Da remiziramo...
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Da remiziramo...
Izbio.
150 prsno+150 ledjno+300 delfin+900 kraul=1500 metara za 45 minuta
Bonus, znakovit pogled mlade portirke pri izlasku :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
35 minuta brzog seksa..neprocjenjivo...epikur37 wrote:Izbio.
Guest- Guest
35 min brzog seksa?Legendovich wrote:35 minuta brzog seksa..neprocjenjivo...epikur37 wrote:Izbio.
!
2015-08-06
pa da...ono,ne stedi se,saltaj poze,zemaj sa svih strana..jutarnji seks najbolji,kad su ti tilo i svijest josh lagani i cisti od dnevnih sranja..epikur37 wrote:35 min brzog seksa?Legendovich wrote:35 minuta brzog seksa..neprocjenjivo...epikur37 wrote:Izbio.
!
Guest- Guest
Legendovich wrote:pa da...ono,ne stedi se,saltaj poze,zemaj sa svih strana..jutarnji seks najbolji,kad su ti tilo i svijest josh lagani i cisti od dnevnih sranja..epikur37 wrote:35 min brzog seksa?Legendovich wrote:35 minuta brzog seksa..neprocjenjivo...epikur37 wrote:Izbio.
!
pa da, vi mlađi i otesaniji možete tako: ti, veber, gnječ, noorka, miha ...lako je u tim godinama :)
Meni je brzi seks 5-10 minuta, ako stignem.
Za spori i ne znam ;)
2015-08-06
nije ti palo na pamet da možeš imati više djece s više žena?Eroo wrote:veber wrote:o čemu ti bulazniš?epikur37 wrote:veber wrote:pa ti ćeš se zateći s 50 kada ćeš se zapitati kaj si radio s 35.epikur37 wrote:gdje si bio i šta si proživio :D
To i jeste problem.
Poanta je osnovna, ispuni svoju prirodnu parabolu...
nije tvoja individua apoteoza i ostavrenje
zateći ćeš se kao olinjala budala s 50 godina koja pokušava ostvariti svoju idividuu ...na pustoj željezničkoj stanici
vidim takve kao ti. ubijali se od posla, nigdje nisu bili, ništa vidjeli. došle pedesete i žal za tridesetima.
nemreš živjeti u pet stanova, voziti pet auta ili pet glisera.
ja sam s 30 imao skuplji gliser nego kaj su ovi tvoji kaići.
zanimao me dvije sezone.
Jebeš glisere i jahtice
Ali zna se za što je koje doba u životu!
Godine stvaranja obitelji, odgajanja djece i osiguravanje njima odskočne daske a i sebi sigurnije starosti.
To je dragi moj, minimalno 20-ak godina ako ne i više.
I to je žrtva koju zrel muškarac preuzima, i izvodi svoju djecu na pavi put. Osigurava sebi skromnu ili solidnu starost.
To je život, poštenog i časnog čovjeka.
Ja sam ga već upolovio i nije mi žao, izgurat ću i ovo što je ostalo.
Prekinuti to zbog nekog putovanja, par ženski ili cuge u birtiji, to nije muško i nije život.
sin ne da je završio fax nego je pride i magistrirao. slijedeće godine ide u švicarsku.
mala je punoljetna i vjerovatno će s ocem u njemačku jer želi tamo studirat.
nemaš ti pojma kaj je život.
Neki dan si napisao da živi s mamon u USA? Šta je sad istina?
Mislim, koga briga, ali eto...
ne?
i onda se uvrijediš kada ti velim da si glup.
2014-12-30
jadna žena!epikur37 wrote:Legendovich wrote:pa da...ono,ne stedi se,saltaj poze,zemaj sa svih strana..jutarnji seks najbolji,kad su ti tilo i svijest josh lagani i cisti od dnevnih sranja..epikur37 wrote:35 min brzog seksa?Legendovich wrote:35 minuta brzog seksa..neprocjenjivo...epikur37 wrote:Izbio.
!
pa da, vi mlađi i otesaniji možete tako: ti, veber, gnječ, noorka, miha ...lako je u tim godinama :)
Za spori i ne znam ;)
2014-12-30
veber wrote:jadna žena!epikur37 wrote:Legendovich wrote:pa da...ono,ne stedi se,saltaj poze,zemaj sa svih strana..jutarnji seks najbolji,kad su ti tilo i svijest josh lagani i cisti od dnevnih sranja..epikur37 wrote:35 min brzog seksa?Legendovich wrote:35 minuta brzog seksa..neprocjenjivo...epikur37 wrote:Izbio.
!
Za spori i ne znam ;)
evo jebač se iskobeljao iz postelje u 10 i pol.
:D
Normalan svijet pomalo priprema ručak :p
2015-08-06
paušališ kao i tvoj frend iz novog mesta.epikur37 wrote:veber wrote:jadna žena!epikur37 wrote:Legendovich wrote:pa da...ono,ne stedi se,saltaj poze,zemaj sa svih strana..jutarnji seks najbolji,kad su ti tilo i svijest josh lagani i cisti od dnevnih sranja..epikur37 wrote:35 min brzog seksa?Legendovich wrote:35 minuta brzog seksa..neprocjenjivo...epikur37 wrote:Izbio.
!
Za spori i ne znam ;)
evo jebač se iskobeljao iz postelje u 10 i pol.
:D
Normalan svijet pomalo priprema ručak :p
ali ako te baš zanima bio sam s biciklom na sljemenu i vratio se.
a kada već paušališ probaj zapamtiti, da ne bi kasnije bilo da te pičkaram, da se najkasnije dižem iz kreveta u 7. izuzeci su kada idem u 5 spavat
2014-12-30
veber wrote:nije ti palo na pamet da možeš imati više djece s više žena?Eroo wrote:veber wrote:o čemu ti bulazniš?epikur37 wrote:veber wrote:pa ti ćeš se zateći s 50 kada ćeš se zapitati kaj si radio s 35.epikur37 wrote:gdje si bio i šta si proživio :D
To i jeste problem.
Poanta je osnovna, ispuni svoju prirodnu parabolu...
nije tvoja individua apoteoza i ostavrenje
zateći ćeš se kao olinjala budala s 50 godina koja pokušava ostvariti svoju idividuu ...na pustoj željezničkoj stanici
vidim takve kao ti. ubijali se od posla, nigdje nisu bili, ništa vidjeli. došle pedesete i žal za tridesetima.
nemreš živjeti u pet stanova, voziti pet auta ili pet glisera.
ja sam s 30 imao skuplji gliser nego kaj su ovi tvoji kaići.
zanimao me dvije sezone.
Jebeš glisere i jahtice
Ali zna se za što je koje doba u životu!
Godine stvaranja obitelji, odgajanja djece i osiguravanje njima odskočne daske a i sebi sigurnije starosti.
To je dragi moj, minimalno 20-ak godina ako ne i više.
I to je žrtva koju zrel muškarac preuzima, i izvodi svoju djecu na pavi put. Osigurava sebi skromnu ili solidnu starost.
To je život, poštenog i časnog čovjeka.
Ja sam ga već upolovio i nije mi žao, izgurat ću i ovo što je ostalo.
Prekinuti to zbog nekog putovanja, par ženski ili cuge u birtiji, to nije muško i nije život.
sin ne da je završio fax nego je pride i magistrirao. slijedeće godine ide u švicarsku.
mala je punoljetna i vjerovatno će s ocem u njemačku jer želi tamo studirat.
nemaš ti pojma kaj je život.
Neki dan si napisao da živi s mamon u USA? Šta je sad istina?
Mislim, koga briga, ali eto...
ne?
i onda se uvrijediš kada ti velim da si glup.
Nešto nije u redu ni s tim ženama ni s tobom.
Niti su one bile prave, a bogami ni ti.
Štono kažu smućaj pa prolij.
Znači ipak je hrvatska socijala dobra...nije velika, ali jebiga, bolja je od švapskog ništa.veber wrote:
2.866 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 1.655 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 2.866 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 17.090. Među njima je 1.655 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 184 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 9.614 osoba.
14.11.2020. 10:00
2014-04-16
kretenčino bosanska, moj bajk košta i vrijedi više od tvoje toyote.Eroo wrote:Znači ipak je hrvatska socijala dobra...nije velika, ali jebiga, bolja je od švapskog ništa.veber wrote:
2014-12-30
Osiguran si ti kurac glupsone, pa i u školi će biti viškova radne snage, i kako si siguran da ćeš ti sigurno ostati raditi... A sory zaboravio sam da si u hrvatsku došao preko veze, da si hrvat postao preko veze, da si i posao dobio preko veze i da ćeš ga sačuvati preko veze... Onda ok sve mu jebem tko ti je sve to osigurao preko veze... I živo i mrtvoepikur37 wrote:veber wrote:neće do 2038, samo vi debilčeki nikako da skužite da tek kada dođe do vrhunca, može krenut pad.epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:To je kvaka 22, čitaj samo kretena epikura... On projicira kraj pandemije sa početkom iduće sezone jer je ušao u rizične investicije i pošto poto bi namaknuo lovu za ratu kredita, i on sad kao malo dijete rezonira, i ne jebe ga što je peć užarena, on će se po pet na nju kako bi uzeo svoju igračku....Gnječ wrote:Yoda je protiv jer nemože jebat pičke po Splitu, nemože trčat po Marjanu, nemože ič u teretanu pokazivat mišiće pičkama? ovaj mutavi turčin iz ercegbosne nemože sa janjičarima žderat jagnjetinu sve dam samo jagnje nedam...dalje da ne nabrajam... znači vi kovidioti ste protiv mjera jer je vaš komoditet narušen.
strašno jebate...
a vi mislite da će kataklizma samo rasti i da negdje 2038....kreće scena iz odiseje 2000
a, mi trenutno neznamo gdje je vrh.
možemo davati projekcije, ali neznamo.
njemačka očekuje oporavak gospodarstva 2025e.
a, ti i vakuftetlija i sl. nastavite bulaznit.
ako ne bude drastičnog pada boleštine, zaboravi na sezonu.
ljudi su se opekli ove godine i neće sigurno riskirati slijedeće.
što god tvoj pajde bulaznili na telki i raznim sjednicama, hrvatska nije dosegnula 35% iz 2019e.
Maeh, boli me kikiza sezonu...ostat ću bez značajnijeg profita, ali dio ću uvijek imati, nešto sezone uvijek ima.
A i u cijelosti bez sezone, ja sam osiguran za hladni pogon u nedogled.
Prije će ciknuti mnogi koji rade obične poslove i misle kako će sjebati ans iznajmljivače.
2015-08-08
cim se cuti manjak novcica udari hrvat na rvatamichaellcmacha wrote:Osiguran si ti kurac glupsone, pa i u školi će biti viškova radne snage, i kako si siguran da ćeš ti sigurno ostati raditi... A sory zaboravio sam da si u hrvatsku došao preko veze, da si hrvat postao preko veze, da si i posao dobio preko veze i da ćeš ga sačuvati preko veze... Onda ok sve mu jebem tko ti je sve to osigurao preko veze... I živo i mrtvoepikur37 wrote:veber wrote:neće do 2038, samo vi debilčeki nikako da skužite da tek kada dođe do vrhunca, može krenut pad.epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:To je kvaka 22, čitaj samo kretena epikura... On projicira kraj pandemije sa početkom iduće sezone jer je ušao u rizične investicije i pošto poto bi namaknuo lovu za ratu kredita, i on sad kao malo dijete rezonira, i ne jebe ga što je peć užarena, on će se po pet na nju kako bi uzeo svoju igračku....Gnječ wrote:Yoda je protiv jer nemože jebat pičke po Splitu, nemože trčat po Marjanu, nemože ič u teretanu pokazivat mišiće pičkama? ovaj mutavi turčin iz ercegbosne nemože sa janjičarima žderat jagnjetinu sve dam samo jagnje nedam...dalje da ne nabrajam... znači vi kovidioti ste protiv mjera jer je vaš komoditet narušen.
strašno jebate...
a vi mislite da će kataklizma samo rasti i da negdje 2038....kreće scena iz odiseje 2000
što god tvoj pajde bulaznili na telki i raznim sjednicama, hrvatska nije dosegnula 35% iz 2019e.
Maeh, boli me kikiza sezonu...ostat ću bez značajnijeg profita, ali dio ću uvijek imati, nešto sezone uvijek ima.
Prije će ciknuti mnogi koji rade obične poslove i misle kako će sjebati ans iznajmljivače.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I ne može nekažnjeno krasti vodu... Ni vodovod, ni svojim klijentima...veber wrote:ja ne živim na državnom proračunu. sam sam zaradio. ne radim od prošle godine, nisam na burzi, ne primam socijalnu pomoć, ne potkradam državni proračun. trošim svoj novac, a ne onaj poreznih obveznika.epikur37 wrote:veber wrote:zato i jesmo u kurcu, ne znaš kaj je gore. covid ili bosančerosi.epikur37 wrote:veber wrote:neće do 2038, samo vi debilčeki nikako da skužite da tek kada dođe do vrhunca, može krenut pad.epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:To je kvaka 22, čitaj samo kretena epikura... On projicira kraj pandemije sa početkom iduće sezone jer je ušao u rizične investicije i pošto poto bi namaknuo lovu za ratu kredita, i on sad kao malo dijete rezonira, i ne jebe ga što je peć užarena, on će se po pet na nju kako bi uzeo svoju igračku....Gnječ wrote:Yoda je protiv jer nemože jebat pičke po Splitu, nemože trčat po Marjanu, nemože ič u teretanu pokazivat mišiće pičkama? ovaj mutavi turčin iz ercegbosne nemože sa janjičarima žderat jagnjetinu sve dam samo jagnje nedam...dalje da ne nabrajam... znači vi kovidioti ste protiv mjera jer je vaš komoditet narušen.
strašno jebate...
u normalnoj državi ne bi ni ti ni supruga bili na državnim jaslama i pride imali firmu sa strane.
naravno...bili bi svi besposličari poput tebe i kmečali okolo po birtijama :p
zato ništa nikad od hrvatske
nitko tebi ne brani bavit se turizmom, ali u normalnim državama nemreš biti u javnoj službi i imati privatni biznis.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nitko ne kaže da navedeno treba ukinuti... Tebe treba ukinuti jer se poistovjećuješ sa svim navedenim... I ako stvari krenu svojim tijekom i bit ćeš ukinut...epikur37 wrote:Msm sve je ok do neke mjere, ali evo postavit ću vam pitanje.
Jeste li jebeni glupi kvazikapitalisti/socjalisti (jer su bolesnici isti s obije strane) da se ukine javni sektor, i bi li vaša ruka potpisala tu odgovornost?
Nema ambulante, nema hitne, nema škole, nema ceste,nem policije, nema vojske, nema predsjedinka
.
Imamm dojam da idiote tek treba sučeliti s njihovim grintanjem da vide u kojem su kurcu.
debili
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50