Samo diktatura Josipovića spašava
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Samo diktatura Josipovića spašava
Udruga Vigilare traži Josipovićevu ispriku zbog objava na Facebook-u
U slučaju izostanka javne isprike, Udruga Vigilare će sa svojim pravnim timom preispitati postoje li elementi kaznenog djela korištenja govora mržnje i poticanja na diskriminaciju, te će u skladu s time poduzeti i odgovarajuće pravne mjere, stoji u priopćenju.
16. kolovoza 2017. u 08:38 31 komentara 1924 prikaza
https://www.vecernji.hr/vijesti/ivo-josipovic-udruga-vigilare-velika-gospa-1188661
U slučaju izostanka javne isprike, Udruga Vigilare će sa svojim pravnim timom preispitati postoje li elementi kaznenog djela korištenja govora mržnje i poticanja na diskriminaciju, te će u skladu s time poduzeti i odgovarajuće pravne mjere, stoji u priopćenju.
16. kolovoza 2017. u 08:38 31 komentara 1924 prikaza
https://www.vecernji.hr/vijesti/ivo-josipovic-udruga-vigilare-velika-gospa-1188661
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Samo diktatura Josipovića spašava
Bit će svima bolje kad postane Perkovićev cimer. On i još neki njegovi drugovi.
2016-07-22
Neka prvo traže ispriku biskupa Košića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I Maštruko se okomio na Crkvu.
Zar nije bio hr veleposlanik u Vatikanu?
Uvjete ćete moći postavljati tek kad i ako budete većina. To nemate čak ni sa pederima i ostalim manjinama.jastreb wrote:Neka prvo traže ispriku biskupa Košića.
2016-07-22
Tja..meni su ta religijska slavlja,uvijek bila simpa..ako nis drugo,sarena sui,ima muzike,dobro s jede i pije..
ne vidim nis lose u tome...
Svabi to gledaju zagusiti,sto nije dobro..
ne vidim nis lose u tome...
Svabi to gledaju zagusiti,sto nije dobro..
Guest- Guest
Maštruko se nije okomio na RKC već na CUH.Eroo wrote:I Maštruko se okomio na Crkvu.
2014-04-22
Radikalni agnostik. Trbalo je čuti da li je uzvikavao išta dok se vozilom zaletio u parkirana vozila u centru DC Katolibanlandije.
Eroo wrote:Uvjete ćete moći postavljati tek kad i ako budete većina. To nemate čak ni sa pederima i ostalim manjinama.jastreb wrote:Neka prvo traže ispriku biskupa Košića.
ti si prešao sve limite tvoja zlobna podbadanja, provokacije, podjebavanja. hej šupčino ercegovačka jel ima šta u Sloveniji ili je tamo mrtva priroda? govnjaru iz ercegovačke pripizdine odgovori.
Guest- Guest
Dobro su kazali, katolička džamahirija. Sam zaglupljuju još više ionak ne preveć bistar narod.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Dobro su kazali, katolička džamahirija. Sam zaglupljuju još više ionak ne preveć bistar narod.
voda u kaljuži je bistrija od prosječnog rvat'ne.
Guest- Guest
Ma kakva je to to sad jebena udruga???Eroo wrote:Udruga Vigilare traži Josipovićevu ispriku zbog objava na Facebook-u
I kakvu ispriku traže??? Evo što je Josipović napisao:
Ispod iste objave dr. Josipović, odgovarajući na komentar jedne čitateljice, piše: „Hrvatska je sekularna država. Nije katolička džamahirija.”
Zar Hrvatska nije sekularna država??? Zar je Hrvatska katolička džamahirija???
Što je Ivo Josipović krivo napisao i zbog čega bi se trebao ikome ispričati?
Hrvatska već dugo trpi zbog terora stepinčevske crkve koja je koči u svakom ekonomskom,kulturnom i društvenom pogledu.
2014-04-22
Ne. Josipović je napisao da Hrvatska nije katolička džamahirija.Eva_ wrote:Dobro su kazali, katolička džamahirija. Sam zaglupljuju još više ionak ne preveć bistar narod.
2014-04-22
HRT i HDZ ga demantiraju. Pa to je negledljivo kaj HRT producira. Pogledala sam jučer vijesti, jao žasu, strofakata, pa tko normalan to može gledat i slušat. Dnevnik se srozal za 16 koplji, jer sjećam se kak je HRT nekad bil solidan.jastreb wrote:Ne. Josipović je napisao da Hrvatska nije katolička džamahirija.Eva_ wrote:Dobro su kazali, katolička džamahirija. Sam zaglupljuju još više ionak ne preveć bistar narod.
2017-03-21
Kako može biti gledljiv kad je na vlasti ustaška garnitura.Eva_ wrote:HRT i HDZ ga demantiraju. Pa to je negledljivo kaj HRT producira. Pogledala sam jučer vijesti, jao žasu, strofakata, pa tko normalan to može gledat i slušat. Dnevnik se srozal za 16 koplji, jer sjećam se kak je HRT nekad bil solidan.jastreb wrote:Ne. Josipović je napisao da Hrvatska nije katolička džamahirija.Eva_ wrote:Dobro su kazali, katolička džamahirija. Sam zaglupljuju još više ionak ne preveć bistar narod.
Ja nikad nisam rekao da je ustaša Tuđman. Ni gospođa Kosor. Ni Sanader.
Ali ovo danas je 100%-tni ustašlook.
Pogledaj ti kakvi nam tipovi kroje sudbine: Košić,Glasnović,Hasanbegović, Esih, Markićka.
Pogledaj tko ima najveću medijsku pozornost-Marko Perković!!! Pjevač koji u civiliziranim zemljama ne smije ni prismrdjeti. Pa Bujanec. Keleminec. Razni Jurčevići,Pećarići,Ljeljaci,Sedlari,Biondići...
Pogledaj prošlu obljetnicu Oluje. Nigdje nisu pozvali najzaslužnijeg generala-Stipetića. Zašto??? Zbog čega??? Zato jer je uvjereni antifašist.
Tonemo u ustaško živo blato iz kojega ne znam tko će nas izvući.
2014-04-22
Projekt Velebit se ostvaruje,a mažu nam oči nepostojećim srpskim Memorandumom II. (kojeg su izmislili u kuhinji gdje je svarena čuvena islamska deklaracija).
2014-04-22
Nije ni čudo kaj svi mladi bježe iz države. Pa to kaj im se nudi kao sustav vrijednosti zastarjelo je bar 100 godina.
2017-03-21
Ma klinac se ostvaruje. Tko će ga provodit, škvadra 60+? Pa svi mlađi bježe iz ove vukojebine glavom bez obzira. Nema posla, nema love, a ima pregršt prazne demagogije. To nek puše oni si IQ 70.jastreb wrote:Projekt Velebit se ostvaruje,a mažu nam oči nepostojećim srpskim Memorandumom II. (kojeg su izmislili u kuhinji gdje je svarena čuvena islamska deklaracija).
2017-03-21
mi srbi smo još gori moj jang padavane!Gnječ wrote:Eva_ wrote:Dobro su kazali, katolička džamahirija. Sam zaglupljuju još više ionak ne preveć bistar narod.
voda u kaljuži je bistrija od prosječnog rvat'ne.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Samo Srbin HDZ spašava
» HDZ spašava samo koalicija s SDP-om
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Povratak Josipovića?
» Feministička diktatura
» HDZ spašava samo koalicija s SDP-om
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Povratak Josipovića?
» Feministička diktatura
Page 1 of 2