eroo wrote:DOBRE VIJESTI
Ispovijest tvorca cjepiva protiv koronavirusa
Prošlog tjedna kompanija je objavila preliminarne analize prema kojima je njihovo cjepivo učinkovito kod više od 90 posto osoba
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 15. studeni 2020. 15:44
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ispovijest-tvorca-cjepiva-protiv-koronavirusa-otkrit-cu-vam-kad-nam-se-zivot-vraca-u-normalu-15004096
Šupak i gotovo. Eto ti tamo samome sa sobom.
mutava baštarda wrote:šupci će prestati s epidemiološkim mjerama prije nego se pojavi cijepivo koje će sve zaštititi...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:svaki život je bitan. deset posto baka i djedova je i dalje ugroženo.Eroo wrote:DOBRE VIJESTI
Prošlog tjedna kompanija je objavila preliminarne analize prema kojima je njihovo cjepivo učinkovito kod više od 90 posto osoba
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ispovijest-tvorca-cjepiva-protiv-koronavirusa-otkrit-cu-vam-kad-nam-se-zivot-vraca-u-normalu-15004096
Šupak si jer su tebi umrli...samo babe i djedovi ko im jebe mater što su ostarili jel...
Zato si šupak a u ostalo što pišeš ne ulazim.
Guest- Guest
Eroo wrote:Koji klinac od downloadera fotografija koristiš? Imaš link?S comp-a na forum?mutava baštarda wrote:[size=45]Samo u prvih pola godine u bolnici je s dijagnozom novootkrivenog karcinoma bilo 3300 ljudi manje nego lani[/size]
Ovaj moj izgleda neću više moći koristiti na free...Naeba san kad me aben dovati.
imam stariju punicu. ni'đava joj...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:šupci će prestati s epidemiološkim mjerama prije nego se pojavi cijepivo koje će sve zaštititi...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:svaki život je bitan. deset posto baka i djedova je i dalje ugroženo.Eroo wrote:DOBRE VIJESTI
Šupak si jer su tebi umrli...samo babe i djedovi ko im jebe mater što su ostarili jel...
Zato si šupak a u ostalo što pišeš ne ulazim.
možda safet ima lap?mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Koji klinac od downloadera fotografija koristiš? Imaš link?S comp-a na forum?mutava baštarda wrote:[size=45]Samo u prvih pola godine u bolnici je s dijagnozom novootkrivenog karcinoma bilo 3300 ljudi manje nego lani[/size]
Ovaj moj izgleda neću više moći koristiti na free...Naeba san kad me aben dovati.
2014-12-30
Radi...ko zna zna. Jedino švasat ne znam. Ali za to imamo bosniše švapče Vebera.
Može i vako...hvala Mutavi. Monekad imam posla sa 300+ MB, ali nema veze.
Ovo mi ne treba, ali nije loše znati....ups, p Prenio sam foto ali mi javlja "to long"?
Ovo mi ne treba, ali nije loše znati....ups, p Prenio sam foto ali mi javlja "to long"?
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
srećom si vakuftet završio.Eroo wrote:Može i vako...hvala Mutavi. Monekad imam posla sa 300+ MB, ali nema veze.
da nisi, kaj bi bilo onda?
2014-12-30
Nešto ti ne ide skupljanje čopora?veber wrote:a miha je cinkeru lijepo napisao.
S takvom budalom kao što si ti ni Miha ne želi imati posla.
On ti može jedino sredit da sašvasaš kakvu ogradu.
A ništa, vjerojatno bih švasao ograde ko i ti.veber wrote:srećom si vakuftet završio.Eroo wrote:Može i vako...hvala Mutavi. Monekad imam posla sa 300+ MB, ali nema veze.
da nisi, kaj bi bilo onda?
hahahahaEroo wrote:Nešto ti ne ide skupljanje čopora?veber wrote:a miha je cinkeru lijepo napisao.
S takvom budalom kao što si ti ni Miha ne želi imati posla.
On ti može jedino sredit da sašvasaš kakvu ogradu.
gluperdo bosanska
i dalje neznaš kosnik, dijagonalu kvadrata, opseg kružnice, površinu kruga.
elementarno znanje.
kao što sam napisao prije. tebi je varenje svemirska tehnologija.
patetičan si.
2014-12-30
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50