Globalna diktatura
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Globalna diktatura
Zaboravljate na komuniste.סמאל wrote:Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.RayMabus wrote:Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
Koliko god bilo to smiješno,ali jedini kontinent gdje katoličanstvo ima kakvu takvu porast,jest Afrika.
Komunisti nisu propali,niti su poraženi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima
https://croexpress.eu/pokojni-fra-ilija-zivkovic-jos-1991-suradivao-s-novim-americkim-predsjednikom-biden-je-znao-za-hrvatsku-i-hrvatske-probleme-jos-u-vrijeme-jugoslavije/
https://croexpress.eu/pokojni-fra-ilija-zivkovic-jos-1991-suradivao-s-novim-americkim-predsjednikom-biden-je-znao-za-hrvatsku-i-hrvatske-probleme-jos-u-vrijeme-jugoslavije/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:Ali ne možeš. Isus je uvijek uz nas.סמאל wrote:Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.RayMabus wrote:Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
Koliko god bilo to smiješno,ali jedini kontinent gdje katoličanstvo ima kakvu takvu porast,jest Afrika.
Ne brini,spremni smo mi i za njega.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne, tad vam je to dopustio. Ovaj puta neće.סמאל wrote:red wolf wrote:Ali ne možeš. Isus je uvijek uz nas.סמאל wrote:Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.RayMabus wrote:Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
red wolf-
2016-02-10
Zar ti misliš da je za Novi svjetski Poredak bitna neka pojedina navija ili narod ?RayMabus wrote:Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima
Boli me briga za katolike u Bosni,kao i za ove u katolike u Hrvatskoj.Nacija i religija nemaju nikakvu vrijednost u novom poretku.
2015-07-23
Ja sam general Galaktičke federacije s pet zvjezdica , pripadnik Aštar komande i anđeoska hijerarhija.סמאל wrote:Zar ti misliš da je za Novi svjetski Poredak bitna neka pojedina navija ili narod ?RayMabus wrote:Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima
Boli me briga za katolike u Bosni,kao i za ove u katolike u Hrvatskoj.Nacija i religija nemaju nikakvu vrijednost u novom poretku.
Jači sam od tih tvojih Iluminata. Vidiš kako su mislili da će lako a na kraju su morali pred cijelim svijetom krast izbore i sad se svi čude.
2014-04-11
red wolf wrote:Ne, tad vam je to dopustio. Ovaj puta neće.סמאל wrote:red wolf wrote:Ali ne možeš. Isus je uvijek uz nas.סמאל wrote:Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.RayMabus wrote:Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
Neće bit drugog puta,a ako i bude,onda će mu biti ovo.
2015-07-23
Kao što Plenkovič kaže,,ja mogu što hoću''RayMabus wrote:Ja sam general Galaktičke federacije s pet zvjezdica , pripadnik Aštar komande i anđeoska hijerarhija.סמאל wrote:Zar ti misliš da je za Novi svjetski Poredak bitna neka pojedina navija ili narod ?RayMabus wrote:Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima
Jači sam od tih tvojih Iluminata. Vidiš kako su mislili da će lako a na kraju su morali pred cijelim svijetom krast izbore i sad se svi čude.
Isto vrijedi i za NWO.
NWO može što hoće,te ne treba ničije dopuštenje.
2015-07-23
Jel ti znaš da ja nisam resgira na Komšića dok i treći put ovi nisu napravili isto ?
Eto sad san reagira i ni blizu nisam gotov sa žgadijom.
Ugazili su mi na žulj a znaš šta se desi kad meni zgaziš na žulj ?
Promatraj.
Eto sad san reagira i ni blizu nisam gotov sa žgadijom.
Ugazili su mi na žulj a znaš šta se desi kad meni zgaziš na žulj ?
Promatraj.
2014-04-11
Ti tvoji Iluminati nisu u mom rangu uopće bez obzira jel se radilo o gmazovima , poluljudima il ljudima ukljućenima u to koji su na pozicijama i imaju lovu i moć.
Oni nit su duhovno visoki nego su niski nit imaju moje vojno znanje.
Sve šta oni idu napravit ja im mogu poremetit jednim običnim udarom tako da im zaljuljam planove i onda oni otvoreno paničare.
Ako mi se da.
Oni nit su duhovno visoki nego su niski nit imaju moje vojno znanje.
Sve šta oni idu napravit ja im mogu poremetit jednim običnim udarom tako da im zaljuljam planove i onda oni otvoreno paničare.
Ako mi se da.
2014-04-11
Mir s vama.
Sad idemo skidat Erdogana. Zato sam ja za Bidena navija i sad Erdogan u problemima i kako mu pada ekonomija on je sve nervozniji.
Kokice.
Udaram na SDA
Sad idemo skidat Erdogana. Zato sam ja za Bidena navija i sad Erdogan u problemima i kako mu pada ekonomija on je sve nervozniji.
Kokice.
Udaram na SDA
2014-04-11
Tu ćeš opet primjetit da ja radim ovo : s jedne strane navijam za diktatora Erdogana a s druge da mu ekonomija potone i dođe seljačka buna i dar mar.
Zašto ?
Pa šta je duže na vlasti Turska tone.
Ja uvijek pobjeđujem.
Zašto ?
Pa šta je duže na vlasti Turska tone.
Ja uvijek pobjeđujem.
2014-04-11
Ne daj se druže Erdogan. Amerika oće da te slomi , skine i eliminira.
Živo drug Erdogan. Svaka mu dala. Smijeh.
Ne daj se.
Živo drug Erdogan. Svaka mu dala. Smijeh.
Ne daj se.
2014-04-11
Znači, preteška materija za tvoj mozgić ..uffuffT. wrote:Znaš šta znači ovaj gore potpis i gdje je ugraviran?
סמאל wrote:Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće..
Prvo,cijeli taj članak obična je kompilacija raznih teorija i pukih nagađanja,gdje se nekakve poluistine nastoje prikazati mističnim.
Druga stvar je ta što je sve to dignuto na jednu višu razinu,tak da niti u samim ,,supporting'' strukturama nemaju informacije a kamo li neki insajderi.
Treće,iluminatska ideja i pogled na svijet,uopće nisu niti zlokobni,niti apokaliptični,naprotiv,njihova vizija svijeta više je utopijska i nadrealna,mada neke frakcije misle da samo kroz kaos mogu poslije stvoriti harmoniju.
I četvrto,ono najvažnije.Sva nagađanja o Iluminatima nemaju niti približno točnu percepciju o njima,ali oni su radi dobrobiti svijeta pristali na tu žrtvu gdje se na njih nabacuje blatom i dezinformacijam,samo da bi poštedili čovječanstvo jednog mnogo strašnijeg saznanja a to je da postoji njihov opizit,koji za razliku od njih,koji žele čovječanstvu podariti svjetlo,taj opozit želi vječnu tamu.
Ne postoji ime za njih,ali ako su ovi Iluminati,ove bi se moglo zvati,,Darkbringeri''
ovo prvo troje manje više stoji, ali ovo četvrto... hm, nije li lucifer svjetlonoša na latinskom? Tko bi onda bili ti osvijetljeni i prosvijetljeni, ne?
ovo je išlo svetecu :)Noor wrote:Znači, preteška materija za tvoj mozgić ..uffuffT. wrote:Znaš šta znači ovaj gore potpis i gdje je ugraviran?
Upravu si.marcellus wrote:סמאל wrote:Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće..
Prvo,cijeli taj članak obična je kompilacija raznih teorija i pukih nagađanja,gdje se nekakve poluistine nastoje prikazati mističnim.
Druga stvar je ta što je sve to dignuto na jednu višu razinu,tak da niti u samim ,,supporting'' strukturama nemaju informacije a kamo li neki insajderi.
Treće,iluminatska ideja i pogled na svijet,uopće nisu niti zlokobni,niti apokaliptični,naprotiv,njihova vizija svijeta više je utopijska i nadrealna,mada neke frakcije misle da samo kroz kaos mogu poslije stvoriti harmoniju.
I četvrto,ono najvažnije.Sva nagađanja o Iluminatima nemaju niti približno točnu percepciju o njima,ali oni su radi dobrobiti svijeta pristali na tu žrtvu gdje se na njih nabacuje blatom i dezinformacijam,samo da bi poštedili čovječanstvo jednog mnogo strašnijeg saznanja a to je da postoji njihov opizit,koji za razliku od njih,koji žele čovječanstvu podariti svjetlo,taj opozit želi vječnu tamu.
Ne postoji ime za njih,ali ako su ovi Iluminati,ove bi se moglo zvati,,Darkbringeri''
ovo prvo troje manje više stoji, ali ovo četvrto... hm, nije li lucifer svjetlonoša na latinskom? Tko bi onda bili ti osvijetljeni i prosvijetljeni, ne?
Lucifer je svijetli princip,a Iluminati su popularizirani,o njima se pišu razne teorije,neću sad ulazit u to koliko su točne a koliko ne,međutim,ako Iluminati sljede svijetli princip Lucifera,onda ovi drugi koji sljede tamni princip,koji je opozit svijetlu,samim tim i opozit Iluminatima,o njima se ne piše,malo se zna,a mnoge njihove,,zasluge'' pripisuju se Iluminatima.
Ti si novinar,možda bi mogao i trebao poznavati materiju bolje od ovih laika koji svaku teoriju uzimaju zdravo za gotovo.
2015-07-23
סמאל wrote:Upravu si.marcellus wrote:סמאל wrote:Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće..
Lucifer je svijetli princip,a Iluminati su popularizirani,o njima se pišu razne teorije,neću sad ulazit u to koliko su točne a koliko ne,međutim,ako Iluminati sljede svijetli princip Lucifera,onda ovi drugi koji sljede tamni princip,koji je opozit svijetlu,samim tim i opozit Iluminatima,o njima se ne piše,malo se zna,a mnoge njihove,,zasluge'' pripisuju se Iluminatima.
Ti si novinar,možda bi mogao i trebao poznavati materiju bolje od ovih laika koji svaku teoriju uzimaju zdravo za gotovo.
pizdarije o iluminatima i masonima ostavljam za zrinku i ekipu, nije da me to zanima. Osim ako ne ispadne ko nedavno da je glavni državni odvjetnik mason, onda je to čisto politička tema...
to je jako bitno jer se to odražava na živote svog ostalog svijetadanni1 wrote:prvo, na engleškom je. Da je na hrvatskom malo tko bi to čito.Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće..
Drugo. Kog boli patka zapravo za to?
Ljudi imaju svojih problema i interesa. Kog boli tko upravlja ili će upravljat svijetom?
Mi u tim igrama nismo. Ne možemo im pomoć a boga mi ni odmoć. Nek se oni jebu sa svijetom men više zanima kad će mi knauferi doć.
2014-04-16
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Feministička diktatura
» Tatarska diktatura...
» Samo diktatura Josipovića spašava
» Rađa se nova globalna supersila
» DIKTATURA KOJA JE NANOVO PROIZVELA USTAŠE
» Tatarska diktatura...
» Samo diktatura Josipovića spašava
» Rađa se nova globalna supersila
» DIKTATURA KOJA JE NANOVO PROIZVELA USTAŠE