Globalna diktatura
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Globalna diktatura
Vidiš,trebalo bi te zanimat,jer svaka puzla u velikoj slici je bitna.RayMabus wrote:Ne znam. Mene ti te gluposti ne zanimaju. To je za kretene.
Bavim se ozbiljnim stvarima a ne plesanjima oko totema za majmune
Ove budaleštine odvijale su se u Veracruz u Mexico,gdje su tisuće turista sudjelovale na toj sotonističkoj zabavi.
Ono što ti ne znaš a ja znam,sotonizam se poput požara širi Mexicom,a sad će katolik Biden omekšati onaj tvrdi Trumpov stav prema meksičkim migrantima.
Širenju sotonizma u Meksiku,uopće ne treba biti iznenađen,jer oni su njihova lokalna praznovjerja ukomponirali s katoličanstvom a sljedom toga,azteška mitologija evoluirala i poprimila moderne oblike kao posljedicu judeokršćanskog utjecaja zadnjih stoljeća,tak da transformacija iz katolika u sotonista kod meksikanaca kao mjenjanje čarapa.
Međutim,ono što bi te moglo iznenadit,širenje sotonizma u Indiji,i to zahvaljujući onoj albanki majci Terezi. :rasta:Ona je učinila dosta da bi upoznala Indijce s abrahamskom mitologijom.Vjerojatno nije predvidila kako će zainteresiranost otići prema mračnom dijelu abrahamske mitologije.
Istu stvar su postigli i neki kršćanski misionari u Africi.Nahranili su gladnu dječicu,priveli ih na kršćanstvo,a oni poslije zainteresirali se za antagonizam iz kršćanske mitologije.
Imam more takvih slika diljem svijeta.
Za tebe su to kreteni,a za mene su vojnici,pa ako hoćeš i pijuni u nadolazećem Novom Svjetskom Poretku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ok al svejedno me ne zanima. Upoznat sam s tom pričom poprilično dobro i nije mi to zanimljiva tema. Mogu pričat o tome al nisam nešto zainteresiran da o tome pričam. Nek plešu oko totema , piju rakiju i prizivaju zle duhove. A šta ću im ja ?סמאל wrote:Vidiš,trebalo bi te zanimat,jer svaka puzla u velikoj slici je bitna.RayMabus wrote:Ne znam. Mene ti te gluposti ne zanimaju. To je za kretene.
Bavim se ozbiljnim stvarima a ne plesanjima oko totema za majmune
Ove budaleštine odvijale su se u Veracruz u Mexico,gdje su tisuće turista sudjelovale na toj sotonističkoj zabavi.
Ono što ti ne znaš a ja znam,sotonizam se poput požara širi Mexicom,a sad će katolik Biden omekšati onaj tvrdi Trumpov stav prema meksičkim migrantima.
Širenju sotonizma u Meksiku,uopće ne treba biti iznenađen,jer oni su njihova lokalna praznovjerja ukomponirali s katoličanstvom a sljedom toga,azteška mitologija evoluirala i poprimila moderne oblike kao posljedicu judeokršćanskog utjecaja zadnjih stoljeća,tak da transformacija iz katolika u sotonista kod meksikanaca kao mjenjanje čarapa.
Međutim,ono što bi te moglo iznenadit,širenje sotonizma u Indiji,i to zahvaljujući onoj albanki majci Terezi. :rasta:Ona je učinila dosta da bi upoznala Indijce s abrahamskom mitologijom.Vjerojatno nije predvidila kako će zainteresiranost otići prema mračnom dijelu abrahamske mitologije.
Istu stvar su postigli i neki kršćanski misionari u Africi.Nahranili su gladnu dječicu,priveli ih na kršćanstvo,a oni poslije zainteresirali se za antagonizam iz kršćanske mitologije.
Imam more takvih slika diljem svijeta.
Za tebe su to kreteni,a za mene su vojnici,pa ako hoćeš i pijuni u nadolazećem Novom Svjetskom Poretku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2014-04-19
Meksikance ćemo natrpat kao šta sam već rekao masovno u Ameriku i oni će glasat za ljevičare sve dok Republikanci ne postave latinos kandidate na čelnim pozicijama i onda pošto su latinosi primitivni i konzervativni oni će tada dat glas desničarima.
A onda ide :
Pokolj slabi a to su ljevičari i emanicipacija ( žene )
A onda ide :
2014-04-11
Ooo,griješiš,ali neću te razuvjeravat.RayMabus wrote:Meksikance ćemo natrpat kao šta sam već rekao masovno u Ameriku i oni će glasat za ljevičare sve dok Republikanci ne postave latinos kandidate na čelnim pozicijama i onda pošto su latinosi primitivni i konzervativni oni će tada dat glas desničarima.
A onda ide :
Ne znam koliko pratiš,ali dobar dio latinasa,pogotovu ovih u trećoj generaciji,već su se adaptirali,emanćipirali.Pa nisu oni baš toliko umno ograničeni kao muslimani s blikog istoka.
2015-07-23
Dobro to stoji al svejedno su konzervativniji. Uostalom želim šta više katolika u SAD tako da imaju šta veći utjecaj jer kao što rekoh motiviran sam samo jednim ( izborni zakon u BiH ).
Kad katolici postanu utjecajniji onda će Amerika i njena vojska više biti nešto kao ovo :
Kad katolici postanu utjecajniji onda će Amerika i njena vojska više biti nešto kao ovo :
2014-04-11
RayMabus wrote:Meksikance ćemo natrpat kao šta sam već rekao masovno u Ameriku i oni će glasat za ljevičare sve dok Republikanci ne postave latinos kandidate na čelnim pozicijama i onda pošto su latinosi primitivni i konzervativni oni će tada dat glas desničarima.
A onda ide :
latinosi -default left
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jesu sada. Stavi im kandidata latinosa Republikanca pa ćeš vidit za koga su.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Florida
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Florida
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobro to stoji al svejedno su konzervativniji. Uostalom želim šta više katolika u SAD tako da imaju šta veći utjecaj jer kao što rekoh motiviran sam samo jednim ( izborni zakon u BiH ).
Latinosi će prije nego obuć oklop bivših kolonizatora.
2015-07-23
Pričamo o vojsci. Vojska regurtira a kako se mijenja demografija tako je sve više latinosa u istoj.סמאל wrote:RayMabus wrote:Dobro to stoji al svejedno su konzervativniji. Uostalom želim šta više katolika u SAD tako da imaju šta veći utjecaj jer kao što rekoh motiviran sam samo jednim ( izborni zakon u BiH ).
Latinosi će prije nego obuć oklop bivših kolonizatora.
2014-04-11
Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
Koliko god bilo to smiješno,ali jedini kontinent gdje katoličanstvo ima kakvu takvu porast,jest Afrika.
Koliko god bilo to smiješno,ali jedini kontinent gdje katoličanstvo ima kakvu takvu porast,jest Afrika.
2015-07-23
Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
2014-04-11
Sve je to objašnjeno u Ivanovom otkrivenju...סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
red wolf-
2016-02-10
Kako god,ali uvjeren sam kako u godinam koje dolaze,tu na forumu ću jedino ja bit zadovoljan sljedom događaja.
2015-07-23
Sad kad su ti izbori u Americi onda po držsvama su oni sad pola pola Republikanci i Demokrati.
Demokrati uglavnom osvajaju obalne države a Republikanci unutrašnjost.
No ako par država u unutrašnjosti latinosi budu većina a Demokratska stranka će kandidirat latinosa onda Republikanci teško više mogu na vlast.
Zato je trpanje Arizone latinosima bitno jer tu kad Republikanci gube onda teško mogu dobit izbore.
Demokrati uglavnom osvajaju obalne države a Republikanci unutrašnjost.
No ako par država u unutrašnjosti latinosi budu većina a Demokratska stranka će kandidirat latinosa onda Republikanci teško više mogu na vlast.
Zato je trpanje Arizone latinosima bitno jer tu kad Republikanci gube onda teško mogu dobit izbore.
2014-04-11
Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.RayMabus wrote:Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
2015-07-23
Ali ne možeš. Isus je uvijek uz nas.סמאל wrote:Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.RayMabus wrote:Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
red wolf-
2016-02-10
Zaboravljate na komuniste.סמאל wrote:Meni je bitno skršit katoličanstvo,za ove ću ja lako.RayMabus wrote:Da al ti protestanti u Brazilu nemaju nikakve veze s germanskim protestantima. Ti su još luđi i od katolika. Teški fanatisam.סמאל wrote:Osim toga,protestantizam se širi latinoamerikom,pogotovu u Brazilu.
Komunisti nisu propali,niti su poraženi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Feministička diktatura
» Tatarska diktatura...
» Samo diktatura Josipovića spašava
» Rađa se nova globalna supersila
» DIKTATURA KOJA JE NANOVO PROIZVELA USTAŠE
» Tatarska diktatura...
» Samo diktatura Josipovića spašava
» Rađa se nova globalna supersila