U PUCNJAVI NA SELSKOJ RANJEN VLASNIK PORTALA DNEVNO.HR
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U PUCNJAVI NA SELSKOJ RANJEN VLASNIK PORTALA DNEVNO.HR
Vidiš, ko bi se nado. A ništa, idemo na kobasice i kuvano vino sa smješkom.veber wrote:barem neka korist :DRiplex wrote: Barem sam se ispuco, oa mogu dalje normalno
Imaš pelin od mene ili što već piješ
Sora hvala ti na trolanj i gluposti
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
veber-
2014-12-30
pivo!Riplex wrote:
trenutno čaj, neka hunjavica me dere.
2014-12-30
Zemi ljekice i začepi ..veber wrote:pivo!Riplex wrote:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Tipično antifašističko bulažnjenje o zlim Hercegovcima i "evo vam vaši Hercegovci, vratite nam naše Srbe". Četnikušo odvratna!Riplex wrote:Ma marš u pičku materinu dosadnu, jebli te hercegovci da te jebli. StokoSora wrote:JEDAN OD ONIH HERCEGOVACA KOJI SU UNIŠTILI HRVATSKU .
A vi sad nabrajajte jos neke . Nor KUTLU . PRALJKA ITD .
ONI SU ZASLUŽNI DA U HRVATSKOJ NEMA PROIZVODNJE NITI POSLOVNE KULUTURE NITI SANSE ZA BOLJE.
TO JE ISTINA KOJU ZNAJU MNOGI .
ODIM VAS KPJI SE PRAVITE DA NE ZNATE
hunjavica nije opasna. ludost je.
2014-12-30
Sora protiv svih, svi protiv Sore
Jebeš Hrvata koji se po dva dana ne sjeti da je Hrvat i baš ga briga.
crvenkasti-
2014-04-17
Moja je bila veća od od one koju je službeno imao Predsjednik Saveznog Izvršnog Vijeća (premijer Juge, jelda), ali nikad nije bila ni blizuv_vlado wrote:Moja prva plača u lošem komunizmu bila 1600 maraka neto,danas teško da sam blizu te cifre uz sve konverzije a radim ko konj tri posla,od trgovine,poljoprivrede i neznam šta ...vuksadinare wrote:A u komunizmu te gladili peromv_vlado wrote:A jebote,teško nać dobrog poslodavca,sve neki mutni likovi na koje se puca ili ih kamatare...baš dobar ovaj kapitalizam.....
cifre koju si naveo.A, pazi, nije da nisam bio netko.
Uglavnom sam morao raditi cijeli dan da sam mogao platiti vodoinstalatera ili automehaničara za jedan sat.
Došlo vrijeme da za jedan sat rada platim vodoinstalatera za cijeli dan. Sve konačno sjelo na svoje mjesto.
A hajde reci što to na ovakvim forumima nije drkanje na netu? Uključujući tu i tebe (i nas ostale, nomina sunt odiosa, ne-čast iznimkama ).Sora wrote:Je . Olakšati se psovanjem na netu je korist.
Za beskorisnu čeljad ... Boli vas briga za druge, za sirotinju, za pravedne ...
Vama je DRKANJE na netu vrh koristi
Guest- Guest
Jok, SORA 49. je vrh koristi.Sora wrote:Je . Olakšati se psovanjem na netu je korist.
Za beskorisnu čeljad ... Boli vas briga za druge, za sirotinju, za pravedne ...
Vama je DRKANJE na netu vrh koristi
Pustite Soru. Da je nema tribalo bi je u'vo vrime izmislit...
To je moj tip čovika, nije velik Zg toliko da se ne popije.veber wrote:pivo!Riplex wrote:
neka prođe hunjavica.
nije toliko velik, a znam napravit 100km dnevno :D
nije toliko velik, a znam napravit 100km dnevno :D
2014-12-30
Ali pazi 70 mil.duga natukao i dalje otvara firme i gomila gubitke.....ne ide njemu poduzetništvo,bolje da se drži kuhače...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ko? INDEX.hr? 7 milijuna duga. Poreznog.I nikom ništa.v_vlado wrote:Ali pazi 70 mil.duga natukao i dalje otvara firme i gomila gubitke.....ne ide njemu poduzetništvo,bolje da se drži kuhače...
Last edited by Ero on 8/12/2015, 15:54; edited 2 times in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
A tko se može s tobom,em si hercegovac,em radiš u sloveniji ,a ovi što ti rade za par kuna,a jebiga imate svoju državu i kapitalizam...tko će s vama.....Ero wrote:Moja je bila veća od od one koju je službeno imao Predsjednik Saveznog Izvršnog Vijeća (premijer Juge, jelda), ali nikad nije bila ni blizuv_vlado wrote:Moja prva plača u lošem komunizmu bila 1600 maraka neto,danas teško da sam blizu te cifre uz sve konverzije a radim ko konj tri posla,od trgovine,poljoprivrede i neznam šta ...vuksadinare wrote:A u komunizmu te gladili peromv_vlado wrote:A jebote,teško nać dobrog poslodavca,sve neki mutni likovi na koje se puca ili ih kamatare...baš dobar ovaj kapitalizam.....
Uglavnom sam morao raditi cijeli dan da sam mogao platiti vodoinstalatera ili automehaničara za jedan sat.
Došlo vrijeme da za jedan sat rada platim vodoinstalatera za cijeli dan. Sve konačno sjelo na svoje mjesto.
2015-07-28
Pogledaj tko su vlasnici takvih firmi, pa možemo i o tome.v_vlado wrote:A tko se može s tobom,em si hercegovac,em radiš u sloveniji ,a ovi što ti rade za par kuna,a jebiga imate svoju državu i kapitalizam...tko će s vama.....Ero wrote:Moja je bila veća od od one koju je službeno imao Predsjednik Saveznog Izvršnog Vijeća (premijer Juge, jelda), ali nikad nije bila ni blizuv_vlado wrote:Moja prva plača u lošem komunizmu bila 1600 maraka neto,danas teško da sam blizu te cifre uz sve konverzije a radim ko konj tri posla,od trgovine,poljoprivrede i neznam šta ...vuksadinare wrote:A u komunizmu te gladili peromv_vlado wrote:A jebote,teško nać dobrog poslodavca,sve neki mutni likovi na koje se puca ili ih kamatare...baš dobar ovaj kapitalizam.....
2014-04-23
Prodajem isključivo moje znanje i sposobnosti. Cijenu mi određuje trg.v_vlado wrote:
A tko se može s tobom,em si hercegovac,em radiš u sloveniji
Nekd mi je cijenu određivala Partija. I meni i vodoinstalateru.
2014-04-23
Ma drago mi za tebe da si se snašo i da ti dobro....bolje da je dobro tebi,nego meni...aj uživaj a ja imam svoj put i neka ga.....Ero wrote:Pogledaj tko su vlasnici takvih firmi, pa možemo i o tome.v_vlado wrote:A tko se može s tobom,em si hercegovac,em radiš u sloveniji ,a ovi što ti rade za par kuna,a jebiga imate svoju državu i kapitalizam...tko će s vama.....Ero wrote:Moja je bila veća od od one koju je službeno imao Predsjednik Saveznog Izvršnog Vijeća (premijer Juge, jelda), ali nikad nije bila ni blizuv_vlado wrote:Moja prva plača u lošem komunizmu bila 1600 maraka neto,danas teško da sam blizu te cifre uz sve konverzije a radim ko konj tri posla,od trgovine,poljoprivrede i neznam šta ...vuksadinare wrote:A u komunizmu te gladili peromv_vlado wrote:A jebote,teško nać dobrog poslodavca,sve neki mutni likovi na koje se puca ili ih kamatare...baš dobar ovaj kapitalizam.....
2015-07-28
Ja se nisam snašao, već učio i radio. U prosjeku minimalno 12h dnevno. Čak i vikendom i praznicima..v_vlado wrote:Ma drago mi za tebe da si se snašo i da ti dobro....bolje da je dobro tebi,nego meni...aj uživaj a ja imam svoj put i neka ga.....Ero wrote:Pogledaj tko su vlasnici takvih firmi, pa možemo i o tome.v_vlado wrote:A tko se može s tobom,em si hercegovac,em radiš u sloveniji ,a ovi što ti rade za par kuna,a jebiga imate svoju državu i kapitalizam...tko će s vama.....Ero wrote:Moja je bila veća od od one koju je službeno imao Predsjednik Saveznog Izvršnog Vijeća (premijer Juge, jelda), ali nikad nije bila ni blizuv_vlado wrote:Moja prva plača u lošem komunizmu bila 1600 maraka neto,danas teško da sam blizu te cifre uz sve konverzije a radim ko konj tri posla,od trgovine,poljoprivrede i neznam šta ...vuksadinare wrote:A u komunizmu te gladili peromv_vlado wrote:A jebote,teško nać dobrog poslodavca,sve neki mutni likovi na koje se puca ili ih kamatare...baš dobar ovaj kapitalizam.....
Kad ti u mom novom jeziku kažu "znajdi se", ne misle "kradi", nego nađi najbolje rješenje od više mogućih.
Ili čak, ako ne vidiš najbolje rješenje, improviziraj najbolje , po logici i vlastitom izboru.
2014-04-23
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vlasnik portala Dnevno u problemima
» Ugašena facebook stranica portala dnevno.hr
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
» U pucnjavi kod Toulona ubijen carinik i ranjena dva policajca
» Ugašena facebook stranica portala dnevno.hr
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
» U pucnjavi kod Toulona ubijen carinik i ranjena dva policajca
Page 4 of 7