ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Globalna diktatura

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Globalna diktatura - Page 4 Empty Re: Globalna diktatura

Post by jastreb 9/11/2020, 23:48

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
Koliko god bilo to smiješno,ali jedini kontinent gdje katoličanstvo ima kakvu takvu porast,jest Afrika.
Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.
Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.
Zaboravljate na komuniste.

Komunisti nisu propali,niti su poraženi.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/11/2020, 23:48

Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima

https://croexpress.eu/pokojni-fra-ilija-zivkovic-jos-1991-suradivao-s-novim-americkim-predsjednikom-biden-je-znao-za-hrvatsku-i-hrvatske-probleme-jos-u-vrijeme-jugoslavije/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2020, 23:49

red wolf wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
Koliko god bilo to smiješno,ali jedini kontinent gdje katoličanstvo ima kakvu takvu porast,jest Afrika.
Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.
Ali ne možeš. Isus je uvijek uz nas.
Globalna diktatura - Page 4 So-muc10

Ne brini,spremni smo mi i za njega.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 9/11/2020, 23:50

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Ne, tad vam je to dopustio. Ovaj puta neće.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2020, 23:52

RayMabus wrote:Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima

https://croexpress.eu/pokojni-fra-ilija-zivkovic-jos-1991-suradivao-s-novim-americkim-predsjednikom-biden-je-znao-za-hrvatsku-i-hrvatske-probleme-jos-u-vrijeme-jugoslavije/
Zar ti misliš da je za Novi svjetski Poredak bitna neka pojedina navija ili narod ?
Boli me briga za katolike u Bosni,kao i za ove u katolike u Hrvatskoj.Nacija i religija nemaju nikakvu vrijednost u novom poretku.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/11/2020, 23:54

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Zašto je bitno imat šta više katolika u Americi i da su na položajima

Zar ti misliš da je za Novi svjetski Poredak bitna neka pojedina navija ili narod ?
Boli me briga za katolike u Bosni,kao i za ove u katolike u Hrvatskoj.Nacija i religija nemaju nikakvu vrijednost u novom poretku.
Ja sam general Galaktičke federacije s pet zvjezdica , pripadnik Aštar komande i anđeoska hijerarhija.

Jači sam od tih tvojih Iluminata. Vidiš kako su mislili da će lako a na kraju su morali pred cijelim svijetom krast izbore i sad se svi čude.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2020, 23:55

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Ne, tad vam je to dopustio. Ovaj puta neće.

Globalna diktatura - Page 4 Don10
Neće bit drugog puta,a ako i bude,onda će mu biti ovo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2020, 23:57

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Ja sam general Galaktičke federacije s pet zvjezdica , pripadnik Aštar komande i anđeoska hijerarhija.

Jači sam od tih tvojih Iluminata. Vidiš kako su mislili da će lako a na kraju su morali pred cijelim svijetom krast izbore i sad se svi čude.
Kao što Plenkovič kaže,,ja mogu što hoću'' :rasta
Isto vrijedi i za NWO.
NWO može što hoće,te ne treba ničije dopuštenje.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/11/2020, 23:57

Jel ti znaš da ja nisam resgira na Komšića dok i treći put ovi nisu napravili isto ?

Eto sad san reagira i ni blizu nisam gotov sa žgadijom.

Ugazili su mi na žulj a znaš šta se desi kad meni zgaziš na žulj ?

Promatraj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 10/11/2020, 00:04

Globalna diktatura - Page 4 5ePcQr

Globalna diktatura - Page 4 F9GBo9

Globalna diktatura - Page 4 TtUrhC

Globalna diktatura - Page 4 Inside-the-satanic-temples-secret-baphomet-monument-unveiling-666-body-image-1438018224-size_1000
Priviknite se na novo normalno. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2020, 00:08

Ti tvoji Iluminati nisu u mom rangu uopće bez obzira jel se radilo o gmazovima , poluljudima il ljudima ukljućenima u to koji su na pozicijama i imaju lovu i moć.

Oni nit su duhovno visoki nego su niski nit imaju moje vojno znanje.

Sve šta oni idu napravit ja im mogu poremetit jednim običnim udarom tako da im zaljuljam planove i onda oni otvoreno paničare.

Ako mi se da.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2020, 00:14

Mir s vama.

Sad idemo skidat Erdogana. Zato sam ja za Bidena navija i sad Erdogan u problemima i kako mu pada ekonomija on je sve nervozniji.

Kokice.

Udaram na SDA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2020, 00:20

Tu ćeš opet primjetit da ja radim ovo : s jedne strane navijam za diktatora Erdogana a s druge da mu ekonomija potone i dođe seljačka buna i dar mar.

Zašto ? 

Pa šta je duže na vlasti Turska tone.

Ja uvijek pobjeđujem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2020, 00:24

Ne daj se druže Erdogan. Amerika oće da te slomi , skine i eliminira.

Živo drug Erdogan. Svaka mu dala. Smijeh.

Globalna diktatura - Page 4 Images?q=tbn%3AANd9GcR9nFF_sZwVCvi7-0LVFUOAG4gnFRpewnMmiw&usqp=CAU

Ne daj se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 10/11/2020, 06:25

T. wrote:Znaš šta znači ovaj gore potpis i gdje je ugraviran?
Znači, preteška materija za tvoj mozgić ..uffuff

2017-10-06

Back to top Go down

Post by marcellus 10/11/2020, 06:34

סמאל wrote:
Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće.. :rasta :rasta :rasta
Globalna diktatura - Page 4 Zz6hdv15

Prvo,cijeli taj članak obična je kompilacija raznih teorija i pukih nagađanja,gdje se nekakve poluistine nastoje prikazati mističnim.
Druga stvar je ta što je sve to dignuto na jednu višu razinu,tak da niti u samim ,,supporting'' strukturama nemaju informacije a kamo li neki insajderi.
Treće,iluminatska ideja i pogled na svijet,uopće nisu niti zlokobni,niti apokaliptični,naprotiv,njihova vizija svijeta više je utopijska i nadrealna,mada neke frakcije misle da samo kroz kaos mogu poslije stvoriti harmoniju.

I četvrto,ono najvažnije.Sva nagađanja o Iluminatima nemaju niti približno točnu percepciju o njima,ali oni su radi dobrobiti svijeta pristali na tu žrtvu gdje se na njih nabacuje blatom i dezinformacijam,samo da bi poštedili čovječanstvo jednog mnogo strašnijeg saznanja a to je da postoji njihov opizit,koji za razliku od njih,koji žele čovječanstvu podariti svjetlo,taj opozit želi vječnu tamu.
Ne postoji ime za njih,ali ako su ovi Iluminati,ove bi se moglo zvati,,Darkbringeri''

ovo prvo troje manje više stoji, ali ovo četvrto... hm, nije li lucifer svjetlonoša na latinskom? Tko bi onda bili ti osvijetljeni i prosvijetljeni, ne?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Noor 10/11/2020, 06:36

Noor wrote:
T. wrote:Znaš šta znači ovaj gore potpis i gdje je ugraviran?
Znači, preteška materija za tvoj mozgić ..uffuff
ovo je išlo svetecu :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by IL Risorto 10/11/2020, 09:20

marcellus wrote:
סמאל wrote:
Legendovich wrote:Zanimljivo,niti jedan komentar..Vjerovatno preteska materija za forumske mozigiće.. :rasta :rasta :rasta

Prvo,cijeli taj članak obična je kompilacija raznih teorija i pukih nagađanja,gdje se nekakve poluistine nastoje prikazati mističnim.
Druga stvar je ta što je sve to dignuto na jednu višu razinu,tak da niti u samim ,,supporting'' strukturama nemaju informacije a kamo li neki insajderi.
Treće,iluminatska ideja i pogled na svijet,uopće nisu niti zlokobni,niti apokaliptični,naprotiv,njihova vizija svijeta više je utopijska i nadrealna,mada neke frakcije misle da samo kroz kaos mogu poslije stvoriti harmoniju.

I četvrto,ono najvažnije.Sva nagađanja o Iluminatima nemaju niti približno točnu percepciju o njima,ali oni su radi dobrobiti svijeta pristali na tu žrtvu gdje se na njih nabacuje blatom i dezinformacijam,samo da bi poštedili čovječanstvo jednog mnogo strašnijeg saznanja a to je da postoji njihov opizit,koji za razliku od njih,koji žele čovječanstvu podariti svjetlo,taj opozit želi vječnu tamu.
Ne postoji ime za njih,ali ako su ovi Iluminati,ove bi se moglo zvati,,Darkbringeri''

ovo prvo troje manje više stoji, ali ovo četvrto... hm, nije li lucifer svjetlonoša na latinskom? Tko bi onda bili ti osvijetljeni i prosvijetljeni, ne?

Upravu si.
Lucifer je svijetli princip,a Iluminati su popularizirani,o njima se pišu razne teorije,neću sad ulazit u to koliko su točne a koliko ne,međutim,ako Iluminati sljede svijetli princip Lucifera,onda ovi drugi koji sljede tamni princip,koji je opozit svijetlu,samim tim i opozit Iluminatima,o njima se ne piše,malo se zna,a mnoge njihove,,zasluge'' pripisuju se Iluminatima.
Ti si novinar,možda bi mogao i trebao poznavati materiju bolje od ovih laika koji svaku teoriju uzimaju zdravo za gotovo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2020, 13:07

Krv ti Isusovu .... ovde svi popizdili.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 10/11/2020, 14:16

סמאל wrote:
marcellus wrote:
סמאל wrote:

Upravu si.
Lucifer je svijetli princip,a Iluminati su popularizirani,o njima se pišu razne teorije,neću sad ulazit u to koliko su točne a koliko ne,međutim,ako Iluminati sljede svijetli princip Lucifera,onda ovi drugi koji sljede tamni princip,koji je opozit svijetlu,samim tim i opozit Iluminatima,o njima se ne piše,malo se zna,a mnoge njihove,,zasluge'' pripisuju se Iluminatima.
Ti si novinar,možda bi mogao i trebao poznavati materiju bolje od ovih laika koji svaku teoriju uzimaju zdravo za gotovo.

pizdarije o iluminatima i masonima ostavljam za zrinku i ekipu, nije da me to zanima. Osim ako ne ispadne ko nedavno da je glavni državni odvjetnik mason, onda je to čisto politička tema...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 10/11/2020, 14:48

danni1 wrote:
prvo, na engleškom je. Da je na hrvatskom malo tko bi to čito.

Drugo.  Kog boli patka zapravo za to?

Ljudi imaju svojih problema i interesa. Kog boli tko upravlja ili će upravljat svijetom?

Mi u tim igrama nismo. Ne možemo im pomoć a boga mi ni odmoć. Nek se oni jebu sa svijetom men više zanima kad će mi knauferi doć.
to je jako bitno jer se to odražava na živote svog ostalog svijeta

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics