Denkverbot
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
ebenica wrote:a aben je? komunjara.aben wrote:daebenica wrote:a društvo je? skupina ljudi.
dokle god smo komunističko društvo, naravski.
imo tu i poetske pravde;
jo, ideološki kapitalist, živin na grbači tebe, ideološkog komunjare
aben- Posts : 35492
2014-04-16
čuj poetske pravde :D :D znači svako tijelo koje ima parazita u tome se krije poetska pravda?aben wrote:ebenica wrote:a aben je? komunjara.aben wrote:daebenica wrote:a društvo je? skupina ljudi.
imo tu i poetske pravde;
glupane, to samo govori razliku mene i tebe, ti bez kičme i ideala, osim na papiru, ja sa ful kičmom i idealima i bez obzira koji su moji ideali ja nikad pa makar crko od gladi ne bih radio za državu..komunjaro ;)
Guest- Guest
ebenica wrote:čuj poetske pravde :D :D znači svako tijelo koje ima parazita u tome se krije poetska pravda?aben wrote:ebenica wrote:a aben je? komunjara.aben wrote:daebenica wrote:a društvo je? skupina ljudi.
imo tu i poetske pravde;
glupane, to samo govori razliku mene i tebe, ti bez kičme i ideala, osim na papiru, ja sa ful kičmom i idealima i bez obzira koji su moji ideali ja nikad pa makar crko od gladi ne bih radio za državu..komunjaro ;)
e, ne svako telo, nego svako ko agitiro za postojanje parazita. je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
ih, pa ne rodin ni jo za državu, samo uzimun ploću.
2014-04-16
da, slažem se da se kao društvo pobrinemo za one koji se inače ne bi mogli snać'. uostalom sami smo odgovorni za štancanje tisuće ekonomista s obećanjima o visokom školstvu=malo rada=dobrom životu. i kao obitelj pod istim imenom: hrvati i u istom dvorištu: hrvatska trebamo se pobrinut za sve nemoćne pojedince našeg društva pa se slažem s tiom da im se izmisli neki posao da bi imali uvjeta za život tak da mi ne smeta kai ti i epikur živite, samo dajte. ali nemojte srat po tome, nije lijepo, al kai očekivat od guja, jel ;)aben wrote: je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
radiš za onoga tko te plaća, krepilu ;)
Guest- Guest
aben wrote:ebenica wrote:čuj poetske pravde :D :D znači svako tijelo koje ima parazita u tome se krije poetska pravda?aben wrote:ebenica wrote:a aben je? komunjara.aben wrote:daebenica wrote:a društvo je? skupina ljudi.
imo tu i poetske pravde;
e, ne svako telo, nego svako ko agitiro za postojanje parazita. je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
darth_vader-
2014-04-17
ebenica wrote:da, slažem se da se kao društvo pobrinemo za one koji se inače ne bi mogli snać'. uostalom sami smo odgovorni za štancanje tisuće ekonomista s obećanjima o visokom školstvu=malo rada=dobrom životu. i kao obitelj pod istim imenom: hrvati i u istom dvorištu: hrvatska trebamo se pobrinut za sve nemoćne pojedince našeg društva pa se slažem s tiom da im se izmisli neki posao da bi imali uvjeta za život tak da mi ne smeta kai ti i epikur živite, samo dajte. ali nemojte srat po tome, nije lijepo, al kai očekivat od guja, jel ;)aben wrote: je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
poetska pravda, druže.
2014-04-16
a kak slatko ti si naš mali ljubimac i nema veze kaj si glup i samo znaš lizat jaja, nikad te nećemo dat', nikome, za ništa ;)aben wrote:ebenica wrote:da, slažem se da se kao društvo pobrinemo za one koji se inače ne bi mogli snać'. uostalom sami smo odgovorni za štancanje tisuće ekonomista s obećanjima o visokom školstvu=malo rada=dobrom životu. i kao obitelj pod istim imenom: hrvati i u istom dvorištu: hrvatska trebamo se pobrinut za sve nemoćne pojedince našeg društva pa se slažem s tiom da im se izmisli neki posao da bi imali uvjeta za život tak da mi ne smeta kai ti i epikur živite, samo dajte. ali nemojte srat po tome, nije lijepo, al kai očekivat od guja, jel ;)aben wrote: je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
poetska pravda, druže.
Guest- Guest
ebenica wrote:a kak slatko ti si naš mali ljubimac i nema veze kaj si glup i samo znaš lizat jaja, nikad te nećemo dat', nikome, za ništa ;)aben wrote:ebenica wrote:da, slažem se da se kao društvo pobrinemo za one koji se inače ne bi mogli snać'. uostalom sami smo odgovorni za štancanje tisuće ekonomista s obećanjima o visokom školstvu=malo rada=dobrom životu. i kao obitelj pod istim imenom: hrvati i u istom dvorištu: hrvatska trebamo se pobrinut za sve nemoćne pojedince našeg društva pa se slažem s tiom da im se izmisli neki posao da bi imali uvjeta za život tak da mi ne smeta kai ti i epikur živite, samo dajte. ali nemojte srat po tome, nije lijepo, al kai očekivat od guja, jel ;)aben wrote: je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
poetska pravda, druže.
nis jo vaš jedini ljubimac
Za sve one koji se pitaju kakvi su to poslodavci proračun i proračunski korisnici reći ćemo da se radi o 3739 poslovnih subjekata: Hrvatskom saboru, Vladi i svim njezinim uredima, ministarstvima, državnim odvjetništvima, sudovima, inspektoratima, upravama poput porezne i carinske, kliničkim bolničkim centrima, zatvorima, centrima za socijalnu skrb, općinama, gradovima, županijama, školama, učilištima, sveučilištima, zavodima, ustanovama, muzejima, kazalištima..
Na svakih 2,5 zaposlenih kod poduzetnika dođe jedan zaposleni čovjek na proračunima svih razina vlasti, od središnje države do općine.
2014-04-16
zašto tebi roditelji daju na internet? po sranjima koje pišeš ili imaš 10 godina pa ti je svijet sedmo čudo ili imaš jebenih problema sa kognitivnim sposobnostima.aben wrote:ebenica wrote:a kak slatko ti si naš mali ljubimac i nema veze kaj si glup i samo znaš lizat jaja, nikad te nećemo dat', nikome, za ništa ;)aben wrote:ebenica wrote:da, slažem se da se kao društvo pobrinemo za one koji se inače ne bi mogli snać'. uostalom sami smo odgovorni za štancanje tisuće ekonomista s obećanjima o visokom školstvu=malo rada=dobrom životu. i kao obitelj pod istim imenom: hrvati i u istom dvorištu: hrvatska trebamo se pobrinut za sve nemoćne pojedince našeg društva pa se slažem s tiom da im se izmisli neki posao da bi imali uvjeta za život tak da mi ne smeta kai ti i epikur živite, samo dajte. ali nemojte srat po tome, nije lijepo, al kai očekivat od guja, jel ;)aben wrote: je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
poetska pravda, druže.
nis jo vaš jedini ljubimacZa sve one koji se pitaju kakvi su to poslodavci proračun i proračunski korisnici reći ćemo da se radi o 3739 poslovnih subjekata: Hrvatskom saboru, Vladi i svim njezinim uredima, ministarstvima, državnim odvjetništvima, sudovima, inspektoratima, upravama poput porezne i carinske, kliničkim bolničkim centrima, zatvorima, centrima za socijalnu skrb, općinama, gradovima, županijama, školama, učilištima, sveučilištima, zavodima, ustanovama, muzejima, kazalištima..
Na svakih 2,5 zaposlenih kod poduzetnika dođe jedan zaposleni čovjek na proračunima svih razina vlasti, od središnje države do općine.
kad te već nitko neće ja ću te naučit nešto, danas učimo pojam mutualizma.
država ono što "uzima" vraća u gospodarstvo putem plaća svojih zaposlenika, ti isti zaposlenici troše i većinom su tržište tih istih privatnika, ako oduzmeš te zaposlenike tim privatnicima ubiješ gospodarstvo, jedni bez drugih ne mogu, jer ti isti državni zaposlenici, lokalni, gradski koji god hoćeš troše ono kaj su primitili(kako bi ti to rekao uzeli:bball: ) od države kroz plaće kod: frizera, građevinara, u kafićima, u turizmu kad se sjate na more, hotelima, restoranima, grade stanove, dižu kredite kupuju stanove. država je neposredno najveći ulagač u hrvatsko gospodarstvo jer pazi sad: 90-tih smo odlučili da se nećemo ničim bavit osim 3 mjeseca turizma, nemamo apsolutno nikakav smjer, ne ulažemo u ništa jer kako bi rekli svi oni "poduzetnici" koji su tih 90-tih preuzeli firme i poduzeća: država smrdi i država ne smije ništa imat pa su sve kai su preuzeli razjebali i rasprodali na otpad.
bez simbioze ili točnije mutualizma nikakva ekonomija u hrvatskoj ne može postojati osim tromjesećna kao wc za europski srednji sloj.
i u tom cijelom kotačiću ti si samo korisni idiot, dan ti je posao da imaš od čega živjet i dok u svojoj jadnoj glavici misliš da parazitiraš u stvari služiš kao idiot kroz kojeg država vraća ono kaj je "oduzela" pa poslušno trošiš i kao robih hood vraćaš oduzeto gospodarstvu. i najveći idioti su krepili koji tak jednostavnu stvar ne razumiju.
ti si naš mali psić, psiću.
Guest- Guest
Ra wrote:Nije slučajno. Znak ribe ide u dva smjera, neuhvatljiv je. Nije se pojavio samo Krist (duhovnost, milosrđe), nego i njegov opozit sotona (ego). Osim toga ribe su šutljive, a takva je i sama vjera kršćana (ona istinska, prava, ne govorim tu o farizejima), jer postoji na nekoj višoj prilično nesvjesnoj razini.violator wrote:Ra wrote:Nemam čak ni dvogled na dohvat ruke.violator wrote:
A briizna. :( Kako je mogla baciti cijev? :D
Hoces li promatrati nebo na zimski solisticij? Imas dalekozor?
Vele da je i pojava Betlehemske zvijezde zapravo bio slucaj njihove konjunkcije. :)
Ako se bude vidjelo prostim okom, ali sumnjam da će biti tako vedro.
Da, vele da je najavila eru riba, kad se rodio Krist= oprost, dobrota (sve ono što je odlika riba).
Sad je na redu vodenjak.
I tri kralja (astrologa) su zahvaljujući promatranju tranzita vidjeli dolazak Mesije. Putovali su prema Njemu prateći kretanje Venere (zvijezde Danice) koja je bila te noći neobično sjajna jer je bila blizu Zemlji itd itd. ;)
Mnogo je simbola u nasim zivotima, zapravo. Pitam se je li crtkanje ribe kod ranih krscana imalo samo funkciju akronima (ihtis) ili je u to bilo ukljuceno i malo slozenije znanje.
Kad uopce zapocinje doba Vodenjaka prema zapadnoj astrologiji? Je li vec zapocelo? Ili se ocekuje kroz koje stoljece?
Zamisljam kako se era Vodenjaka nekako poklapa s Dvapara yugom za koju neki ucenjaci vele da je vec nastupila.
https://nova-akropola.com/kulture-i-civilizacije/tragom-proslosti/vremenski-ciklusi-ritam-povijesnog-vremena/
Nemoguće je znanstveno ili barem donekle razumno objasniti ono što je osovina kršćanstva, a svejedno traje 2000 godina bez obzira na znanost i sva tehnološka dostignuća.
Ta dvojnost koja je sinonim borbe dobra i zla, označila je protekla dva milenija i naravno idealizirana ljubav, žrtva, mazohizam (a posljedično i sadizam), grijeh, oprost, droge itd., ali... Već neko vrijeme se gube te vrijednosti i nove (vodenjakove) dobivaju na važnosti kao recimo kolektivna svijest, alternativna medicina gdje se obraća pozornost na energije, univerzalna ljubav prema čovjeku, bez obzira na boju kože, naciju, religiju, prihvaćena je homoseksualnost (Uran je bespolan ili je dvospolan), ekologija, internet, zračni promet, pojava velikih uragana, nuklearna energija itd.
Riba je provodnik energija (dobrih i loših) i u stanju je osjetiti tuđu bol, proživjeti je skupa sa žrtvom, ali konkretno ne zna pomoći. Paralizira je prevelika količina empatije.
Vodenjak suosjeća, ali ne vuče tuđe energije na sebe. On zna da treba pomoći i čini to rado, ali konkretno bez da pati ili proživljava tuđe boli.
Drugim riječima, kad si u gabuli isplači se s ribom, ali se obrati vodenjaku za pomoć
Po nekim izračunima stvarni prelazak je za nekih 40 godina, ali kao što već napomenuh, mi smo dobrano zagazili u doba vodenjaka, s tim da i dalje vučemo i repove iz riba pa nam i nije lako. Zbunjeni smo. Našoj djeci će biti lakše ;)
Ova konjunkcija bi trebala biti okidač za ubrzanje i kidanje veza sa starim načinom razmišljanja i poimanja stvarnosti.
Ma sve se to poklapa, samo su simboli prilagođeni onom tko ih treba i može razumjeti.
Mojsije je recimo živio u eri ovna i uništio je zlatno tele (raskid sa erom bika koja je bila prije ovna).
Ovan je ratoboran i ne oslanja se na milost (kao ribe i Novi zavjet) pa je tako Stari zavjet prepun molbi Bogu da kazni, ubije i uništi neprijatelja. I more je potopilo Egipćane, bez imalo milosti. :D
Da, evo i Noine arke :D
https://hr.wikipedia.org/wiki/Noina_arka
[size=39]Na početku majanske knjige proročanstava Chilam Balam naglašava se cikličnost vremena:[/size]
Svi mjeseci, sve godine, svi dani, svi vjetrovi postignu svoje ispunjenje i nestaju. Tako i sva krv dođe do svoga mjesta smiraja kad postigne svoju moć i svoje prijestolje.
[size=39]A za kraj velikog ciklusa proriče:[/size]Tada će se nebo rastvoriti
I zemlja se uzdići,
I započet će knjiga trinaest bogova
Dogodit će se velika poplava na zemlji
I pojaviti se veliki Iztam Cam Ain.
Kraj riječi,
Završetak katuna:
To je poplava
Koja će označiti kraj riječi katun.
Hvala. :)
Vrlo zanimljiv upis!
Npr. super mi je ovo citanje o unistenju "zlatnog teleta" kao raskidu s erom Bika!
Guest- Guest
ebenica wrote:
Kazes ti, a dobar je i za na forum kao piñata. :p
Guest- Guest
Ra wrote:Otišla si?
Laku noć i lijepo sanjaj. :)
Ako budeš uspjela vidjeti taj "zagrljaj", napiši negdje... tu ili na .
Prizor bijase velicanstven. Katarzican! Nakon tjedana iscekivanja, zamisljanja kako je svijet izgledao kad su ovi divovi posljednji put bili tako blizu i tako vidljivi, netko se uspio i pribrati od udivljenja i zabiljeziti ono sto smo svi zatravljeno zagledali!
Guest- Guest
Mutualizam i sve ostale verzije lijevih libertarijuncov su totalnl šit. Više cijenin komuniste od takovih.ebenica wrote:zašto tebi roditelji daju na internet? po sranjima koje pišeš ili imaš 10 godina pa ti je svijet sedmo čudo ili imaš jebenih problema sa kognitivnim sposobnostima.aben wrote:ebenica wrote:a kak slatko ti si naš mali ljubimac i nema veze kaj si glup i samo znaš lizat jaja, nikad te nećemo dat', nikome, za ništa ;)aben wrote:ebenica wrote:da, slažem se da se kao društvo pobrinemo za one koji se inače ne bi mogli snać'. uostalom sami smo odgovorni za štancanje tisuće ekonomista s obećanjima o visokom školstvu=malo rada=dobrom životu. i kao obitelj pod istim imenom: hrvati i u istom dvorištu: hrvatska trebamo se pobrinut za sve nemoćne pojedince našeg društva pa se slažem s tiom da im se izmisli neki posao da bi imali uvjeta za život tak da mi ne smeta kai ti i epikur živite, samo dajte. ali nemojte srat po tome, nije lijepo, al kai očekivat od guja, jel ;)aben wrote: je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.
poetska pravda, druže.
nis jo vaš jedini ljubimacZa sve one koji se pitaju kakvi su to poslodavci proračun i proračunski korisnici reći ćemo da se radi o 3739 poslovnih subjekata: Hrvatskom saboru, Vladi i svim njezinim uredima, ministarstvima, državnim odvjetništvima, sudovima, inspektoratima, upravama poput porezne i carinske, kliničkim bolničkim centrima, zatvorima, centrima za socijalnu skrb, općinama, gradovima, županijama, školama, učilištima, sveučilištima, zavodima, ustanovama, muzejima, kazalištima..
kad te već nitko neće ja ću te naučit nešto, danas učimo pojam mutualizma.
država ono što "uzima" vraća u gospodarstvo putem plaća svojih zaposlenika, ti isti zaposlenici troše i većinom su tržište tih istih privatnika, ako oduzmeš te zaposlenike tim privatnicima ubiješ gospodarstvo, jedni bez drugih ne mogu, jer ti isti državni zaposlenici, lokalni, gradski koji god hoćeš troše ono kaj su primitili(kako bi ti to rekao uzeli:bball: ) od države kroz plaće kod: frizera, građevinara, u kafićima, u turizmu kad se sjate na more, hotelima, restoranima, grade stanove, dižu kredite kupuju stanove. država je neposredno najveći ulagač u hrvatsko gospodarstvo jer pazi sad: 90-tih smo odlučili da se nećemo ničim bavit osim 3 mjeseca turizma, nemamo apsolutno nikakav smjer, ne ulažemo u ništa jer kako bi rekli svi oni "poduzetnici" koji su tih 90-tih preuzeli firme i poduzeća: država smrdi i država ne smije ništa imat pa su sve kai su preuzeli razjebali i rasprodali na otpad.
bez simbioze ili točnije mutualizma nikakva ekonomija u hrvatskoj ne može postojati osim tromjesećna kao wc za europski srednji sloj.
i u tom cijelom kotačiću ti si samo korisni idiot, dan ti je posao da imaš od čega živjet i dok u svojoj jadnoj glavici misliš da parazitiraš u stvari služiš kao idiot kroz kojeg država vraća ono kaj je "oduzela" pa poslušno trošiš i kao robih hood vraćaš oduzeto gospodarstvu. i najveći idioti su krepili koji tak jednostavnu stvar ne razumiju.
Ugl, okej mi je to, mi van uzmemo šoldi, i unda vi rodite za nos da biste ih ih dobili nase
2014-04-16
Ovisi is ke strone zajebnice stojiš, jel takepikur37 wrote:Zajebnica je zakon :)
2014-04-16
ja bih se samo htio ispričati svim ženama, nikome nisam htio ni mislio ikad ograničiti neku slobodu, oprostite ako sam vas uvrijedio.. nadam se da imam pravo na iskupljenje, ne znam.
kic wrote:
ja bih se samo htio ispričati svim ženama, nikome nisam htio ni mislio ikad ograničiti neku slobodu, oprostite ako sam vas uvrijedio.. nadam se da imam pravo na iskupljenje, ne znam.
a gnječu i ebenici?
ovo je diskriminacija
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
a gnječu i ebenici?
ovo je diskriminacija
njih neću banirati, do kraja godine
:^^
zamini njihove glovne beštimije is porukami slobode, ono ko plenki-kenonkic wrote:aben wrote:kic wrote:
a gnječu i ebenici?
ovo je diskriminacija
2014-04-16
aben wrote:zamini njihove glovne beštimije is porukami slobode, ono ko plenki-kenonkic wrote:aben wrote:kic wrote:
a gnječu i ebenici?
ovo je diskriminacija
dobra fora, ali to bi za sve vrijedilo onda
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50