ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 42 Empty Re: Denkverbot

Post by kic 22/12/2020, 19:38

aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
ja bih se samo htio ispričati svim ženama, nikome nisam htio ni mislio ikad ograničiti neku slobodu, oprostite ako sam vas uvrijedio.. nadam se da imam pravo na iskupljenje, ne znam.

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

njih neću banirati, do kraja godine

:^^
 zamini njihove glovne beštimije is porukami slobode, ono ko plenki-kenon

dobra fora, ali to bi za sve vrijedilo onda

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2020, 19:38

aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
ja bih se samo htio ispričati svim ženama, nikome nisam htio ni mislio ikad ograničiti neku slobodu, oprostite ako sam vas uvrijedio.. nadam se da imam pravo na iskupljenje, ne znam.

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

doći će i tvoja glava na panj kad-tad volio bih da sam ja taj koji će u rukama držati sjekiru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 22/12/2020, 19:42

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

nemoš neke opcije da se pojedinačnom korisniku pročisti vokabulor? 

socijalistički softver:)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 22/12/2020, 19:49

aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

nemoš neke opcije da se pojedinačnom korisniku pročisti vokabulor? 

socijalistički softver:)

neam, samo word-replacement
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 22/12/2020, 19:50

Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

doći će i tvoja glava na panj kad-tad volio bih da sam ja taj koji će u rukama držati sjekiru.
neš ti podviga, ubio jednoga uhljeba- zaposlili dvo nova...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2020, 20:15

aben wrote:
ebenica wrote:
aben wrote:
ebenica wrote:
aben wrote:
ebenica wrote:
aben wrote: je advociroš da se svima uzme i do meni i epikuru? je. unda si dobi ča si isko.

ih, pa ne rodin ni jo za državu, samo uzimun ploću.
da, slažem se da se kao društvo pobrinemo za one koji se inače ne bi mogli snać'. uostalom sami smo odgovorni za štancanje tisuće ekonomista s obećanjima o visokom školstvu=malo rada=dobrom životu. i kao obitelj pod istim imenom: hrvati i u istom dvorištu: hrvatska trebamo se pobrinut za sve nemoćne pojedince našeg društva pa se slažem s tiom da im se izmisli neki posao da bi imali uvjeta za život tak da mi ne smeta kai ti i epikur živite, samo dajte. ali nemojte srat po tome, nije lijepo, al kai očekivat od guja, jel ;)

radiš za onoga tko te plaća, krepilu ;)

poetska pravda, druže.
a kak slatko :<3  ti si naš mali ljubimac i nema veze kaj si glup i samo znaš lizat jaja, nikad te nećemo dat', nikome, za ništa ;)

nis jo vaš jedini ljubimac

Za sve one koji se pitaju kakvi su to poslodavci proračun i proračunski korisnici reći ćemo da se radi o 3739 poslovnih subjekata: Hrvatskom saboru, Vladi i svim njezinim uredima, ministarstvima, državnim odvjetništvima, sudovima, inspektoratima, upravama poput porezne i carinske, kliničkim bolničkim centrima, zatvorima, centrima za socijalnu skrb, općinama, gradovima, županijama, školama, učilištima, sveučilištima, zavodima, ustanovama, muzejima, kazalištima..
Na svakih 2,5 zaposlenih kod poduzetnika dođe jedan zaposleni čovjek na proračunima svih razina vlasti, od središnje države do općine.
zašto tebi roditelji daju na internet? po sranjima koje pišeš ili imaš 10 godina pa ti je svijet sedmo čudo ili imaš jebenih problema sa kognitivnim sposobnostima.
kad te već nitko neće ja ću te naučit nešto, danas učimo pojam mutualizma.
država ono što "uzima" vraća u gospodarstvo putem plaća svojih zaposlenika, ti isti zaposlenici troše i većinom su tržište tih istih privatnika, ako oduzmeš te zaposlenike tim privatnicima ubiješ gospodarstvo, jedni bez drugih ne mogu, jer ti isti državni zaposlenici, lokalni, gradski koji god hoćeš troše ono kaj su primitili(kako bi ti to rekao uzeli:bball: ) od države kroz plaće kod: frizera, građevinara, u kafićima, u turizmu kad se sjate na more, hotelima, restoranima, grade stanove, dižu kredite kupuju stanove. država je neposredno najveći ulagač u hrvatsko gospodarstvo jer pazi sad: 90-tih smo odlučili da se nećemo ničim bavit osim 3 mjeseca turizma, nemamo apsolutno nikakav smjer, ne ulažemo u ništa jer kako bi rekli svi oni "poduzetnici" koji su tih 90-tih preuzeli firme i poduzeća: država smrdi i država ne smije ništa imat pa su sve kai su preuzeli razjebali i rasprodali na otpad.
bez simbioze ili točnije mutualizma nikakva ekonomija u hrvatskoj ne može postojati osim tromjesećna kao wc za europski srednji sloj.
i u tom cijelom kotačiću ti si samo korisni idiot, dan ti je posao da imaš od čega živjet i dok u svojoj jadnoj glavici misliš da parazitiraš u stvari služiš kao idiot kroz kojeg država vraća ono kaj je "oduzela" pa poslušno trošiš i kao robih hood vraćaš oduzeto gospodarstvu. i najveći idioti su krepili koji tak jednostavnu stvar ne razumiju.

ti si naš mali psić, psiću.
Mutualizam i sve ostale verzije lijevih libertarijuncov su totalnl šit. Više cijenin komuniste od takovih. 

Ugl, okej mi je to, mi van uzmemo šoldi, i unda vi rodite za nos da biste ih ih dobili nase  :tu
kako si siromašan kad nikoga ne citiraš :/ idiotska praznina malog psića. (bez uvrede psićima, psići su slatki i pametni)

Last edited by ebenica on 22/12/2020, 20:19; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2020, 20:15

aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

nema novih jer takva radna mjesta više ne postoje logičnim slijedom nema ni dvo nova.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2020, 20:18

violator wrote:
ebenica wrote:

ti si naš mali psić, psiću.

Kazes ti, a dobar je i za na forum kao piñata. :p
s čitala kad alan forda? kad bob rocka svi klinci u kvartu grudaju? to mi je bila prva asocijacija na ovo, abena tuku klinci da nekaj ispadne a nikad ništa :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 22/12/2020, 20:22

Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

nema novih jer takva radna mjesta više ne postoje logičnim slijedom nema ni dvo nova.
speak a bit more o ton slijedu..?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Noor 22/12/2020, 21:34

kic wrote:
kic..kaje bilo? koje uvrede?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2020, 21:58

aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

aben uhljeb da na radnom mjestu ništa ne raditi a primati ploću aben kaže sjekira mu pala u med. aben staviti glavu na cok. sjekira ovaj puta pasti abenu na glavu. aben kihne i manitu mu da obrticu u guzicu. pošto na radnom mjestu aben ne raditi ništa to se radno mjesto ukida for good. dvo nova uhljeba odjednom shvatiti da više nema radna mjesto. dvo uhljeba plaču i gledati cok i sjekira.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 22/12/2020, 22:17

Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

aben uhljeb da na radnom mjestu ništa ne raditi a primati ploću aben kaže sjekira mu pala u med. aben staviti glavu na cok. sjekira ovaj puta pasti abenu na glavu.  aben kihne i manitu mu da obrticu u guzicu. pošto na radnom mjestu aben ne raditi ništa to se radno mjesto ukida for good. dvo nova uhljeba odjednom shvatiti da više nema radna mjesto. dvo uhljeba plaču i gledati cok i sjekira.
nakon dekapitacije kaljmeti shvaća da dvo nećaka od rodičine suside nisu zaposleni, i podili abenovo mesto na dvo dela, i do in duplu povišicu...voila

aben
aben

2014-04-16

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by mativka 22/12/2020, 22:22

Profesor, savjetnik profesora i pomoćnik savjetnika.

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 22/12/2020, 22:25

epikur37 wrote:Zajebnica je zakon :)
Nikada mi neće biti jasno zbog čega se iste vrste "grizu"!?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Ra 22/12/2020, 22:38

violator wrote:
Ra wrote:Otišla si?
Laku noć i lijepo sanjaj. :)
Ako budeš uspjela vidjeti taj "zagrljaj", napiši negdje... tu ili na  Denkverbot - Page 42 1f353 .

Prizor bijase velicanstven. Katarzican! Nakon tjedana iscekivanja, zamisljanja kako je svijet izgledao kad su ovi divovi posljednji put bili tako blizu i tako vidljivi, netko se uspio i pribrati od udivljenja i zabiljeziti ono sto smo svi zatravljeno zagledali!

Denkverbot - Page 42 Fb_img20
:rofl 

A di je Saturnu prsten? 

(nepodojena)  Denkverbot - Page 42 1523192931
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 22/12/2020, 22:53

kic wrote:
A daj Kic molim te. Denkverbot - Page 42 T4615

Pitanje o kojem smo raspravljali je izuzetno teško i uopće nije lako biti pravedan i objektivan i reći što je ispravno... 
U takvim situacijama nema rješenja bez žrtava, uglavnom se bira manje zlo. 
A često smo u životu prisiljeni upravo to - birati između dva zla. 

Žao mi je što si se onako loše osjećao nakon svih onih postova. Nemoj to tako osobno shvaćati, molim te. 
Nekad znamo biti jednostavno nabrijani i bez veze dodavati i dozu sarkazma i otrova svakom postu ne pazeći pri tom kako se čitatelj osjeća...
Kao da nam to biti u pravu pod svaku cijenu spašava život.  Jbg.

I da dodam... mene osobno nikad ničim nisi uvrijedio, dapače. Rijetko se u čijem društvu kao u tvom osjećam damom... i to sam ti jednom i napisala. :)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by aben 22/12/2020, 22:57

npg wrote:
epikur37 wrote:Zajebnica je zakon :)
Nikada mi neće biti jasno zbog čega se iste vrste "grizu"!?

zbog plijena

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ra 22/12/2020, 23:13

aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

a gnječu i ebenici? 
ovo je diskriminacija

aben uhljeb da na radnom mjestu ništa ne raditi a primati ploću aben kaže sjekira mu pala u med. aben staviti glavu na cok. sjekira ovaj puta pasti abenu na glavu.  aben kihne i manitu mu da obrticu u guzicu. pošto na radnom mjestu aben ne raditi ništa to se radno mjesto ukida for good. dvo nova uhljeba odjednom shvatiti da više nema radna mjesto. dvo uhljeba plaču i gledati cok i sjekira.
nakon dekapitacije kaljmeti shvaća da dvo nećaka od rodičine suside nisu zaposleni, i podili abenovo mesto na dvo dela, i do in duplu povišicu...voila
Znaš provocirati i to vrhunski. 
Općenito ti dobro ide bacanje prašine u oči.  ;)

Koja dobra fora. Da žmigavac desno, a onda skrene lijevo. 
Zamaskira se u libertarijunca i živi socijalistički u neokapitalizmu. Zayebe sve tri strane jer pljucka po svom načinu života, ali ne zaboravi prozvati Epija, pa ispadne da je Epi koji prima državnu plaću, ali nešto i radi, veći uhljeb od njega koji prima plaću, ali ne radi ništa.  Denkverbot - Page 42 1523192931

Ti zapravo uživaš u ovom što radiš.  Hoću reći u ovom što ne radiš.  :D
Ništa ti ne bi mijenjao, to je mazanje očiju naivnom puku, jer si svjestan da s obzirom na tvoju snagu i pomanjkanje ambicije, ovaj posao je ravan zgoditku na lutriji.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Noor 23/12/2020, 00:43

ne nasjedajte na abenove provokacije
radi on i više nego možete zamisliti
ovo mu je igra :)))

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Ra 23/12/2020, 00:49

Noor wrote:ne nasjedajte na abenove provokacije
Ma kako da ne. Ubi se od silne želje i potrebe za radom. 

Teže je skupiti njegov znoj od muških suza isplakanih u Marijansku brazdu.  B-)

Zabadava mu daješ odstupnicu.  :P  

Nije provokacija u tome da kaže da ne radi, a zapravo radi. 
Nije to smuljao.
Mulja da mu ne odgovara ovakvo državno uređenje u kojem prima plaću i kad ne radi.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Noor 23/12/2020, 01:05

Ra wrote:
Noor wrote:ne nasjedajte na abenove provokacije
Ma kako da ne. Ubi se od silne želje i potrebe za radom. 

Teže je skupiti njegov znoj od muških suza isplakanih u Marijansku brazduB-)

Zabadava mu daješ odstupnicu.  :P  

Nije provokacija u tome da kaže da ne radi, a zapravo radi. 
Nije to smuljao.
Mulja da mu ne odgovara ovakvo državno uređenje u kojem prima plaću i kad ne radi.
sve mulja :rasta

a boldano :^0

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top