Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
prava ekipa na forumu je jedino i bila na glazbi kad se slušao dobri stari metal-
inače u vezi Lauca i njegovih interesa, daj pročitaj malo:
"Očito moram još jednom ponoviti, jer neki sporo shvaćaju:
1) Genos ne prodaje ovlaživače
2) Genos ne prodaje testove na SARS-CoV-2
3) Genos ne prodaje antigenske testove
4) Genos ne prodaje serološke testove
5) Osobno ne dobivam provizije od prodaje maski, ovlaživača, sprejića za nos, reagencija za testiranje, a nisam niti plaćen za svoj rad u Znanstvenom savjetu vlade.
Genos bi mogao raditi sve te testove (a i prodavati ovlaživače, jer smo imali puno upita za njih), no još na proljeće smo odlučili da ne želimo prodavati bilo što vezano za pandemiju, upravo zato kako se ne bih našao u sukobu interesa u svom javnom djelovanju
No preko 90 posto prodaje Genosa je izvan Hrvatske, tako da Genos zapravo plati nekoliko puta više poreza i doprinosa u hrvatski državni proračun, nego što zaradi na hrvatskim građanima
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lauc-tvrdnja-da-zaradjujem-na-gradjanima-je-istinita-ponosan-sam-na-to/2237213.aspx
Jebo vas metal... slušah to dok još niste u jajnicima bili ti i ekipica... valjda ti se glazbeni afiniteti s vremenom i isprofiliraju donekle u nekom melodioznijem smjeru...
A samopromotivne članke ne čitam. Neka radije objasni 18 milijuna kuna iz proračuna...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
2017?
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/genosu-18-milijuna-kuna-za-novu-generaciju-lijekova-20170713
ps. metal je prime
Ne misliš svejedno da su ga time slučajno dobili za apolegeta svih poteza vladajućih te tempiranog u nošenja razdora u znanstveni savjet. Sasvim slučajno su se svi ostalo okrenuli protiv istog i to oni koji su daleko meritorniji za razglabanje o problematici epidemiologije?
Jer kod nas je jako malo stvari slučajnih.
Metal je izrod rock glazbe koji se malo previše oteo kontroli...
darth_vader-
2014-04-17
Ra likes this post
jasambrend wrote:
....
Guest- Guest
violator wrote:Druze Kic, tko ce ga opizdit' apologijom metala, ti ili ja?
daj ti, tebi nece zamjerit..
jasambrend wrote:Ne misliš svejedno da su ga time slučajno dobili za apolegeta svih poteza vladajućih te tempiranog u nošenja razdora u znanstveni savjet. Sasvim slučajno su se svi ostalo okrenuli protiv istog i to oni koji su daleko meritorniji za razglabanje o problematici epidemiologije?
ne znam stvarno stari, znam da sam alergičan kad primijetim koncentraciju moći i to je ono što se dogadilo jos u 3.mj i zaš sam odmah imao bojazni da će sve ovo loše završiti..
Bilo je osobno, slušam i ja svaki kurac...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:violator wrote:Druze Kic, tko ce ga opizdit' apologijom metala, ti ili ja?
Vec smo se cerupali zbog SADa i Japana, ovo bi sada mogao biti masakr. Nece mi zamjerit' jer mi nece imat' tko zamjerat'. :)
Guest- Guest
venus wrote:jasambrend wrote:
....
Ti si izabrala stranu, vidim.
Sto bi Sarita rekla: NSK! :p
Guest- Guest
kaj nam nije svima tak da smo svjesni misli prije nego ih oblikujemo.violator wrote:ebenica wrote:prvo: kao da su na stranom jeziku koji razumijem ali nemaju smisla.violator wrote:
Kako vi cujete recenice koje citate u sebi? U kojem vam se obliku prikazuju vlastite misli?
drugo: pokušavam otkriti što se izgubilo u prijevodu. to što se izgubilo u prijevodu mi postane zaključak.
Znaci, ti si svjestan svojih misli u predmontazi? :)
Shvatila sam to kao da promatras rijeku predmisli, iz nje nastojis nesto uloviti i to ulovljeno oblikujes u "prave" misli.. Ha?
kao igra pokvarenog telefona, ono kaj dođe do tebe nije nikad ono kaj je krenulo. parla vora i trikante. zato uvijek razmišljaš što će točno doći do tebe.
Guest- Guest
uspješan poduzetnik, koji vrijedno radi i zarađuje za plaće svojih djelatnika, do 18-milijunske injekcije poslovao je s gubitcimajasambrend wrote:Ne misliš svejedno da su ga time slučajno dobili za apolegeta svih poteza vladajućih te tempiranog u nošenja razdora u znanstveni savjet. Sasvim slučajno su se svi ostalo okrenuli protiv istog i to oni koji su daleko meritorniji za razglabanje o problematici epidemiologije?
daj mu samo one lisičje oči pogledaj...pametnom dosta
uglavnom, kai nije šveCka bila prije par mjeseci sj. koreji nalik? ogromni porezi, socijalizam, bljak.
a sada zemlja primjer. ovo je kao eurosong :O
a sada zemlja primjer. ovo je kao eurosong :O
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:violator wrote:Druze Kic, tko ce ga opizdit' apologijom metala, ti ili ja?
Vec smo se cerupali zbog SADa i Japana, ovo bi sada mogao biti masakr. Nece mi zamjerit' jer mi nece imat' tko zamjerat'. :)
Imam neki čudan fetiš na atomske, jebi ga... :)
darth_vader-
2014-04-17
violator wrote:venus wrote:jasambrend wrote:
....
Ti si izabrala stranu, vidim.
Sto bi Sarita rekla: NSK! :p
Odana svom brendu... :P
Guest- Guest
Noor wrote:uspješan poduzetnik, koji vrijedno radi i zarađuje za plaće svojih djelatnika, do 18-milijunske injekcije poslovao je s gubitcimajasambrend wrote:Ne misliš svejedno da su ga time slučajno dobili za apolegeta svih poteza vladajućih te tempiranog u nošenja razdora u znanstveni savjet. Sasvim slučajno su se svi ostalo okrenuli protiv istog i to oni koji su daleko meritorniji za razglabanje o problematici epidemiologije?
Pa sam onaj istup kojim prijeti tužbama svima koji mu osporavaju kompetentnost odnosno po njegovom, vrijeđaju ga... a što reći, nadmenost jednostavno isijava... a brojke ga svakodnevno demantiraju, a njegove nemušte predikcije su se redom raspale do iti jedne. I nije ga niti malo sram zbog toga...
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
obraz koji vrijedi 18 milja knjasambrend wrote:Noor wrote:uspješan poduzetnik, koji vrijedno radi i zarađuje za plaće svojih djelatnika, do 18-milijunske injekcije poslovao je s gubitcimajasambrend wrote:Ne misliš svejedno da su ga time slučajno dobili za apolegeta svih poteza vladajućih te tempiranog u nošenja razdora u znanstveni savjet. Sasvim slučajno su se svi ostalo okrenuli protiv istog i to oni koji su daleko meritorniji za razglabanje o problematici epidemiologije?
Pa sam onaj istup kojim prijeti tužbama svima koji mu osporavaju kompetentnost odnosno po njegovom, vrijeđaju ga... a što reći, nadmenost jednostavno isijava... a brojke ga svakodnevno demantiraju, a njegove nemušte predikcije su se redom raspale do iti jedne. I nije ga niti malo sram zbog toga...
nije jeftin, šta jest...jest
darth_vader likes this post
kic wrote:
Imamo dnevno 4500 koronaša jer ljudi ne nose maske i ne drže se mjera i nijedan slučaj gripe jer ljudi nose maske i drže se mjera.
mjere rade, ic magic
vrijeme inkubacije virusa gripe je 1-2 dana nemaš vremena za staviti omraženu ti masku nego si odmah začavlan za krevet i nije te volja ni živjet a kamo li ić okolo na kavu. sars-cov-2 ima vrijeme inkubacije više od 20 dana i ti bez maske gaziš ljude svuda gdje se pojaviš širiš virus i zaraziš još stotinu ljudi ovisi gdje se krećeš a da ti u tih 20 dana nemaš nikakvih simptoma.
kužiš bosanac?
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50