Denkverbot
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Denkverbot
svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Osjećam se loše, jer sam bila gruba.
Radite što želite, al poslije, ne kukajte...
npg wrote:traži bič!kic wrote:npg wrote:Budi sebi važan!kic wrote:npg wrote:Tvoje je da se ispričavaš!kic wrote:
ovo citiranje kad se naslaže i skrolas na mobitelu imam dojam kao da warpam^^
ako osjećam unutrašnju potrebu, da, ne ispričavam se forme i dojma radi..
pa zapravo suprotno, moje misljenje ili filozofija nije najvaznija na svijetu..
Ti nisi dobar dečko!
Kiki is a good boy :( :!
Koji je cilj?aben wrote:svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
unaprijeđenje idejanpg wrote:Koji je cilj?aben wrote:svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
2014-04-16
Oni koji znaju već znaju, al kako da ih se čuje?aben wrote:unaprijeđenje idejanpg wrote:Koji je cilj?aben wrote:svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
nikakonpg wrote:Oni koji znaju već znaju, al kako da ih se čuje?aben wrote:unaprijeđenje idejanpg wrote:Koji je cilj?aben wrote:svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
2014-04-16
Ne odustaj!aben wrote:nikakonpg wrote:Oni koji znaju već znaju, al kako da ih se čuje?aben wrote:unaprijeđenje idejanpg wrote:Koji je cilj?aben wrote:svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
Uvijek postoji način...
ča da ne odustajen, da ih ih se čuje? pa to ni moja stvornpg wrote:Ne odustaj!aben wrote:nikakonpg wrote:Oni koji znaju već znaju, al kako da ih se čuje?aben wrote:unaprijeđenje idejanpg wrote:Koji je cilj?aben wrote:svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
Uvijek postoji način...
2014-04-16
Doista me nije briga..aben wrote:ča da ne odustajen, da ih ih se čuje? pa to ni moja stvornpg wrote:Ne odustaj!aben wrote:nikakonpg wrote:Oni koji znaju već znaju, al kako da ih se čuje?aben wrote:unaprijeđenje idejanpg wrote:Koji je cilj?aben wrote:svrha je razmjena idejanpg wrote:Molim da mi netko objasni...koja je svrha našeg pisanja..na ovom mjestu i vremenu u kom zivimo?
Uvijek postoji način...
wtf wrote:Aben,
čemu uopće trud?
kakov trud?
2014-04-16
Ma, men's se samo učinilo jer sam previše čitala i to je utjecalo na mene. Obećajem, više neću čitati, slušati. Nek godišnja doba dana bude put, svim nama!aben wrote:wtf wrote:Aben,
čemu uopće trud?
kakov trud?
Ispričavam se!
ča ti se učinilo?wtf wrote:Ma, men's se samo učinilo jer sam previše čitala i to je utjecalo na mene. Obećajem, više neću čitati, slušati. Nek godišnja doba dana bude put, svim nama!aben wrote:wtf wrote:Aben,
čemu uopće trud?
kakov trud?
Ispričavam se!
2014-04-16
Poput mudracima zvijezda..aben wrote:ča ti se učinilo?wtf wrote:Ma, men's se samo učinilo jer sam previše čitala i to je utjecalo na mene. Obećajem, više neću čitati, slušati. Nek godišnja doba dana bude put, svim nama!aben wrote:wtf wrote:Aben,
čemu uopće trud?
kakov trud?
Ispričavam se!
kic wrote:
jedino što mogu izvući iz ovoga je, da: ljudi > bilo koja ideologija, filozofija..
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
A?violator wrote:Ra wrote:
A di je Saturnu prsten?
(nepodojena)
Koliko puta moram pojasniti da nema nikakvog prstena? Saturn je klempica, to ti je.
Što koliko puta?
Jesmo li nekad o tome pričale? Mislim da ovo sad prvi put spominjemo. :)
Šta nije klempica Uran (zbog nepravilnog oblika prstenova), a Saturn kralj prstenova?
Čak i kad njegovi prstenovi izgledaju prekinuti u tim "prazninama" ima materije.
Ur Sa
2020-06-01
1. Zašto si bila gruba kad iz iskustva znaš da ćeš se poslije osjećati loše?wtf wrote:Osjećam se loše, jer sam bila gruba.
2. Je li ti sad nakon grubosti više žao tebe (jer se ne osjećaš dobro) više nego onog prema kome si bila gruba (jer se ni on ne osjeća dobro)?
3. Što je to u čovjeku što ga tjera da radi protiv svoje prirode?
4. Ili ipak ne radi protiv svoje prirode, nego uslijed nepažnje popuste inače dobre kočnice samokontrole? Četvrto pitanje pobija treće i obrnuto.
Evo da i ja malo postavljam pitanja. :)
2020-06-01
wtf wrote:Ti si došla k meni..violator wrote:npg wrote:Dobro, al...molim te, kao što te molim već dugo vremena...prestani obraćati pažnju na mene..violator wrote:npg wrote:Tako je, kraljice svemira!violator wrote:Daleko su mi drazi ljudi koji se ispricavaju i kad nema za to potrebe od onih koji se uopce ne ispricavaju. Za ispriku je potreban karakter. No ti o tome ionako nista ne znas.
Kada si se ti ikome ispričala?
Cesce nego sto si ti "iznijenjivala njeznosti". No to i nije tesko nadmasiti, s obzirom na taj gnjevic kojim se konstantno nabacujes uokolo kada ti nitko ne posveti paznju.
Moze. Cim se ti prestanes nasilno guziti na mjesta na kojima te nema.
Razumijes, kokica?
Ne ja k tebi...i molim te, shvati, nisam ja lik koji je vrijedan ičije opsjednosti.
a ti imaš vlasnički list Denkija? jel taj posjed upisan u gruntovnicu na tvoje ime i prezime? imaš li izvadak iz gruntovnice katastra da vidimo da li je katastarska čestica Denkverbot upisana na tvoje ime i prezime i da si ti vlasnica iste? možeš li taj izvadak dati nama na uvid?
Guest- Guest
Ra wrote:A?violator wrote:Ra wrote:
A di je Saturnu prsten?
(nepodojena)
Koliko puta moram pojasniti da nema nikakvog prstena? Saturn je klempica, to ti je.
Što koliko puta?
Jesmo li nekad o tome pričale? Mislim da ovo sad prvi put spominjemo. :)
Šta nije klempica Uran (zbog nepravilnog oblika prstenova), a Saturn kralj prstenova?
Čak i kad njegovi prstenovi izgledaju prekinuti u tim "prazninama" ima materije.
Ur Sa
Nije li se prica o konjunkciji Ju-Sa nastavila zahebancijom? Pa krenuh tim putem. Jer Saturn kroz lece teleskopa doista izgleda kao da ima klempave usi. Barem sam ja imala takvu asocijaciju.
Ne, nismo nista od ovoga spominjale jer nas planete zanimaju na dva razlicita nacina. Ti ih koristis za uvid u neciju dusu, ja za uvid u nastanak onog tvarnog.
Ovo je pravi Gospodar prstenova. :)
J1407b
Guest- Guest
Gnječ wrote:wtf wrote:Ti si došla k meni..violator wrote:npg wrote:Dobro, al...molim te, kao što te molim već dugo vremena...prestani obraćati pažnju na mene..violator wrote:npg wrote:Tako je, kraljice svemira!violator wrote:Daleko su mi drazi ljudi koji se ispricavaju i kad nema za to potrebe od onih koji se uopce ne ispricavaju. Za ispriku je potreban karakter. No ti o tome ionako nista ne znas.
Kada si se ti ikome ispričala?
Cesce nego sto si ti "iznijenjivala njeznosti". No to i nije tesko nadmasiti, s obzirom na taj gnjevic kojim se konstantno nabacujes uokolo kada ti nitko ne posveti paznju.
Moze. Cim se ti prestanes nasilno guziti na mjesta na kojima te nema.
Razumijes, kokica?
Ne ja k tebi...i molim te, shvati, nisam ja lik koji je vrijedan ičije opsjednosti.
a ti imaš vlasnički list Denkija? jel taj posjed upisan u gruntovnicu na tvoje ime i prezime? imaš li izvadak iz gruntovnice katastra da vidimo da li je katastarska čestica Denkverbot upisana na tvoje ime i prezime i da si ti vlasnica iste? možeš li taj izvadak dati nama na uvid?
BedaQ!
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50