Globalna diktatura
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Globalna diktatura
to je jako bitno jer se to odražava na živote svog ostalog svijetadanni1 wrote:prvo, na engleškom je. Da je na hrvatskom malo tko bi to čito.Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće..
Drugo. Kog boli patka zapravo za to?
Ljudi imaju svojih problema i interesa. Kog boli tko upravlja ili će upravljat svijetom?
Mi u tim igrama nismo. Ne možemo im pomoć a boga mi ni odmoć. Nek se oni jebu sa svijetom men više zanima kad će mi knauferi doć.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
svugdje na kršćanskom tlu moraju biti kršćaniRayMabus wrote:Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima
https://croexpress.eu/pokojni-fra-ilija-zivkovic-jos-1991-suradivao-s-novim-americkim-predsjednikom-biden-je-znao-za-hrvatsku-i-hrvatske-probleme-jos-u-vrijeme-jugoslavije/
2014-04-16
mhhh...kako da znamo gdje je krscansko tlo..?mortal wrote:svugdje na kršćanskom tlu moraju biti kršćaniRayMabus wrote:Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima
https://croexpress.eu/pokojni-fra-ilija-zivkovic-jos-1991-suradivao-s-novim-americkim-predsjednikom-biden-je-znao-za-hrvatsku-i-hrvatske-probleme-jos-u-vrijeme-jugoslavije/
Guest- Guest
mortal wrote:to je jako bitno jer se to odražava na živote svog ostalog svijetadanni1 wrote:prvo, na engleškom je. Da je na hrvatskom malo tko bi to čito.Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće..
Drugo. Kog boli patka zapravo za to?
Ljudi imaju svojih problema i interesa. Kog boli tko upravlja ili će upravljat svijetom?
Mi u tim igrama nismo. Ne možemo im pomoć a boga mi ni odmoć. Nek se oni jebu sa svijetom men više zanima kad će mi knauferi doć.
Danny se pomirio da je objekt u svemu tome..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Feministička diktatura
» Tatarska diktatura...
» Samo diktatura Josipovića spašava
» Rađa se nova globalna supersila
» DIKTATURA KOJA JE NANOVO PROIZVELA USTAŠE
» Tatarska diktatura...
» Samo diktatura Josipovića spašava
» Rađa se nova globalna supersila
» DIKTATURA KOJA JE NANOVO PROIZVELA USTAŠE